kubissimo 07.02.05, 21:02 no ładnie :))) dla wiekszości nominowanych pań taki werdykt to policzek :) myślę, że gdyby Otylia wystartowała w wyborach prezydenckich to też by wygrała :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john.doe Re: Piękny i Bestia IP: *.crowley.pl 07.02.05, 21:05 pora umierac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Piękny i Bestia 07.02.05, 21:12 nie nie poczekaj jeszcze bedzie Otylia w Playboyu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john.doe Re: Piękny i Bestia IP: *.crowley.pl 07.02.05, 21:17 nie drecz mnie :((( i tak noc koszmarrrow przede mna przysnia mi sie najpierw spiewajace (?) duety potem gonera i torbicka, jak sobie - ha, ha - dowcipkuja na koniec maciek stuhr, z wzrokiem wzniesionym ku gorze... ku Najpiekniejszej... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Piękny i Bestia 07.02.05, 21:33 duetów na szczescie prawie nie widzialem i nie widzialem wszystkich nominowanych niestety w pewnym momencie kamera wylapala na widowni Otylie i juz wiedzialem, co to bedzie :/ no ale na oslode mamy najprzystojniejszego Polaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john.doe Re: Piękny i Bestia IP: *.crowley.pl 07.02.05, 21:43 no i moge z czystym sumieniem i absolutnym przekonaniem powiedziec: moja polowka jest piekniejsza od najpiekniejszej Polki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Piękny i Bestia 07.02.05, 21:48 heh a moze o to wlasnie chodzilo osobom, ktore glosowaly? z reguly magazyny o urodzie promuja nierealny typ urody i dlatego publika nie wybrala nie tyle model przecietny, co regularnie brzydki i teraz cala Polska piekniejsza od "Najpiekniejszej Polki" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Piękny i Bestia IP: 81.15.254.* 07.02.05, 21:25 Żebrowski - spoko, przystojny jest jak najbardziej. Ale Otylia? OK, zloty medal, dzieci chore na bialaczkę wspiera, ale żeby z tego powodu byla najpiękniejsza? Nie pamiętam wszystkich nominowanych, ale jednak Brodzik, Przybylska, Foremniak czy Jopek są ladniejsze. Natomiast zagadką pozostaje dla mnie, co robili wśród nominowanych: Wilczak, Wieczorkowski czy Maria Góralczyk - osoby zdecydowanie nieladne? Odpowiedz Link Zgłoś