Dodaj do ulubionych

Fakty: Gdzie Justyna Pochanke?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:08
No i nie ma jej...
Miałem nadzieję, że dzisiaj po "Tygodniu z Rymanem" obejrzę "Fakty" w wydaniu
Justyny Pochanke... a tu taki zonk.

Czyżby faktycznie była w ciąży i już jej nie zobaczymy?
Ale w związku z tym jest tylko dwóch prowadzacych wydanie główne... jakaś
inna pani by się przydała 8)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalafior Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.05, 19:22
      > Czyżby faktycznie była w ciąży i już jej nie zobaczymy?
      > Ale w związku z tym jest tylko dwóch prowadzacych wydanie główne... jakaś
      > inna pani by się przydała 8)

Uaktywniles ta wypoiedzia zastepy zwolennikow Anity Werner. Zaraz przyjdzie tu
      ze sto postow, ktore wyjasnia kto ta pania powinien byc ;)
      • Gość: Tobi Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:29
        A gdzie tam! Czekam na swietlisty come back Marka Baranskiego do dziennika. A
        Urban do TVN 24 i bedziemy mieli komplecik
      • Gość: Pudel Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.chello.pl 08.02.05, 00:14
        Pochanke z tym małym jak łepek od szpilki łbem odwrotnie proporcjonalnym do
        zbyt szerokich barów??-żenda!i do tego ta sepleniąco-soczysta wymowa-dajcie
        spokój,żenada!
    • deczko Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 07.02.05, 19:22
      Nie wiem gdzie ona jest, ale na Faktach puszczaja te same zdjecia jak
      wydarzenia np. o cygarch.

Mogliby sie bardziej wysilic...
    • ewosia Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 07.02.05, 19:27
      wlasnie mi jakos tak ciezarnie wygladala ostatnio. Pewnie sie jeszcze pokaze.
    • wieslawa-siemiankowska Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 07.02.05, 19:33
      Powariowaliście czy co ? W Jakiej ciąży ? Justyś się szykuje na "
      Najpiękniejszych" Vivy i tyle.
    • ottek Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 07.02.05, 19:33
      wlasnie!
      wczoraj Kajdanowicz powiedzial: "jutro spotka sie z panstwem Justyna Pochanke"
      • kamuii2 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 07.02.05, 19:44
        Wiesiu to zdaje się Ty twierdziłaś ze Justyś w ciąży... :)
        A gala vivy nie jest raczej powodem jej nieobecności bo po pierwsze nikt by jej
        na dzisiaj nie zapowiedział a po drugie na jutro się zapowiedział Ryman :)
    • wieslawa-siemiankowska Re: do Kamuii 07.02.05, 19:47
      Kamuii, ja nigdzie i nigdy nie pisałam,że Pochanke jest w ciąży. Pomyliłaś mnie
      z moim klonem Siemiatkowską- ona owszem produkowała tu takie bzdety.
      Kajdan mógł ją z rozpędu zapowiedzieć a poza tym wszystko może sie zdarzyć:
      Pochanke mogła się rozchorować, mogło też zachorować jej dziecko czy jakieś
      inne zrządzenie losu.
      • dzika_rzeka Re: do Kamuii 07.02.05, 19:58
        Ja tam za Pochanke w Faktach nie tęsknię. I tak nie ma za bardzo w czym
        wybierać, ale od tego pokrzykującego karpia wolę nudnego Rymanowskiego czy
        szowinistę (jak się niedawno okazało) Kajdanowicza. Ci dwaj przynajmniej dobrze
        akcentują i nie wiercą się na krześle.
        A tak właściwie to gdzie jest Patrycja Redo? Ją też wysiudali?
        No i Radziszewska! Piękny talent zmarnowany na paplanie o maseczkach o modnych
        szmatkach, ech...
        • kamuii2 Re: do Kamuii 07.02.05, 20:09
          Sorry faktycznie to ten Twój klon był... niemniej jednak skoro jak widać nie
          wiedziałaś to taka własnie jest najnowsza medialna plotka :)

Taa Redo chyba poszła w odstawkę...A powinien Kajdanowicz...
          • modotv Re: do Kamuii 07.02.05, 20:20
            Nooo, srogo sie zawiodłem dziś... Drugi tydzień pod rząd z Rymanem to stanowczo
            za wiele jak dla mnie. Ciekawe co z Justyną. Raczej nie jest na Viva-
            Najpiękniejszych, bo nie trwa to dwóch dni, jutro znów Ryman... Ehh, czekam na
            jej powrót.
        • Gość: <*karpmaslova>< Re:eee? IP: *.chello.pl 07.02.05, 20:26
          dzika_rzeko

>od tego pokrzykującego karpia wolę nudnego...<

...hmm, hmm, o co chodzi? chcesz zdelegalizować karpie? pokrzykujące? a co Ci
          karpie zrobiły? są bardzo różne gatunki karpi a Ty tak generalizujesz... nie
          wszystkie pokrzykują.

Pozdrawiam Panią Wiesię i Kamuii, miło że ze soba normalnie korespondujecie
          zamiast - no, wiadomo ;)

~~~~~~~~~~

... ... ....
          ... .

..
          .
          ><karp*)>

• dzika_rzeka Re:eee? 07.02.05, 20:29
            NIe chcę zdelegalizować, ale niekoniecznie chcę je oglądać kiedy rozpaczliwie
            próbują złapać powietrze w czasie programu informacyjnego. ;-))))
            • modotv Ryman chyba wie co mówi 07.02.05, 20:31
              ostatnio odnoszę wrażenie, ze Bogdan się wyrabia i rozumie co czyta(!!!) To
              zaskakujące dla mnie, ze zdobywam się na takie wyznanie, ale myśl, że Ryman wie
              o czym mówi, jest tak powalająca, ze aż musze się nią podzielić.:D:D::D:D
              • Gość: SKWAREK Re: Ryman chyba wie co mówi IP: *.pata.pl 08.02.05, 13:58
                Chyba wie co czyta i chyba jest cały w skowronkach że ma teraz możliwość się
                lansować bez Justysi.
                Może zwróciliscie uwage jaki jest rozpromieniony, jak sie uśmiecha czytając
                białe. Mało się nie posika z radości, energia go rozpiera i generalnie jakoś
                obrazek jest ładniejszy na faktach , prawda ?????
            • Gość: ><karp> Re:eee? IP: *.chello.pl 07.02.05, 20:37
              uhm

bardzo Pani łaskawa, dziekuję. w imieniu innych karpi, tych co w newsach czują
              sie jak ryba w wodzie. człowiek człowiekowi karpiem ;)

to ja juz będę spływał, pa

~~~~~~~~~

... .

..
              .

<*karpmaslova><
        • Gość: adam Re: do Kamuii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 20:32
          Redo prowadzi 3 razy w tygodniui fakty popołudniowe! Radziszewska zrezygnowała
          sama bo potraktowała tvnstyle jako nowe wyzwanie!!! MIała do wyboru! Albo
          prowadzić fakty popołudniowe i wieczorne albo przejść do tvn style! wybrała to
          drugie!
          • Gość: fakty tvn - 19:00 Radziwszewska była ok ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:23
            Choć za bardzo jej w "Faktach" już nie pamiętam (:P) to sądze , że mogłaby
            wrócić na te kilka tygodni w zastępstwie Justyny Pochanke :)
            No ew. Redo lub Werner, bo dwóch jegomościów to za mało ;]
            • kamuii2 Re: Radziwszewska była ok ;) 07.02.05, 23:04
              karpmaslova - też pozdrawiam : )
              • Gość: ooel wspomnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:14
                wspomniano gdzieś tam powyżej (albo poniżej, zależy jak rośnie drzewko) Marka
                Barańskiego; a mnie się przypomniało, że w owym czasie najniższy stopień
                wojskowy nazywał się Marek Tumanowicz (to, że piszę ich z dużych liter to
                kwestia przyzwyczajenia)
    • Gość: kij Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.02.05, 00:09
      Anita Werner jest piękna, chetnie bym ją popieścił, a ona wtedy do mnie tym
      swoim niskim głosem...ech, marzenia.
      • Gość: Zdzisiek Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:38
        I niech jak najdłużej jej nie będzie.Nadęta gęś.
    • michal_82 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 08.02.05, 12:27
      Jej zniknięcie jest naprawdę niepokojące. Zapowiedziana jeszcze w niedzielę, a
      tu już jej przynajmniej dwa dni nie ma. Mam nadzieję, że nie dostałą wylewu, bo
      tylko takie przykre myśli mi po głowie teraz chodzą :(
      • Gość: SKWAREK Gdzie Justyna Pochanke? - kara??? IP: *.pata.pl 08.02.05, 14:06
        a może Justynka coś przeskrobała i poszła za kare do konta?
        takie praktyki tam się zdarzają - coś spaprzesz i idziesz na ławke rezerwowych
        ciekawe co ona mogłą zrobić - bo wysłać na ławke mógł ją Pieczyński jej
        odniedawna ślubny.
        Czyżby pierwszy kryzys małżeński, a może żółtą karte pokazano z "góry"?
        "Góra" ostatnio strasznie sie zrobiła nerwowa kartki czerwone i żółte aż furczą.
        Kadrowa nie nadąrza wymówień wypisywać - ponoć.
    • Gość: fakty tvn - 19:00 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:28
      No i na jutro też się zaporsił...
      hmmmmmm.
      • Gość: Basketcase Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 22:34
        Justynkę na pewno rozłożyła grypa, bo 24 godziny też nie prowadziła. Innej
        wersji nie przyjmuję do wiadomości.............. Życzę Justyś szybkiego powrotu
        do zdrowia. :)
    • wieslawa-siemiatkowska Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 09.02.05, 12:02
      Pisałam już, ze Justyna Pochanke primo voto Ryncarz secundo voto Pieczyńska
      jest w ciąży. Ale nikt mi nie wierzy. Mniej więcej 5-6 tydzień dopiero.
      Przyjrzyjcie się jej. Ma wyraźnie spuchniętą twarz. To efekt zatrzymania wody w
      organizmie. Wczoraj moja siostra, która pracuje w aptece na Saskiej Kępie
      widziała osobiście, jak Pani Justyna kupowała test „Quick View”. Kto ma uszy
      niechaj słucha.

--
      Z poważaniem:
      Wiesława Siemiątkowska

• modotv Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 09.02.05, 12:06
      A moja babcia jest materacem Pochanków i mówi, ze od 3 miesiecy nie sypiają w
      jednym łózku... I co, Wiecha????
      • wieslawa-siemiatkowska Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 09.02.05, 12:07
        Modo wdech wydech wdech wydech i skup się na Anitce ;-)

--
        Z poważaniem:
        Wiesława Siemiątkowska
        • modotv Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 09.02.05, 12:12
          Ależ z oddychaniem u mnie w porządku. Widzę, że karierę w szpitalu w Leśnej
          Górze robisz, Wiesławo z T w Nazwisku. Stąd te znajomości....
          • Gość: Basketcase Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.icpnet.pl 09.02.05, 12:31
            I z powodu tego ze jest w 5tym tygodniu ciąży nie pracuje? co za bzdura..
            bardziej bys sie wysiliła.
            • kamuii2 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 09.02.05, 13:01
              Wieśka a ile tych sióstr masz bo podobno jedna w tvn 24 wyczaiła Pochankowa :)
    • tezurus Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 13.02.05, 13:35
      Czy coś wiadomo w sprawie Justyny. Wiesia. może Ty coś wiesz. Ja i nie tylko ja
      stęskniliśmy się za nią jej szczerym uśmiechem i rozmowami. Oby tylko wróciła w
      tym tygodniu do Magazynu 24Godziny a nie do Faktów.
      • Gość: fakty tvn - 19:00 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:05
        Trzeba oglądac dzisiaj "Fakty" i posłuchać kogo zapowie Grzegorz Kajdanowicz...
        • Gość: ain Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:07
          Pewnie pojechała z córką na ferie. To taki żelazny obowiązek zapracowanych
          rodzicow.
          • tezurus Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 13.02.05, 17:23
            Gość portalu: ain napisał(a):

> Pewnie pojechała z córką na ferie. To taki żelazny obowiązek zapracowanych
            > rodzicow.

to ona jest tym zapracowanym rodzicem. Polecam zwrócenie uwagi że gdy Justysia
            nie prowadzi FAKTÓW to w TVN24 pojawia 2-3 razy w Magazynie24GODZINY.
    • Gość: fakty tvn - 19:00 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:24
      Jutro też Ryman...
      hm.
      • Gość: Basketcase Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.icpnet.pl 13.02.05, 19:29
        Słyszałem... ;((((((((((((((((( Zaczynam się poważnie niepokoić.. :((
        Mam nadzieję, że to tylko dlatego, że Justynka leży z grypą...
        • modotv Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 13.02.05, 20:22
          Nie panikujcie. Są dwie możliwości: albo załapała grypala albo pojechała na
          urlop- też jej się należy:]
          • tezurus Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 13.02.05, 22:05
            A ja wciąż będe sie upierał że ostatnie pół roku ma za dużo wolnego i sie jej
            nie nalezy. W tygodniach gdy nie prowadzi FAKTY a prowadzi Magazyn24GODZINY
            pracuje bo 2-3 dni w tygodniu. Tydzień ma siedem.
            • Gość: boss Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:04
              NO WIĘC KIEDY W KOŃCU WRACA ANITA?

wszystko inne jest kompletnie bez znaczenia...
              • michal_82 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 13.02.05, 23:11
                Ale gdzie wraca? Do głównych? Nie tam przecież jej miejsce.
          • michal_82 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 13.02.05, 23:13
            Gdyby pojechała na urlop to by nie zapowiadał jej Kajdanowicz na zeszły
            poniedziałek. Gdyby nie ta błędna jak się okazało zapowiedź, w ogóle bym się
            nie przejmował...
            • kamuii2 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 14.02.05, 12:29
              No własnie jak by była na urlopie to by jej Kajdanowicz nie zapowiedział...z
              drugiej strony Kajdanowicz to debil i moze poprostu mu się pomyliło...jednak
              troche to niepokojące...
              Tak poza wszytskim to mogła by ja zastąpić Anita a nie 3 tydzien Ryman...
              • Gość: Ami Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.visp.energis.pl 14.02.05, 18:45
                I bardzo dobrze, że jej nie ma!!!!!! Jak dla mnie taki układ (Rymanowski -
                Kajdanowicz) mógłby już zostać (albo lepiej Kajdanowicz w tygodniu - Ryman w
                weekendy;)A jak wróci Werner ogłaszam: bojkotuję Fakty! I tak ledwo ją mogę
                znieść przez jeden w dzień w Poranku!!! Przecież ona by mogła z powodzeniem
                grać w Buffy-postrach wampirów (domyślcie się kogo:P) albo w Blade - wieczny
                łowca, chociaż z drugiej strony byłaby to profanacja fajnego filmu:))))
    • Gość: kf Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:26
      :)
      • tezurus Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? 20.02.05, 19:29
        To i sie wyjaśniło. Justyna wraca z urlopu i jutro przywita nas o 19
        • Gość: Basketcase Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.icpnet.pl 20.02.05, 21:51
          Super. :D Mam nadzieję że teraz Ryman pojedzie sobie na urlop i Justyś
          poprowadzi Fakty przez następne 3 tygodnie. :))))
    • Gość: fakty tvn - 19:00 Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:26
      O jak miło, w końcu "Fakty" zabrały tej ikry :P :P :P
      • Gość: iti Re: Fakty: Gdzie Justyna Pochanke? IP: *.mech.pk.edu.pl 24.02.05, 21:30
        Wiem!!! okazało się, że Justyna ma duże szanse zostać prezydentem, więc ją
        wywalili...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka