kubissimo 21.04.08, 11:34 www.mininova.org/get/1342523 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: 4x12 - las opiniones 21.04.08, 13:53 duzo lepiej niz tydzien temu wymiata Gabrielle i jej IT'S OFFICIAL I'M GOING TO HELL :) (zreszta cala scena cudownie niepoprawna politycznie) Bree & Katherine dają rade. (Bree na przyjeciu wygladala obłędnie) Lynette vs. Tom - zapowiada sie niezla jazda Susan... moze byc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 4x12 - las opiniones 23.04.08, 00:10 kubissimo napisał: > wymiata Gabrielle i jej IT'S OFFICIAL I'M GOING TO HELL tak to było świetne ;D a następny dzień spokojnie mówiła Carlosowi, ze poznała rezolutnych (czy jakoś tam inaczej ich określiła) facetów na wózkach ;) > Bree & Katherine dają rade. (Bree na przyjeciu wygladala obłędnie) Miała świetną sukienkę ;) O sukienkach Gabi nie wspominam, bo ona zawsze świetnie ubrana - trzeba przyznać, że ma oryginalne ubrania do supermarketu ;D > Lynette vs. Tom - zapowiada sie niezla jazda Prawda. Ja mam teorię, że to może sam Rick podpalił swoją restaurację, żeby potem oskarżyć Toma i się go pozbyć (bo to raczej pewne, że nie zrobił tego Tom), ale może scanarzyści nas zaskoczą jakimś innym rozwiązaniem. Fajne sceny z lunatykującym Orsonem ;D Ale dziwi mnie, że scenarzyści odświeżają wątek potrącenia Mike'a. Mam nadzieję, że to nie dlatego, że kończą im się pomysły. Ciekawe kto ma na oku córkę Catherine (?) Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 4x12 - las opiniones 23.04.08, 19:12 Do kręgu podejrzanych o podpalenie zaliczyłabym dzieciaki Scavo, słyszały kłótnie Lynette i Toma i wzięły "zapałki" w swoje ręce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: 4x12 - las opiniones 23.04.08, 22:45 jestem przekonana, ze to ten molestujacy tatus. ze catherine mowila prawde o tym gosciu a w lesie moze piesek jakis lezy (jak ktos ukrywa zwloki to nie ozdabia ich krzyzem ze swiezutkich otoczakow) Odpowiedz Link Zgłoś
slusarczykm Re: 4x12 - las opiniones 25.04.08, 16:03 nie wiem czy się pogubiłam czy coś przeoczyłam ale wydaje mi się, że ta córka Catherine to chyba nie ta właściwa - tak jaby dołączyła do nich później - nie pamięta faktów z dzieciństwa, nie pamięta znajomych itp więc może w lesie leży ta właściwa córka a molestujący tatuś żyje. Nie wiem zakręciło się. A restaurację - może sam Rick podpalił... Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 4x12 - las opiniones 25.04.08, 18:26 Dołączam się do opinii, że to dzieciaki Toma i Lynette maczały ręce w podpaleniu restauracji.Gabrielle i jej kombinacja z wykorzystaniem niepełonosprawności męża super ( a ludzie na wózkach też mogą być wredni).Generalnie odcinek dobry,ale nie lepszy od poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś