Dodaj do ulubionych

Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel Siemią

30.01.05, 14:31
Ot cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel Grażynce Lubicz vel Wiesławie
Siemiątkowskiej vel p.a.d.a.l.c.o.w.e.j wyszła na jaw!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=19971527&v=2&s=0
Zapomniałaś się przelogowac na jedne ze swoich stu nicków na tym forum i nie
tylko?
Wiesława Siemianowska nie ma nic wspólnego z mediami. Jest to wyjątkowo podła
osóbka. Pamiętacie aferę z Lubiczami? Wieśka była Grażynką. W powyższym wątku
nawiązała kontakt z koleżanką o nicku czesia-z-butiku i z tą samą zajadłą
złośliwością piszą o biednej dziewczynie, którą przepędziły z forum uroda.
Czy uwazacie, że naśmiewanie się z dziecka z zespołem Downa jest w porządku?
Tak postępuje zrównoważona osoba? Przemyślcie to i sami wyciągnijcie wnioski!
P.S. Znając Wiesławę Siemiankowską vel Siemiątkowską, bo to ona sama ze sobą
rozmawia pod oboma nickami aby sobie tu robić PR, zaraz ten wątek zostanie
przez nią i jej szanowne koleżanki zgłoszony do wycięcia i zniknie…
Obserwuj wątek
    • Gość: Poll Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S IP: *.tvp.pl 30.01.05, 14:51
      wasz -psychiatra - masz tu na forum jeszcze jednego świrla do wyleczenia
    • wieslawa-siemiankowska Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S 30.01.05, 15:16
      Ech panie doktorze dla ciebie to ja mogę być nawet i hipopotamem.
      A poza tym to jak się dzis czujesz ,kochanie ?
    • Gość: Aśka Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.05, 15:34
      nie wiedziałam, że w Tworkach pacjenci mają dostęp do sieci:) Ta osoba ma coś
      nie tak z głową o czym już kilka razy pisało się na forum. W każdym razie jeśli
      faktycznie podaje sie za kilka osób to niestety jest to
      syndrom "nieistniejącego przyjaciela" czyli efekt odrzucenia przez otoczenie.
      Tej osobie należy wyłącznie współczuć.
      • Gość: Basketcase Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S IP: *.icpnet.pl 30.01.05, 15:42
        najlepiej traktowac jak powietrze..
        • Gość: Aśka Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.05, 15:46
          Na wątku Michał to mumia ciekawe zwróćie uwagę na godzinę obu "pań" no szczerze
          wątpię, żeby cały czas wchodziły jedna po drugiej co kilka minut :

• Re: Klan -nowy Michał to mumia !!!
          lezka_z_posen 29.01.2005 21:11 + odpowiedz

ale chyba nie cała obsada była "w tę stronę"??

• Re: Klan -nowy Michał to mumia !!!
          wieslawa-siemiankowska 29.01.2005 21:30 + odpowiedz

No cała nie :)) Ale faceci jak najbardziej, no może poza jednym czy dwoma co
          tam się chyba znaleźli przez przypadek :)). Nowy Michał został przyprowadzony
          przez swojego " przyjaciela" Kamyka i zarekomendowany komu trza. Nawet nie
          pojawił się na castingu, a co lepsze limit wiekowy na prowadzącego miał
          przekroczony o conajmniej 2 lata.
          • czerwony-tulipan Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S 30.01.05, 15:53
            Aż sie wierzyć nie chce ,że takie debile jak psychiatra i pani Aśka chodzą po
            ziemi. Ciągle mylicie ją z tą podróbą Siemiatkowską. Jak dla mnie pani
            Siemiankowska to może mieć i 100 nicków, nie jest to zakazane. Grunt,że pisze
            ciekawie, z werwą, ma dystans do siebie i całej tej medialnej szopki.
            A psychiatra ty to na drugi raz zanim zasiądziesz przed kompem, to załóż na
            ryja akwalung bo z tej złości to całą klawiaturę zaplułeś. Naucz się od Wiesi
            sztuki sarkazmu i i ironii.
            • Gość: Aśka Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.05, 15:59
              Skoro jest taka zajebista jak piszesz to po cholerę uzywa tylu nicków co? A
              może to kolejny? Skoro jest taka odważna to niech pisze pod swoim. Jeżeli to
              dla ciebie jest normalne to gratuluję poziomu:)
            • wasz-psychiatra tulipanku fanfanku 01.02.05, 22:24
              Tulipanku, dlaczego uparcie bronisz Wiesi? Czyżby dlatego, że sam należysz do
              sławetnej szajki paru starych panien, które nie mają co robić z nadmiarem
              wolnego czasu?

Drodzy forumowicze! Jeśli macie czas i ochotę skorzystajcie z wyszukiwarki na
              FoM. Znajdziecie tam bardzo ciekawe wątki o aferze donosicielskiej, w której
              brały udział: Wiesława Siemianowska pod nickiem p.a.d.a.l.c.o.w.a, niejaka
              aankaa z tego forum, betty, soczewica – wszystkie pod przeróżnymi nickami,
              m.in. woda_sodowa1, nie_kaz_golic_brody, pierre_dolinsky_paris,
              pierre_know_yale, negra28, negra 29 itd. Osoby te są bardzo niebezpieczne.
              Działają wg następującego schematu: zaprzyjaźniają się, znajomość kwitnie na gg
              i privie, potem na forum prywatnym lub publicznym zostaje podany link ze stroną
              którejś z nich (w ten sposób wchodzą w posiadanie IP), podpuszczają, klient/ka
              wychodzi z siebie, pisze na forum kilka obraźliwych słów, i heja – jeśli nadaje
              w czasie pracy z kompa pracodawcy – grozi się jej paluszkiem i wysyła
              priorytetem donosy do pracodawcy. Vice casus niejakiej Marty urzędującej ca.
              Rok temu na forum Uroda. Najbardziej zacietrzewiona była niejaka
              p.a.d.a.l.c.o.w.a czyli Wiesława Siemianowska vel Siemiątkowska, bo to ta sama
              osoba.

Szajka ta, starająca się wmówić wszystkim, że jest wysoce ustosunkowana, nie
              wiadomo, jakim cudem tolerowana przez adminów portalu, nagminnie łamie
              etykietę. Sa dobrze zorganizowane. Dysponują hasłami do kilkudziesięciu nicków –
              w kilka osób tworzą kolejne osobowości formowe, w jednym celu: dogryzienia i
              wypędzenia z danego forum uprzednio upatrzonej ofiary. Bo one tu rulez.
          • lezka_z_posen Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S 30.01.05, 16:01
            czyli co??że ja to Wiesława,bo obie byłyśmy wieczorem na forum ,czy o co
            chodzi???bo jeszcze pod wrażeniem skoków orła z wisły jestem i nie mogę się
            połapać;)
            • wieslawa-siemiankowska Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S 30.01.05, 16:03
              Ku.. Leska , trza poczekać na dalszy rozwój wydarzeń ,za chwilę pewnie dzielni
              detektywi odkryją,że gianni vonsacze to też my.
              Aha piszę do Ciebie @
            • the_dzidka Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S 30.01.05, 18:40
              > czyli co??że ja to Wiesława,bo obie byłyśmy wieczorem na forum ,czy o co
              > chodzi???

Ja też tak to zrozumiałam :)) Ale wesoło w ten mroźny wieczór :))
          • Gość: Tomasz [...] IP: *.chello.pl 30.01.05, 16:49
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • czesia-z-butiku Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S 31.01.05, 08:29
      te,psychiatra,co się nas czepiasz?Co tak bronisz tej "biednej dziewczyny"?A
      moze sama jesteś Julitką?Ona nie zostala przepędzona,a poszla sama,to po po
      pierwsze.Ja mozna kogos przepędzic z forum?Z następnych forów ,juz prywatnych
      zostala z hukiem wywalona.Sam sobie sprawdz dlaczego,doktorku.Ciekawe czemu ta
      biedna Julcia w koncu nicka sobie nie zmienila,tylko przez lata występuje jako
      Julita 30?
      A co ma dziecko z zespolem Downa do tego wszystkiego?
      Przyjaznie się z Grazynką,a nie mogę?W koncu to moja ciocia,z Brzezin obie
      jesteśmy.A pani Wieslawa niestety moją ciocią nie jest.A`szkoda
      • Gość: Ojciec Re: Cała prawda o Wiesławie Siemiankowskiej vel S IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.01.05, 09:13
        ale ty jesteś głupi...
        • Gość: Fojtek WIESŁAWA=KOPIEC ARLETA IP: *.net.pulawy.pl 31.01.05, 09:59
          Jeszcze jeden nick tej osóbki:)
          Swoją drogą---tyle nicków-tyle haseł do zapamietania?
          • invicta1 Re: WIESŁAWA=KOPIEC ARLETA 31.01.05, 10:09
            ej wymoczki! brak wam dowcipu, to się czepiacie
            Wiesława rulezzz! czy jak to tam młodzi teraz mówią
            • es_el Re: WIESŁAWA=KOPIEC ARLETA 31.01.05, 13:52
              mlodzi mowia dżezi, bo kul juz nie jest trejdi
              wiesia jest dzezi i lezka toze
              i niech kazdy ma twarzy ile mu bozia dala
              byle by sie dzialo
          • wieslawa-siemiatkowska Re: WIESŁAWA=KOPIEC ARLETA 01.02.05, 10:40
            Wypraszam sobie tego typu insynuacje. Występuję na forum pod jednym nickiem.

Z poważaniem:
            Wiesława Siemiankowska
            • Gość: SKWAREK Re: WIESŁAWA - dyrdymała IP: *.pata.pl 01.02.05, 13:28
              Wieśka błagam - jesteś poprostu śmieszna do bulu - opowiadasz jakieś
              niestworzone historie, zeby pokazać jaka jesteś doinformowana i głeboko
              zakonspirowana w telewizyjnym światku, jak błyskotliwie rozgryzasz środowisko
              mediów.
              Lecz się kobieto , czy czym tam jesteś.

A tutaj jest link kiedy to się chyba już najbardziej sie wygłupiłaś - poniosła
              cie fantazja kochanie i dotego odrazu cie zdemaskowano że rozsiewasz jakieś
              bzdury i ploty.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
              f=14&w=19975267&a=20007391
              • Gość: SKWAREK Re: WIESŁAWA - dyrdymała IP: *.pata.pl 01.02.05, 13:31
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=19975267&a=20007391
                • invicta1 Re: WIESŁAWA - dyrdymała 01.02.05, 13:33
                  Skwarek Wieśki Ci się pomerdały
                  Siemiatkowska to podróba
                  • wasz-psychiatra Re: WIESŁAWA - dyrdymała 02.02.05, 13:20
                    Invicta1 wiesz co? Sądzę, że ten nick to jeden z Twoich kilkudziesięciu.
                    Niewykluczone, że to Ty jesteś Siemiankowska vel Siemiątkowska lub jedna z jej
                    koleżaneczek. Pastylki wyślę wam pocztą.

• invicta1 Re: WIESŁAWA - dyrdymała 02.02.05, 13:24
                      :D
                      • wasz-psychiatra Re: WIESŁAWA - dyrdymała 02.02.05, 13:28
                        Invicta1 odpowiedz mi w takim razie na pytanie: dlaczego tej chorej psychicznie
                        osoby z zaburzeniami osobowości tak zaciekle bronisz? Bo to Ty nią jesteś!
                        Paczka z lekami w drodze.
                        • invicta1 Re: WIESŁAWA - dyrdymała 02.02.05, 13:31
                          życie mi ratujesz:)
                          proponuje zapoznac sie z terminem "zaciekle" blizej
                          Zimbardo ci zaszkodził człowiecze!@
              • Gość: kazzol Re: WIESŁAWA - dyrdymała IP: *.netten.pl 01.02.05, 13:34
                następny nawiedzony heheheh
                siemiankowska a siemianTkowska jest chyba różnica co nie?? no chyba, że "cała
                Polska czyta dzieciom"
                • wasz-psychiatra Re: WIESŁAWA - dyrdymała 02.02.05, 13:20
                  Kazzol z tego widać, że projekcję masz opanowaną do perfekcji! Zgłoś się do
                  mnie natychmiast!

• wasz-psychiatra Re: WIESŁAWA - dyrdymała 02.02.05, 13:21
                Skwarku Siemiankowska i Siemiątkowska to ta sama osoba. Rozmawia sama ze sobą,
                sama sobie odpisuje na maile, wiesz, ten tego ma nierówno. Już nasza ekipa
                lekarzy z Tworek się tym zajmuje. Zresztą – sama jako Siemiątkowska tym razem
                przyznała, że jest na przepustce z Tworek.
              • Gość: Edna Re: WIESŁAWA - dyrdymała IP: *.chello.pl 02.02.05, 18:40
                Popieram Skwarka. Dla mnie ta cała Wieśka to jakaś walnięta baba
      • wasz-psychiatra czesiaczku 01.02.05, 22:25
        Czesiu z butiku! Soczewico? Padalcu? Aankoo? Bety? Czy wszystkie naraz, na
        zmianę? Jakie hasło macie tym razem? Też 123dupa? Julitka vel anexxa poszła, bo
        Wy ją wygoniłyście z urody, poprzez: nagonkę, wyzwiska, złośliwe komentowanie
        wyglądu, ośmieszanie i ubliżanie. Nie dziwię się jej. Zeszłąby do waszego
        poziomu, gdyby wdawała się z wami w dyskusje.
        Już tłumaczę, co ma dziecko z zespołem Downa wspólnego z tobą i całą resztą.
        Jako Lubicze naśmiewałyście się nagminnie z dzieci chorych na zespoł Downa.
        Jest to obrzydliwe i IMHO powinniście dostać bana raz na zawsze za te ekscesy.
        Niestety, nie jest to możliwe. Panny te mają ruchome apijki.
        • czesia-z-butiku Doktorku 01.02.05, 22:40
          to chyba ja mam downa,bo nie wiem co to jest RUCHOMA APIJKA, IMHO-tez nie wiem
          a w ogóle doktorku o co tobie chodzi?Czy komuś tu krzywdę robimy?Bywam tu od
          wielkiego dzwonu,Wieśka może częsciej,ale w końcu do jasnek cholery od tego
          jest forum,żeby pisać co się mysli.Nie przekraczamy norm,robimy to co cala
          reszta, a jak ci się nie podoba,to proponuję wypad zrobić i zapisać się do
          oazy,kólka roznańcowgo czy np.na zajęcia plastyczne w podgrupach w osiedlowym
          domu kultury.Nie będziesz mial żadnych stresów.Bo widzę ,ze sen spędzamy Ci z
          powiek.
          Poza tym czy psychiatra może być normalnym czlowiekiem?
          • wasz-psychiatra Cześka 02.02.05, 10:43
            Nie wiem, czy jesteś całkowicie sprawna umysłowo, wiem natomiast z całą
            pewnością, że cierpisza na zaburzenia osobowości. Jako Cześka bywasz tu
            ostatnio rzadziej, natomiast jako któryś tam z kolei twój nick - jesteś tu i
            wszędzie indziej codziennie, drogie dziecko. Na to są jednak pastylki. Zgłoś
            się do mnie po receptę.
            przenoszenie netowych sporów do reala jest patologią. Ale to tez się leczy.
            Pozbawienie młodej dziewczyny pracy za to, że na forum odpowiedziała na wasze
            zaczepki, jest obrzydliwością. Lecz cóż, w końcu młodość przypadła na czas
            głębokiego stalinizmu... Czemuż zatem się dziwić, prawda... Nie martw się, na
            to też wykombinujemy lekarstwa. Może tym razem dożylnie.

Zgłoś się koniecznie. Adres przesłąłem na @ gazetę.

Twój lekarz od psychiki
    • wasz-psychiatra Siemiankowska i Siemiątkowska to ta sama baba 02.02.05, 13:22
      Robi aferę na forum żeby zyskać popularność
      • kaprysia Re: Siemiankowska i Siemiątkowska to ta sama baba 02.02.05, 14:53
        Aferę to robisz ty, nie rozróżniasz osób na forum (Anexxa i Julitka30 to
        kompletnie różne osoby), pleciesz banialuki, jednym słowem, cura te ipsum, bo
        masz jakąś ciężką obsesję na tle wiesi, czyżby jakaś trauma z okresu oralnego?
        • wasz-psychiatra Re: Siemiankowska i Siemiątkowska to ta sama baba 02.02.05, 15:22
          Sama piszesz od rzeczy i dpobrze o tym wiesz. Dlatego stosujesz projekcję. To
          nie ja napisałem, ze Anexxa i Julita30 to ta sama osoba. Ja wiem, ze padalcowa
          i siemiankowska oraz Siemiątkowska oraz masa innych nicków to ta sama osoba.
          Czytaj ze zrozumieniem słonko. Tego uczą w 3 kl. SP. Chcesz o tym porozmawiać?
          Aha, kto tym razem do mnie napisał? Soczewica vel pokraczny kotek? Czy aankaa
          czy moze wredna podstepna betty? A moze sam padalec łaskę mi zrobił? Kaftany
          mam w pogotowiu noc i dzień. Prawda przeciw światu!
          • xemxija Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:30
            czy moge prosic o diagnoze?
            • wasz-psychiatra Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:34
              Możesz. Etyka zawodowa zabrania mi wdawania się w szczegóły na forum
              publicznym. Pisz na priv jeśli chcesz sie bliżej zapoznać.
              • xemxija Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:38
                dziekuje panie doktorze, jak mi sie symptomy nasila, nawiaze kontakt;)
                • invicta1 Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:39
                  pan doktor jest łaskaw sam nawiazywac kontakt-poczekaj az zasluzysz:)
                  • invicta1 Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:40
                    aha NFZ nie refunduje tych diagnoz waszego-psychiatry:szykuj forse
                    • xemxija Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:43
                      a paczki z lekami??
                      • xemxija Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:45
                        bo ja bym bardzo chciala taka paczke dostac, co to kurna jest, wszyscy dostaja
                        tylko mnie sie pomija!
                  • wasz-psychiatra Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:45
                    Invicto1 Ty to już bez Tworek chyba sobie nie poradzisz...
                    • invicta1 Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 17:05
                      Kocham Cię:D
                • wasz-psychiatra Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:44
                  Weź poprawkę na fakt, że nasilenie zmian chorobowych może być bezobjawowe! W
                  kwestii formalnej - oczywiście, że mam umowę z NFZ. Nie słuchaj mojej byłej
                  pacjentki Invicty1. Koszt wizyt, terapii, jak również ew. leczenia szpitalnego
                  zamkniętego pokryje państwo polskie. To jak? Słac ekipę?
                  • xemxija Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 15:47
                    no ale jak to tak?? ekipe!! bez diagnozy?? przeciez sam doktor mowil, ze
                    jeszcze nic pewnego, moze na razie paczuszke chociaz?
                    • czesia-z-butiku Re: a ja?? a ja?? 02.02.05, 17:13
                      na 100% jest z firmy farmaceutycznej,ze tak te pastylki proponuje
                    • czesia-z-butiku firma farmaceutyczna 02.02.05, 17:14
                      na 100% jest z firmy farmaceutycznej,ze tak te pastylki proponuje
                      • invicta1 Re: firma farmaceutyczna 02.02.05, 17:16
                        toż to Wiesawa 100 twarzy czym juz w Tworkach?
                        • czerwony-tulipan Re: do psychiatry 02.02.05, 17:17
                          A na liście Wildsteina Wiesi nie znalazłeś popaprańcu ?
                          • around_the_sun sam się lecz 02.02.05, 18:10
                            Dobre z tą listą, dobre ;) A może ja też jestem kolejnym wcieleniem
                            Wiesławy? :) Hehe kto wie?
                            Pozdrawiam.
                            • Gość: duraj Re: sam się lecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 19:44
                              Psychiatro, zdradzę ci tajemnice, tylko cicho-sza:)

uwaga

WSZYSCY OPRÓCZ CIEBIE NA FORUM GAZETY WYBORCZEJ SĄ JEDNA OSOBĄ!
                              • invicta1 Re: sam się lecz 02.02.05, 19:45
                                :D
                              • modotv Re: sam się lecz 02.02.05, 19:46
                                Witamy w Truman Show!!!!! Wieslawa to producentka, ja dobieram statystów-
                                pamietasz moze brodacza który potrącił cię dziś rano w bramie????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka