Gość: Basketcase IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 16:58 Babcia była the best! :) Swoja droga, fajna szydere zrobili, ze aktorka o nazwisku Kwasniewska grała zagorzałą komunistke. :) Zero aluzji...? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zojka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:27 A Mariolka w czarnych podkolanówkach-kabaretkach do princeski?! Miodzio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:41 No, niezły odcinek, tylko drewniany J. Jakimowicz stanowi w tym serialu pewien zgrzyt. Wielkim aktorem byłby chyba tylko w kinie niemym. A koleżanka Julki bardzo mi się podobała, choć wygląda jakby powtarzała kilka klas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zojka Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:56 Nie, gimnazjalistki czasem tak wyglądają. To Jula dzisiaj była uczesana jak do pierwszej komunii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: NDiNZ dzis IP: *.lezajski.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:33 Mariolka i babcia byly the best !!! Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: NDiNZ dzis 23.01.05, 19:39 Mariolka jak zwykle byla w stowke! Agnieszka - swietna aktorka i Mariolka - swietna postac. Tylko teraz biedaczka Mariolka bedzie chciala do szkol po wiedze wyruszyc po tej sztywniackiej kolacyjce. I juz szpital w lesnej Gorze nie bedzie taki wypucowany. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: NDiNZ dzis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:17 a któż okaże się być tajemniczą kochanką dra Zło? Mariolka pewnie do szkół wszelakich pójdzie i już nie będzie taka fajna... swoją drogą ciekawa jestem, którą salową stać na takie ubranka jakie mariolka miewa w cywilu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: NDiNZ dzis IP: *.icpnet.pl 23.01.05, 21:40 Kochanka dr Zło okaze sie... taradadadam... Julka. lol Odpowiedz Link Zgłoś
piga79 Re: NDiNZ dzis 24.01.05, 11:12 Gość portalu: zeta napisał(a): > a któż okaże się być tajemniczą kochanką dra Zło? A jak? Zocha znów puszcza się bezwstydnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea Re: NDiNZ dzis IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:45 Wg mnie najlepsza była Zocha. Jęcząc do tatusia: Boję się go! On ma obsesję na moim punkcie! No super kino! Moim zdaniem to ona ma obsesję na swoim punkcie i wszystkie rozumy zjadła. Brrrr.... nie lubię jej. Dlaczego kiedyś była sympatyczniejsza a teraz zrobiła się antypatyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: NDiNZ dzis 23.01.05, 21:49 może przez to wychudzenie??jakieś takie groźne rysy jej się zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_simpson Re: NDiNZ dzis 23.01.05, 21:58 Mnie jak zwykle omija to, co najlepsze ;) Akurat wracałam z urlopu. Kiedy można looknąć na powtórkę? A że MAriolka jest swoja dziewczyna wiem i bez oglądania dzisiejszego odcinka :P Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: NDiNZ dzis 23.01.05, 22:00 powtórki są w soboty we wczesnych godzinach porannych-jakoś tak po 10.00:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: NDiNZ dzis 24.01.05, 00:09 Powtórka jest też jutro o 16.10 z bonusowym przekazem dla niesłyszących... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grad Re: NDiNZ dzis IP: *.necik.pl / *.necik.pl 24.01.05, 09:09 A ja z podziwu wyjść nie mogę nad organizacja pracy szpitala w Leśnej Górze... Dyć tam nie ma IZBY PRZYJĘĆ!!! Tam prosto z ulicy, bez skierowaia wchodzi kto chce i woła : Panie dochtorze! A to moja babcia pierdnąć se nie umie! I lekarz Latoszek w try miga bada babcię. Bez pytania czy jakiś tam lekarz rejonowy ją ogladał. Tam wszyscy taki mus pomocy mają w sobie, że nawet dla pacjenta z pryszczem na dupie ostry dyżur trzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: NDiNZ dzis 24.01.05, 10:51 Jakby ten serial odzwierciedlal faktyczna procedure przyjmowania do szpitala, skierowan od tysiaca lekarzy to jeden przypadek maglowaliby przez co najmniej 100 odcinków, zatem takie skróty myślowe sa bardzo porzadane w tym serialu, ktory i tak przeciez nie ma zbyt wartkiej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś