malgola21 08.02.05, 20:06 Nie wiem jak Wy, ale mnie bardzo podoba sie ten wątek . czy ktos z was wie , jak on sie dalej rozwinie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:01 Mnie też się bardzo,bardzo podoba. Jestem w stanie założyć się o duże pieniądze, że oczywiście będą razem i Mariolka zostanie najsławniejszą salową w kraju. Trochę to grubymi nićmi szyte, ale bardzo sympatyczne. Bez pompy, mimo różnicy stanów majątkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Mariolka i Korzycki 08.02.05, 21:06 Jej argumentacja, ze ma caly szpital na glowie itd itd. byla bardzo zabawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: Mariolka i Korzycki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 09:06 Mnie też się podoba ten wątek . W ostatnim odcinku widać było nieśmiałe próby zawiązywania więzi np Mariolka -> 'najpierw coś powiem, potem pomyślę', a Korzycki na to -> 'to jest urocze ' ; czy też próby pocałowania, obejmowania Mariolki, czy też to ,że on także nie chce się już tak bardzo przejmować pracą. Jednak skończyło się znowu na ucieczce Mariolki , ją ta systuacja jeszcze przerasta. Czyżby to był koniec romansu ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Mariolka i Korzycki 09.02.05, 18:35 Tylko dlaczego on palil w tym czasie ? To nie bylo calkiem grzeczne. I jeszcze chcial pocalowac ? Pocalunek popielniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: Mariolka i Korzycki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 08:36 Wydaje mi się ,że to nie miał być jakiś namiętny pocałunek, tylko zwykły cmok. A to ,że palił -> chyba po to ,aby Mariolka mogła się o niego pomartwić , bo jest przeciwniczką palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Mariolka i Korzycki 09.02.05, 11:06 Wątek bardzo miły, scena z nimi dwojgiem w ostatnim odcinku była jak najlepsza scena z komedii romantycznej, które pasjami oglądam :) Do tej pory Mariolka była uroczą, ale jednak wariatką, nic romantyzmu, raczej śmieszna była. W tej scenie była naprawdę urocza, on zresztą też. Uważam, że Tomasz Kot będzie kiedyś gwiazdą, jest bardzo dobrym aktorem. Porównajcie jego rolę z Camera Cafe z Na dobre i na złe. A następna duża rola, w filmie o Ryśku Riedlu będzie znowu czymś zupełnie innym. Naprawdę uważam go za zdolnego aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 11:16 Jego role w teatrze to też zupełnie inna bajka. Krótko mówiąc tak zwany warsztat na bardzo bogaty, świetnym aktorem już jest. Uwielbiam go. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Mariolka i Korzycki 09.02.05, 11:18 W camera cafe jest przecudny w NDiNZ nie wiem bo rzadko oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mariolka i Korzycki IP: 83.238.160.* 09.02.05, 20:49 Śmieszy mnie jak się do siebie zwracają: pan i pani.Ale ogólnie wątek spoko, sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piula Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:13 Czy Kostrzycki nie został podmieniony, ten ze szpitala był inny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Mariolka i Korzycki 10.02.05, 19:41 To on, tylko wedy byl gladko ogolony, a teraz ma zarost, dzieki ktororemu jest calkiem interesujacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Mariolka i Korzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:47 Dyplomatycznie powiedziane. Wymiata i rządzi, całkiem jak Maciek Stuhr. Bez zarostu wyglądał jak burak. Odpowiedz Link Zgłoś