Gość: JUZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:05 kolega kim jest - Ja rezyserem filmów akcji, to będziesz pan miał tu zaraz akcję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:19 lepszy jest ten numer ze szcoteczką do zębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.chello.pl 26.12.04, 23:50 kici kici, taś taś... co ty k... do lwa? w paszczu 50 seks 100 Film jest pierwszorzedny! Baaaaardzo milo sie ogladalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:36 Przecież to kompletne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 27.12.04, 01:09 Mylisz się verte. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxyxyxyxy Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota 27.12.04, 06:52 Nawet jesli uznac, ze film jest pastiszem filmow gangsterskich to i tak jest denny. Jesli sikasz w czasie filmow pora isc do urologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azx Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.upc-j.chello.nl 27.12.04, 07:27 Fajny film, ale "Chlopaki nie placza" byl lepszy, bardziej sprawnie zrobiony, dynamiczniejszy, lepszy montaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Pora na pampersy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 09:54 Jeden i drugi film to dno i 10m mułu. Wtórne, nieśmieszne, prostackie, prowincjonalne. Jednym słowem żenada. Pomyśl w tym kontekście o sobie i o swoim smaku i guście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Pora na pampersy IP: *.slawik.rybnik.net.pl 27.12.04, 10:22 To ciągłe wyzywanie sie na forum robi sie juz nudne. Bardzo ci przeszkadza to, ze autorce wątku i paru innym oosobom podobał się film? Nawrzucałeś im tylko dlatego, że macie inne gusta. Wspaniale! Nie mowie tu o jakiejs sensownej polemice, bo takowa zawsze sie przydaje. Zaraz ktos wyskoczy i mnie zjedzie za to, ze cos mi sie nie spodobało. Ale uwazam, ze jesli ma sie inne zdanie na jakis temat, to mozna wyrazic je inaczej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Pora na pampersy 27.12.04, 11:09 ja jednak sądze, że z gustem nie jest tak jak z pogodą: taka, czy inna zawsze jest... gust albo sie ma, albo nie. Ten film to gniot nad gnioty - że kogoś śmieszy? Cóż, i Tadeusz Drozda pewnie kogoś śmieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Pora na pampersy 27.12.04, 14:58 > ja jednak sądze, że z gustem nie jest tak jak z pogodą: taka, czy inna zawsze > jest... gust albo sie ma, albo nie. Mam wrażenie, że ta wypowiedź zawiera dwie przeciwstawne tezy... Więc dobra rada ćwierćinteligencie. Jak masz ochotę komuś dogadywać z poziomu intelektu to najpierw się do tego przygotuj. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Pora na pampersy 27.12.04, 15:05 egon.olsen napisał: > Mam wrażenie, że ta wypowiedź zawiera dwie przeciwstawne tezy... > Więc dobra rada ćwierćinteligencie. Jak masz ochotę komuś dogadywać z poziomu > intelektu to najpierw się do tego przygotuj. Obawiam się, że powinieneś juz dojrzeć do świadomości, że jeśli czegos nie rozumiesz, nie oznacza to, że jest to pozbawione sensu, niespójne logicznie itp. Chcesz uważać mnie za ćwierćinteligenta - prosze bardzo: nie robi to na mnie większego wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Pora na pampersy 27.12.04, 16:10 > ja jednak sądze, że z gustem nie jest tak jak z pogodą: taka, czy inna zawsze > jest... gust albo sie ma, albo nie. Oświeć mnie Wyżyno Intelektu o co tu się rozchodzi, rozjaśnij mi sens Twoich słów, bo jam niegodzien ich bez objaśnienia rozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota 27.12.04, 11:18 a to jest pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecia makao ...i po makale no nie Krzysiu? można powiedzieć życiowa rola Lubaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakusia Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota 27.12.04, 13:44 Krzysztof Jarzyna ze Szczecina chyba najbardziej mnie rozsmieszyło. I to z tic tacem, chyba dlatego, że też często tak mówię;-))) A o gustach sie po prostu - NIE ROZMAWIA. Ile razy trzeba powtarzać, że forum jest po to, aby wyrażać własna opinię - a nie obrażać kogoś, bo ma inne zdanie. Każdemu podoba się cos innego i tyle...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.zigzag.pl 27.12.04, 15:40 a komuś podobało się lanie do frytek albo walenie gruchy do jogurtu? na granicy dobrego smaku hehe... :) Ale numer ze szczoteczkami był niezły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:48 Jeżeli ktoś lubi wysublimowane i eleganckie żarty to mu się ten film nie spodoba. A ja na przykład lubię takie dowcipy właśnie na granicy dobrego smaku (a nie poza nią) i dlatego "Poranek kojota" mi się podobał, choć oczywiście nie zamierzam dowodzić, że jest to film na poziomie. Po prostu bezpretensjonalna rozrywka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota 27.12.04, 16:25 ja tez lubie dowcipy na granicy dobrego smaku - monty python np., ale "poranek kojota" jest tak wtórny, że aż boli, co więcej - na "chłopaki nie płaczą" tez może ze 2 razy się rozesmiałam. widać granica polskiego smaku w wersji polskiej jest inna niż w wersji angielskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 17:01 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:35 Gość portalu: P-77 napisał(a): > A ja na przykład lubię takie dowcipy właśnie na granicy dobrego smaku Ja też właśnie takie.Ale te w "PK" są żenujące.No i wogóle nie śmieszne - to główy zarzut.Od razu możesz podać dowcip który przekracza granicę dobrego smaku według twoich kryteriów skoro te są u ciebie na granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:11 > Ja też właśnie takie.Ale te w "PK" są żenujące.No i wogóle nie śmieszne - to > główy zarzut.Od razu możesz podać dowcip który przekracza granicę dobrego smaku > > według twoich kryteriów skoro te są u ciebie na granicy. Choćby dowcipy z chorób (np. z upośledzonych dzieci itp.) Jeżeli coś nie śmieszy ciebie, nie znaczy że jest nieśmieszne. Mnie też nie bawi wiele z założenia śmiesznych produkcji, co szczególnie odnosi się do polskich sitcomów (a raczej pseudositcomów). Parę razy oglądałem "Szpital na perypetiach/Daleko od noszy" a wcześniej "13 posterunek" (drugą serię, bo pierwsza jeszcze od biedy by uszła) i tam to już mnie kompletnie nic nie śmieszyło. Bardzo mi sie natomiast podobał np. Weekend u Berniego czy seria "Naga broń". Po prostu mam taki a nie inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: 195.117.90.* 27.12.04, 16:02 mnie zawsze bawi, gdy Szczęka odmawia swojemu wujowi współpracy dla Jarzyny tłumacząc się tym, że stojąc na bramce dostanie firmową plakietkę wtedy Dedek: - A może chciałbyś używaną oponę do Stara albo choinkę do malucha o zapachu kokosowym albo gdy Brylant oświadcza się Dominice. Nie dość, że: skąd wiedziałeś, że lubię Enrike? hehe, to jezcze to "pińset złoty" Dedka jest kapitalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.c154.petrotel.pl 27.12.04, 16:33 Nie jest taki zły, chociaż niepłaczące chłopaki lepsze. No i ohydne rejestracje — WF JOKER fee :/ Jak mogli sobie na coś takiego pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:36 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > mnie zawsze bawi, gdy Szczęka odmawia swojemu wujowi współpracy dla Jarzyny > tłumacząc się tym, że stojąc na bramce dostanie firmową plakietkę > wtedy Dedek: > - A może chciałbyś używaną oponę do Stara albo choinkę do malucha o zapachu > kokosowym > > albo gdy Brylant oświadcza się Dominice. Nie dość, że: skąd wiedziałeś, że > lubię Enrike? hehe, to jezcze to "pińset złoty" Dedka jest kapitalne Richelieu twoje notowania lecą u mnie na łeb na szyję. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota IP: 195.117.90.* 27.12.04, 16:45 no co ;) Się już nie muszę ukrywać, że i Poranek Kojota zdarza się mi zobaczyć. Brat kiedyś przyniósł na dvd, a ja zwykłam wszystko czytać i oglądać co wpadnie mi w ręce ps. jakieś notowania mam u Ciebie? to jak dzisiaj stoję? jako dolar czy jak funt ang? ps2. "pan ładny się zepsuł" - a to pamiętasz? Dedek do sekretarki Odpowiedz Link Zgłoś
smutno_mi Re: znowu się posikałam na Poranku Kojota 27.12.04, 17:02 no... fajne bylo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Za wulgarny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:28 Mi sie filmik nawet podobal ale za duzo bylo przekleństw i seksu. Scena z prostytutką Doloros była ochydna. gdyby odpuscili te seksistowskie sceny i mowienie w co drugim zdaniu qrwa to byloby super. A mam pytanko: Co oznacza rejestracja WF JOKER? Moj ulubiony moment to : ,,jesteśmy z programu I'm sorry! " :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacharz Re: Za wulgarny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 18:44 WF JOKER nic nie oznacza, to po prostu filmowa, tandetna podróbka rejestracji indywidualnej którą można kupić za 1 tys PLN. Błąd polega na tym że indywidualki zaczynają się od litery województwa np. W (dla mazowieckiego), potem jest cyfra od 0 do 9 i dopiero max.5-literowy text indywidualny np. JOKER. Błąd tej blachy polega na tym że wyróżnik WF (Warszawa-Praga Południe) jest wykorzystywany TYLKO w zwykłych rejestracjach. Ten błąd jest jednak chętnie kultywowany w naszym kinie że wspomnę choćby tegoroczny VINCI gdzie była niby-indywidualka "KR GRUBY". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Joker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 01:22 Oznacza to, że kolo który ma taką tablicę jest megapajacem i tak wynika z filmu. W dodatku megapajacem granym przez prawdziwego megapajaca Michała Milowicza. Odpowiedz Link Zgłoś