Gość: Marcel IP: 213.25.168.* 17.05.02, 13:16 Oko Wielkiego Brata to świadome nawiązanie to egipsjkiego symbolu Oka Ozyrysa - czyli egipskiego boga zła. To takie oko w trójkącie, wychodzą z niego promienie, jak ktoś nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwa Re: Oko Ozyrysa IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 13:23 Gość portalu: Marcel napisał(a): > Oko Wielkiego Brata to świadome nawiązanie to egipsjkiego symbolu Oka Ozyrysa - > > czyli egipskiego boga zła. To takie oko w trójkącie, wychodzą z niego > promienie, jak ktoś nie wie. to bardzo ciekawe co Pan pisze, a co na to lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Oko Ozyrysa IP: 213.25.168.* 17.05.02, 13:28 A co może nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 13:42 Gość portalu: Marcel napisał(a): > A co może nie jest? jest jest. ja na ten przyklad przzepisalem to wszystko do zielonego notesu. a muszisz wiedziec, ze wpisuje tam tylko wyjatkowo cenne informacje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Oko Ozyrysa IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 13:46 n0name napisał(a): > Gość portalu: Marcel napisał(a): > > > A co może nie jest? > > jest jest. ja na ten przyklad przzepisalem to wszystko do zielonego notesu. a > muszisz wiedziec, ze wpisuje tam tylko wyjatkowo cenne informacje ;D wyjąłes mi to z ust:)))))))))) jak dobrze że Marcel jest tak blisko..............:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Oko Ozyrysa IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:49 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: Marcel napisał(a): > > > > > A co może nie jest? > > > > jest jest. ja na ten przyklad przzepisalem to wszystko do zielonego notesu > . a > > muszisz wiedziec, ze wpisuje tam tylko wyjatkowo cenne informacje ;D > > > wyjąłes mi to z ust:)))))))))) > jak dobrze że Marcel jest tak blisko..............:))))) i nas maluczkich oswieca... ja sobie złotymi zgłoskami w sercu wyryłam... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 13:52 Gość portalu: maga napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: Marcel napisał(a): > > > > > > > A co może nie jest? > > > > > > jest jest. ja na ten przyklad przzepisalem to wszystko do zielonego n > otesu > > . a > > > muszisz wiedziec, ze wpisuje tam tylko wyjatkowo cenne informacje ;D > > > > > > wyjąłes mi to z ust:)))))))))) > > jak dobrze że Marcel jest tak blisko..............:))))) > > i nas maluczkich oswieca... ja sobie złotymi zgłoskami w sercu wyryłam... > tak. teraz wiem, ze moge bez chwili wachania powiedziec - marcel, odmieniles moje zycie. prowadz mnie, marcel... swiec jak slonce jasno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Oko Ozyrysa IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 13:58 n0name napisał(a): > Gość portalu: maga napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Marcel napisał(a): > > > > > > > > > A co może nie jest? > > > > > > > > jest jest. ja na ten przyklad przzepisalem to wszystko do zielon > ego n > > otesu > > > . a > > > > muszisz wiedziec, ze wpisuje tam tylko wyjatkowo cenne informacj > e ;D > > > > > > > > > wyjąłes mi to z ust:)))))))))) > > > jak dobrze że Marcel jest tak blisko..............:))))) > > > > i nas maluczkich oswieca... ja sobie złotymi zgłoskami w sercu wyryłam... > > > > tak. teraz wiem, ze moge bez chwili wachania powiedziec - marcel, odmieniles mo > je > zycie. prowadz mnie, marcel... swiec jak slonce jasno.... a tak propuła prowadzenia, to Aska prowadzić nas miała i gdzies się zgubiła i ja nie wiem co teraz robić... może też za Marcelem pojdę...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Oko Ozyrysa IP: *.chello.pl 17.05.02, 14:17 Ha!! Bo ja się udzielam tylko na jednym wątku Maga, tam gdzie pijemy, upadłe anioły, czasem coś skrobnę na trzeźwo gdzieś indziej, ale potem to już dupa blada, a prowadzić prowadziłam, to co teraz zmieniamy lokal na posiadłość Marcela? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Oko Ozyrysa IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:22 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Ha!! Bo ja się udzielam tylko na jednym wątku Maga, tam gdzie pijemy, upadłe > anioły, czasem coś skrobnę na trzeźwo gdzieś indziej, ale potem to już dupa > blada, a prowadzić prowadziłam, to co teraz zmieniamy lokal na posiadłość > Marcela? :D Tys chyba za dużo metylu dzisiaj wypiła:)) imprezowiczów szukaj tam teraz pijemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 13:36 Witam! Pierwowzorem oka BB, jest raczej kakaowe oko! Z jednym i drugim wiąże się Wielkie G.!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 13:40 ugugunana napisał(a): > Witam! > > Pierwowzorem oka BB, jest raczej kakaowe oko! > > Z jednym i drugim wiąże się Wielkie G.!! Sorki, drobna korekta: Pierwowzorem oka BB, jest raczej Kakaowe Oko. To taka dziura w pupie, z której wychodzi kupa-jak ktoś nie wie! Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 13:53 ugugunana napisał(a): > ugugunana napisał(a): > > > Witam! > > > > Pierwowzorem oka BB, jest raczej kakaowe oko! > > > > Z jednym i drugim wiąże się Wielkie G.!! > > Sorki, drobna korekta: > > Pierwowzorem oka BB, jest raczej Kakaowe Oko. To taka dziura w pupie, z której > wychodzi kupa-jak ktoś nie wie! > a z kolegi ugugngugnugnugngnugn to straszny naturalista... a ja wlasnie wrocilem z obiadu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Oko Ozyrysa IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 13:59 Marcel mów do mnie jeszcze, niech słowa twe rozjaśnią ciemną stronę mojego życia.......a oto przynosze jagnie w ofierze i czekam na dalsze cenne informacje które nadadzą sens mojej marnej egzystencji;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 14:06 Gość portalu: iwa napisał(a): > Marcel mów do mnie jeszcze, niech słowa twe rozjaśnią ciemną stronę mojego > życia.......a oto przynosze jagnie w ofierze i czekam na dalsze cenne > informacje które nadadzą sens mojej marnej egzystencji;D a Marcel milczy jak zaklety... nie podzieli sie... a może zolte, Marcel? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Oko Ozyrysa IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:09 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > Marcel mów do mnie jeszcze, niech słowa twe rozjaśnią ciemną stronę mojego > > > życia.......a oto przynosze jagnie w ofierze i czekam na dalsze cenne > > informacje które nadadzą sens mojej marnej egzystencji;D > > a Marcel milczy jak zaklety... nie podzieli sie... a może zolte, Marcel? ;D > Marcel milczy...wszak milczenie jest złotem...wszak nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Oko Ozyrysa IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 14:16 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > Marcel mów do mnie jeszcze, niech słowa twe rozjaśnią ciemną stronę mojego > > > życia.......a oto przynosze jagnie w ofierze i czekam na dalsze cenne > > informacje które nadadzą sens mojej marnej egzystencji;D > > a Marcel milczy jak zaklety... nie podzieli sie... a może zolte, Marcel? ;D a może ofiara była zbyt mała?......o Marcelu Wielki dorzucam moje cenne winko made in chata, tylko przemów wskaż mi drogę... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 14:20 n0name napisał(a): > a Marcel milczy jak zaklety... nie podzieli sie... a może zolte, Marcel? ;D Morze Żółte? Hmm... ...źródło wypływa z pęcherza moczowego, z którego płynie krętą rzeką moczowodów, aż do jej ujścia - cewki i tworzy wspomniane Morze Żółte! Do niebieskiego notesika i wężykiem, wężykiem! *-) Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 14:08 n0name napisał(a): > a z kolegi ugugngugnugnugngnugn to straszny naturalista... a ja wlasnie wrocile > m z obiadu... Dlaczego naturalizm tak nas przeraża?? Mam nadzieję, że obiad był smaczny i nadal znajduje się wewnątrz organizmu!!! *-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 14:16 ugugunana napisał(a): > n0name napisał(a): > > > > a z kolegi ugugngugnugnugngnugn to straszny naturalista... a ja wlasnie wr > ocile > > m z obiadu... > > Dlaczego naturalizm tak nas przeraża?? > > Mam nadzieję, że obiad był smaczny i nadal znajduje się wewnątrz organizmu!!! > > *-) eee.... straszne chamstwo sie tam zjezdza.... kasza niedogotowana.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Oko Ozyrysa IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 14:18 n0name napisał(a): > ugugunana napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > > > a z kolegi ugugngugnugnugngnugn to straszny naturalista... a ja wlasn > ie wr > > ocile > > > m z obiadu... > > > > Dlaczego naturalizm tak nas przeraża?? > > > > Mam nadzieję, że obiad był smaczny i nadal znajduje się wewnątrz organizmu > !!! > > > > *-) > > eee.... straszne chamstwo sie tam zjezdza.... kasza niedogotowana.... ;D a pure z dżymem jest? > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Oko Ozyrysa 17.05.02, 15:02 tiresias napisał(a): > nie ma pure, gryczana jest, pijaki:} eeep... tttylko... eep... tttylko nie piajki... eeeep... ttylkkkko nniee... ppijakii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOne Re: Oko Ozyrysa- o jedzeniu piciu i naturaliźmie.. IP: *.sap-ag.de 17.05.02, 15:18 Żyrafa opowiada zajączkowi: - Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mie taką dluuugą szyje. Siegne wszedzie, do każdej galązki, a potem... Pomysl tylko, że każdy listek, który zerwe i przeżuje, wedruje potem tak dluuuguo, dluugo w dól. Ach, jaka to rozkosz! Zajączek slucha, nie reagując. Zyrafa ciągnie dalej: -A gdy przychodzi upal, ide nad rzeke, pochylam glowe, zaczerpne wody. Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, ożywcza woda splywa w dól, chlodząc mnie coraz bardziej i bardziej. Moja szyja rozkoszuje sie tym chlodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią. Ech, gdybys wiedzial, zajączku, jak to wspaniale mie taką dluuugą szyje... Zajączek przechyla tylko lekko glowe i pyta: - A powiedz zyrafa, rzygałaś kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 15:18 .........moje życie pustką wieje odkąd Twój głos na tym wątku nie widnieje przemów o Panie litościwy my wierni słudzy bardzo prosimy to mówił ja Wacław Jarząbek....;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 15:21 Gość portalu: iwa napisał(a): > .........moje życie pustką wieje odkąd Twój głos na tym wątku nie widnieje > przemów o Panie litościwy > my wierni słudzy bardzo prosimy > > to mówił ja Wacław Jarząbek....;D to nie taki sobie zwykly Marcel. To Marcel Nieugiety ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 15:26 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > .........moje życie pustką wieje odkąd Twój głos na tym wątku nie widnieje > > przemów o Panie litościwy > > my wierni słudzy bardzo prosimy > > > > to mówił ja Wacław Jarząbek....;D > > to nie taki sobie zwykly Marcel. To Marcel Nieugiety ;D to może do tego winka dorzuce kiełbase magi, jak myslisz noname odezwie się teraz? ps. jedziesz do tej wieży i dojechać nie możesz........ Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 15:50 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > .........moje życie pustką wieje odkąd Twój głos na tym wątku nie wid > nieje > > > przemów o Panie litościwy > > > my wierni słudzy bardzo prosimy > > > > > > to mówił ja Wacław Jarząbek....;D > > > > to nie taki sobie zwykly Marcel. To Marcel Nieugiety ;D > > to może do tego winka dorzuce kiełbase magi, jak myslisz noname odezwie się ter > az? skadze ja maluczki mam znac mysli Nieodgadnionego... > ps. jedziesz do tej wieży i dojechać nie możesz........ > nie podalas namiarow... ale znajde... juz ja cie znajde... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 15:52 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > .........moje życie pustką wieje odkąd Twój głos na tym wątku ni > e wid > > nieje > > > > przemów o Panie litościwy > > > > my wierni słudzy bardzo prosimy > > > > > > > > to mówił ja Wacław Jarząbek....;D > > > > > > to nie taki sobie zwykly Marcel. To Marcel Nieugiety ;D > > > > to może do tego winka dorzuce kiełbase magi, jak myslisz noname odezwie si > ę ter > > az? > > skadze ja maluczki mam znac mysli Nieodgadnionego... > > > ps. jedziesz do tej wieży i dojechać nie możesz........ > > > > nie podalas namiarow... ale znajde... juz ja cie znajde... ;D mrrrrrrraaaaauuuuuuuuu czekam;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 15:56 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > .........moje życie pustką wieje odkąd Twój głos na tym wąt > ku ni > > e wid > > > nieje > > > > > przemów o Panie litościwy > > > > > my wierni słudzy bardzo prosimy > > > > > > > > > > to mówił ja Wacław Jarząbek....;D > > > > > > > > to nie taki sobie zwykly Marcel. To Marcel Nieugiety ;D > > > > > > to może do tego winka dorzuce kiełbase magi, jak myslisz noname odezw > ie si > > ę ter > > > az? > > > > skadze ja maluczki mam znac mysli Nieodgadnionego... > > > > > ps. jedziesz do tej wieży i dojechać nie możesz........ > > > > > > > nie podalas namiarow... ale znajde... juz ja cie znajde... ;D > > mrrrrrrraaaaauuuuuuuuu czekam;D > iwa... az mnie dreszcze przeszly... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 15:57 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > .........moje życie pustką wieje odkąd Twój głos na ty > m wąt > > ku ni > > > e wid > > > > nieje > > > > > > przemów o Panie litościwy > > > > > > my wierni słudzy bardzo prosimy > > > > > > > > > > > > to mówił ja Wacław Jarząbek....;D > > > > > > > > > > to nie taki sobie zwykly Marcel. To Marcel Nieugiety ;D > > > > > > > > to może do tego winka dorzuce kiełbase magi, jak myslisz noname > odezw > > ie si > > > ę ter > > > > az? > > > > > > skadze ja maluczki mam znac mysli Nieodgadnionego... > > > > > > > ps. jedziesz do tej wieży i dojechać nie możesz........ > > > > > > > > > > nie podalas namiarow... ale znajde... juz ja cie znajde... ;D > > > > mrrrrrrraaaaauuuuuuuuu czekam;D > > > > iwa... az mnie dreszcze przeszly... ;D no co ty na dworzu jest chyba ze 20 stopni;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:07 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > iwa... az mnie dreszcze przeszly... ;D > > no co ty na dworzu jest chyba ze 20 stopni;D > bo my tu klimatyzacje mamy, prosze pani. wiec jest tak ze 20, ale na minusie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:10 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > iwa... az mnie dreszcze przeszly... ;D > > > > no co ty na dworzu jest chyba ze 20 stopni;D > > > > bo my tu klimatyzacje mamy, prosze pani. wiec jest tak ze 20, ale na minusie ;D aaaaa to rzeczywiście wielki minus;D to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko miiiaaaaauuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:15 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > iwa... az mnie dreszcze przeszly... ;D > > > > > > no co ty na dworzu jest chyba ze 20 stopni;D > > > > > > > bo my tu klimatyzacje mamy, prosze pani. wiec jest tak ze 20, ale na minus > ie ;D > > aaaaa to rzeczywiście wielki minus;D > to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko miiiaaaaauuuuuuuuu > tttakkk... duzo lepiej... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:17 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > iwa... az mnie dreszcze przeszly... ;D > > > > > > > > no co ty na dworzu jest chyba ze 20 stopni;D > > > > > > > > > > bo my tu klimatyzacje mamy, prosze pani. wiec jest tak ze 20, ale na > minus > > ie ;D > > > > aaaaa to rzeczywiście wielki minus;D > > to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko miiiaaaaauuuuuuuuu > > > > tttakkk... duzo lepiej... ;D a co kotek bedzie miał z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:27 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko miiiaaaaauuuuuuuuu > > > > > > > tttakkk... duzo lepiej... ;D > > a co kotek bedzie miał z tego? > moge podrapac za uszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:31 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko miiiaaaaauuuuuuuu > u > > > > > > > > > > tttakkk... duzo lepiej... ;D > > > > a co kotek bedzie miał z tego? > > > > moge podrapac za uszkiem... kotek się nadstawia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:36 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko miiiaaaaauuu > uuuuu > > u > > > > > > > > > > > > > tttakkk... duzo lepiej... ;D > > > > > > a co kotek bedzie miał z tego? > > > > > > > moge podrapac za uszkiem... > > kotek się nadstawia:)))))) > i przyszedl pan doktor - jak sie masz koteczku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:41 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko miiiaaa > aauuu > > uuuuu > > > u > > > > > > > > > > > > > > > > tttakkk... duzo lepiej... ;D > > > > > > > > a co kotek bedzie miał z tego? > > > > > > > > > > moge podrapac za uszkiem... > > > > kotek się nadstawia:)))))) > > > > i przyszedl pan doktor - jak sie masz koteczku ;D oj panie doktorze jam chora kocica umieram z pragnienia a tu nic do picia doktorku kochany wybawco mój drogi przepisz rcepte na stan mój niebłogi jak będę juz zdrowa mój drogi doktorku będę ci miauczeć od wtorku do wtorku;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:43 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > to może coś na rozgrzewkę? tym razem cieplutko mi > iiaaa > > aauuu > > > uuuuu > > > > u > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tttakkk... duzo lepiej... ;D > > > > > > > > > > a co kotek bedzie miał z tego? > > > > > > > > > > > > > moge podrapac za uszkiem... > > > > > > kotek się nadstawia:)))))) > > > > > > > i przyszedl pan doktor - jak sie masz koteczku ;D > > oj panie doktorze jam chora kocica > umieram z pragnienia a tu nic do picia > doktorku kochany wybawco mój drogi > przepisz rcepte na stan mój niebłogi > jak będę juz zdrowa mój drogi doktorku > będę ci miauczeć od wtorku do wtorku;D > na razie prosze grzecznie do lozka. zaraz sie pania zajme ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:50 > > > > > > > > > > i przyszedl pan doktor - jak sie masz koteczku ;D > > > > oj panie doktorze jam chora kocica > > umieram z pragnienia a tu nic do picia > > doktorku kochany wybawco mój drogi > > przepisz rcepte na stan mój niebłogi > > jak będę juz zdrowa mój drogi doktorku > > będę ci miauczeć od wtorku do wtorku;D > > > na razie prosze grzecznie do lozka. zaraz sie pania zajme ;D och panie doktorze jakis pan łaskawy lecz nmam pewne obawy widze tu przyrząd jakiś dziwaczny do czego on służy? pan powie nim się bać zaczne...miau > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:51 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > i przyszedl pan doktor - jak sie masz koteczku ;D > > > > > > oj panie doktorze jam chora kocica > > > umieram z pragnienia a tu nic do picia > > > doktorku kochany wybawco mój drogi > > > przepisz rcepte na stan mój niebłogi > > > jak będę juz zdrowa mój drogi doktorku > > > będę ci miauczeć od wtorku do wtorku;D > > > > > na razie prosze grzecznie do lozka. zaraz sie pania zajme ;D > > och panie doktorze jakis pan łaskawy > lecz nmam pewne obawy > widze tu przyrząd jakiś dziwaczny > do czego on służy? > pan powie nim się bać zaczne...miau > > > ciii... tak trzeba... troche zaufania do sluzby zrowia.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:53 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > i przyszedl pan doktor - jak sie masz koteczku ;D > > > > > > > > oj panie doktorze jam chora kocica > > > > umieram z pragnienia a tu nic do picia > > > > doktorku kochany wybawco mój drogi > > > > przepisz rcepte na stan mój niebłogi > > > > jak będę juz zdrowa mój drogi doktorku > > > > będę ci miauczeć od wtorku do wtorku;D > > > > > > > na razie prosze grzecznie do lozka. zaraz sie pania zajme ;D > > > > och panie doktorze jakis pan łaskawy > > lecz nmam pewne obawy > > widze tu przyrząd jakiś dziwaczny > > do czego on służy? > > pan powie nim się bać zaczne...miau > > > > > > > ciii... tak trzeba... troche zaufania do sluzby zrowia.... ;) pan nie z miasta Łodzi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:55 Gość portalu: iwa napisał(a): > > pan nie z miasta Łodzi, prawda? > a skaaad.... porzuc obawy i oddaj sie w me rece. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:57 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > pan nie z miasta Łodzi, prawda? > > > > a skaaad.... porzuc obawy i oddaj sie w me rece. ;) rozwiałes moje obawy doktorku kochany jam cała Twoja więc odprawiaj czary;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:59 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > pan nie z miasta Łodzi, prawda? > > > > > > > a skaaad.... porzuc obawy i oddaj sie w me rece. ;) > > rozwiałes moje obawy doktorku kochany > jam cała Twoja więc odprawiaj czary;D > poczekaj... wroce... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 17:00 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > pan nie z miasta Łodzi, prawda? > > > > > > > > > > a skaaad.... porzuc obawy i oddaj sie w me rece. ;) > > > > rozwiałes moje obawy doktorku kochany > > jam cała Twoja więc odprawiaj czary;D > > > > poczekaj... wroce... ;) ale nie idziesz po zapałki do kiosku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:14 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > pan nie z miasta Łodzi, prawda? > > > > > > > > > > a skaaad.... porzuc obawy i oddaj sie w me rece. ;) > > > > rozwiałes moje obawy doktorku kochany > > jam cała Twoja więc odprawiaj czary;D > > > > poczekaj... wroce... ;) ekhm...panie doktorze...i jaka diagnoza? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 23:18 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > pan nie z miasta Łodzi, prawda? > > > > > > > > > > > > > a skaaad.... porzuc obawy i oddaj sie w me rece. ;) > > > > > > rozwiałes moje obawy doktorku kochany > > > jam cała Twoja więc odprawiaj czary;D > > > > > > > poczekaj... wroce... ;) > > ekhm...panie doktorze...i jaka diagnoza? > hmmm... ciekawy przypadek... musze przyjrzec sie temu dokladniej.... prosze sie rozebrac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:25 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > n0name napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > pan nie z miasta Łodzi, prawda? > > > > > > > > > > > > > > > > a skaaad.... porzuc obawy i oddaj sie w me rece. ;) > > > > > > > > rozwiałes moje obawy doktorku kochany > > > > jam cała Twoja więc odprawiaj czary;D > > > > > > > > > > poczekaj... wroce... ;) > > > > ekhm...panie doktorze...i jaka diagnoza? > > > > hmmm... ciekawy przypadek... musze przyjrzec sie temu dokladniej.... prosze sie > > rozebrac... ;) aaale z futerkiem będzie problem panie doktorze...miau...chyba że będzie pan łaskaw mi pomóc....miauuu Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 23:29 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > hmmm... ciekawy przypadek... musze przyjrzec sie temu dokladniej.... prosz > e sie > > > > rozebrac... ;) > > aaale z futerkiem będzie problem panie doktorze...miau...chyba że będzie pan > łaskaw mi pomóc....miauuu > niestety. mam zajete rece. nno ale, czegoz sie nie robi - sprobuje zebami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:38 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > hmmm... ciekawy przypadek... musze przyjrzec sie temu dokladniej.... > prosz > > e sie > > > > > > rozebrac... ;) > > > > aaale z futerkiem będzie problem panie doktorze...miau...chyba że będzie p > an > > łaskaw mi pomóc....miauuu > > > > niestety. mam zajete rece. nno ale, czegoz sie nie robi - sprobuje zebami... miauuuuuu....ale to łaskocze.........panie doktorze! miał mi pan tylko pomóc się rozebrać...... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 23:43 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > hmmm... ciekawy przypadek... musze przyjrzec sie temu dokladniej > .... > > prosz > > > e sie > > > > > > > > rozebrac... ;) > > > > > > aaale z futerkiem będzie problem panie doktorze...miau...chyba że będ > zie p > > an > > > łaskaw mi pomóc....miauuu > > > > > > > niestety. mam zajete rece. nno ale, czegoz sie nie robi - sprobuje zebami. > .. > > miauuuuuu....ale to łaskocze.........panie doktorze! miał mi pan tylko pomóc si > ę > rozebrać...... > > to czesc badan, prosze sie nie wyrywac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 23:47 > > > > > > > > > > niestety. mam zajete rece. nno ale, czegoz sie nie > robi - sprobuje zebami. > > .. > > > > miauuuuuu....ale to łaskocze.........panie doktorze! > miał mi pan tylko pomóc si > > ę > > rozebrać...... > > > > > > to czesc badan, prosze sie nie wyrywac ;D panie doktorze czy koteczek będzie po tym zdrowy? jeżeli tak to prosze oddaje sie do pełnej dyspozycji...miau;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 23:52 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > niestety. mam zajete rece. nno ale, czegoz sie nie > > robi - sprobuje zebami. > > > .. > > > > > > miauuuuuu....ale to łaskocze.........panie doktorze! > > miał mi pan tylko pomóc si > > > ę > > > rozebrać...... > > > > > > > > > > to czesc badan, prosze sie nie wyrywac ;D > > panie doktorze czy koteczek będzie po tym zdrowy? > jeżeli tak to prosze oddaje sie do pełnej dyspozycji...miau;D > prosze mi zaufac... prosze sie tu przysunac... o tak... aaa teraz .... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 00:02 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > niestety. mam zajete rece. nno ale, czegoz sie nie > > > robi - sprobuje zebami. > > > > .. > > > > > > > > miauuuuuu....ale to łaskocze.........panie doktorze! > > > miał mi pan tylko pomóc si > > > > ę > > > > rozebrać...... > > > > > > > > > > > > > > to czesc badan, prosze sie nie wyrywac ;D > > > > panie doktorze czy koteczek będzie po tym zdrowy? > > jeżeli tak to prosze oddaje sie do pełnej > dyspozycji...miau;D > > > > prosze mi zaufac... prosze sie tu przysunac... o tak... > aaa teraz .... ;) aaaaaaaaa teraz .......idziemy na jednego idziemy wódkę pić.....:))))))))) już się przysunęłam tak dobrze panie doktorze? pan panie doktorze taki mądry, wszystko wie co i jak.........;D > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 12:15 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > niestety. mam zajete rece. nno ale, czegoz sie nie > > > > robi - sprobuje zebami. > > > > > .. > > > > > > > > > > miauuuuuu....ale to łaskocze.........panie doktorze! > > > > miał mi pan tylko pomóc si > > > > > ę > > > > > rozebrać...... > > > > > > > > > > > > > > > > > > to czesc badan, prosze sie nie wyrywac ;D > > > > > > panie doktorze czy koteczek będzie po tym zdrowy? > > > jeżeli tak to prosze oddaje sie do pełnej > > dyspozycji...miau;D > > > > > > > prosze mi zaufac... prosze sie tu przysunac... o tak... > > aaa teraz .... ;) > > aaaaaaaaa teraz .......idziemy na jednego idziemy wódkę pić.....:))))))))) > już się przysunęłam tak dobrze panie doktorze? > pan panie doktorze taki mądry, wszystko wie co i jak.........;D Panie doktorze długo będziemy tak leżeć? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 12:26 Gość portalu: iwa napisał(a): > > Panie doktorze długo będziemy tak leżeć? > najpierw musze pania osluchac.... ooo... o tu... tu ucho przylozyc musze... oddychac.... nie oddychac... oddychac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 12:29 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > Panie doktorze długo będziemy tak leżeć? > > > > najpierw musze pania osluchac.... ooo... o tu... tu ucho > przylozyc musze... oddychac.... nie oddychac... > oddychac... ;) panie doktorze:)....miau....ale słucha się uchem...chyba....:))miau Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 12:36 Gość portalu: iwa napisał(a): > > najpierw musze pania osluchac.... ooo... o tu... tu ucho > > przylozyc musze... oddychac.... nie oddychac... > > oddychac... ;) > > > panie doktorze:)....miau....ale słucha się uchem...chyba....:))miau alez... nno dlaczgo pani tak dyszy... to agonia?... siostro! respirator! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 12:40 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > najpierw musze pania osluchac.... ooo... o tu... tu ucho > > > przylozyc musze... oddychac.... nie oddychac... > > > oddychac... ;) > > > > > > panie doktorze:)....miau....ale słucha się > uchem...chyba....:))miau > > alez... nno dlaczgo pani tak dyszy... to agonia?... > siostro! respirator! ;D bo..yhhhhhhhhh......doktor...yhhhyyy....przygniótł.......yhyyyyyy...za mocno.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 12:49 Gość portalu: iwa napisał(a): > > alez... nno dlaczgo pani tak dyszy... to agonia?... > > siostro! respirator! ;D > > bo..yhhhhhhhhh......doktor...yhhhyyy....przygniótł.......yhyyyyyy...za > mocno.....;D > odzyskalismy ja siostro!... a teraz niech siostra wyjdzie i zaczeka w przedpokoju... nno ccco sie tak siostra gapi?! zabieg musze dokonczyc... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 12:53 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > alez... nno dlaczgo pani tak dyszy... to agonia?... > > > siostro! respirator! ;D > > > > > bo..yhhhhhhhhh......doktor...yhhhyyy....przygniótł.......yhyyyyyy...za > > > mocno.....;D > > > > odzyskalismy ja siostro!... a teraz niech siostra wyjdzie > i zaczeka w przedpokoju... nno ccco sie tak siostra > gapi?! zabieg musze dokonczyc... ;D panie doktorze to było dziwne najpierw zobaczyłam z góry jak pan robi ze mną dziwne rzeczy...a później znalazłam się w jakimś tunelu...a na końcu było światełko......i już prawie tam byłam i nagle poczułam czyjeś ręce na moim...eeee..ehmm...nie powiem bo sie wstydze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 13:08 Gość portalu: iwa napisał(a): > panie doktorze to było dziwne najpierw zobaczyłam z góry jak pan robi ze mną > dziwne rzeczy...a później znalazłam się w jakimś tunelu...a na końcu było > światełko......i już prawie tam byłam i nagle poczułam czyjeś ręce na > moim...eeee..ehmm...nie powiem bo sie wstydze:))) nnie zrobilbym niczego siostro, co nie uchodzi dzentelmenowi. a poza tym obowiazuje mnie kodeks lekarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 13:13 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > panie doktorze to było dziwne najpierw zobaczyłam z > góry jak pan robi ze mną > > dziwne rzeczy...a później znalazłam się w jakimś > tunelu...a na końcu było > > światełko......i już prawie tam byłam i nagle poczułam > czyjeś ręce na > > moim...eeee..ehmm...nie powiem bo sie wstydze:))) > > nnie zrobilbym niczego siostro, co nie uchodzi > dzentelmenowi. a poza tym obowiazuje mnie kodeks lekarski. > ależ panie doktorze .....ja niczego nie sugureje.....ehmmmmmm......Pan jest taki miły i kulturalny...miau....czy leczenie długo potrwa? > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 13:17 Gość portalu: iwa napisał(a): > > nnie zrobilbym niczego siostro, co nie uchodzi > > dzentelmenowi. a poza tym obowiazuje mnie kodeks lekarski. > > > > ależ panie doktorze .....ja niczego nie sugureje.....ehmmmmmm......Pan jest tak > i > miły i kulturalny...miau....czy leczenie długo potrwa? > > > musze pania baaaaardzo dokladnie przebadac... rozumie pani, nie chcial bym pominac zadnego skrawka pani ciala... taaak... to moze potrwac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 14:31 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > nnie zrobilbym niczego siostro, co nie uchodzi > > > dzentelmenowi. a poza tym obowiazuje mnie kodeks > lekarski. > > > > > > > ależ panie doktorze .....ja niczego nie > sugureje.....ehmmmmmm......Pan jest tak > > i > > miły i kulturalny...miau....czy leczenie długo potrwa? > > > > > > > musze pania baaaaardzo dokladnie przebadac... rozumie > pani, nie chcial bym pominac zadnego skrawka pani > ciala... taaak... to moze potrwac... ;) bardzo mnie to cieszy panie doktorze;D....ale czy ta pielęgniarka musi tak podglądać pezez szpare w drzwiach......czuje sie ekhm...skrępowana;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 14:38 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > nnie zrobilbym niczego siostro, co nie uchodzi > > > > dzentelmenowi. a poza tym obowiazuje mnie kodeks > > lekarski. > > > > > > > > > > ależ panie doktorze .....ja niczego nie > > sugureje.....ehmmmmmm......Pan jest tak > > > i > > > miły i kulturalny...miau....czy leczenie długo potrwa? > > > > > > > > > > > musze pania baaaaardzo dokladnie przebadac... rozumie > > pani, nie chcial bym pominac zadnego skrawka pani > > ciala... taaak... to moze potrwac... ;) > > bardzo mnie to cieszy panie doktorze;D....ale czy ta pielęgniarka musi tak > podglądać pezez szpare w drzwiach......czuje sie ekhm...skrępowana;D > tak.. coz... tak... odprawie ja... nie bedzie nam potrzebna... a jezeli chodzi o krepowanie... hmm... coz... nie moge tego wykluczyc, ze na bardziej zaawansowanym etapie badan... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 14:43 > > > > bardzo mnie to cieszy panie doktorze;D....ale czy ta > pielęgniarka musi tak > > podglądać pezez szpare w drzwiach......czuje sie > ekhm...skrępowana;D > > > > tak.. coz... tak... odprawie ja... nie bedzie nam > potrzebna... a jezeli chodzi o krepowanie... hmm... coz... > nie moge tego wykluczyc, ze na bardziej zaawansowanym > etapie badan... ;D hihihi....panie doktorze....tak tak czuje sie baaaaaardzo źle...miau...poprosze o ekstremalny zestaw badań....och jaki chory ze mnie koteczek....miauuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 15:00 Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > tak.. coz... tak... odprawie ja... nie bedzie nam > > potrzebna... a jezeli chodzi o krepowanie... hmm... coz... > > nie moge tego wykluczyc, ze na bardziej zaawansowanym > > etapie badan... ;D > > hihihi....panie doktorze....tak tak czuje sie baaaaaardzo źle...miau...poprosze > o > ekstremalny zestaw badań....och jaki chory ze mnie koteczek....miauuuuuu > mrmmmm... jak kotek potrafi sie ladnie prezyc... ;) hmm... ekhm... zamyslislilem sie... od czegoz ttto ja mialem zaczac... moze mammografia.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:04 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > tak.. coz... tak... odprawie ja... nie bedzie nam > > > potrzebna... a jezeli chodzi o krepowanie... hmm... > coz... > > > nie moge tego wykluczyc, ze na bardziej zaawansowanym > > > etapie badan... ;D > > > > hihihi....panie doktorze....tak tak czuje sie > baaaaaardzo źle...miau...poprosze > > o > > ekstremalny zestaw badań....och jaki chory ze mnie > koteczek....miauuuuuu > > > mrmmmm... jak kotek potrafi sie ladnie prezyc... ;) > hmm... ekhm... zamyslislilem sie... od czegoz ttto ja > mialem zaczac... moze mammografia.... ;D panie doktorze bo mnie tak szczególnie w jednym miejscu boli......o tutaj...prosze podać rękę to pokaże dokładniej......no i jak? coś pan panie doktorze tam wyczuwa? miau...... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 15:12 Gość portalu: iwa napisał(a): > > mrmmmm... jak kotek potrafi sie ladnie prezyc... ;) > > hmm... ekhm... zamyslislilem sie... od czegoz ttto ja > > mialem zaczac... moze mammografia.... ;D > > > panie doktorze bo mnie tak szczególnie w jednym miejscu boli......o > tutaj...prosze podać rękę to pokaże dokładniej......no i jak? coś pan panie > doktorze tam wyczuwa? miau...... ooo... jakie mile w dotyku... nno tak... ale jestem na sluzbie... przepraszam... odrobine sie przy pani zapominam... to chyba te perfumy... uzywa pani wody kwiatowej, 'Lawenda'? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:17 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > mrmmmm... jak kotek potrafi sie ladnie prezyc... ;) > > > hmm... ekhm... zamyslislilem sie... od czegoz ttto ja > > > mialem zaczac... moze mammografia.... ;D > > > > > > panie doktorze bo mnie tak szczególnie w jednym miejscu > boli......o > > tutaj...prosze podać rękę to pokaże dokładniej......no > i jak? coś pan panie > > doktorze tam wyczuwa? miau...... > > ooo... jakie mile w dotyku... nno tak... ale jestem na > sluzbie... przepraszam... odrobine sie przy pani > zapominam... to chyba te perfumy... uzywa pani wody > kwiatowej, 'Lawenda'? ;D nie to perfumy Chanel5 wprost zza wschodniej granicy.....używam tylko markowych panie doktorze;).......a co do zapominania.......BILOBIL I JUŻ NIE ZAPOMNISZ:))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 15:22 Gość portalu: iwa napisał(a): > nie to perfumy Chanel5 wprost zza wschodniej granicy.....używam tylko markowych > > panie doktorze;).......a co do zapominania.......BILOBIL I JUŻ NIE ZAPOMNISZ:))))) tak tak... wzialem dwie pigulki... siostra mi podala.. male, niebieskie... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:33 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > nie to perfumy Chanel5 wprost zza wschodniej > granicy.....używam tylko markowych > > > > panie doktorze;).......a co do > zapominania.......BILOBIL I JUŻ NIE ZAPOMNISZ:))))) > > tak tak... wzialem dwie pigulki... siostra mi podala.. > male, niebieskie... ;D coś ta siostra ma niezłe poczucie humoru(i lubi podglądać)...toż to pigułki na.......podniesienie.. ciśnienia;D Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 15:37 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > nie to perfumy Chanel5 wprost zza wschodniej > > granicy.....używam tylko markowych > > > > > > panie doktorze;).......a co do > > zapominania.......BILOBIL I JUŻ NIE ZAPOMNISZ:))))) > > > > tak tak... wzialem dwie pigulki... siostra mi podala.. > > male, niebieskie... ;D > > coś ta siostra ma niezłe poczucie humoru(i lubi podglądać)...toż to pigułki > na.......podniesienie.. ciśnienia;D > nno coz... wiec chyba wlasnie mi skoczylo... a sadzile, ze to wieczne piora tak mi uwiera... przepraszam, pania... to nieprofesjonalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:40 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > n0name napisał(a): > > > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > nie to perfumy Chanel5 wprost zza wschodniej > > > granicy.....używam tylko markowych > > > > > > > > panie doktorze;).......a co do > > > zapominania.......BILOBIL I JUŻ NIE ZAPOMNISZ:))))) > > > > > > tak tak... wzialem dwie pigulki... siostra mi podala.. > > > male, niebieskie... ;D > > > > coś ta siostra ma niezłe poczucie humoru(i lubi > podglądać)...toż to pigułki > > na.......podniesienie.. ciśnienia;D > > > nno coz... wiec chyba wlasnie mi skoczylo... a sadzile, > ze to wieczne piora tak mi uwiera... przepraszam, > pania... to nieprofesjonalne... ależ nic się nie stało....miauuu...doktor też człowiek:)).....miauuuu.......i jest pan panie doktorze profesjonalny we wszystkim :)) co pan robi...miauuuu Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 15:48 Gość portalu: iwa napisał(a): > > nno coz... wiec chyba wlasnie mi skoczylo... a sadzile, > > ze to wieczne piora tak mi uwiera... przepraszam, > > pania... to nieprofesjonalne... > > > ależ nic się nie stało....miauuu...doktor też człowiek:)).....miauuuu.......i > jest pan panie doktorze profesjonalny we wszystkim :)) co pan robi...miauuuu coz, koteczku... przepraszam... coz, prosze pani, mam wieloletnia praktyke... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 15:56 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > nno coz... wiec chyba wlasnie mi skoczylo... a sadzile, > > > ze to wieczne piora tak mi uwiera... przepraszam, > > > pania... to nieprofesjonalne... > > > > > > ależ nic się nie stało....miauuu...doktor też > człowiek:)).....miauuuu.......i > > jest pan panie doktorze profesjonalny we wszystkim :)) > co pan robi...miauuuu > > coz, koteczku... przepraszam... coz, prosze pani, mam > wieloletnia praktyke... ;) i badzo lubi pan koteczki:))))....miauuu.....jakie leczenie zastosujemy...doktorze...miauuu Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 16:03 Gość portalu: iwa napisał(a): > > i badzo lubi pan koteczki:))))....miauuu.....jakie leczenie > zastosujemy...doktorze...miauuu nno moze nie wszystkie, koteczki, ale... ;))) a metody leczenie, niestety podac nie moge... tu moga byc dzieci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.piaseczno.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 16:05 n0name napisał(a): > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > i badzo lubi pan koteczki:))))....miauuu.....jakie > leczenie > > zastosujemy...doktorze...miauuu > > nno moze nie wszystkie, koteczki, ale... ;))) > a metody leczenie, niestety podac nie moge... tu moga byc > dzieci ;D to poprosze na ucho........cóż pan wymyslił:)panie doktorze:))....miauuu Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 18.05.02, 16:25 Gość portalu: iwa napisał(a): > n0name napisał(a): > > > Gość portalu: iwa napisał(a): > > > > > > > > i badzo lubi pan koteczki:))))....miauuu.....jakie > > leczenie > > > zastosujemy...doktorze...miauuu > > > > nno moze nie wszystkie, koteczki, ale... ;))) > > a metody leczenie, niestety podac nie moge... tu moga byc > > dzieci ;D > > to poprosze na ucho........cóż pan wymyslił:)panie doktorze:))....miauuu > mrmmm... mam pare pomyslow, chetnie sie podziele... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.chello.pl 17.05.02, 16:30 Iwa, Maleńka, dla kogo teraz miauczysz? :D Dla Ola? Nie chce mi się z tobo gadać... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:31 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Iwa, Maleńka, dla kogo teraz miauczysz? :D > Dla Ola? Nie chce mi się z tobo gadać... ;D bo ja zła kobieta jestem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.chello.pl 17.05.02, 16:32 Pasażerowie Iwa i Nuname proszeni są o powrót na wątek imprezowicze tutaj. Coś mi się wszyscy rozłażą dzisiaj, gonię ich po wszystkich wątkach. >:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 16:34 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Pasażerowie Iwa i Nuname proszeni są o powrót na wątek imprezowicze tutaj. > Coś mi się wszyscy rozłażą dzisiaj, gonię ich po wszystkich wątkach. > >:-( dobze pse pani, jus ide... Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Marcel wróóóóóć!!! 17.05.02, 16:40 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Pasażerowie Iwa i Nuname proszeni są o powrót na wątek imprezowicze tutaj. > Coś mi się wszyscy rozłażą dzisiaj, gonię ich po wszystkich wątkach. > >:-( Asiu, droga Asiu - ja jezdem wszedzie - tu, tam i siam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saudi Re: Marcel wróóóóóć!!! IP: *.interpacket.net 18.05.02, 21:15 Ale o co chodzi z tym okiem, tak konkretnie? Bo chyba watek zgubiliście... Odpowiedz Link Zgłoś