Dodaj do ulubionych

Dwie idiotki u Wojewódzkiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 22:38
Obejrzałem początek programu i nie chce mi się oglądać dalej. Te panie zawsze
kojarzyły mi się z prostackimi dresiarami i chyba się nie pomyliłem. Czytając
ich wypowiedzi podejrzewałem, że nie są zbyt bystre i bingo! Fakt, Przybylska
jest piękną kobietą, Bujakiewicz też niczego sobie (szczególnie jak na swój
wiek - wygląda jak nastolatka) ale prezentują poziom a'la panienki z
wiejskiej dyskoteki.
Obserwuj wątek
    • jk Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 06.02.05, 23:03
      a ile Bujakiewicz ma lat?

wlasnie jest przerwa w programie, wydaje sie, ze one sie same smieja z siebie, nie sadze, aby byly takie poza programem czy wywiadami
      • lezka_z_posen Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 06.02.05, 23:05
        Katarzyna Bujakiewicz ma 32 lata.infantylne na maxa,to chyba nie autoironia
        tylko autentyczna głupota,niestety.
        • jk Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 06.02.05, 23:08
          no... na 32 to nie wyglada :)

ale program niezgorszy, co z tego, ze idiotki ;)
          • lezka_z_posen Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 06.02.05, 23:14
            i nawet gwary poznańskiej nie znają;)nie mówi się "gdzie tej
            byłaś??",tylko"gdzie byłaś,tej??"-tej zawsze jest na końcu:)i co to za
            poznaniara z tej Bujakiewicz,że nie wie,że "ciąg drut",a tak stuprocentowo po
            poznańsku,to "ciung drut" znaczy spadaj na drzewo!zdenerwowałam się
            autentycznie,tym bardziej,że kończyłyśmy to samo LO.
            setny program i taka beznadzieja!
            • Gość: no ba Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:01
              no bez kitu tej! dawac 'tej' w srodku zdania to profanacja 'teja' tej.
      • Gość: YANE Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:05
        Sama az sie zdzwilam - 33 lata skonczy w tym roku.
      • carolina22 Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 06.02.05, 23:05
        33 chyba a przybylska 27.
    • Gość: oko Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 23:04
      oj, tak. nic dodac nic ujac. 2 idiotki
      • Gość: Wrocek Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.02.05, 23:09
        Ale Przybylksa to coś marnie wygląda w tym programie.
        • Gość: plotkara Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.computerplus.krakow.pl / *.multisoft.com.pl 06.02.05, 23:18
          z jakim raperem spotyka sie bujakiewicz?? meska czesc mieszkania umiera z
          ciekawosci:)))))))))))
          • kazzol Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 06.02.05, 23:21
            z Eisem ;)
            • carolina22 Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 06.02.05, 23:35
              o.to sobie znalazla kogos:)bo ostatnio w jakiejs brukowce czytalam ze
              Przybylska jej naraiła jakiegos kumpla jej meza,tez pilkarza,z tym ze chlopie
              lat mialo 21 zdaje sie.troche mnie to zdziwilo ze bierze sie za takie dziecko.a
              kto to ten Eis czy co?sory ale nie jestem w temacie polskiej muzyki
    • Gość: ktoś Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 23:35
      Przesadzacie. Kuba sam chciał, żeby ta rozmowa ta wyglądała, nie zadawał żadnych pytań na poziomie...A że one sa obie wesołe i rozpiera je energia. Podeszły do tego programu z przymrużeniem oka.
      • Gość: walijka Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:30
        Przybylska wcale nie jest piekna, mi sie nie podoba, ladna i tyle. Ma puste,
        nijakie spojrzenie, ale fajowe usta.
      • Gość: pokrybala Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:41
        Gość portalu: ktoś napisał(a):

> Przesadzacie. Kuba sam chciał, żeby ta rozmowa ta wyglądała, nie zadawał
        żadnych pytań na poziomie...

Chcesz powiedzieć, że kiedyś takie zadał?
        • Gość: ktoś Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 10:48
          No rzadko bo rzadko, ale sie zdarzało:)
    • michal_82 Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 07.02.05, 00:52
      Też mam skojarzenie, że obie to dresiary. Taka konwencja programu, że u Kuby
      jest głupkowato i wesoło, a nie gada się o polityce czy o stanie polskiej
      oświaty. Ale fakt faktem, że obie mają w głowach po równo nasrane.
    • Gość: karo Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.chello.pl 07.02.05, 01:33
      Według Ciebie powinni rozmawiać o fizyce kwantowej albo liście Wildsteina. Po
      prostu było 45 minut niezłej rozrywki bo w koncu taki to program. Po prostu...
      • Gość: :/ Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.devs.futuro.pl 07.02.05, 01:40
        Lubie je. Fajne laski i z poczuciem humoru.
    • Gość: Jaro Dwie idiotki u idioty IP: *.direct-adsl.nl 07.02.05, 06:07
      Ja bym powiedział
      Dwie idiotki u idioty :)
      • Gość: doradca czyli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 19:01
        Ich Troje
    • Gość: DagnyJuel Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 07:52
      Oglądnełam pół programu i załamałam się ...dojrzałe kobitki a takie durne, w
      stylu "wiejsko-buraczanym", a kreuje się je na gwiazdy polskiego kina...no cóż
      jakie kino takie gwiazdy... po prostu pełna porażka...gorsza to chyba była
      tylko M.Wójcik u Wojwódzkiego...
      • Gość: Kubu Jak na program rozrywkowy ... super! IP: 193.108.206.* 07.02.05, 09:34
        Co wy chcecie od K i A. To luźne laski w luźnym shoiw. Nie spinajcie się albo
        oglądajcie Pospieszalskiego.
        • Gość: doradca No cóz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 19:02
          Dziecko juz po 19 wiec czas na dobranocke...
      • Gość: mała Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:52
        Właśnie, gdyby miały 14 lat to jeszcze bym zrozumiała.
        Wy od razu wyjeżdżacie z fizyką kwantową czy Pospieszalskim... np. Mandaryna
        (której nie lubię) też nie prowadziła intelektualnej dyskusji z Powiatowym, a
        zaprezentowała się jako normalna babka, a nie infantylny podlotek. Jeszcze ten
        koleś z "Fali Zbrodni", który był rewelacyjny - żartował na maksa, ale nie
        zrobił z siebie idioty. Tak jak sporo osób, które były u Wojewody - były gadki
        bez sensu, ale nie klimat a'la "ciao Darwin".
        • Gość: ana Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:59
          w 'mamy cię' zachowywały sie podobnie...
          ale u wojewódźkiego odniosłam wrażenie (przynajmniej we fragmencie który udało
          mi się wytrzzymać - dostały wtedy pałkę policyjną i pistolet), że k. b. jest na
          doczepkę, ciągle się wcinała i przerywała, za wszelką cene chciała zwrócić na
          siebie uwagę...
    • Gość: twi Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:02
      To, że występują w tak idiotycznym, durnym progranie dla motłochu już im
      wystawia szczególną opinię.
      • Gość: Korniszon Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:17
        Ale one musiały się przecież tam pokazać (!!), bo właśnie wszedł na ekrany kin
        film z ich udziałem, więc na 100% niebawem zobaczycie je jeszcze w wielu tego
        typu programach. Promocja filmu to promocja.
    • Gość: afi Re: Dwie dresiary u Powiatowego/ nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:24
      • Gość: zaba Re: Dwie dresiary u Powiatowego/ nt IP: 195.94.196.* 07.02.05, 12:18
        przypominam wszystkim pajacom, ktorzy sie tu wypowiadaja, ze to jest program rozrywkowy, a nie msza na TV Trwam!
        • Gość: mała Re: Dwie dresiary u Powiatowego/ nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:28
          Wszystko jest albo czarne, albo białe...
          • Gość: afi Re: Dwie dresiary u Powiatowego/ nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 12:32
            ...albo śmieszne, albo tylko żałosne...DDDDD
        • the_dzidka Re: Dwie dresiary u Powiatowego/ nt 07.02.05, 15:01
          > przypominam wszystkim pajacom, ktorzy sie tu wypowiadaja, ze to jest program
          rozrywkowy, a nie msza na TV Trwam!

Hmm, jest rozrywka i rozrywka...
        • Gość: doradca Program rozrywkowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 19:05
          To możesz obejrzeć w zagranicznych stacjach. A pajacem to był ten co Ciebie
          spłodził.
    • hiacynta_bukiet Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 07.02.05, 13:16
      No fakt, że z tym "tej" to przesadziły, pewnie chcialy się podszywać pod
      PRAWDZIWE Poznanianki, ale nic z tego, kochane :-P
      Wogóle zakaz wstępu do miasta. Tej. :-))))
      • Gość: . Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.acn.waw.pl 07.02.05, 13:53
        "wogóle"
        to tez po poznansku?
    • Gość: dsfsfd a mi zabrakło tylko lesbijskiego sexu ! :)))) IP: *.cst.tpsa.pl 07.02.05, 14:16
    • Gość: lompa Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: 83.238.160.* 07.02.05, 14:28
      W pełni popieram, poziom żaden.Jak można robić z siebie takie kretynki?A może
      pokazały swe prawdziwe oblicze,jeśli tak to współczuję głupoty.
      • deczko Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 07.02.05, 14:32
        Staralam sie ogladac, ale nie moglam, te laski zachowywaly sie jakby cos pily,
        albo sie nacpaly. Zreszta show Wojewodzikiego oglada sie bardzo ciezko.
        Prowadzacy wciaz przerywa i odbiega od tematu. Widac jak jego goscie sa
        zagubieni, choc robia dobra mine do zlej gry. Rozumiem taka konwencja, ale ja
        tego belkotu (a jeszcze te wkur... wstawki muzyczne) ogladac nie moge.
    • hiacynta_bukiet Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 07.02.05, 17:08
      Pierwszy raz w historii programu Kuba był najnormalniejszą osobą w odcinku :P
    • Gość: doradca CHWILA DLA DEBILA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 19:00
      Brzydka i gruba aktorka światowej sławy niejaka Bujakiewicz przepadła w moich
      oczach kiedy dla jednej z gazet stwierdziła, że facet , który ma skończone 30
      lat i mieszka z matką nie jest facetem. Wczoraj stwierdziła w pewnym momencie:
      Ja mówie różne rzeczy w wywiadach...
      Więcej pokory Bujakiewicz i Przybylska. Kiedy zagracie w filmie , ktory
      przyniesie zysk ( czyli wpływy będą przewyższać koszty) to wtedy będziecie
      mogły nazywać się AKTORKAMI. Na dodatek gruba i brzydka Bujakiewicz niech sobie
      wbije do głowy, że w życiu bywają sytuacje kiedy facet, który ma skończone 30
      lat mieszka z matką tylko dlatego, że nie wszystkie matki są piękne, młode i
      nie chorują....
      I to by było na tyle w kwestii Chwili dla Debili.
      • Gość: mała Re: CHWILA DLA DEBILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:06
        Kidyś przeczytałam, ze ideałem faceta dla Bujakiewicz jest: łysy, umięśniony,
        ubrany na sportowo. Zapomniała dodać, że z trzema paskami i bejsbolem w ręku ;).
        • Gość: doradca Droga mała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 19:14
          To już nie nasz problem z kim jej do twarzy. Niech sobie żyje i pozwoli zyć
          innym. Nie jestem ździwiony i nie zamierzam się dziwić. Są aktorki i aktorki.
          Niestety ale Bujakiewicz nawet nie jest aktoreczką.
      • Gość: Duncan Re: CHWILA DLA DEBILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:29
        Gość portalu: doradca napisał(a):

> Brzydka i gruba aktorka światowej sławy niejaka Bujakiewicz przepadła w moich
        > oczach kiedy dla jednej z gazet stwierdziła, że facet , który ma skończone 30
        > lat i mieszka z matką nie jest facetem. Wczoraj stwierdziła w pewnym momencie:
        > Ja mówie różne rzeczy w wywiadach...
        > Więcej pokory Bujakiewicz i Przybylska. Kiedy zagracie w filmie , ktory
        > przyniesie zysk ( czyli wpływy będą przewyższać koszty) to wtedy będziecie
        > mogły nazywać się AKTORKAMI. Na dodatek gruba i brzydka Bujakiewicz niech
        sobie
        >
        > wbije do głowy, że w życiu bywają sytuacje kiedy facet, który ma skończone 30
        > lat mieszka z matką tylko dlatego, że nie wszystkie matki są piękne, młode i
        > nie chorują....
        > I to by było na tyle w kwestii Chwili dla Debili.

Haaaaaaa !!! Świetnie doradco ! Ja nie wiedziałem, że Bujakiewicz aż tak
        skretyniała, ale kiedy zobaczyłem jej maniery, te bełkotliwe wypowiedzi i tiki
        to mnie ręce opadły. I kogoś takiego lub też coś takiego można w Polsce
        wylansować ?
    • Gość: mała Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:02
      Odbiegając od niskiego poziomu jaki prezentowały te panie (i Bujakiewicz: "mój
      chłopak raper" - musiała się pochwalić, że wreszcie ma faceta, na dodatek
      młodszego i rapera - to teraz trendi :), porównałam je sobie. Oprócz tego, że
      Bujakiewicz jest bardziej infantylna, a Przybylska bardziej prostacka, ale w
      gruncie rzeczy nawet sympatyczna, to Bujakiewicz w szpilach i wypindrzona
      wyglądała gorzej niż Przybylska w dżinsach i adidasach. Poza tym K. B. powinna
      pomyśleć o diecie (zlośliwa jestem :), chociaż fakt - wygląda na 20 lat a nie
      na 33.
      • deczko Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 07.02.05, 19:05
        Poza tym K. B. powinna
        >
        > pomyśleć o diecie (zlośliwa jestem :), chociaż fakt - wygląda na 20 lat a nie
        > na 33.

Bo jest tlusta! Sadlo rozmywa zmarszczki
    • reniferek1 Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 10.02.05, 10:03
      Mam mniej więcej tyle lat co Kaśka i wciąż zastanawiam się, czy jestem
      normalna. Panna Bujakiewicz twierdzi bowiem, że najbardziej normalną osobą na
      świecie. Więc kim ja jestem?
      • Gość: inspira czego chce tłuszcza? IP: 195.136.30.* 10.02.05, 11:42
        Po raz pierwszy doceniłem Katarzynę. Do tej pory nie miałem o niej najlepszego
        zdania, sprawiała wrażenie ważniary. U Gminnego (niestety, Powiatowy, to dla
        kolesia komplement) pokazały się dwie normalne, wyluzowane dziewczy.
        Idę o zakład, że wiele z kobitek tutaj piszących zachowywałoby się podobnie w
        swoim gronie.
        Nie piszcie o tłuszczu. To prymitywne, tak jak pisanie o wieku. Nawet dziwiąc
        się, że nie wyglada na swoje 33 lub 32. Każdy przecież kiedyś będzie stary i
        prawie każdy ma w rodzinie kogoś z nadwagą.
        Dla mnie Bujakiewicz ma za program plus, podobnie Przybylska.
        Dwie przyjaciółki na małej "setce" u znajomka przy okazji promocji filmu
        pozwoliły sobie na trochę luzu.
    • Gość: mała Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:46
      Ciekawe czy one kumplują sie z Dodą, chyba nie a to dziwne - ten sam poziom.
      • Gość: wika Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 10.02.05, 12:20
        doda to przy bujakiewicz geniusz
        • sonja.rykiel Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 10.02.05, 14:38
          Po tym programie to Doda wydaje się nie tylko mądrzejsza ale i ładniejsza od
          tych dwóch panienek.
    • orales73 Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 10.02.05, 17:09
      miłe panie, więcej luzu...
      obie panie wysmienicie się bawiły, przyjmując wariacką konwencję programu. ja
      również bawiłem się świetnie, wreszcie zero sztywniactwa etc.
      To są w końcu jeszcze młode dziewczyny.
      chciałbym też bronić Kasi Bujakiewicz - na pewno nie jest ani brzydka ani
      tłusta. Ciałka ma tyle ile powinna mieć kobieca kobietka.
      pozdrawiam obie panie
      • Gość: Esss Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.net.pl / *.net.pl 10.02.05, 21:38
        orales73 napisał:

> miłe panie, więcej luzu...
        > obie panie wysmienicie się bawiły, przyjmując wariacką konwencję programu. ja
        > również bawiłem się świetnie, wreszcie zero sztywniactwa etc.
        > To są w końcu jeszcze młode dziewczyny.
        > chciałbym też bronić Kasi Bujakiewicz - na pewno nie jest ani brzydka ani
        > tłusta. Ciałka ma tyle ile powinna mieć kobieca kobietka.

Zgadzam się z przedmówcą. Dziewczyny młode, nieco zwariowane, to i powygłupiały
        się doskonale chwytając konwencję programu, oraz gospodarza. Ale oczywiście
        uczestnicy tego forum woleliby zobaczyć na kanapie odziane w kołnierze z norek
        dwie Niny Andrycz opowiadające przedniojęzykowym "eł" o swych "wspaniałlych
        roliach"...
        • wildorchid Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 10.02.05, 21:44
          nareszcie jakies normalne wypowiedzi na temat wieku kobiet.bo juz sie chcialam
          zalamac skonczywszy lat 22.
          • sonja.rykiel Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 11.02.05, 08:56
            Można się było spodziewać takich wypowiedzi. Panom podobały się dwie słodkie
            głupiutkie panienki, natomiast panie w ogóle nie bawił udawany luz aktoreczek.
            • orales73 Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego 11.02.05, 10:32
              sonja.rykiel napisała:

> Można się było spodziewać takich wypowiedzi. Panom podobały się dwie słodkie
              > głupiutkie panienki, natomiast panie w ogóle nie bawił udawany luz aktoreczek.

ach ta bezinteresowna babska zawiść...
        • Gość: ana Re: Dwie idiotki u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:48
          tu nie chodzi o to, że nie czujemy cza-czy i nie rozumiemy konwencji programu,
          przynajmniej w moim przypadku nie o to chodzi. o ile przybylska próbowała się
          składnie wypowiedzieć i odpowiadac na pytania kuby, to bujakiewicz wkładając
          sobie do buzi pistolet i non stop wtracając bez sensowne i
          naprawdę_mało_zabawne uwagi wypadła w moich oczach dużo gorzej, niestety. mam
          nadzieje, że to była gra i zabawa na potrzeby programy. jesli tak, to ok - po
          prostu to mnie nie bawiło. ale jeśli (a na podstawie innych ich wypowiedzi i
          wystąpień publicznych można tak sądzić) panie aktorki zachowuja się tak na
          codzień, to szkoda...
          i wcale nie chodzi o to, że aktor musi byc zawsze poważny i dostojny itd itp.
          po prostu ja osobiście nie trawię takiego zachowania. i uważam, że nie
          wszystkie 'naturalne' zachowania należy od razu prezentować publicznie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka