Dodaj do ulubionych

Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi

IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 30.11.04, 18:43
gdyby nie miała marynarki to by było jej widac sutki
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi IP: *.gwardii.osi.pl 30.11.04, 18:49
      no juz bez przesady zaraz tam sutki przeciez ma stanik! ale troche nie stosowne
      do sytuacji jest to ze go widac
      ale faktem jest, ze troche mnie to zdziwilo to w koncu wiadomosci a nie rozowa
      landryna
      • bialamamba Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi 30.11.04, 18:59
        Oj czepiacie się, mój mąż powiedział, że wygląda apetycznie :-)))
        Może powinna występować w kaftanie zapiętym pod szyję z Matką Boską w klapie ?
        • Gość: A JEDNAK!!! Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.11.04, 19:38
          Matko jedyna, myślałam, ze mi się wydaje, że to jakiś żart, światło-cień, cud-
          wianek, w oku drzyzga.

Specjalnie zaglądam tutaj, żeby ... i okazuje się, że to nie omam.
          Ło matulu .. ale jajko .... :)

• pelasia1 Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi 01.12.04, 08:32
          z kalpą nie ale to informacje a nie rekalmowka 0-700... a jej sposob mowienia i
          ubior przypomina wlasnie taka rozowa landrynke...Wydarzenia sa na maxa slabe
    • Gość: kamuii Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi IP: 213.17.149.* 30.11.04, 21:59
      ona się wogule niestosownie ubiera w 1 wydaniu miała rozpięta pomięta
      marynarkę ;/ szkoda gadać
      • wieslawa-siemiankowska Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi 30.11.04, 22:09
        Gość portalu: kamuii napisał(a):

> ona się wogule niestosownie ubiera w 1 wydaniu miała rozpięta pomięta
        > marynarkę ;/ szkoda gadać

Każdy prezenter na ogół rozpina marynarkę jak siedzi, bo nic sie wtedy nie
        marszczy.
    • Gość: kulczyk Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi IP: *.chello.pl 30.11.04, 22:08
      tak tak, nieco obwisłe te jej piersi. no to już nie pierwsza młodość. lis nie
      bylby zachwycony jej wyglądem ale teraz przez chwile go nie ma w firmie.
    • wspolstr Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi 30.11.04, 22:31
      gdyby nie miała marynarki to by było jej widac sutki

...gdyby nie miała ubrania to byłaby goła :-)
      • Gość: Sir Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:36
        Nie oglądałem! Jaka szkoda.
    • Gość: xyz B L A M A Ż ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:32
      Uwazam, że prowadzenie głównego wydania Wydarzeń, czy jakichkolwiek innych
      wiadomości informacyjnych obliguje do zachowania klasy!!!! A Hanna Smoktunowicz
      pokazała ewidentnie brak tej klasy. Dziwi mnie, że szefowie dopuścili ją w tym
      stroju na wizję. Taki strój byłby dobry do programów rozrywkowych, a nie
      publicystycznych. OBCIACH I B L A M A Ż!!!!
      • Gość: startrek Re: B L A M A Ż ! ! ! IP: *.kliny.net.pl / *.kliny.net.pl 04.12.04, 15:52
        W ostatnim "Sukcesie" Hanna nie wie ile jest w Polsce województw...
    • Gość: wyd_cyc podobalo mi sie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 23:50
      Tez to zauwazylem. Chyba zaczne czesciej ogladac Wydarzenia. :-)
      • marcinstart I o to chodzi by nam się podobało! 01.12.04, 08:23
        ... a słupki rosną, reklamodawcy się ustawiają w kolejce. Zauważcie, iż
        prezenterzy do końca również w czasie napisów końcowych siedzą sztywno a Pani
        Hania na koniec rozpina marynarkę zdejmuje mikrofony...a słupki rosną:)
        • johnny_tomala Re: I o to chodzi by nam się podobało! 01.12.04, 09:38
          sa gdzieś u ruskich i bodaj w kanadzie takie dzienniki telewizyjne w których
          prezenterka podczas czytania njusów zwyczajnie się rozbiera. może to co robi
          hania to nieśmiała próba zbadania opinii publicznej i rynku przed nieco
          śmielszymi pomysłami. ja nie mam nic przeciwko a drugą prezentreką na zmianę
          niech będzie kinga rusin i wszystko zostanie w rodzienie a ja będę codziennie
          (przynajmniej przez jakiś czas, do zmiany prezenterek) oglądał. JESTEM ZA !!!
    • biala_kalia Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi 01.12.04, 09:42
      Bezguście - marynarka ze szmateksu z lat 80-tych i ten golfik!!!
      Ubiera sie notorycznie na czarno - ma żałobę ?
      Rozpuszczone włosy - trefione na gwiazdy holliwódu- niczym Rita Hejword.
      Która z prezenterek stacji tzw. zachodnich byłaby dopuszczona na wizję w takim
      stanie?
      Czy Polsat i wydarzenia mają swoich stylistów, jeżeli tak to za co oni biorą
      pieniadze?
      A może jest tak, ze Hania uważa ,iz ma najlepszy gust i wie w czym jej do
      twarzy i nie poddaje się sugestią profesjonalistów.
      • Gość: mirek Re: Wydarzenia-Smoktunowicz widac piersi IP: *.chello.pl 01.12.04, 10:52
        Polsat nie ma stylistow. Jesli juz to ma tylko fryzjerow.
    • Gość: test_kropka Powtórzyć wczorajsze Wiadomości !!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.04, 09:58
      My też chcemy zobaczyć !
      • Gość: tadek Re: Powtórzyć wczorajsze Wiadomości !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:35
        O kurcze szkoda że nie oglądałem. A ładne ma Hania te cycki? No bo jak ładne to musze zacząć oglądac wiadomości.
        • zbychooo Pani Hania wyglądała zachwycająco!!!!!! 01.12.04, 10:51
          i bardzo atrakcyjnie, tylko ogromnie żałuję że przez tą marynarkę, bluzkę i
          stanik nie udało mi się dostrzec jej sutków które rzoekomo pozostali
          forumowicze widzieli.... ech, jaka szkoda...
          A tak na marginesie, wyobraźnia ludzka nie ma granic, szczególnie wtedy gdy
          niezaspokojone potrzeby powodują że ludzie wszędzie widzą gołe sutki he, he....
        • Gość: t tadek ? chyba o to chodziło - przyciągnąć widza IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.12.04, 19:49
          Wszyscy o tym mówią i będą oglądać , czekając znowu na ten przeźroczysty
          golfik .
          • Gość: jacol Pochanke też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:52
            a Pochanke też miała przeswitujący golf. Tyle,że marynarka była zpieta i nic
            nie było widać.

Hanna S. rulez!!
            • olany_klient Re: Pochanke też 02.12.04, 09:12
              Gość portalu: jacol napisał(a):

> a Pochanke też miała przeswitujący golf. Tyle,że marynarka była zpieta i nic
              > nie było widać.
              >
              > Hanna S. rulez!!

Pochanke? na brzydula? A co ona mogłaby pokazać? choćby chciała to nie bardzo
              ma co, te plecy z obu stron? lepiej niech zasznuruje się po sam czubek głowy.
              • Gość: colin Pani Hani jest pani boska IP: *.aster.pl 02.12.04, 11:57
                naprawde fajna i bardzo atrakcyjna kobieta
                a uroda nr 1 w TV
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka