Dodaj do ulubionych

Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsunami i

IP: *.compower.pl 06.02.05, 15:35
.... wyłączyłem telewizor. Czy ta wrzeszcząca głupiutka Agata Młymarska
wszędzie musi wpakować swoją nahalną d...? Nie mogę jej scierpieć! Nie
wspomnę już o tym pseudo-przystojnym Kamelisku, który ma tyle prezencji
telewizyjnej co Młynarska urody. I nikt mi już nie namówi, żeby płacić
abonament. Wiecie, że pensja Kamela ma pięć zer?!
Obserwuj wątek
    • gosia_chello Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna 06.02.05, 15:41
      Slyszalam jednym uchem wymieniony sklad ekipy wystepujacej na tym koncercie. I
      troche sie zdziwilam, ze nie ma na nich wielu gwiazd np. Wilkow i lubianej
      przez niektorych Bajm-y.

P.s. W zwiazku z koniecznoscia logowania sie na forum Kraj, do ktorego czasem
      zagladam musialam zalozyc login. Tym bardziej ze widzialam ze czasem wpada tu
      jakas inna Gosia.
      Gosia to teraz gosia_chello
    • Gość: kiki Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:42
      Podzielam Twoje zdanie ten maszkaron Młynarska wszystko może zniszczyć.I choć
      cel zbożny to gdyby taka mała falka tsunami zgarnęła te potwory to wiele
      pokoleń by odetchnęło.
      • Gość: komin_z_nowej_huty Kiki... IP: *.compower.pl 06.02.05, 15:47
        zastanawiam się, kto z 'dwójki' tak ją popiera. Wiem prywatnie, że maszkaron -
        Młynarska jest nielubiana w pracy, ale należy do grupy osób "nieusuwalni".
        Pozdrawiam.
    • Gość: szakal Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:48
      Steczkowska ta karlica śpiewa dla ofiar tsunami? Toż to obraza dla tylu którzy
      zginęli w falach żywiołu.
      • Gość: kika Re: do komina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 15:56
        I popatrz nie pomogą żadne protesty,choć telewizja ponoć publiczna to skazani
        jesteśmy na jej gębę w każdym programie.Samokrytyki nie ma za grosz poczwara.
        • Gość: kika Re: do komina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:34
          > I popatrz nie pomogą żadne protesty,choć telewizja ponoć publiczna to skazani
          > jesteśmy na jej gębę w każdym programie.Samokrytyki nie ma za grosz poczwara.

Młynarską miałam na myśli a nie Steczkowską.
      • Gość: f_w_s Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 16:40
        Rzeczywiście jesteś szakal
    • Gość: Aśka Gadowski chory??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 15:54
      Co z Gadowskim myślałam, że w teledysku tak źle wygląda ale teraz widzę, że
      cały czas. Chory czy co?
      • Gość: design Re: Gadowski chory??? IP: *.crowley.pl 06.02.05, 16:15
        ale o co chodzi//??? steczkowska ma nie wygladac tylko spiewac ,a robi
        rewelacyjnie........
        • kubissimo Re: Gadowski chory??? 06.02.05, 16:18
          wedlug mnie wyglada tez co najmniej dobrze, ale to tylko moje zdanie :)
          • wieslawa-siemiankowska Re: Gadowski chory??? 06.02.05, 16:36
            Młynarska jest ukochaną przyjaciółeczką Ninki, jej tatuś zresztą również więc
            chyba wszystko jasne.
            • gosia_chello Mlynarska 06.02.05, 16:37
              Zawsze sie dziwilam, jak to sie dzieje ze Mlynarska jeszcze tam egzystuje..
        • Gość: Aśka Re: Gadowski chory??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 16:38
          Po pierwsze to nie chodzi o Steczkowską, a po drugie owszem ma śpiewać i spiewa
          ok tylko wygląda tragicznie i to mnie martwi bo lubię Irę.
    • Gość: Borek Tucholski Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:00
      Było na święta zafundować wycieczkę paszczakom do Tajlandii.Począwszy od babci
      Ninki a skończywszy na wnusiu Dowborku + TV śniadaniowa!
      • Gość: wia Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:06
        przecież nawet Urbana fala nie zabrała ,
    • Gość: Bory Tucholskie Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:21
      Ponoć na widok Urbana fala zaczęła gwałtownie się cofać.No ale jakby natrafiła
      na Terentiew to dopiero nabrała by zawrotnego tempa.
      • Gość: romcia.pl Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.05, 18:05
        A ja dopiero dzisiaj zobaczyłam teledysk,jeśli można to tak nazwac, do "Pokonamy fale" i uderzyło mnie,że większośc artystów robi jakieś takie fałszywie zbolałe miny.Steczkowska najwyraźniej dużo cwiczyła od czasu sesji na grobie ojca,bo wyglada jakby rozpacz rozdzierała jej serce na kawałki.
    • Gość: Aśka Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 19:59
      Po co dali im wogóle te mikrofony ( utwór główny ). Kilka miało a reszta
      bezczelnie, bez ukrywania z playbecku leciała i jeszcze ta Urszula z dzieckiem
      no zenada na maxa, mimo, że cel szczytny.
      • Gość: Aśka Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 20:01
        Zapomniałam z wrażenia. Młynarska na początku zaczęła skakać jak małpa i zęby
        suszyć dopiero jakiś kolo co stał koło nij ją trochę przystopował
      • Gość: ancymonka Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: 195.116.95.* 07.02.05, 08:59
        Playback niestety towarzyszył całemu koncertowi - żenada...:(
        • Gość: Agata Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna IP: *.espol.com.pl 07.02.05, 13:39
          steczkowska spiewala na zywo... bylo slychac to wyraznie... ale nei dziwie sie
          ze wiele osob spiewalo z playbacku bo mroz niesamowity
    • atlantis75 Re: Zacząłem oglądać koncert na rzecz ofiar tsuna 07.02.05, 15:42

Gość portalu: komin_z_nowej_huty napisał(a):
      >Wiecie, że pensja Kamela ma pięć zer?!

Ale z przodu czy z tyłu? ;P
      --
      Mój Kubuś...
      Kap, kap... płyną łzy :)
      • Gość: komin_z_nowej_huty Atlantis.. IP: *.compower.pl 07.02.05, 16:17
        ... pięć to może nie, ale cztery na pewno (i niestety z tyłu...) a my się do
        tego dokładamy... Ale on sam jest jedno wielkie zero.
        • atlantis75 Re: Atlantis.. 07.02.05, 16:26
          Tez za nim nie przepadam. Kiedys to może była jakas tam persona medialna w
          sensie: ktoś nowy z szansą, zeby się wykazać. A dziś? Flaki z olejem, a raczej:
          musztarda po obiedzie. Nie rozwija się facet, ma drażniące maniery. Słowem:
          panie Kammel, panu juz podziękujemy.
          • Gość: sosenka Re: Atlantis.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:26
            a po ch.... on sobie to drugie m w nazwisku dolozyl??? zagadywal gdzies w
            jakiej prasie na ten temat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka