Dodaj do ulubionych

Glina-koniec:((

01.12.04, 19:43
wiecie, ze jutro..... juz koniec....
:((((((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: goniec Re: Glina-koniec:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:48
      Jeszcze tylko 25 godziny i 40 minut i koniec:((
    • ariwederczi Re: Glina-koniec:(( 01.12.04, 20:01
      I po co przypominasz??? Po co psujesz cały dzień???

I nie żaden koniec, tylko dłuższa przerwa!!! Przecież druga seria musi być!!!
      • Gość: ghu Re: Glina-koniec:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:03
        Chyba że Marian Glinka naprawdę spełni swoją obietnicę i odleje się na grobie
        Człowieka z Gliny...
    • cactus Re: Glina-koniec:(( 02.12.04, 08:44
      mam nadzeję, ze "koniec pierwszej serii" a nie koniec w ogóle

mówiąc krótko i bez owijania: oddawaniu moczu przez Glinkę mówimy nie !!!
    • aagnes Re: Glina-koniec:(( 02.12.04, 09:42
      Widzieliscie Gline na okladce Sukcesu??? ale gość :-))

w ogole nie przyjmuje do wiadomosci, ze wiecej odcinkow nie bedzie.
      • jagasz Re: Glina-koniec:(( 02.12.04, 11:58
        Super;)))))
    • Gość: frank Re: Glina-koniec:(( IP: 81.15.170.* 02.12.04, 13:31
      Ech..... :((((
      Mam tylko nadzieję, że w ostatnim odcinku Gajewski nie zostanie uśmiercony.
      Rozsądek podpowiada, że zakładano opcję dokręcenia drugiej serii, ale z drugiej
      strony Pasikowski to taki trochę niepokorny typ, więc wcale, kurka, nie byłbym
      taki pewny....
      Już się nie mogę doczekać 20.30.
    • Gość: brygida Re: Glina-koniec:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:02
      Mam nadzieję, że będzie powtórka- będę ją wtedy oglądać "do zdarcia" :))
    • ariwederczi Re: Glina-koniec:(( 02.12.04, 14:15
      Jeszcze 7 godzin i kwadrans!!!
      • ariwederczi pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.04, 14:16
        Sorry... Matko!... SZEŚĆ godzin i kwadrans! :)))
        • Gość: hyket Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:27
          Dobrze przecież napisałeś!! 7 godzin i koniec serialu:((
          • ariwederczi Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.12.04, 14:32
            Wolę odliczać czas do ostatniego odcinka serialu niż do jego końca... :(
    • Gość: Glinaaa Re: Glina-koniec:(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:15
      To koniec Gliny... :(:(:(
    • Gość: asikx Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.derbynet.waw.pl 02.12.04, 21:27
      Super odcinek.
      I jak dla mnie mogą już zacząć powtarzać od początku.

Tekst odcinka:
      starszy aspirant...... Borewicz

oraz:
      - jak niedziela?
      - leży na stole

a także:
      - ja też bym wolał, żeby strzelali do siebie tylko we wtorki

Ufffffff
      Ja chcę powtórki! Natychmiast!
      Aśka
      • Gość: ula Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:30
        ja chce druga serie!!!jak najszybciej,ale pewnie najszybciej za rok dadza :((

a w ktorym momencie byl ten tekst o Borewiczu??jakos nie zalapalam ;)
        • Gość: asikx Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.derbynet.waw.pl 02.12.04, 21:31
          Na miejscu zabójstwa Fuchsa. Lokalny policjant meldował się Gajewskiemu :)

Pzdr.
          Aśka
      • Gość: mardylas a widzieliscie Linde? IP: 217.153.174.* 02.12.04, 21:31
        oj czuje, ze zaiskrzy w czesci 2 pomiedzy Komisarzem Gajewski i Pania Doktor.

a widzieliscie Linde w Motelu?:)

rzeczywiscie, jest furtka do kolejnej czesci
        • anmanika Re: a widzieliscie Linde? 02.12.04, 21:38
          Linda w "Sezonie na leszcza" (podaje wedlug listy plac). Miler do kolegi;"to
          zjedz karte".Miodzio.
          Odetchnelam na koncu, bedzie kontynuacja, piszmy do tvp!!!!!

Dlaczego nagralam tylko 3 odcinki, bhuuuu:(((

I co my biedne sieroty po komisarzu Gajewskim bedziemy robili w czwartki, bo
          przeciez nie ogladali "Kameleona" ktorego proponuje tiwi.
        • Gość: Lawstorant Re: a widzieliscie Linde? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:39
          Był Linda, był. Już myślałem że Władek znowu siebie cytuje (na pietwszy rzut
          oka wyglądało jak kadr z "Psów") ale to był "Sezon Na Leszcza". Boguś był tam w
          takim policyjnym, skórzanym mundurze jakie mają ci gliniarze od motorów i była
          scena gdzie on te kefirki na kacu pił.

Mnie troszeczkę ten odcinek rozczarował-przedostani był the best. Myślałem że
          ten da takiego samego kopa ale nie. Jakoś tak szybko porozwiązywali wątki.
          Ale z tym paleniem to naprawdę scenarzysta miał jakieś komplexy czy co? Nie to
          żebym był wrogiem (nawet mi się podobało) ale takiego celebrowania palenia to
          nie widziałem jeszcze w filmie.
          Ale koniecznie musi być druga seria. W końcu musimy się dowiedzieć co to za
          trup "w przejściu podziemnym koło Rotundy"... :)
          • Gość: ćmikiewicz Re: a widzieliscie Linde? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 01:10
            to trup z nożem w brzuchu ! kumasz ??? ta denatka z nocnego koszmaru
            Gajewskiego "wyjmij mi to". Laaaaaaaaaaaaaaaa, druga seria już jest gotowa !
            • Gość: Jazzy Re: a widzieliscie Linde? IP: 193.0.117.* 03.12.04, 11:11
              > to trup z nożem w brzuchu ! kumasz ??? ta denatka z nocnego koszmaru
              > Gajewskiego "wyjmij mi to". Laaaaaaaaaaaaaaaa, druga seria już jest gotowa !
              Boże ludzie Wy nic nie kumacie, trup z koszmaru Gajewskiego to była NANA PETRU
              zadżgana w piwnicy... przecież to było oczywiste!!!
      • levy Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... 03.12.04, 09:03
        > Tekst odcinka:

Wścibska sąsiadka do Gajewskiego gdy ten otwiera wytrychem drzwi:
        - Ale co pan robi? Na to trzeba chyba mieć jakiś nakaz? Wiem, bo w "Detektywie"
        czytałam.
        - Ja nie czytam "Detektywa".
      • Gość: bonifacy Re: Ale furteczka dla dalszego ciągu została.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.04, 09:33
        numero uno moim zdaniem - "z mokrą robotą jest jak z wyjściem do teatru -
        trzeba wyłączyć telefon" :-)
    • levy "Miller się skundlił" 03.12.04, 08:55
      Ciekawe czy nazwiska dla postaci były dobierane z podtekstem i premedytacją.
      :)
    • Gość: ćmikiewicz Re: Glina-koniec:(( IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 10:52
      a tak na marginesie, to mieliśmy wczoraj rewolwerowy pojedynek Glina vs Glinka
    • Gość: dezerter Re: Glina-koniec:(( IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.04, 11:08
      gratka dla fanów serialu
      www.kawiarnia.art.pl/W-25-storyboard-fotografia-glina.php
    • ariwederczi Żaden koniec :))) 03.12.04, 17:32
      www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=23177
      • cze67 A propos Gliny 04.12.04, 10:45
        To mam nadzieję, że TEN serial (a nie np. Kryminalni czy Kameleon, który teraz
        będzie puszczany w czwartki, brrr) będzie wyznaczał standardy polskich
        kryminałów na najbliższe lata.
        • Gość: Lawstorant Początki... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 14:25
          A pamiętacie jak to było na początku z Gliną?

Wszyscy tylko mówili że w tym serialu wszyscy non stop palą a po obejrzeniu
          odcinka trzeba pokój wietrzyć :)
          Swoją drogą to palenie to naprawdę dziwna sprawa. Nie wie ktoś skąd to
          celebrowanie jarania? Scenarzysta to wymyślił czy może sam Pasikowski? Fakt że
          w jego filmach supermeni zawsze palili...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka