Dodaj do ulubionych

Klan (9.2.2005)

09.02.05, 18:01
Podsumowanie:
- Monika zjechana po zatrzymaniu przez policje, ledwo hjerbate zrobila
- ciocia Stasia (czy jak jej tam, bożesz ty mój) cos ma z plecami i chodzic
nie moze. Na mszy byla i ino musiala stać bo mlodzież taka teraz niewychowana
- Olke podrywa jakis wstretny koles... egzamin z ekonomi w poniedzialek,
czyzby w niedziele znowu sobie przyfura?
- jakiegos bchora pobili?
- Kinga poszla do Piotrka po porade w soprawie Michala, ktory dzis z loza nie
raczyl sie ruszyc
- Rysiek kupil Grazynce nowa kurtke i chce jej kupic futro za 14 tysiakow
- Monika zaslabla i w tym momencie przylecial Pawelek i zaczal ja ratowac -->
tylowka
Obserwuj wątek
    • Gość: Basketcase Re: Klan (9.2.2005) IP: *.icpnet.pl 09.02.05, 18:09
      Cioci Stasi bożesz ty mój śmierdzący gnot pękł i teraz będzie sciemniać, ze nie
      może pracować i będzie się obijać. :> A Kinga dzis po raz pierwszy od stu
      odcinków nie miała miny srającego kota, a wręcz szczerzyła zęby do rafalskiego.
      Chyba faktycznie doktorek i ona poczują miętę.
      Ola robi postępy - dziś w rozmowie z plackiem użyła określenia ' zaproponował
      mi zapłatę w naturze' a nie ' zaproponował mi to'. Jeszcze 500 odcinków i
      ośmieli się jak jej koleżanka mongołka powiedzieć 'seks'.
      A Monia ostro tankuje. Skonczy w aa jak nic. :D
      Grażynka znowu nie pozwoliła Ryśkowi się dotknąc i wymówiła się tym, że dzieci
      nie śpią. No to nieźle, szkoda ze nie wykorzystali starej wymówki z bólem
      głowy.
      • jeff Re: Klan (9.2.2005) 09.02.05, 18:55
        No wlasnie cos dzis mnie zastanawiala ta wesola mina Kingi. Bo ona ta mine
        srajacego kota ma juz chyba od jakichs 300 odcinkow, a nie 100...
        A tak a propos poruszania przez Klan roznych problemow spolecznych, to czemu
        jeszcze Bożenka nie byla ofiara pedofila? Chyba ze o czyms nie wiem????
        • zbych Re: Klan (9.2.2005) 09.02.05, 19:25
          Jak to nie. W tym przypadku, to nawet serial wyprzedził rzeczywistość boższ Ty
          mój absolutnie. Jakieś parę lat temu (jak kto woli z 532 odcinki temu) Bożenka
          była molestowana przez niejakiego lodziarza, ale Ryszard bohatersko złapał
          zboczeńcza!!
      • Gość: ja Re: Klan (9.2.2005) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:52
        Klanu nie oglądam od jakichś 235 odcinków ale tak interesująco opowiadacie ze
        chyba znowu zacznę.
        " Grażynka znowu nie pozwoliła Ryśkowi się dotknąc i wymówiła się tym, że
        dzieci
        > nie śpią. No to nieźle, szkoda ze nie wykorzystali starej wymówki z bólem
        > głowy"
        Pewnie ma już dosyc trójki bachorów, nie ma ochoty na czwarte, więc zastosowała
        jedyny znany jej środek antykoncepcyjny.
    • timbwolf3 Re: Klan (9.2.2005) 09.02.05, 19:24
      > - Rysiek kupil Grazynce nowa kurtke i chce jej kupic futro za 14 tysiakow

Rychu uwierzy swojemu koleżce któy zaryzykował 20000PLN żeby wyciągnąc z tego w
      dwa miesiące tysiąc zeta.. (to 5%, chyba na lokatach dwumiesięcznych w bankach
      zarabia się porównywalnie)Jeśli ten kolega nie traktuje Rycha jak frajera (w co
      wątpie), to może do tysięcznego odcinka Rychu kupi Grażynce to futro choć jest
      to pewne jak to że Kinga nie da d*** rafalskiemu
      • paula245 Re: Klan (9.2.2005) 10.02.05, 11:43
        jakie dwa tysiące?! Tysiąc było! A ta kurtka to na taką za trzy stówy nie
        wyglądała,myślałam że ją w Biedronce za 24.99 kupili :D
        • Gość: - Re: Klan (9.2.2005) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:01
          tyle sie teraz slyszy o tych wyprzedazach
        • reniatoja Re: Klan (9.2.2005) 10.02.05, 12:45
          Malzenstwo grazynki i ryskiego jest przedstawione w klanie koszmarnie. Dotknac
          jej nie wolno, bo dzieci nie spia. Czyli, ze co by sie stalo, gdyby dzieci
          zobaczyly, ze ojciec sie z matka caluja albo obejmuja? Klan by sie zawalil.
          kwestia kurtki tez do bani. Graza przeciez pracuje, a za te kurtke za 300 to
          dziekwala chyba z piec razy w trakcie tych zalotow ryskiego, ze dziekuje i ze
          naprawde bardzo bardzo mu za nia dziekuje, jakby co najmnej chalupe jej kupil,
          a nie kurtke. Bozesz ty moj, co za malzenstwo, jak sprzed wojny. A rysku nawet
          nie wpadl na to, ze mozna powiedziec, graza dajze spokoj, za co ty mi
          dziekujesz.
          • Gość: alina Re: Klan (9.2.2005) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:49
            A gdyby tak nie pracowala ? Chodziłaby w kapotach po Wladziu chyba, sądzac po
            tych podziekowaniach to Ryśku ją krotko trzyma finansowo, może i wypłate z
            Elmedu osobiście odbiera.
        • jeff Re: Klan (9.2.2005) 10.02.05, 21:49
          paula245 napisała:

> jakie dwa tysiące?! Tysiąc było! A ta kurtka to na taką za trzy stówy nie
          > wyglądała,myślałam że ją w Biedronce za 24.99 kupili :D

Wlasnie, czy to prawda, ze kiedys w Klanie zrobili product-placement
          Biedronki?? Czy ta beznadziejnosc ryskow sama nasuwa to ze oni tylko
          w 'Biedronka... aaahhhh Biedronkaaaa [mleko wiejskie tylko 5gr/litr, kilo
          cebuli tylko 9 groszy!]' kupuja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka