Gość: platoniczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:07 podoba wam sie - bo mnie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośka Re: Cielecka IP: *.legionowo.eu.org 16.01.05, 17:10 ale tak konkretnie to o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platoniczna Re: Cielecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:14 wsysko mi sie w niej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Cielecka IP: *.chello.pl 17.01.05, 00:48 Nie lubie blondynek ale ona jest WYJATKIEM. Subtelna pelna wdzieku zawsze elegancka. Prawdziwa kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: cielecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 01:08 Nie podoba mi się zupełnie. Jakiś czas temu ktoś porównywał ją do młodej Beaty Tyszkiewicz- uważam, że mocno przesadził. T dziewczyna nie ma jej urody ani wdzięku. Ona wogóle nie ma wdzięku, choc aktorką pewnie jest niezłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omi Re: cielecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:36 Jest zimna, pozbawiona wdzięku i średnio ładna. Porównanie jej do młodej Tyszkiewicz to profanacja urody i klasy. A poza tym to jest po prostu na nią moda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: cielecka 17.01.05, 13:34 Strasznie nijaka. Brzydka nie jest, ładna nie jest, nie wzbudza żadnych emocji. Dużo chodzi po bankietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omi Re: cielecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:53 Moja babcia na takie mówiła "ni z pierza, ni z mięsa";)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixi Re: cielecka IP: *.portgdansk.pl 17.01.05, 15:11 Ze niby jest dobra aktorka- najpierw obsadzal ja Jarzyna, a od rozstania jakby znikla z afisza? Chyba, ze za dowód jej wybitnego talentu przyjmiemy rol w Zakochanych. Smiech na sali. Umiejetnie sie lansuje, szcególnie w pismach dla kucharek z pretensjami Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: cielecka 17.01.05, 15:27 braku atrkcyjności jej zarzucić nie można,ale to typ mimozy.zupełnie pozbawiona jakiejkolwiek energii jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: cielecka 17.01.05, 15:29 wlasnie mialam to napisac:-)) niby ladna, elegnacka, dobrze ubrana itd,ale zycia to ona w sobie jakos nie ma. Tego mi w niej brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omi Re: cielecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:09 No i sexapil na poziomie zbliżonym do zera...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: cielecka 17.01.05, 17:27 trzeba ją robić godzinami żeby wyglądała, wolę już tę pupeńkę żebrowskiego z baletu chociaż brunetka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: cielecka IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:11 Magda Cielecka jest wybitną aktorką (reszta jej rówieśniczek może się spokojnie spakować i pojechać do domu). Do tego jest przepiękną kobietą, pełną wdzięku i uroku. Mądrze się wypowiada. Dwa kciuki do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omi Re: cielecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:18 No coż... o gustach się nie dyskutuje ;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: cielecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:19 a Chyra,jej narzeczony wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: cielecka 19.01.05, 17:58 eeeeeeee. a widział ją ktoś live? Bo ja wiele razy. No i - ma dobrą dykcje. Kiedyś też sądziłam że ładna, ale to jedynie na zdjęciach. tzn. ma farta, bo jest zwyczajna, ale bardzo fotogieniczna. Odpowiedz Link Zgłoś