Dodaj do ulubionych

Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla?

IP: *.telia.com 01.06.02, 15:57
Tutaj, na internecie dowiedzialam sie o wybuchu atomowym.Chyba w Slowenii.
PRAWDA to czy NIE PRAWDA?
Chyba jednak prawda, oczy mi spuchly , pieka i swedza i wygladam jak ryba
solona-nie raczej jak karp.
hihihi....
Czy to tylko niepotrzebna plotka? czy jednak cos w tym cos musi byc?
z tymi oczami to prawda...
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 01.06.02, 16:19
      Zawiasy od glownej bramy w Tworkach przerdzewialy i brama z hukiem spadla.
      Wszystkie wariaty sie rozbiegly a, ze dawno nie widzialy swiatla to ich oczki
      pieka. :)))
      • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 01.06.02, 17:31
        Dziekuje za szybka wiadomosc, bo juz myslalam, ze pod moim krzeslem.
        To mi ulzylo.A tak na marginesie, to co to sa Tworki?
        Miejscowosc gdzie mieszkasz?
        • Gość: wiesia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 01.06.02, 20:15
          Nie, ja mieszkam w Swieciu w okolicy Bydgoszczy. Taka sam instytucja jak Twoja
          tylko, ze brama nowa. :))))
          • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 01.06.02, 21:10
            Gość portalu: wiesia napisał(a):

> Nie, ja mieszkam w Swieciu w okolicy Bydgoszczy. Taka sam instytucja jak Twoja
            > tylko, ze brama nowa. :))))

Ja naprawde nie bardzo rozumiem o co chodzi, jaka instytucja?
            i jaka moja?

• Gość: A Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.acn.waw.pl 01.06.02, 21:38
              Asiu Tworki to taki dom spokojnej nieswiadomosci pod warszawa:)
              pozdrawiam:)
              • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 01.06.02, 22:46
              • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 01.06.02, 22:47
                Dzieki, bo nie wiedzialam, zaraz, zaraz, czy to nie lezy kolo Pruszkowa.
                Teraz juz rozumiem co wiesia miala na mysli..)))
                • Gość: lewa Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 23:39
                  Wiesia i Asia dwa wcielenia muommara
                  • Gość: wiesia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 00:39
                    Nie strasz Asi, lewa, bo naprawde uwierzy w te brame. Widzialem tu na forum co
                    najmniej 4 inne dusze z pod adresu Telia, co oznacza, ze jest nas tu minimum 2
                    fizyczne osoby. Wejdz sobie na www.telia.com lub www.telia.se a zrozumiesz, ze
                    nie trudno sie znalezc pod ich parasolem.
                    • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 14:14
                      Gość portalu: wiesia napisał(a):

> Nie strasz Asi, lewa, bo naprawde uwierzy w te brame. Widzialem tu na forum co
                      > najmniej 4 inne dusze z pod adresu Telia, co oznacza, ze jest nas tu minimum 2
                      > fizyczne osoby. Wejdz sobie na www.telia.com lub www.telia.se a zrozumiesz, ze
                      > nie trudno sie znalezc pod ich parasolem.

Nic z tego nie rozumiem, ja sie tylko zapytalam gdzie wybuchla elektrownia, czy
                      to prawda, ze wybuchla.Majac juz jedne doswiadczenie , klamst z 1986 roku o
                      elektrowni Czarnobylskiej, tylko zadalam pytanie.
                      A co ci Wiesiu przeszkadza skad ja stukam? , ze az musisz zlalesc moj adress?
                      Po prostu zapytaj sie ,zaoszczedzilo ci by klopotow trudow.
                      Po za tym kim ty jestes, zeby odpowiedziedz na pytanie to potrzebujesz adresu
                      tej osoby?

• Gość: wiesia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:16
                        Gość portalu: Asia napisał(a):
                        > Nic z tego nie rozumiem, ja sie tylko zapytalam gdzie wybuchla elektrownia, czy
                        > to prawda, ze wybuchla.Majac juz jedne doswiadczenie , klamst z 1986 roku o
                        > elektrowni Czarnobylskiej, tylko zadalam pytanie.
                        > A co ci Wiesiu przeszkadza skad ja stukam? , ze az musisz zlalesc moj adress?
                        > Po prostu zapytaj sie ,zaoszczedzilo ci by klopotow trudow.
                        > Po za tym kim ty jestes, zeby odpowiedziedz na pytanie to potrzebujesz adresu
                        > tej osoby?

:)))) Hahaha!!! - coraz lepiej! Asiu droga, czlowiek o pseudonimie "lewa" zarzuca
                        nam, ze jestesmy ta sama osoba gdyz mamy ten sam adres: telia. Tak samo z reszta
                        jak "moammar" - moje 5-e wcielenie. Wcale nie trudze sie aby odgadywac twoj
                        adres, po prostu tak jak i Ty pisze z pod parasola Telii i inni mysla, ze
                        koresponduje z samym soba - czyli ze wiesia, moammar i Asia to ta sama osoba.
                        Rozumiesz?
                        Trzymaj sie zdrowo!
                        • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:43
                          Zawsze razniej we dwoje niz samemu , prawda?
                          • Gość: wiesia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:45
                            Prawda, prawda :-)
                          • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:46
                            W takim razie pozdrowienia ze Svealandu.Tak zartobliwie.
                            • Gość: wiesia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:47
                              Västra Götaland pozdrawia. :)
                              • Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:48
                                Tu Skåne.hejsan
                                • Gość: wiesia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:51

Då är det Sjöbo-andan som gäller hos Dig?
                                  Här i Årgäng har vi haft en älginvasion i veckan, dock inga atombomber.

• Gość: Asia Re: Gdzie ta elektrownia atomowa wybuchla? IP: *.telia.com 02.06.02, 23:54
                                    Nej, inte Sjöbo.Nära Malmö.
                                    Tak po polsku teraz.Serio slyszalam, ze cos sie stalo, ale widocznie to plotka.
                                    • Gość: Asia Re: Do Wiesi IP: *.telia.com 02.06.02, 23:56
                                      Nu måste jag sluta, för att min son vill sova och datan står i hans rum.
                                      Ses imorgon.
                                      • Gość: wiesia Re: Do Wiesi IP: *.telia.com 02.06.02, 23:59
                                        Natti, natti...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka