Gość: gt IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 19:46 Co prawda na DVD ale zawsze cuś. Już sie nie moge doczekac by w poniedz . ten legendarny odcinek zobaczyc jak D poznaje w barze M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Dempsey i Makepeace wracają!!!!!:) TV OKEY 03.12.04, 21:38 Gość portalu: gt napisał(a): > Co prawda na DVD ale zawsze cuś. Już sie nie moge doczekac by w poniedz . ten > legendarny odcinek zobaczyc jak D poznaje w barze M. D. poznał M. w pracy, nie w barze - po przyjeździe do Anglii. Sławetna scena w barze z zalaną M. miała miejsce dużo później :) Odpowiedz Link Zgłoś
o_ll_a Re: Dempsey i Makepeace wracają!!!!!:) TV OKEY 03.12.04, 22:27 Super że wracają :) Hmm...wieki temu kiedy serial zaczął być emitowany w tv, sławetna p. Dowbor zapowiada: - Teraz zapraszam na przygody DEMPSEY'A I MAKEPEACE'A :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 ??? 04.12.04, 20:04 Zaraz, co znaczy ze na dvd? bedzie w tv czy nie?? Poprosze uprzejmie o wyjasnienia, chetnie bym ogladala, tylko gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: ??? 04.12.04, 21:41 No właśnie. Też prosze o wyjaśnienie, bo... Powiedzmy, że byłabym baaaardzo zainteresowana :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
o_ll_a Re: ??? 04.12.04, 22:16 Będą płyty dvd dołączone do gazetki TV OKEY. Tak jak ostatnio były "Co ludzie powiedzą" Odpowiedz Link Zgłoś
o_ll_a Re: ??? 04.12.04, 22:55 tego niestety nie wiem...sadze ze sama gazetka to groszowe sprawy, ale z plytka odrobine wiecej....mysle ze odrobine tylko :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: ??? 04.12.04, 23:30 tak chyba 3-4 zl. ale nie wiem dokladnie. >>>>>PS.A. sprawdz mejla. pisalem z innego konta, moze doszlo:) bo gazeta zwalona przez wiekszosc dnia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: ??? 06.12.04, 23:13 Czy dziewięć dziewięć. I niech młodzi poznają, co to klasyka jest!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Gdzie Dempsey i Makepeace?? :(( 06.12.04, 09:13 W TV OKEY jest do wyboru Jas Fasola i cos z Winoną Ryder. A gdzie DiM?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gavalda Re: Gdzie Dempsey i Makepeace?? :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:34 Hej! DiM bedzie w poniedziałek 13 grudnia z gazetka TV Okey. Natomias "Witaj w domu Roxy" z Winoną Ryder jes w Tv Okey Holiday Odpowiedz Link Zgłoś
ulabylinska Re: Dempsey i Makepeace wracają!!!!!:) TV OKEY 06.12.04, 17:56 Dempsi i Mempsi na tropie to był mój ulubiony serial kryminalny jak byłam mała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Dempsey i Makepeace wracają!!!!!:) TV OKEY IP: *.devs.futuro.pl 07.12.04, 00:57 Boze pamiętam jak sie bawiłem z kolegą i miałem wycięte z gazety zdjęcie tej babki naklejone na kartke i to była moja odznaka (tak tak musiałem być nią bo kolega uparty). Kurcze gonilismy sie, wlazilismy do jakis dołów w ziemi, szukalismy przestępców. To były czasy Odpowiedz Link Zgłoś