jarmush 27.05.02, 09:56 Stawiam 100 dolarow, ze tak. Normalny czlowiek tak sie nie zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 10:02 Gdybyś wygrał 500 tysięcy, to zachowywałbyś się tak samo. Zazdrościsz mu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aser Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.solutions.net.pl / *.jasna.tarnow.pl 27.05.02, 10:20 500 tys minus podatki! Odpowiedz Link Zgłoś
jarmush Re: Czy Piotr B. byl nacpany? 27.05.02, 10:24 No nie wiem. Moj dom warty jest 600 tys. i z tego powodu nie wariuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:05 jarmush napisał(a): > No nie wiem. Moj dom warty jest 600 tys. i z tego > powodu nie wariuje. Ale gdybyś wygrał go w totka wtedy byś wariował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.02, 11:54 jarmush napisał(a): > No nie wiem. Moj dom warty jest 600 tys. i z tego > powodu nie wariuje. Jezu! Twoj dom jest naprawde wart tyle pieniedzy? Ja bym na twoim miejscu wariowala. Masz jeszcze cos wartosciowego? No pochwal sie. To poprawia samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Czy Piotr B. byl nacpany? 27.05.02, 14:09 jarmush napisał(a): > No nie wiem. Moj dom warty jest 600 tys. i z tego > powodu nie wariuje. A wiesz że dom sąsiada wart jest 1 299 tys.? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 10:22 On tylko sfiksował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 10:50 jarmush napisał(a): > Stawiam 100 dolarow, ze tak. > Normalny czlowiek tak sie nie zachowuje. Młody jest, emocjonalnie podchodzi do wszystkiego. Jego zachowanie było do przewidzenia. Cieszył się przede wszystkim z tego, że wyszedł i zobaczył rodzinę... może Brochacką (?). Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: Czy Piotr B. byl nacpany? 27.05.02, 11:13 Lepiej brykać jak Chemik, niźli napierdalać z bani w chałupę - pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 27.05.02, 12:54 :)))))))))))))))))))) wesół był i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicole Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.chello.pl 27.05.02, 13:50 jarmush napisał(a): > Stawiam 100 dolarow, ze tak. > Normalny czlowiek tak sie nie zachowuje. :) ..nie wiem jak ja bym się zachowała ,po takiej izolacji ,stresie i zajęciu pierwszego miejsca,..i przy tak dużej wygranej...choć nigdy nie narzekałam na brak pieniędzy , ale te emocje...gratuluję mu wygranej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morol Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.05.02, 14:13 Trzeba uczciwie powiedziec, że na koniec nasz uroczy Piotrus nie wypadł najlepiej. Nadmierne podekscytowanie ( nawet przy tej niecodziennej sytuacji), ciągłe "uuu", "łał" i "ja pitolę", wrzaski i z lekka paranoiczne wybuchy smiechu- - a to wszystko jeszcze przed ogloszeniem wyników. Nie da się ukryć, że już lepiej wypadł Harnaś (co mnie zaskoczyło) - bylo w tym troche wdzięku, no i więcej umiaru. Zachowania Chemika jednak wiekiem bym nie tłumaczył, bo taki całkiem młodziutki to on nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: 195.117.149.* 27.05.02, 16:39 Jego zachowanie było bardzo dziecinne,dla mnie niesmaczne i żenujące.Oszołomiły go te pieniądze.A Jędruś jakby odetchnął,że nie będzie musiał brać udziału w tym cyrku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.katowice.pik-net.pl 27.05.02, 18:03 A pamiętacie jak wychodziła Marzenka z II edycji? Oboje zachowywali się tak jakby niewiele do nich docierało. Zachowanie owszem i podobne jak u naćpanego, ale nie naćpaniem spowodowane. Oboje też niewiele uwagi przykładali do pieniędzy w walizce. Moim zdaniem głównym powodem takiego "nienormalnego" zachowania był szok związany z wygraniem programu oraz otaczającymi, wiwatującymi tłumami. Wygraną w programie porównałbym do przejscia po moscie zbudowanym ze spróchniałych desek. Każda nominacja to wejscie na kolejną deskę.Uczestnicy widzą spadających współtowarzyszy. Każdy deska może byc ostatnia, aż wreszcie jeden przechodzi na drugą stronę. Ktos porównywał wygraną w BB z wygraną w Totka, jest jednak różnica.:-prawdopodobieństwo wygrania dużych pieniędzy w totka jest nieporównywalnie mniejsze, jednak własnie fakt, że w porównaniu z totkiem uczestnicy dotykają prawie nagrody, powoduje bardziej emocjonalne ich podejscie do udziału. Liczą oni sie z wygraną, wiedzą, że wygrana zależy od ich postępowania, ale odcięci od informacji nie mają możliwosci oceny jego poprawnosci. Stąd też zwycięzcy nie wierzą, że zwyciężyli. Dodatkowo 3 miesiące odcięcia od obcych ludzi, powoduje, że przy wyjsciu zachowują się tak jak zając na szosie oswietlony swiatłami szybko zblizającego sie samochodu, tj głupieją. Pozdrowienia amis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.05.02, 18:29 jarmush, wierze ci, ze bys sie tak nie zachowal. Pewnie wbil bys sie w garnitur, zalozyl lakierki, sciskal dlonie. I jak Janusz Dzieciol pozrawial bys policjantow i strazakow. Chlopie, gdzie ty sie wychowujesz. Troche spontanu. Badz soba, albo udaj sie do psychoanalityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Czy Piotr B. byl nacpany? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 01:34 jarmush napisał(a): > Stawiam 100 dolarow, ze tak. > Normalny czlowiek tak sie nie zachowuje. nie zachowywał się on normalnie, ale też jest to wielki dzieciuch. nie umie jeszcze ciągle kontrolowac emocji i wylazła z niego niedojrzałość. e tam. niech sobie pokrzyczy i pofika. w końcu zarobił wreszcie na wstawienie zębów mamie /gorna dwójka lewa zwłaszcza/ i tacie /caly niemal dół/. złośliwość moja, ale też jak mozna wystawiac sie w telewizorze z takimi kłami.......... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Czy Piotr B. byl nacpany? 28.05.02, 10:20 Gość portalu: pan_laga napisał(a): w końcu zarobił wreszcie na wstawienie > zębów mamie /gorna dwójka lewa zwłaszcza/ i tacie /caly niemal dół/. > złośliwość moja, ale też jak mozna wystawiac sie w telewizorze z takimi > kłami.......... > amen > pan laga To był, drastyczny może, przykład że mu się ta kasa należała. Też bym się tak cieszył z nowych rodzinnych "Szczęki 2 kpl" Odpowiedz Link Zgłoś