Dodaj do ulubionych

programy tv

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:53
Drugi tydzień nie ma w dodatku programów telewizji obcojęzycznych. Przy okazji zmiany formatu dodatku zmniejszo ilość prezentowanych programów, a teraz człkowicie zlikwidowano. Nie mogę się z tym pogodzić. Często oglądam VOX i inne niemieckojęzyczne. Czy naprawdę komercja musi zwyciężać ze zdrowym rozsądkiem, bo jestem pewien, że to reklamy wyparły programy. Jest w tym dodatku ich coraz więcej. Rozumiem, że pewna ilość musi być, ale bez przesady. W ogóle z dosatkami do Gazety dzieje się coś niedobrego. Duży Format to już parodnia poprzedniego, Wysokie Obroty nie informują właściwie o niczym a są tylko areną popisów redaktorów porównujących jak im się siedzi w samochodach, których zwykły smiertelnik często nawet nie ujrzy a co dopiero mówić o ich posiadaniu.....i tak podobnie można prawie o każdym dodatku. No, może Wysokie Obcasy jeszcze się bronią. Cyba jednak nie tak długo zamienią się też w gazetkę reklamową. W ostatnim numerze reklamy zajmują już 16 stron!
Obserwuj wątek
    • Gość: inga Re: programy tv IP: *.icpnet.pl 30.01.05, 18:10
      wlasnie. tez jestem zawiedziona brakiem programu telewizji obcojezycznych.
      mialam nadzieje, ze to jedynie jednorazowy wybryk GW. ale niestety w tym
      tygodniu jest to samo. trzeba bedzie sie chyba znow przerzucic na "to i owo".
      jestem zawiedziona :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka