Gość: Doniczka IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.05.02, 00:55 jejku! jakie to nadęte dziewuszysko! I zaczyna się głupio smiać bez przerwy niczym Sołtysik..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: widzieliście brochę ?????? 13.05.02, 15:35 teraz jest tak: 1. w domu BB Monia mówieła, że nie ma nikogo - na początku 2. już w śpiworku z Chomikiem zaczęła bredzić o 'moim facecie' 3. Po wyjściu na czacie powiedziała, że nie ma nikogo a o facecie mówiła żeby chrnoć córeczkę :(( 4. nagle wczoraj bum - jest facet Oco chodzi, bo sie gubie Zagubiony T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: widzieliście brochę ?????? IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.05.02, 15:48 jaki facet? opowiedzcie co bylo wczoraj, bo nie ogladalam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_Kazio Re: widzieliście brochę ?????? IP: *.waw.cdp.pl 13.05.02, 15:50 Faceta poznała telepatycznie ;))) Nadawali na tych samych falach (bez???)mózgowych. Pozdro Mały_Kazio Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: widzieliście brochę ?????? 13.05.02, 15:54 mówił gościu, że na całe życie, itp. co to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan Re: widzieliście brochę ?????? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 13.05.02, 16:03 Witam! Kobieta zmienną jest. Nawet Brocha nie wie co będzie... ...ale może ktoś z Was wie? *-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: widzieliście brochę ?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 18:24 do tego gadania modeliny dziecięcego : mam chłopaczka, nie mam, mam, nie mam dodam jeszcze jej gadanie, ze od 3 lat nie spała z facetem. znaczy ten obrzydliwy basior, który się pojawił obok moni w bb tylko platonicznie z nią tego owego.. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunana Re: widzieliście brochę ?????? IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 13.05.02, 18:30 Panie Lago! Coś pan z księżyca? Taki sterydowiec nie da kobiecie usnąć. I to od 3-ech lat-współczuję! *-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: widzieliście brochę ?????? IP: *.toya.net.pl 13.05.02, 19:44 Wizja super. Niestety fonia zrujnowala pierwsze wrazenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś