Gość: george IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 10:41 Podobno już nie będzie straszyć z ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mędrzec Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:59 I dobrze. To było jedno z największych nieporozumień w telewizji. Wylękniona, bez uśmiechu, niepewna siebie, bezbarwna,. Po prostu zaprzeczenie tego, co powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:06 a skąd takie info?rzeczywiście z tą Panią, delikatnie rzecz ujmując nie"trafili" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 11:32 Gwiazdy telewizji spadają z wizji Aż cztery miesiące szefowie telewizyjnej Jedynki sprawdzali nowych prezenterów "Wiadomości", aby stwierdzić, że się do tej pracy nie nadają. Fakt o ich braku kompetencji pisał już w listopadzie! W końcu Dorota Wysocka-Schnepf (34 l.) i Michał Adamczyk (32 l.) zostali odsunięci od prowadzenia głównych wydań "Wiadomości". źródło: www.efakt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:07 Ma zastąpić kożuchowską w MjM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:27 Bzdura. Jest świetna i kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.chello.pl 24.01.05, 11:35 Gość portalu: Jaś napisał(a): > Bzdura. Jest świetna i kochana. Wiesz kochana to moze byc pani prowadzaca program o robotkach recznych, a nie dziennikarka informacyjna. A tu taka ciepla klucha. To ja juz wole te anorektyczke Pienkowska, zmija, ale chociaz z drygiem. Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: nie pieprz bez sensu palancie. 28.01.05, 14:58 Pieńkowska anorektyczką, przcież ona wygląda jak lala pudel, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrzec Re: nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 12:03 Wygląda na to, że Jaś to jej mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: nie pieprz bez sensu palancie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:03 ..powiedzmy "cichy wielbiciel". No co, to już w PL nawet mężatka nie może mi się podobać??? No co wy.....ekhm, ekhmmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: 81.186.226.* 24.01.05, 12:09 Mnie tam nie straszy. Fajna, normalna babka, ale tu zawsze musi coś komuś nie przypasić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 12:25 no, niby fajna, ale cos z oczmi ma nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.devs.futuro.pl 24.01.05, 12:41 Wreszcie ją zdejmują. Przecież z 3 miesiące temu powinni!! Odpowiedz Link Zgłoś
spojrzenie.kota.w.butach Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 21:47 to na bank nie jest typ dziennikarki informacyjnej. jesli ja odsuneli to dobrze, bo tylko krzywde kobicie zrobili, a ta sobie ja poglebila, bo sie zgodzila. NIe wiem czy jest zdolna czy nie, ale nie w to okno wlazla. Informacje, ktore podawala, bez wzgledu na tresc byly krotko mowic niestrawne, a poza tym mialem ciagly stres, ze sie kobiecina walnie, albo ucieknie z rozpaczy. Tak, bo to wlasnie rozpacz miala w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 21:57 Oczywiście powinna się trzymać jak najdalej od Wiadomości, ale rzecznik TVP już dementuje. Wysocka nadal będzie pracować w Wiadomościach, a swoje beztalencie pokaże w głównym wydaniu już 29 i 30 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia33 Re: Dorota Wysocka-Schnepf 24.01.05, 22:22 A gdzie on to zdementował ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 01:20 co do owej pani to wolalbym, zeby wrocila do meza na placowke, podobno jest gdzies tam w swiecie ambasadorem. Tez sie chlopina ustawil, wyslal kobite do Polski, zeby w dyplomacji sie nie pokazywala. A nam co...kara jaks sie nalezy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.01.05, 06:52 ...przecież Ona jest prześliczna! Nie wiem, czego chcecie od kobitki. Idźcie sobie oczy przebadać. I mózgi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrzec Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:10 Co z tego, że prześliczna, skoro tego nie widać? A na dodatek ma krzywy kręgosłup. Lewe ramię (jej lewe) ma o 5 cm niżej. Wiem, wiem, nikt nie jest bez skazy, ale nie wszyscy myślą, że nadają się na wizję. Przecież nam - krytykom - nie chodzi o to, jaka ona jest prywatnie, tylko o to, czy powinna prowadzić "Wiadomości". Nie powinna, bo u widzów wywołuje poczucie dyskomfortu. I tyle. Natomiast to, co mnie najbardziej zdumiewa, to fakt, że "profesjonaliści" z TVP nie zauważają ewidentnych niedostatków u osób, które przyjmują do pracy, zatwierdzają na wizję, itd. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:44 Nawet tak znane kanały jak CNN zatrudniają czasami zezowatych prowadzacych. Batista - pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:51 zezowate to zezowate, przynajmniej wiedziało co mówiło a nie wtylko mówiło co wiedziało. Battista kikla razy została dziennikarzem roku. Łebska baba. A Dorotka ma wadę wymowy - czy tylko mi sie tak wydaje ? jakiś problem ze szczęką chyba jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:23 Medrzec pisał cos o niedostatkach urody a nie o kunszcie dz. Doroty. Wade ma bo mówi za szybko i nie wszyscy są w stanie załapać . Zawsze im pozostaje telegazeta bo można cofnąć i przeczytać jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 16:36 Poll, wiemy, ze jestes slepo wierny tvp, ale propozycja zeby widzowie czytali telegazete po wiadomosciach jest absurdalna (choc przystaje do twojego poziomu percepcji i oddania firmie). Poll, jako pracownik tvp, powinienes wiedziec, ze widzowie nie maja obowiazku czytac na telegazecie informacji podawanych w Wiadomosciach. Natomiast stacja MA OBOWIAZEK dobrac na wizje takich pracownikow, zeby widzowie ich rozumieli. Ja Dorota Wysocka-Schnepf rozumiem, ale jesli sa tacy, ktozy sie skarza to niedobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolargol Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:53 A to wszystko wymysły carycy Warakomskiej...Ciekawe kiedy ona wyleci z TVP? Oby jak najszybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dorota Wysocka-Schnepf 25.01.05, 11:27 Może mieli rację ci którzy mówili że nie bez znaczenia był fakt znajomosci pani Warakomskiej z jednym ambasadorem. Bo przeciez od początku było widać ze nie chodzi o kompetencję - mówię o sposobie bycia na wizji nie o jakości intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 12:26 ona nie ma wdzieku po prostu ,zero osobowiości telewizyjnej,ale nie ma wdzieku i dlatego nie wzbodza sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Dorota Wysocka-Schnepf 25.01.05, 12:56 Niech spada i zabiera Warakomską ze sobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:05 cholera, odezwała się.... miłośniczka urody kucharek bhe, bhe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:54 Dorota jest bombową dziewuchą! Rasowa dziennikarka, dla tych, którzy chowali się na Trójce jest to jasne. Do tego jest śliczna i nie ma przewalone w głowie, jak większość panienek w TV. Pierwszy raz obserwuję rozwój takiego naturalnego talentu, bo jest coraz lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:01 A tak w ogóle to sie dobrze czujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.aster.pl 25.01.05, 14:50 Świetnie, mieszkam na stałe w Tworkach i tu w świetlicy mamy internet Odpowiedz Link Zgłoś
kamuii2 Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna 25.01.05, 17:25 Jasiu masz rację bhe bhe....Dorota świetna... ale się uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:50 ja tez mieszkam w Tworkach i jak wiekszosc ludkow tutaj lecze sie z powodu kilkakrotnego wysilku patrzenia na te "gwiazde tv". doktor mowi, ze jeszcze dlugo trzeba bedzie nas leczyc, bo wprowadzila nas w niezla psychoze. Trzymajcie za mnie kciuki, moze uda sie dojsc do siebie. Ale "jedynki" ze strachu juz nie wlacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 13:44 Wysocka znowu dzis prowadziła Wiadomosci o 13. :/ Mam nadzieje ze tam zostanie i nie bedzie juz sie pojawiac w głownym wydaniu!! Jola Pienskowska powinna wrocic... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnom Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:45 Po co? Aby krzeslo pani Dorocie podawac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.icpnet.pl 26.01.05, 19:41 Aby pokazac tej wiesniaczce co to klasa i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnom Re: Dorota Wysocka-Schnepf jest świetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:49 a co to jest klasa? To co ludziom wciska gazeta wyborcza? Jesli tak to gardze taka klasa. Pani Wysocka jest najbardziej superowa dziennikarka jaka w ogole sie pojawia w newsach po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek to byl smok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:48 to byl smok. I zjadl baranka i diabli go biora ....po trochu....teraz o 13.00, mam nadzieje, ze niebawem bedzie sie rozwijac juz tylko we wlasnym domku. Do kitu z taka "prezenterka". Odbiornik mi siada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:31 co za zawistne towarzystwo. dorota wysocka jest piekna kobieta i profesjonalna dziennikarka. z przyjemnoscia patrze na wiadomosci w jej wykonaniu. to najlepsza strona nowych wiadomosci. ciesze sie, ze juz nie musze ogladac aktoreczki pienkowskiej i kwiatkowszczyzny w jej wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrzec Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:34 Dlaczego uważasz, że krytyka musi wynikac z zawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.tvp.pl 27.01.05, 11:40 Nie musi , ale sprobuj sie wybic np w pracy powyżej kolegów albo kup samochód lepszy niż sasiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: 194.246.124.* 27.01.05, 11:49 Wysocka jest OK, a wy jesteście sfrustrowanymi nieudacznikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:19 podobno jednak nie będzie juz Jej w Wiadomościach (Życie W-wy). Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donosiciel Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:02 będzie! musi byc! Pani Dorota - jest full wypas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buu Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:08 musi, musi, ale przyjęli gwiazdeczkę z Polsatu i własną już spychają na boczne tory, szkoda wielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donosiciel Re: Dorota Wysocka-Schnepf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:36 ...tę starą rurę, która się strzygła sama po pijaku w ciemnym lesie - masz na myśli. Fakt. Niech się walą z tą krową z Polsatu... Odpowiedz Link Zgłoś