Dodaj do ulubionych

lubie Hydro

IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 16:57
nie wiem dlaczego ale go lubie,jakos lituje sie nad nim ,a w duzym stopniu
umiem go zrozumiec jako jego rowiesnica.Otoz facet dziecinstwo przezyl za
komuny gdzie byla zasada "czy sie stoi czy sie lezy 1000zl sie nalezy",mlodosc
za solidarnosci -tez ciekawe czasy ,kryzysowe.czlowiek ten zatrzymal sie w
czasie i nie chce dopasowac sie do nowej rzeczywistosci,poniewaz jest slabszy
od innych(psychicznie) -chyba nawet nie moze ...pelno jest takich osob w jego
pokoleniu ,niektorzy koncza jako bezdomni ,poniewaz rodzina ich
odrzuca.zrozumcie go i jego bol istnienia w tej nowej ,trudnej rzeczywistosci.
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: lubie Hydro 15.05.02, 17:05
      Dlaczego lubimy Hydro - zapraszam do wątku "Jesteście młodzi..."
    • Gość: ugugunan Re: lubie Hydro IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.05.02, 17:23
      Ból istnienia hi,hi..

Tylko 500 tys. może go złagodzić. W innym przypadku Ból istnienia będzie mu
      towarzyszył do grobowej deski! Chyba, że wygra w Lotto, albo w duecie z Rudi
      opracują napad na bank.

Wyobrażam to sobie i jako żywo przypominają mi się przygody gangu Olsena.

GANG HYDRANTA, hi,hi....O KUŹWA!
      • Gość: ivana Re: lubie Hydro IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 19:02
        Hydro nawet podobny do tego grubego Kjelda z ganagu Olsena i tamten tez cenil
        zycie rodzinne...
        • Gość: ugugunan Re: lubie Hydro IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.05.02, 19:14
          Na odpowiednika Kjelda pasuje jak ulał Harnaś

Jego gderliwa żona - Madzior

Do kompletu Irek (sołtys z bb2) - jako wiecznie podekscytowany i nadający:"
          Klawo jak cholera Hydro"

Czujecie?

Mistrzu Gruza - do roboty, KUŹWA!
          • Gość: ugugunan Re: lubie Hydro IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.05.02, 19:16
            Aha, jeszcze syn Kjelda i Ivette - Chemik
          • Gość: ktosik Re: lubie Hydro IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 20:57
            I co z tego, że żył w innych czasach! A dzisiaj to niby jest lepiej? Facet nie
            ma jaj! Jak mu cięzko, to niecgh się za coś weźmie, a nie siedzi w domu. No,
            tak, ale on nic nie umie. Jest zwykłym hydraulikiem, któremu z litości należy
            dać kasę! A dzisaj to się totalnie skompromitował. Nie ma poczucia godności.
            Podjął decyzję (dwu-krotnie) i niech będzie konsekwentny. Był co najmniej
            żałosny. mnIESTETY KOLEGA ZOSTABNIE W CHACIE bb, bo głosować będą nań ludzie,
            którzy mu współczują... za jego głupotę. Tylko takich jak on - jest jeszcze
            kilku.
            • Gość: ivana Re: lubie Hydro IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 21:01
              zalamal sie chlop ,widac po nim, widzieliscie jego brata -inteligentny,wydaje
              mi sie ze Hydro nie jest glupi ,ale ma cos z psychika-dlatego ratujcie go ,bo
              skonczy jako zebrak z lyzka w kieszeni.
        • Gość: bułka Re: lubie Hydro IP: *.mega.net.pl 19.05.02, 14:48
          A ja nie lubie strasznie,biedny starszy człowiek(35lat)hehe,niech się weźnie do
          roboty!!!!!!!!!!!!!,ma dwie rece i dwie niogi co to za facet????.Tyle
    • Gość: ugugunan Re: lubie Hydro IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 15.05.02, 20:51
      Szkoda, że Ojciec nie jest ślusarzem - poradziłby sobie ze zmienionymi zamkami.
      Ale jako hydraulik też powinien dać sobie radę - wróci do domu kanałami.

Ból istnienia na dworcu jest nieporównywlnie większy niż w fotelu przy piwku!

No,no ciekaw jestem!
      • Gość: ivana ratujcie chlopa!!!!!!! IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 20:57
        a pisalam ze moze bezdomnym zostac!!!RATUJCIE GO ,BO JA NIE MOGE STAD
        GLOSOWAC!!!!!!
        • Gość: ktosik Re: ratujcie chlopa!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 21:08
          Gość portalu: ivana napisał(a):

> a pisalam ze moze bezdomnym zostac!!!RATUJCIE GO ,BO JA NIE MOGE STAD
          > GLOSOWAC!!!!!!

A zamierzasz?

• Gość: ivana Re: ratujcie chlopa!!!!!!! IP: *.ppp.get2net.dk 15.05.02, 22:14
            jemu i tak juz nic nie pomoze ,przeciez on chyba cos ma z psychika i ja go
            zaluje ,bo nie wiadomo jak taki skonczy(dworzec,a moze samobojstwo popelni,albo
            szalu dostanie?)
            • Gość: zip Re: ratujcie chlopa!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 01:03

> jemu i tak juz nic nie pomoze ,przeciez on chyba cos ma z psychika i ja go
              > zaluje ,bo nie wiadomo jak taki skonczy(dworzec,a moze samobojstwo popelni,albo
              >
              > szalu dostanie?)
              ...
              chyba żartujesz? jaki dworzec - sam o tym dworcu mówił, żeby zmiękczyć efekt
              wycofywania się z odmowy nominowania, na samobójstwo i na szał jest zbyt
              tchórzliwy, jeszcze by klapsa od żony dostał?
              Jak wyleci to sobie chłopak do domku wróci, pośpi, popierdzi i będzie narzekał
              jak dawniej... Może go do telezakupów wezmą?
              zip
    • Gość: normals Re: lubie Hydro IP: 62.89.78.* 16.05.02, 09:06
      A mi sie wydaje ze on po prostu jest glupi
      • tiresias Re: lubie Hydro 16.05.02, 09:10
        to jest bohater tragedii antycznej.
        W skrócie - jak się nie obrócisz, dupa z tyłu:)
      • Gość: Inga Re: lubie Hydro IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 11:16
        Gość portalu: normals napisał(a):

> A mi sie wydaje ze on po prostu jest glupi

Głupi może jest, ale mi go szkoda, jest tam tak długo, powinien zostać.
        • Gość: iwa Re: lubie Hydro IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 11:21
          a mi nie jest go żal, głupotę trzeba tępic a nie usprawiedliwiać, nikt go nie
          zmuszał do takich a nie innych decyzji(nominacje) i powinien ponieść tego
          konsekwencje
          • Gość: Inga Re: lubie Hydro IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 11:39
            Gość portalu: iwa napisał(a):

> a mi nie jest go żal, głupotę trzeba tępic a nie usprawiedliwiać, nikt go nie
            > zmuszał do takich a nie innych decyzji(nominacje) i powinien ponieść tego
            > konsekwencje

Po co się tak zacietrzewiać, rozumiem że ty podejmujesz tylko słuszne decyzje i
            tego ci gratuluję.
            • Gość: iwa Re: lubie Hydro IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 16.05.02, 12:13
              Gość portalu: Inga napisał(a):

> Gość portalu: iwa napisał(a):
              >
              > > a mi nie jest go żal, głupotę trzeba tępic a nie usprawiedliwiać, nikt go
              > nie
              > > zmuszał do takich a nie innych decyzji(nominacje) i powinien ponieść tego
              > > konsekwencje
              >
              > Po co się tak zacietrzewiać, rozumiem że ty podejmujesz tylko słuszne decyzje i
              >
              > tego ci gratuluję.

droga Ingo zacietrzewienie raczej widać w Twojej odpowiedzi, wierz mi byłam
              bardzo spokojna pisząc tamtego posta, i niestety nie zawsze podejmyuje słuszne
              decyzje ale nie licze że może jakoś się uda, może tym razem gładko przejdzie,
              chodziło mi głownie o to że za głupotę trzeba płacić a nie szukać
              usprawiedliwienia.
              • Gość: zip Re: lubie Hydro IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 01:11
                Gość portalu: iwa napisał(a):

> Gość portalu: Inga napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: iwa napisał(a):
                > >
                > > > a mi nie jest go żal, głupotę trzeba tępic a nie usprawiedliwiać, nik
                > t go
                > > nie
                > > > zmuszał do takich a nie innych decyzji(nominacje) i powinien ponieść
                > tego
                > > > konsekwencje
                > >
                > > Po co się tak zacietrzewiać, rozumiem że ty podejmujesz tylko słuszne decy
                > zje i
                > >
                > > tego ci gratuluję.
                >
                > droga Ingo zacietrzewienie raczej widać w Twojej odpowiedzi, wierz mi byłam
                > bardzo spokojna pisząc tamtego posta, i niestety nie zawsze podejmyuje słuszne
                > decyzje ale nie licze że może jakoś się uda, może tym razem gładko przejdzie,
                > chodziło mi głownie o to że za głupotę trzeba płacić a nie szukać
                > usprawiedliwienia.
                ...
                Właśnie. Niestety jest to typowo polskie. Zarówno myślenie, że jakoś się uda oraz
                pozytywny odbiór wśród widowni jawnego lekceważenia prawa (czyli - w bb
                regulaminu). Bo to musi być swój chłopak, że się tak 'władzy' stawia. Wynika to
                zapewne z naszych przygód jeszcze z zaborami [ :)))], ale często w łatwy sposób
                można w niektórych środowiskach zarobić punkty na takich manipulacjach. Hydro
                postąpił głupio, a pod koniec w dodatku podle i niehonorowo - ale reakcja
                większości jest patriotyczna: dajmy chłopakowi TRZECIĄ szansę i pół miliona,
                przecież to takie biedactwo...
                zip
                • Gość: iwa Re: lubie Hydro IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 11:04
                  Gość portalu: zip napisał(a):

> Gość portalu: iwa napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Inga napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: iwa napisał(a):
                  > > >
                  > > > > a mi nie jest go żal, głupotę trzeba tępic a nie usprawiedliwiać
                  > , nik
                  > > t go
                  > > > nie
                  > > > > zmuszał do takich a nie innych decyzji(nominacje) i powinien pon
                  > ieść
                  > > tego
                  > > > > konsekwencje
                  > > >
                  > > > Po co się tak zacietrzewiać, rozumiem że ty podejmujesz tylko słuszne
                  > decy
                  > > zje i
                  > > >
                  > > > tego ci gratuluję.
                  > >
                  > > droga Ingo zacietrzewienie raczej widać w Twojej odpowiedzi, wierz mi była
                  > m
                  > > bardzo spokojna pisząc tamtego posta, i niestety nie zawsze podejmyuje słu
                  > szne
                  > > decyzje ale nie licze że może jakoś się uda, może tym razem gładko przejd
                  > zie,
                  > > chodziło mi głownie o to że za głupotę trzeba płacić a nie szukać
                  > > usprawiedliwienia.
                  > ...
                  > Właśnie. Niestety jest to typowo polskie. Zarówno myślenie, że jakoś się uda or
                  > az
                  > pozytywny odbiór wśród widowni jawnego lekceważenia prawa (czyli - w bb
                  > regulaminu). Bo to musi być swój chłopak, że się tak 'władzy' stawia. Wynika to
                  >
                  > zapewne z naszych przygód jeszcze z zaborami [ :)))], ale często w łatwy sposób
                  >
                  > można w niektórych środowiskach zarobić punkty na takich manipulacjach. Hydro
                  > postąpił głupio, a pod koniec w dodatku podle i niehonorowo - ale reakcja
                  > większości jest patriotyczna: dajmy chłopakowi TRZECIĄ szansę i pół miliona,
                  > przecież to takie biedactwo...
                  > zip

ano właśnie troszkę mylimy pojęcia określając pewne poczynania jako patriotyczne,
                  dla mnie to zwykłe "łączenie sie w bólu" ludzi na obraz i podobieństwo Hydro;D,
                  przeraża mnie tylko że wśród głosujących było ich aż 66%, no ale z drugiej strony
                  te 34% to jakieś pocieszenie że nie wszystko jeszcze stracone
        • Gość: ugugunan Re: lubie Hydro IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 16.05.02, 11:36

>
          > Głupi może jest, ale mi go szkoda, jest tam tak długo, powinien zostać.

Jest duże prawdopodobieństwo, że zostanie!!!

Nie będzie czwartej edycji, a Big Barak ma zyskać status Domu Wariatów.
          Papiery są już złożone w gminie i czekają na sygnaturę burmistrza!!!

Hydro ma być pierwszym, honorowym(chociaż tutaj) pensjonariuszem- ma prawo do
          wyboru sypialni. Wstęgę ma przeciąć Endriu a matką crzestną będzie Martyna!

Na gościnne występy będzie przyjeżdżał sołtys Irek ze swoim kabaretem!

Funkcję szefa ochrony ma pełnić J. Dzięcioł.

Pomieszczenia będą udostępnione dla zwiedzających 10 PLN + VAT.

W TVN pojawi się nowy reality pt.:"Big Idiot", podczas którego za pomocą
          audiotele widzowie będą decydować kto jest największym idiotą!

Nagroda dla zwyciężcy - możliwość wyjścia z Domu Wariatów na tygodniową
          przepustkę!

Czekam na propozycje kandydatów na pensjonariuszy!
          *-)
          • Gość: Inga Re: lubie Hydro IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 12:40
            Nic złego Hydro nie zrobił, żeby trzeba go było wywalać, dlatego nie rozumiem
            po co od razu co poniektórzy postawiliby go pod sąd, a nawet pluton
            egzekucyjny, przecież to dla nas tylko program rozrywkowy, a dla nich szansa na
            duże pieniądze, więc rozumiem że oni przeżywają to bardziej. Ugugunan (czy
            jakoś tak) obawiam się że jeśli wywalą Hydro to możesz mieć rację co do dalszej
            jego egzystencji.
            • Gość: ivana Re: lubie Hydro IP: *.ppp.get2net.dk 16.05.02, 16:41
              dlatego trzeba go ratowac ,glupota glupota ale szkoda zeby zostal wariatem albo
              bezdomnym a to mu grozi!
            • Gość: zip Re: lubie Hydro IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.05.02, 01:14

> Nic złego Hydro nie zrobił, żeby trzeba go było wywalać, dlatego nie rozumiem
              > po co od razu co poniektórzy postawiliby go pod sąd, a nawet pluton
              > egzekucyjny, przecież to dla nas tylko program rozrywkowy, a dla nich szansa na
              >
              > duże pieniądze, więc rozumiem że oni przeżywają to bardziej. Ugugunan (czy
              > jakoś tak) obawiam się że jeśli wywalą Hydro to możesz mieć rację co do dalszej
              >
              > jego egzystencji.
              ...
              O - właśnie - przecież kompletnie nic złego nie zrobił... Pal licho regulaminy,
              zasady i reguły gry za łamanie których inni wylatywali bez pardonu. Przecież NIC
              ZŁEGO NIE ZROBIŁ...
              zip

ps: pamiętacie Piotrka Lato z pierwszej edycji? Zamienił jedno zdanie z
              Sebastianem na temat nominacji i zrobił wypad... A teraz? Hydro WB pogroziłby
              chyba palcem. I to przez mikrofon.

• Gość: marc Re: lubie Hydro IP: *.famed.com.pl / 192.168.1.* 17.05.02, 09:30
                A pamiętasz Zołzę z III edycji, którą wręcz proszono żeby po złamaniu zasad
                została w domu?

Pozdr.
          • Gość: ugugunan Re: lubie Hydro IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 16.05.02, 21:13
            Gość portalu: ugugunan napisał(a):

> Na gościnne występy będzie przyjeżdżał sołtys Irek ze swoim kabaretem!

Dziś próbne występy!

Na razie sam frontman, ale przepowiednia Ugugunana zaczyna się wypełniać!
    • Gość: Metaxa Re: lubie Hydro IP: 212.244.106.* 17.05.02, 10:42
      Ech, gdzie te czasy, kiedy regulamin był rzeczą świętą ;))) jeszcze pare
      tygodni temu za jednego gryza kanapki od Magdy cała drużyna Niebieskich musiała
      pościć cały dzień.. a teraz? o tempora, o mores! ;)))
      • Gość: Inga Re: lubie Hydro IP: *.acn.waw.pl 17.05.02, 13:13
        Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Ech, gdzie te czasy, kiedy regulamin był rzeczą świętą ;))) jeszcze pare
        > tygodni temu za jednego gryza kanapki od Magdy cała drużyna Niebieskich musiała
        >
        > pościć cały dzień.. a teraz? o tempora, o mores! ;)))

W tej edycji regulamin jest interpretowany inaczej niż w poprzednich, gdy
        oglądałam pierwszy raz jak nie nominowali Sambo i Zouza pomyślałam co oni robią,
        przecież zaraz wylecą, ale udało im się, chociaż było to tchórzostwo bo mieli
        powiedzieć w twarz kogo nominują. Przypominam że wcześniej Karolina wyleciała bo
        spała na korytarzu i co które ty z przewinień było waszym zdaniem poważniejsze?
        Dlatego nie ma się co dziwić że niebiescy pościli za byle co bo realizatorzy tego
        programu robią co chcą, z niczego robią coś bo tak jest im wygodnie, a
        oglądalność tego coraz gorszego programu może nie spada tak dramatycznie.
        • Gość: ivana Re: lubie Hydro IP: *.ppp.get2net.dk 17.05.02, 21:14
          RATUJCIE HYDRO!!!!!!!!!
          • Gość: Inga Re: lubie Hydro IP: *.acn.waw.pl 19.05.02, 12:15

> RATUJCIE HYDRO!!!!!!!!!

Hydro do finału !!!!!!!!
            • Gość: ivana Re: lubie Hydro IP: *.ppp.get2net.dk 19.05.02, 14:05
              nie mowie zeby zaraz wygral, ale do finalu powinien wejsc!to moze Benny Hilla
              albo swiat wg hydro nakreca z jego udzialem i tez zarobi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka