Gość: mai IP: *.tiscali.no / 213.234.82.* 21.05.02, 02:27 Czy Tauaz Joasi nie jest zbyt duzy? I z tego co mowila, jest jeszcze nie skonczony. Przeciez przygnieci bidulke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: TATUAZ 21.05.02, 09:45 tiresias napisał(a): > mała, wytatuowana dziewczynka z fają:( "....aaaaa ja paaaaaale faaaaaje żuje gumę, pale faje za fają........." tak mi się jakoś skojarzyło;D Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: TATUAZ 21.05.02, 10:18 tiresias napisał(a): > mała, wytatuowana dziewczynka z fają:( Ciekawe kto ma wytatuowanego małego chłopczyka z zapałkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TATUAZ 21.05.02, 10:47 tatuaz nie jest wcale taki duzy a Joasia znow nie jest taka mala dziewczynka:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Re: TATUAZ 21.05.02, 12:44 Gość portalu: mai napisał(a): > Czy Tauaz Joasi nie jest zbyt duzy? I z tego co mowila, jest jeszcze nie > skonczony. Przeciez przygnieci bidulke. Bardziej niż tatuaż martwią mnie jej dłonie. Nie wiem, czy zauważyliżcie, ale są... ogromne! Przecież za kilka lat ta dziewczyna będzie miała problem z ramionami. Przecież jest taka malutka... Kolejna sprawa to kolor jej włosów. Zauważyłam, że ma... odrosty! Fuj, normalnie obrzydlistwo. Pomijam już jej krzywe zęby, makabrycznie szczupłe łydki i zbyt wąską górną wargę... Mam nadzieję, że gdy opuści BB zorientuje się, że wszystko to trzeba zmienić. Ja się nawet mogę dołożyć do jakiejś operacji plastycznej... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekła Re:Buty z Kalkuty cha cha cha. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 12:48 wszystko przebiły jej buciory i te białe gacie które do nich założyła-widok przecudny,tatuaż bym jej darowała. Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Szok...! 21.05.02, 14:39 milusia_ napisał(a): > Gość portalu: mai napisał(a): > > > Czy Tauaz Joasi nie jest zbyt duzy? I z tego co mowila, jest jeszcze nie > > skonczony. Przeciez przygnieci bidulke. > > > > Bardziej niż tatuaż martwią mnie jej dłonie. Nie wiem, czy > zauważyliżcie, ale są... ogromne! Przecież za kilka lat ta > dziewczyna będzie miała problem z ramionami. Przecież jest > taka malutka... > Kolejna sprawa to kolor jej włosów. Zauważyłam, że ma... > odrosty! Fuj, normalnie obrzydlistwo. Pomijam już jej > krzywe zęby, makabrycznie szczupłe łydki i zbyt wąską > górną wargę... > Mam nadzieję, że gdy opuści BB zorientuje się, że wszystko > to trzeba zmienić. Ja się nawet mogę dołożyć do jakiejś > operacji plastycznej... Po przeczytaniu tego posta oniemiałem - aż sprawdzałem czy to na pewno nikt pod Milusię się nie podszył, ale patrzę - zalogowana... Normalnie nie poznaję koleżanki!!! Czy to ta sama osoba, która miotała we mnie gromami, gdy dyskusja dotyczyła tatuażu właśnie, gdy ów tatuaż skrytykowałem?! Jak widać odmieniło się i już można Joasię krytykować. Co prawda nie za tatuaż ale różne inne rzeczy... Szok. siano Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Jaki szok?! 21.05.02, 14:41 siano01 napisał(a): > milusia_ napisał(a): > > > Gość portalu: mai napisał(a): > > > > > Czy Tauaz Joasi nie jest zbyt duzy? I z tego co mowila, jest jeszcze > nie > > > skonczony. Przeciez przygnieci bidulke. > > > > > > > > Bardziej niż tatuaż martwią mnie jej dłonie. Nie wiem, czy > > zauważyliżcie, ale są... ogromne! Przecież za kilka lat ta > > dziewczyna będzie miała problem z ramionami. Przecież jest > > taka malutka... > > Kolejna sprawa to kolor jej włosów. Zauważyłam, że ma... > > odrosty! Fuj, normalnie obrzydlistwo. Pomijam już jej > > krzywe zęby, makabrycznie szczupłe łydki i zbyt wąską > > górną wargę... > > Mam nadzieję, że gdy opuści BB zorientuje się, że wszystko > > to trzeba zmienić. Ja się nawet mogę dołożyć do jakiejś > > operacji plastycznej... > > Po przeczytaniu tego posta oniemiałem - aż sprawdzałem czy to na pewno nikt pod > > Milusię się nie podszył, ale patrzę - zalogowana... Normalnie nie poznaję > koleżanki!!! Czy to ta sama osoba, która miotała we mnie gromami, gdy dyskusja > dotyczyła tatuażu właśnie, gdy ów tatuaż skrytykowałem?! Jak widać odmieniło si > ę > i już można Joasię krytykować. Co prawda nie za tatuaż ale różne inne rzeczy... > > Szok. > > siano Siano... szoda, że nie poznałeś się na moim żarcie. Na dole stało jak byk -> ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
siano01 Racja, ślepiec ze mnie..... 21.05.02, 14:44 > Siano... szoda, że nie poznałeś się na moim żarcie. > Na dole stało jak byk -> ;-))) Ufff.... faktycznie! Kamień z serca. ;) Nie lepiej było dać to trochę wyżej? ;))) Sorry, ale treść tak mną wstrząsnęła, że już tego tam na dole nie zauważyłem. Pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ Re: Racja, ślepiec ze mnie..... 21.05.02, 15:17 siano01 napisał(a): > Sorry, ale treść tak mną wstrząsnęła, że już tego tam na dole nie zauważyłem. I o ten wstrząs chodziło :-))) Także pozdrawiam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
milusia_ A w ogóle co tam na stronach BB? 21.05.02, 15:20 No, siano... daj jakiś materiał do "obróbki" ;-) Co ciekawego na oficjalnych stronkach BB? Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Racja, ślepiec ze mnie..... 21.05.02, 15:21 siano01 napisał(a): > > Siano... szoda, że nie poznałeś się na moim żarcie. > > Na dole stało jak byk -> ;-))) > > Ufff.... faktycznie! Kamień z serca. ;) Nie lepiej było dać to trochę wyżej? ;) > )) > Sorry, ale treść tak mną wstrząsnęła, że już tego tam na dole nie zauważyłem. > > Pozdrawiam > siano Witaj sianko :-))) Co Ci się porobiło, przecież na kilomatr jechalo podpuchą... A Ty to na poważnie, niedobrze z Tobą, bardzo niedobrze. mam nadzieję, iż szybko dojdziesz fo foremy, Pozdrawiam bardzo serdecznie, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Jaki szok?! 21.05.02, 14:44 oj Sianko, Sianko toz to jawna prowokacja była i dobry żart, chyba dzisiaj zbyt powaznie do swiata nastawiony jestes pozdrowionka maga (już zalogowana) :-D Odpowiedz Link Zgłoś