Dodaj do ulubionych

Zofia Czernicka - kto to jest?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:32
Pytanie jak w temacie. Dzieki.
Obserwuj wątek
    • wieslawa-siemiankowska Re: Zofia Czernicka - kto to jest? 22.01.05, 12:47
      Bezrobotna Prezenterka TVP sprzed 100 lat, która z nudów łazi na 3 bankiety
      dziennie.
      • tervaniemi Re: Zofia Czernicka - kto to jest? 22.01.05, 12:53
        No właśnie, w telewizorni jej się nie widuje, ale jak czytam sprawozdania z
        jakichś Międzyzdrojów czy Telekamer, Czernicka jest zawsze obecna... Typowy
        przykład człowieka, który niczego sobą nie reprezentuje, a lansuje się na
        celebrity...
        • Gość: basketcase Re: Zofia Czernicka - kto to jest? IP: *.icpnet.pl 22.01.05, 13:07
          O Jezu to ona jeszcze żyje???????????
    • Gość: xyz Re: Zofia Czernicka - kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:25
      kiedys bajerowala Wodeckiego,nawet mu zaczes zmienila,ale zona Wodeckiego o
      niego walczyla jak lwica i rozwodu nie dala,wredna Zocha więc wzięla się za
      Kolbergera i juz parę lat się bujają
      ciekawe jednak kto te babsko tak zaprasza na te bankiety
      • Gość: Romuald Re: Zofia Czernicka - kto to jest? IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 22.01.05, 13:36
        Zal dupe sciska,ze ciebie nikt nie zaprasza?Bo glupsza jestes od buta,dlatego.
        • Gość: Ewa Do Romualda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:48
          A tobie to psychiatra taką kurację zalecił, czy sam z siebie podnosisz swoją
          wartość obrażając innych? Nie wiem, czy rzauważyłeś, że twoja wypowiedź nie
          była na temat.
        • Gość: piękna-pogoda Re: zośka tragiczna IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:01
          Napruta kiedyś z niewiernym Wodeckim wracała z impry , kasy nie styknęło na
          taxi to z kapcia dawali na skroty , przez płoty , no i Zośka zwaliła się z
          płotu z drucianej siatki na ryj łamiąc przy tym kulasa .
          Paradowała potem po saloonach z zagipsowanym giczałem , bo szkoda odpuścić
          bankietu .
          Ten drobny uszczerbek na zdrowiu Zośki zaprezentowała nasz spostrzegawcza
          prasa , która szeroko opisywała kilka lat temu okoliczności nieszczęśliwego
          upadku .
          Kompromitacjaaaaaaa !!!! po całości i czego tu zazdrościć ? takiego życia na
          marginesie ? czy tych bankietowych popijawek , na ktorych wygląda iak
          meliniara pospolita ?
          Pańcia straciła klasę 15 lat temu i teraz nawet jej współczuć trudno
      • Gość: kasia Re: Zofia Czernicka - kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:37
        kiedys była też związana z Andrzejem Feliksem Żmudą, nieżyjącym już
        dziennikarzem sportowym TVP
      • around_the_sun Re: Zofia Czernicka - kto to jest? 22.01.05, 17:53
        z tym zaczesem to Ci się udało, faktycznie tak było, hehe
        • Gość: .koji-ho Re: Zofia Czernicka - kto to jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:21
          matkuje gejowi Kolbergerowi
          • Gość: jot Re: Zofia Czernicka - kto to jest? IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 22.01.05, 20:48
            No, i "uświetnia" swą osobą Festiwal Romów w Ciechocinku.
    • Gość: jo Re: Zofia Czernicka - kto to jest? IP: *.aster.pl 22.01.05, 22:55
      była w szmirowatym programie Ciao Darwin
    • rangarok1 Re: Zofia Czernicka - kto to jest? 23.01.05, 00:26
      dawna rura wodeckiego
    • slepyleon [...] 23.01.05, 00:35
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xyz oto i nasz Sofii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 03:13
      czat.wp.pl/naszgosc.html?id_czata=107
      w wracając do zaczesu,to tak rzeczywiscie bylo,ulizala Zbycha do tylu,ale facet
      wrocil do dawnej szopy

aha , z tym skokiem prze plot to jeszcze bylo tak,ze się chwalila ,ze byla
      operowana przez swojego bylego męża jakiegos ponoc profesora chirurga
      • Gość: Ania P. Re: oto i nasz Sofii IP: *.ipt.aol.com 23.01.05, 06:32
        czytam te wasze posty na forum i jestem zazenowana po prostu... ale juz sama
        nie wiem czym - czy osoba Zochy czy wasza szczeroscia i znajomoscia tematu..
        pozdrawiam was goraco
        • Gość: Norbert Re: oto i nasz Sofii IP: *.chello.pl 23.01.05, 15:13
          Jak czytam wypociny prymitywa xyx na tym forum,też jestem zażenowany.Co za
          głupie,tępe babsko.A już silenie się na bycie oryginalną i dowcipną wypada
          żałośnie.
          • Gość: xyz Re: oto i nasz Sofii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:52
            dziękuję serdecznie,zawsze mozesz pominąc moje wpisy
            • Gość: qwerty Re: oto i nasz Sofii IP: *.it-net.pl 23.01.05, 16:11
              ona mi sie kojarzy z przygłupem tadeuszem brosiem , telerankiem i reportażami z
              obozu naszej młodzieży w bułgarii w nim prezentowanym
              • Gość: lub Re: oto i nasz Sofii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 09:01
                "Nasza Sofi" to oszustka, naciągaczka, kłamczucha. Przkre, ale prawdziwe.
                • Gość: ja Re: oto i nasz Sofii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:52
                  a przede wszystkim ona jest nieziemsko brzydka
                  • Gość: gość Re: oto i nasz Sofii IP: 195.117.255.* 24.01.05, 13:56
                    Kiedys czytałam w jakimś szmatławcu wywiad z nią i jarała sie że tak przyjaźni
                    się z Kolbergerem że mu notarialnie nerkę przepisala jakby co. Powaga.
                    • Gość: gdynianin O której mowa? IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.05, 18:15
                      Zofia Czernicka - fachowiec od baletu, sama występowała w kabareciku Olgi
                      Lipińskiej w latach siedemdziesiątych. Potem bodajże opracowywała scenki baletowe.
                      Co do fizycznej osoby, to nieeeeezemsko zgrabne nogi (do dziś w TVP nikt takich
                      nie ma), wysoka szczupła. Taką pamiętam ja i moi znajomi. Może to nie ta? Może
                      zbieżność nazwisk? Dajcie znać na maila:
                      basiaw295@wp.pl
                      • Gość: mar Re: O której mowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:59
                        TO NIE TA, na 100%!!! Ta, o ile wiem, oszukała ludzi w Lublinie i nie tylko -
                        nie zapłaciła im za pracę.
                      • Gość: brian Re: O której mowa? IP: *.defbank.com.pl 25.01.05, 11:35
                        Mówisz o Zofii ale Rudnickiej.
                        • Gość: fargo Re: O której mowa? IP: 195.117.255.* 25.01.05, 11:59
                          ale fakt faktem że ma Czernicka bardzo ładne nogi zo by nie mówic facjata
                          paszkwiowata ale nogi ładne. Ona kiedyś prowadziłą w lecie Lato z jedynką czy
                          jakoś tak długie tzn do ramion kasztanowate włosy.
                          • Gość: ania Re: O której mowa? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.05, 12:03
                            nie omgę na nia patrzeć, dobrze, że jej zbyt często nie pokazuja.
                            • Gość: ml Re: O której mowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:55
                              Zgadzam sie. Ponoc byla kandydatka Borówek do PE, a na zdjeciach i plakatch
                              wyborczych miala podobizne sprzed 20 lat i nikt jej nie poznawal, pewnie
                              dlatego nie przeszla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka