hiacynta_bukiet 30.12.04, 11:33 www.foksal.com.pl/sesje/muszalak/02r.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panatha Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 11:36 nie kto inny jak Jan Olszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legendaowilkulobo Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 30.12.04, 11:36 Jan Olszewski. Co wygrałam? Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 11:39 Gość portalu: legendaowilkulobo napisał(a): > Jan Olszewski. Co wygrałam? byłam pierwsza o pare sekund, to mi nalezy sie pierwsz nagroda , co najwyzej za 2 miejsce mozesz dostac nagrode - niespodzianke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legendaowilkulobo Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 30.12.04, 11:53 panatha napisał: > byłam pierwsza o pare sekund, to mi nalezy sie pierwsz nagroda , co najwyzej za > > 2 miejsce mozesz dostac nagrode - niespodzianke Może Olszewskiego w zestawie do samodzielnego składania? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 12:00 Gość portalu: legendaowilkulobo napisał(a): > panatha napisał: > > byłam pierwsza o pare sekund, to mi nalezy sie pierwsz nagroda , co najwy > zej za > > > > 2 miejsce mozesz dostac nagrode - niespodzianke > > > Może Olszewskiego w zestawie do samodzielnego składania? :-D taa plasykowy Olszewski w jajko - niespodziance:) a za 1 miejsce romantyczna kolacja przy swiecach sam na sam z olszewskim Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica no ale 30.12.04, 11:38 coś nie bardzo, szczególnie na tych zdjęciach w żółtej koszuli www.foksal.com.pl/sesje/olszewski/ Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt a ja wiem, kto to jest.. ;-)) 30.12.04, 12:01 a wcale, że to nie Jan Olszewski.. jak mogłoby by się na pierwszy rzut oka wydawać!! bo to jest jedno z aktorskich wcieleń Muszalak Karoliny! albo efekt profesjonalnej roboty jakiegoś charakteryzatora, co eteryczną czarną panienkę potrafi przeprawić w grubawego faceta z krzaczastymi brewkami!! ;-DD oto dowód: www.foksal.com.pl/sesje/muszalak/ Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: a ja wiem, kto to jest.. ;-)) 30.12.04, 12:13 e_katt napisała: > a wcale, że to nie Jan Olszewski.. > jak mogłoby by się na pierwszy rzut oka wydawać!! > > bo to jest jedno z aktorskich wcieleń Muszalak Karoliny! > albo efekt profesjonalnej roboty jakiegoś charakteryzatora, co eteryczną czarną > > panienkę potrafi przeprawić w grubawego faceta z krzaczastymi brewkami!! > ;-DD > > oto dowód: > www.foksal.com.pl/sesje/muszalak/ > > to nie karolina muszalak - to jest jedno z aktorskich wcieleń Jana Olszewskiego albo efekt profesjonalnej roboty jakiegoś charakteryzatora, co grubawego faceta z krzaczastymi brewkami potrafi przeprawić w eteryczną czarną panienkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt chyba że.. 30.12.04, 13:13 > to nie karolina muszalak - to jest jedno z aktorskich wcieleń Jana Olszewskiego > albo efekt profesjonalnej roboty jakiegoś charakteryzatora, co grubawego faceta z krzaczastymi brewkami potrafi przeprawić w eteryczną czarną > panienkę :)) a to by rzeczywiście tłumaczyło "niespokojną" urodę Muszalak Karoliny! albo cokolwiek wątpliwy urok Olszewskiego Jana... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 12:09 uważam,ze jednym z najbardziej udanych fotek pana fotografa jest ujęcie Joanny Sydor,Tereski od Pavulona.nie znam tych sztuczek z wklejaniem linków,chodzi mi o przedostatnie zdjęcie w 3 rzędzie.było już kiedyś na forum,cudne jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
panatha Re: o to chodzi: 30.12.04, 12:34 lezka_z_posen napisała: > właśnie o to.sama słodycz;) no własnie sama słodycz, wyszła troche cukierkowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? IP: *.softpro2.pl 30.12.04, 14:36 o jezu, wyglada jak stefcia rudnicka Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 14:38 Gość portalu: Miśka napisał(a): > o jezu, wyglada jak stefcia rudnicka rudnicka czy rudecka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? IP: *.softpro2.pl 30.12.04, 15:02 rudecka oczywiscie pracuje z rudnicka i dlatego mi sie mylnelo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiapil Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:50 miś koala? :-) tylko dla dorosłych www.lalique.blox.pl adult only Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Simona przerobiona na Olszewskiego przy pomocy 30.12.04, 12:56 starych bułek, rajstop i nici jak ten Broda to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 13:08 kiedyś cudnie zrobił kayah-identyczna była;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 14:51 Kto biegły w matematyce, niech podzieli te 100 pkt. na wszystkich chętnych ;) Ja tam się nie znam może na aktorach, którzy nie grają w Mjm, NW i Klanie (;)), ale zaintrygowała mnie rzecz jedna - czy ten fotograf nie wącha zbyt wiele kadzidełek? Bo stylizacja świetna, ten grubszy pan wygląda całkiem jak Karolina Muszalak ;) PS Wiecie, kto wtedy znalazł to zdjęcie Teresy, nie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 14:54 tak mie się wyadawało,ze to hiacynta to zdjęcie wyszukala.wtedy jeszcze takie cud foty BB były-ufryzowanej na japoneczke z pałeczkami w koku;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta_bukiet Re: Pytanie za 100 pkt. - kto to jest? 30.12.04, 15:02 Dokładnie, wczoraj jak przeglądałam arcydzieła polskiej fotografii to się natknęłam na to zdjęcie BB ;-) Odpowiedz Link Zgłoś