vwdoka 20.05.02, 18:18 Zwolennicy Harnasia łączcie się, aby wspomóc naszego Bohatera w heroicznej walce w BBB. vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milka Re: Do zwolenników Harnasia IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.02, 18:46 vwdoka napisał(a): > Zwolennicy Harnasia łączcie się, aby wspomóc naszego Bohatera w heroicznej > walce w BBB. > vwdoka Mam nadzieje, ze mozna to traktowac jako zart. Milka Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Do zwolenników Harnasia 20.05.02, 18:54 Gość portalu: Milka napisał(a): > > Mam nadzieje, ze mozna to traktowac jako zart. > Milka No wiesz co? Nie popierasz naszego faworyta? I jeszcze się wyśmiewasz? Nieładnie, nieładnie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Do zwolenników Harnasia IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.05.02, 19:17 mmpm napisał(a): Pół godziny temu jeszcze nie byłeś zdecydowany co do Harnasia, a teraz już go popierasz? :).a mówią, że to kobiety zmiennymi są :P pzd :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Do zwolenników Harnasia 20.05.02, 19:21 A jednak vwdoka chyba mnie przekonał... Harnaś jest we best! (to po sołtysikowemu było...) :-))) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Do zwolenników Harnasia IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 20.05.02, 20:50 mmpm napisał(a): > A jednak vwdoka chyba mnie przekonał... > Harnaś jest we best! (to po sołtysikowemu było...) > :-))) > > Pozdro. A mnie nawet vwdoka nie przekona, bo ja słucham mamy, a mama mi mówi, że Harnaś jest bee , chrapie i dłubie w nosie i robi krzywdę łowieckom, a zwierzaczki trzeba szanować Hej! pzd :) Odpowiedz Link Zgłoś