mardylas 01.12.04, 19:43 wiecie, ze jutro..... juz koniec.... :(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goniec Re: Glina-koniec:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:48 Jeszcze tylko 25 godziny i 40 minut i koniec:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Glina-koniec:(( 01.12.04, 20:01 I po co przypominasz??? Po co psujesz cały dzień??? I nie żaden koniec, tylko dłuższa przerwa!!! Przecież druga seria musi być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghu Re: Glina-koniec:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:03 Chyba że Marian Glinka naprawdę spełni swoją obietnicę i odleje się na grobie Człowieka z Gliny... Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: Glina-koniec:(( 02.12.04, 08:44 mam nadzeję, ze "koniec pierwszej serii" a nie koniec w ogóle mówiąc krótko i bez owijania: oddawaniu moczu przez Glinkę mówimy nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Glina-koniec:(( 02.12.04, 09:42 Widzieliscie Gline na okladce Sukcesu??? ale gość :-)) w ogole nie przyjmuje do wiadomosci, ze wiecej odcinkow nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank Re: Glina-koniec:(( IP: 81.15.170.* 02.12.04, 13:31 Ech..... :(((( Mam tylko nadzieję, że w ostatnim odcinku Gajewski nie zostanie uśmiercony. Rozsądek podpowiada, że zakładano opcję dokręcenia drugiej serii, ale z drugiej strony Pasikowski to taki trochę niepokorny typ, więc wcale, kurka, nie byłbym taki pewny.... Już się nie mogę doczekać 20.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygida Re: Glina-koniec:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:02 Mam nadzieję, że będzie powtórka- będę ją wtedy oglądać "do zdarcia" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.04, 14:16 Sorry... Matko!... SZEŚĆ godzin i kwadrans! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyket Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:27 Dobrze przecież napisałeś!! 7 godzin i koniec serialu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.04, 14:32 Wolę odliczać czas do ostatniego odcinka serialu niż do jego końca... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glinaaa Re: Glina-koniec:(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:15 To koniec Gliny... :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asikx Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.derbynet.waw.pl 02.12.04, 21:27 Super odcinek. I jak dla mnie mogą już zacząć powtarzać od początku. Tekst odcinka: starszy aspirant...... Borewicz oraz: - jak niedziela? - leży na stole a także: - ja też bym wolał, żeby strzelali do siebie tylko we wtorki Ufffffff Ja chcę powtórki! Natychmiast! Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:30 ja chce druga serie!!!jak najszybciej,ale pewnie najszybciej za rok dadza :(( a w ktorym momencie byl ten tekst o Borewiczu??jakos nie zalapalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asikx Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.derbynet.waw.pl 02.12.04, 21:31 Na miejscu zabójstwa Fuchsa. Lokalny policjant meldował się Gajewskiemu :) Pzdr. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mardylas a widzieliscie Linde? IP: 217.153.174.* 02.12.04, 21:31 oj czuje, ze zaiskrzy w czesci 2 pomiedzy Komisarzem Gajewski i Pania Doktor. a widzieliscie Linde w Motelu?:) rzeczywiscie, jest furtka do kolejnej czesci Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: a widzieliscie Linde? 02.12.04, 21:38 Linda w "Sezonie na leszcza" (podaje wedlug listy plac). Miler do kolegi;"to zjedz karte".Miodzio. Odetchnelam na koncu, bedzie kontynuacja, piszmy do tvp!!!!! Dlaczego nagralam tylko 3 odcinki, bhuuuu:((( I co my biedne sieroty po komisarzu Gajewskim bedziemy robili w czwartki, bo przeciez nie ogladali "Kameleona" ktorego proponuje tiwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawstorant Re: a widzieliscie Linde? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:39 Był Linda, był. Już myślałem że Władek znowu siebie cytuje (na pietwszy rzut oka wyglądało jak kadr z "Psów") ale to był "Sezon Na Leszcza". Boguś był tam w takim policyjnym, skórzanym mundurze jakie mają ci gliniarze od motorów i była scena gdzie on te kefirki na kacu pił. Mnie troszeczkę ten odcinek rozczarował-przedostani był the best. Myślałem że ten da takiego samego kopa ale nie. Jakoś tak szybko porozwiązywali wątki. Ale z tym paleniem to naprawdę scenarzysta miał jakieś komplexy czy co? Nie to żebym był wrogiem (nawet mi się podobało) ale takiego celebrowania palenia to nie widziałem jeszcze w filmie. Ale koniecznie musi być druga seria. W końcu musimy się dowiedzieć co to za trup "w przejściu podziemnym koło Rotundy"... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikiewicz Re: a widzieliscie Linde? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 01:10 to trup z nożem w brzuchu ! kumasz ??? ta denatka z nocnego koszmaru Gajewskiego "wyjmij mi to". Laaaaaaaaaaaaaaaa, druga seria już jest gotowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzy Re: a widzieliscie Linde? IP: 193.0.117.* 03.12.04, 11:11 > to trup z nożem w brzuchu ! kumasz ??? ta denatka z nocnego koszmaru > Gajewskiego "wyjmij mi to". Laaaaaaaaaaaaaaaa, druga seria już jest gotowa ! Boże ludzie Wy nic nie kumacie, trup z koszmaru Gajewskiego to była NANA PETRU zadżgana w piwnicy... przecież to było oczywiste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
levy Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... 03.12.04, 09:03 > Tekst odcinka: Wścibska sąsiadka do Gajewskiego gdy ten otwiera wytrychem drzwi: - Ale co pan robi? Na to trzeba chyba mieć jakiś nakaz? Wiem, bo w "Detektywie" czytałam. - Ja nie czytam "Detektywa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonifacy Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 09:33 numero uno moim zdaniem - "z mokrą robotą jest jak z wyjściem do teatru - trzeba wyłączyć telefon" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
levy "Miller się skundlił" 03.12.04, 08:55 Ciekawe czy nazwiska dla postaci były dobierane z podtekstem i premedytacją. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmikiewicz Re: Glina-koniec:(( IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 10:52 a tak na marginesie, to mieliśmy wczoraj rewolwerowy pojedynek Glina vs Glinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Glina-koniec:(( IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 11:08 gratka dla fanów serialu www.kawiarnia.art.pl/W-25-storyboard-fotografia-glina.php Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Żaden koniec :))) 03.12.04, 17:32 www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=23177 Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 A propos Gliny 04.12.04, 10:45 To mam nadzieję, że TEN serial (a nie np. Kryminalni czy Kameleon, który teraz będzie puszczany w czwartki, brrr) będzie wyznaczał standardy polskich kryminałów na najbliższe lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lawstorant Początki... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:25 A pamiętacie jak to było na początku z Gliną? Wszyscy tylko mówili że w tym serialu wszyscy non stop palą a po obejrzeniu odcinka trzeba pokój wietrzyć :) Swoją drogą to palenie to naprawdę dziwna sprawa. Nie wie ktoś skąd to celebrowanie jarania? Scenarzysta to wymyślił czy może sam Pasikowski? Fakt że w jego filmach supermeni zawsze palili... Odpowiedz Link Zgłoś