Dodaj do ulubionych

"Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni nażywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:46
Tak kiedyś krzyknęła moja siostrzenica widząć Katrzynę Dowbor na zakupach .
Mała przeżywała to potem przez jakiś miesiąc :P
A Wam kogo sławnego udało się spotkać?
Mi: - R. Gonerę (strasznie niski jest)
- Rafalskiego ( chyba Borkowski , tak?)- jakiś taki zgarbiony był
- K. Kowlaską - jeju jaki z niej malutki kurczaczek
- Z. Wodeckiego- eh, ta lwia grzywa
- R. Janowski- oj siwy , siwiuteńki
and many manmy more ( narazie sobie nie przypomnę )

Aha, dodam tylko że wszyscy byli wtedy na zakupach ;)
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 19:51
      no nie mów serio? ty jestes z Wawy? tam podobno nawet Mikulski mieszka i kupuje
      buraki na hali mirowskiej i aparat zorke 5 tez
    • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:17
      Ja wieki temu widziałam Jarka Jakimowicza i Piotra Gębarowskiego (ale on jest
      wysoki). Z kolei Alicja Janosz jest bardzo niska i chyba ma mniej niż 1,50 m
      (jest ode mnie niższa o głowę, a sama do najwyższych nie należę).
      Dla wielbicieli reality show: widziałam Ramonę z Baru (na zywo jest ładniutka i
      szczuplejsza niż w TV) i jakąś tam panienkę z Big Brothera (chyba modelkę).
      • Gość: kejti Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:37
        Ja miałam szczęście, w trakcie mojej krótkiej wizyty w stolycy ujrzeć Brodzik i
        Wilczaka. On o wiele niższy, ona niższa i drobniejsza, no i muszę przyznać,że
        ładniejsza niż w tv.:))
        No ale niezapomniane zdarzenie miało miejsce w jenym ze sklepów na moim
        osiedlu , kiedy to zakupy postanowiła zrobić mega star E.Górniak.Jak przystało
        na gwiazdę robiła to w towarzystwie wielkiego pana bez karku.Niezapomne tego
        chyba do końca życia :))))))
        • Gość: Mati A jn też widziałem coś fajnego hahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:41
          A ja będąc w Poznaniu spotkałem kolejno:
          Babkę Kiepską - K. Feldman
          Norberta z MjM - M. Sabinieicza, bo oni obywoje grają w Teatrze Nowym w Poznaniu

Gwiazdę Big Brot.- Manuelę Michalak
          Lecha Wałęsę
          Annę Przybylską, tę policjantkę ze Złotopolskich.
          Ja Wam mówię ludzie, w tym Poznaniu to się dużo słąwnych ludzi przewija
          • lahliq Re: A jn też widziałem coś fajnego hahahahah 10.02.05, 12:00
            szczególnie Krystyna Feldmann. Chyba każdy poznaniak widział ją przynajmniej raz
            w życiu "na żywo". :)
            • pablo123 Re: A jn też widziałem coś fajnego hahahahah 17.02.05, 14:31
              O, ja tez widzialem pania Feldman!
              Na szlaku w Dolinie Koscieliskiej, blisko schroniska u jej konca, jakies 8 lat
              temu.

Raz tez kupuje sobie w Leclerku w Olsztynie lekarstwa w aptece, a tu staje obok
              jakis niski, grubawy facet w czarnym dresie, mocno wyswiechtanym, w najtanszych
              klapkach (i skarpetkach - o zgrozo!) - Sojka na wakacjach. :)

Raz tez w "Przystani" w Sopocie obserwowalem nawalonego jak stodola chudszego
              pana z MdM. :) Zenujace widowisko...

W Zakopanem tez natknelismy sie raz na 2/3 Voxu w restauracji przy Krupowkach,
              bardzo kulturalni. A kilka dni pozniej na Kukiza w okolicach Krokwi (odwolany
              koncert Inwazji Mocy). Niziutki, sympatyczny bardzo. Mimo woni piwa. :)

Neptunalia 1999 lub 2000 w Sopocie - w tlumie pod scena zrobilem sobie zdjecie
              z Jackiem Ziobro. Kolos! :)

Zona z kolei do dzis wspomina jak leciala z Wroclawia do Warszawy z druzyna
              koszykarzy Slaska Wroclaw (lecieli na Eurolige). Ilekroc zobaczy Tomczyka lub
              Zielinskiego w TV - jest pisk!

• wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:27
      Gdzie widziałas Ramonę ?
      A ja to bym chciała zobaczyć Maciusia z Baru 3 , on był taki słodki i przystojny
      • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:34
        no to teraz ludzie będą sobie jaja robić hehehe
        A może wypowie się tu ten śmieszny facecik, który niedawno w poście o Kaczorze
        Z Pierwszej Miłości tak bardzo skarżył się ,że piesek pewnego znanego aktora
        permanentnie obsikuje mu chodnik. Heloł? Gdzie jesteś? Może zdradzisz nam w
        koncu kto ma takiego niewychowanego pieska? Umieramy z ciekawości.
      • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:34
        Widziałam ją Olsztynie w sklepie. I Maciusia też widziałam (dobrze, że mi
        przypomiałaś :), w klubie studenckim (bo on studiuje/studiował w Olsztynie),
        też jest strasznie wysoki. Poza tym kiedyś w Warszawie mignęła mi Skrzynecka.
        • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:42
          Naprawdę widziałas Maciusia ? Czy on jest tak samo piękny jak w TV ?
          • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:48
            Wiesz, nie mój typ i mnie tak średnio kręci :). Ale jest naprawdę wysoki,
            wygląda ok i fajnie był ubrany. Stał sobie z piwkiem przy barze i patrzył się
            na ludzi, później straciłam go z oczu :).
            • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:49
              Mnie on tam kręci. Zwłaszcza z tymi 300 tys na koncie, ale i gołego też bym
              wzięła.
              • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:52
                wieslawa-siemiankowska napisała:

> Mnie on tam kręci. Zwłaszcza z tymi 300 tys na koncie, ale i gołego też bym
                > wzięła

:)
                Ja brunetów wolę, więc może dlatego :).
      • lisa_simpson Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:35
        Ja widziałam w Wiśle Tajnera. Pech chciał, że odłączyłam się od rodzinki żeby
        kupić gofra :P i nikt mi nie uwierzył ;)

Pozatym do innych znanych szczęścia nie miałam...No chyba, że jakieś "umówione"
        spotkania, np. z panem Geremkiem
        • Gość: ada Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: 83.238.160.* 09.02.05, 20:38
          A ja widziałam Dodę Elektrodę w galerii mokotów, a także Pieńkowską- była w za
          dużych butach, wyglądała jak sierota
          • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:41
            Matko moja przeciez ja też widzialam kiedyś Dodę, tyle że we wrocku i po prostu
            umarłam. Miala takie metalowe obcasy chyba z 15 cm a rzęsy to byłą taka
            zaschnięta czarna bryła. A i kupowała sobie cienie szanel hehe
      • Gość: Korniszon MACIUŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:02
        Widziałam niedawno Maciusia na żywo. W Poznaniu oczywiście. Z dwoma kolegami
        dresiarzami.
        On w swojej skórze. Tak, tak tej samej co w programie. Robił bardzo
        niesympatyczne wrażenie. I nawet potrącił mnie barem swym i przepraszam nie
        raczył wystękać.
      • cherilyn Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 17.02.05, 15:33
        do Maćka z Baru podobny jest ksiądz w mojej parafii :D Nie, to nie są żarty! Na
        serio. I uwielbiam z nim msze :P

A w ogóle to wszystko w porządku ;-)
    • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:45
      jak się mieszka w Warsaw,to co chwilę się kogoś widuje.wczoraj na przykład Jana
      Jankowskiego i Piotra Zelta widziałam.a na zakupach w Tesco na Kabatach,to juz
      pełno znanych się miota.jakoś ukochali sobie te Kabaty:)a że i ja tam się
      zainstalowałam,to widuję starsów;)
      • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:48
        Leska przyjdź do mnie w gosci do roboty, ja Ci pokażę tych wszystkich
        patafianów i patafianki, zwłaszcza bez make-upu to jest dopiero widoczek.
        • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:49
          Hehe. To dobre :)
          • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:50
            Ciebie też kochana zapraszam, a co !
            • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:54
              Nie mow ! I poznam ich wszystkich ?? I jeszcze be mejkapu ?
              Toz ja chyba kipne na serducho z podniecenia ;)
              • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:54
                .. albo ze strachu :p
                • Gość: mayessa I.Szewinska-Zakopane n/t IP: *.inds.pl / *.inds.pl 20.02.05, 20:01
                • kingakunowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.04.05, 00:15
                  Gosia! A Ty co tu robisz????
    • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:51
      Ja tam tez Gonere widzialam. Jaki tam niski ??
      Za to cud malina ;)
      • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:53
        Gonera jest raczej średniego wzrostu, ale za to ile ma meskości w sobie.
        Tylko te jego baby to jakieś kaszaloty. Oczu nie ma ?
        • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:56
          > Gonera jest raczej średniego wzrostu, ale za to ile ma meskości w sobie.

Nie sprawdzalam ;)

> Tylko te jego baby to jakieś kaszaloty. Oczu nie ma ?

Hmmmm, moze to brzydko z mojej strony ale mam podobne zdanie...
        • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:59
          a Gonera to ma max 175 cm.czyli jak na faceta-niziny!
          • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:59
            Dla mnie akurat ! :P
        • slepyleon Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:49
          Nie mów nieprawdy. Jola kochała jego a on ją.A potem samo życie.
          Fraszyńska niech powie jaki był w łóżku./
      • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:53
        No ja ejstem wysoka to wiesz, tak troche przez pryzmat siebie oceniam ;)
        • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:57
          No tak, bo ja hmmmmm.. wielkoludem nie jestem ;)

Ale niski z pewnoscia nie jest, dobrze mu sie przyjrzalam. Mialam czas, bo
          ciuszki ogladal ;)
      • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:53
        gosia,proszę już przestań z tym gonerą.wielbisz,podkreśliłaś to 5 tysięcy
        razy,my przyswoilismy;)ale ile można!
        • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:56
          Co ty Łeska taka nietolerancyjna ? Nie można mieć idola ?; ))
          • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:57
            wieslawa-siemiankowska napisała:

> Co ty Łeska taka nietolerancyjna ? Nie można mieć idola ?; ))

nawet trzeba!ale ile można to powtarzać;)
            • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:05
              Leska
              Mi nawet troche przeszlo, ale ostatnio byl maraton filmowy z Gonera w roli
              glownej (pare dni temu wieczorem w tv) czyli Dwie milosci (polsko-niemiecki)
              i "Zaklad" i jeszcze pare dni pozniej Viva Najpiekniejsi z nim jako
              konferansjerem (bosko wgladal :p )i mi wrocilo ;)
              Odpusc mi :)

• lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:08
                gosia_chello napisała:

> Leska
                > Mi nawet troche przeszlo, ale ostatnio byl maraton filmowy z Gonera w roli
                > glownej (pare dni temu wieczorem w tv) czyli Dwie milosci (polsko-niemiecki)
                > i "Zaklad" i jeszcze pare dni pozniej Viva Najpiekniejsi z nim jako
                > konferansjerem (bosko wgladal :p )i mi wrocilo ;)
                > Odpusc mi :)

puk,puk x3 w konfesjonał-odpuszczone:)możesz go wielbic do woli przeciez,tylko
                on mi się za grosz nie widzi i ciężko mi sie to czyta;)ale de gustibus...:)
                • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:09
                  A pokuta ? :)
                • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:09
                  Leska, Gonera Ci sie nie podoba ??
                  Jakbyś go zobaczyła w realu, jakbyś usłyszała jego głos , mmm
                  • Gość: oj Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:26
                    no ja go znam w realu i niestety niziuuuutki jest a męskości w nim tyle co
                    tego jego bródki. Ale sympatyczny jest
                    • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:31
                      No niziutki to jest, wiem wiem. Widziałam go kiedyś we Wrocku w Empiku z żoną (
                      wtedy jeszcze narzeczoną) . Oglądali sobie jazzik. Na skroniach był trochę
                      szpakowaty, więc do filmu pewnie muszą go trochę koloryzować. Ale i tak jest
                      zajebiście seksowny :-)))
                      • gosia_chello co do Gonery 10.02.05, 19:51
                        Ja go widzialam jakis rok temu, moze troche wiecej i zadnej szpakowatosci nie
                        odnotowalam. A i dla mnie niski nie byl.
                        Co do meskosci nie moglam sprawdzic ;)
        • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:58
          Hehehe,
          A mozna, mozna ! :p
      • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:55
        Ja widziałam tylko małego Stuhra w Międzyzdrojach. w tej samej pizzerii jedliśmy :)))
        • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:56
          czy romana_polka,to romcia.pl??czy dwie rózne osoby??
          • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:07
            romana_polka to leniwa część bogatej osobowości romci.pl, której się nie chce ciągle wpisywac jako gość :)))
            • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:09
              romana_polka napisała:

> romana_polka to leniwa część bogatej osobowości romci.pl, której się nie
              chce
              > ciągle wpisywac jako gość :)))

mów mi łezka_rutkowska,zostałas wyśledzona;)
              • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:12
                No mogę ci mówić,jak chcesz,ale wcale się nie ukrywałam, o czym świadczy sygnaturka;)
            • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:11
              nie żabym była taka tępa,ale nie zauważyłam sygnaturki "Romcia to ja"!stąd to
              głupkwate zapytanie:)
        • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:59
          Wow, młody Stuhr jest uroczy :).
          • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:10
            był uroczy i wyglądał zupełnie jak w tv
    • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:57
      Aha - znajoma pracowała kiedyś z Karoliną z pierwszej edycji BB, podobno na
      żywo jest jeszcze 'yntelygentniejsza' niż w TV ;).
    • kolorko Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 20:59
      Na bazarku, na którym często robię zakupy Piotr Skarga ( Bulionerzy) prowadzi
      od lat sklep papierniczy, na tym samym bazarku widziałam ostatnio Wysockiego (
      Marczewski z Klanu), na Mokotowskiej Mieczysława Hryniewicza, w Ikei Dominikę
      Ostałowską a w Geant Kaję Paschalską- było jeszcze parę innych znanych twarzy,
      ale w tej chwili nie pamiętam:)
      • Gość: ana Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:01
        bazarku? bazarze szembeka może, bo kiedys to on tam nawet za lada stał jak w
        podstawówce cyrkiel sobie musiałam sprawić. wtedy jeszcze ludzie go na swieżo z
        labiryntu kojarzyli;)
        • kolorko Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:02
          no jasne ,że szembeka:)
      • Gość: cynik Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:08
        I co z tego? Zmieniło to coś w waszym życiu?
        • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:10
          "Nasze zycie zmienilo sie diametralnie" ;)
          • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:11
            Gonera choć jak dla mnie za niski to i tak zabójczo zajebisty! Jest super męski
            i to dokładnie mój typ faceta !
            • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:14
              Hmmm, to mile :)
              Witaj w klubie. (Nie jestem sama) ;)
          • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:14
            Po tym nic już nie będzie takie samo...
    • anieczkapoleczka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:01
      Ja dwa razy widziałam babkę Kiepską (K. Feldman) i Witolda Dębickiego. W Poznaniu oczywiście.
      Może jeszcze kiedyś kogoś zobaczę w jakimś supermarkecie albo innym kulczykparku.
      • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:04
        anieczkapoleczka napisała:

> Ja dwa razy widziałam babkę Kiepską (K. Feldman) i Witolda Dębickiego. W
        Poznan
        > iu oczywiście.
        > Może jeszcze kiedyś kogoś zobaczę w jakimś supermarkecie albo innym
        kulczykpark
        > u.

rozglądaj się dobrze w Poznaniu,bo może zobaczysz Grzecha z Na Wspólnej:)!a
        wtedy wszystkie pękniemy z zazdrości;)
        >
        • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:06
          no Grzecha to i ja chciałabym spotkać :P
          • Gość: cynik Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:09
            Widziałem go nie raz - gra w Teatrze Polskim w Poznaniu, nazywa się Lichota...
            Dobry aktor, chyba najlepszy w zespole. A że każdy pisze kogo spotkał, to i ja
            się nie będę pie..ł i paru zauważonych i odnotowanych wymienie. Lichota
            (Grzechu z Na Wspólnej), Witold Dębicki, Janusz Wiśniewski, Krystyne Feldman
            Paweł Szkotak (od PASZPORTU POLITYKI), Katarzyna Bujakiewicz i inni bliżej wam
            nie znani z Poznańskich teatrów.... Mam ich wszystkich prywatnie w dupie kiedy
            robią zakupy, paru cenią jako artystów. Byłe też w warszawskiej redakcji GW,
            spotkałem Michnika, Łuczywo Stasińskiego Pacewicza i innych.
        • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:07
          Najmniejszy to jest Wieczorkowski, ma max 165 cm.
          Jak stałam przy nim w szpilkach to byłam o głowę wyższa, hehe.
          • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:15
            w ostatni piątek byłam w "Kwadracie"-Lubicz dr też więcej niz 165 cm nie ma :)
            • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:16
              To akurat widac w tv ...
              • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:20
                a mnie się Lubicz wydawał bardziej rosły jednak:)a Gonera nie dośc ,że krasnal-
                bo facet dla mnie od 185 cm się zaczyna;)-to jeszcze ma takie wąskie,jakby
                wiecznie obślinione usta i sepleni;)no to się naraziłam,spłonę na stosie niczym
                nioma,wielbicielka tulipana(nioma-jeśli bywasz na forum po tym nieszczęsnym
                linczu pod innym nickiem,to wracaj do starego i nie rób jaj!)
                • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:25
                  Hmmmmm.........wrrrrrr.........
                  Nie sploniesz, nie boj sie, choc mnie rece swierzbia :p
                  Nie jestem zaslepiona, bez obaw.
                  Sama slysze ze nieco sepleni. Ale zeby usta mial waskie ? I obslinione ? Toz to
                  juz pomowienie !
                  Ja tam do jego ust....mniam.....nie mam zadnych zastzezen ;)
                • mallina Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:00
                  lezka_z_posen napisała:

> a mnie się Lubicz wydawał bardziej rosły jednak:)a Gonera nie dośc ,że krasnal-
                  > bo facet dla mnie od 185 cm się zaczyna;)-to jeszcze ma takie wąskie,jakby
                  > wiecznie obślinione usta i sepleni;)no to się naraziłam,spłonę na stosie niczym
                  >
                  > nioma,wielbicielka tulipana(nioma-jeśli bywasz na forum po tym nieszczęsnym
                  > linczu pod innym nickiem,to wracaj do starego i nie rób jaj!)

Leska
                  ja to naprawde tez sie zastanawiam co kobiety widza w tym Gonerze!
                  byc moze ma tzw urok osobisty..ale przystojny wg mnie to nie jest:-)
                  • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:05
                    mallina napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                    >
                    > > a mnie się Lubicz wydawał bardziej rosły jednak:)a Gonera nie dośc ,że kr
                    > asnal-
                    > > bo facet dla mnie od 185 cm się zaczyna;)-to jeszcze ma takie wąskie,jakb
                    > y
                    > > wiecznie obślinione usta i sepleni;)no to się naraziłam,spłonę na stosie
                    > niczym
                    > >
                    > > nioma,wielbicielka tulipana(nioma-jeśli bywasz na forum po tym nieszczęsn
                    > ym
                    > > linczu pod innym nickiem,to wracaj do starego i nie rób jaj!)
                    >
                    > Leska
                    > ja to naprawde tez sie zastanawiam co kobiety widza w tym Gonerze!
                    > byc moze ma tzw urok osobisty..ale przystojny wg mnie to nie jest:-)

no nie jest:)sprawa uroku też mocno dyskusyjna,jak dla mnie.i skoro już we dwie
                    tak twierdzimy,to jest szansa,że o herezje nas nie posądzą;)
                    • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:08
                      Na stos ! Na stos ! Apage satanas !

;)
                • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 23:23
                  Dziwisz sie ? Tulipan znikl, to i nioma takze.
                  Chociaz .. to podejrzane, ze w tym samym czasie ;)
            • Gość: ana Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:18
              pare lat temu (własnie w kwadracie i własnie dr lubicz) miał podczas
              wypowiadania kwestii łyknąć 'whisky' ze szklanki. niestety, poszło mu nie w tą
              dziurkę... troche go zatkało na kilka sekund, ale show must go on i dalej
              poszło już gładko;)
              • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:25
                Doktor Lubicz w realu jest nabzdyczonym, odpychającym facetem, a jego filmowa
                zonka dziekan Krystyna też nie lepsza, zarozumiała i niesympatyczna flądra.
                • Gość: ciekawa Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 21:29
                  Potrafisz Wiesławo odróżnić aktora od jego roli????????????
                  • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:49
                    Toż chyba napisałam jacy są w realu a nie w " Klanie" ,czego jeszcze nie
                    kumasz ?
              • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:25
                Lezka,a w jakich to okolicznościach przyrody przyglądałaś sie z bliska ustom Gonery?
                • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:27
                  tutaj piękne okolicznoiści przyrody,niepowtarzalnej,nie są konieczne.to na
                  pierwszy rzyt oka widć przecież:)
                • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:28
                  Leska się z nim całowała i tajemnice z tego robi ;))
                  • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:29
                    Lezka,jak mogłaś?!
                  • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:30
                    gdyby tak było,to pierwszą bym o tym ponformowała Gosię;)a niech mi ktos raz
                    czegoś zazdrości:))
                    • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:32
                      Nio,splonelabym z zazdrosci.
                      I bys musiala mi jeszcze powiedziec jak bylo :)
                      • bm_ka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:39
                        od tyłu czytam wątek i aż mnie skręciło zanim doczytałam że z Gonerą ...
                        z zazdrości obżarlam paznokcie, myślałam że łezka mogla się całować z Kamilem
                        Obrośniętym Rydżem a ja nie! uf, uf ...
                        • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:42
                          bm_ka napisała:

> od tyłu czytam wątek i aż mnie skręciło zanim doczytałam że z Gonerą ...
                          > z zazdrości obżarlam paznokcie, myślałam że łezka mogla się całować z Kamilem
                          > Obrośniętym Rydżem a ja nie! uf, uf ...

co do Ryżda,to mam Go w planach:))
                        • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:44
                          bm_ka napisała:

> od tyłu czytam wątek

a tak na marginesie bm_ka:od tyłu??konsultowałaś to z ojcem rydzykiem;)??
                          • bm_ka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:49
                            lezka_z_posen napisała:

> bm_ka napisała:
                            >
                            > > od tyłu czytam wątek
                            >
                            > a tak na marginesie bm_ka:od tyłu??konsultowałaś to z ojcem rydzykiem;)??

Nie! A co? On każe tylko z przodu, przez otwór w koszuli nocnej sięgającej do
                            kostek? ;-))
                            • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:51
                              bm_ka napisała:

>
                              > > bm_ka napisała:
                              > >
                              > > > od tyłu czytam wątek
                              > >
                              > > a tak na marginesie bm_ka:od tyłu??konsultowałaś to z ojcem rydzykiem;)??
                              >
                              > Nie! A co? On każe tylko z przodu, przez otwór w koszuli nocnej sięgającej do
                              > kostek? ;-))

i do tego obowiązkowo szlafmyca na łbie;)!
                              • bm_ka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:52
                                lezka_z_posen napisała:

> bm_ka napisała:
                                >
                                > > lezka_z_posen napisała:
                                > >
                                > > > bm_ka napisała:
                                > > >
                                > > > > od tyłu czytam wątek
                                > > >
                                > > > a tak na marginesie bm_ka:od tyłu??konsultowałaś to z ojcem rydzyki
                                > em;)??
                                > >
                                > > Nie! A co? On każe tylko z przodu, przez otwór w koszuli nocnej sięgające
                                > j do
                                > > kostek? ;-))
                                >
                                > i do tego obowiązkowo szlafmyca na łbie;)!

Taka z kutasikiem? ;-)
                                • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:54
                                  bm_ka napisała:

>
                                  > > bm_ka napisała:
                                  > >
                                  > > > lezka_z_posen napisała:
                                  > > >
                                  > > > > bm_ka napisała:
                                  > > > >
                                  > > > > > od tyłu czytam wątek
                                  > > > >
                                  > > > > a tak na marginesie bm_ka:od tyłu??konsultowałaś to z ojcem r
                                  > ydzyki
                                  > > em;)??
                                  > > >
                                  > > > Nie! A co? On każe tylko z przodu, przez otwór w koszuli nocnej się
                                  > gające
                                  > > j do
                                  > > > kostek? ;-))
                                  > >
                                  > > i do tego obowiązkowo szlafmyca na łbie;)!
                                  >
                                  > Taka z kutasikiem? ;-)

z dwoma-jak szaleć,to szaleć;))
                                  • bm_ka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:04
                                    lezka_z_posen napisała:

> bm_ka napisała:
                                    >
                                    > > lezka_z_posen napisała:

> > > > > bm_ka napisała:

> > > > > > od tyłu czytam wątek

> > > > > a tak na marginesie bm_ka:od tyłu??konsultowałaś to
                                    z ojcem rydzykiem;)?
                                    > > > > Nie! A co? On każe tylko z przodu, przez otwór w koszuli nocnej
                                    > > > > sięgającej do kostek? ;-))

> > > i do tego obowiązkowo szlafmyca na łbie;)!

> > Taka z kutasikiem? ;-)

> z dwoma-jak szaleć,to szaleć;))

OK, jutro zakupię i czytam wątki w tym przebraniu! A to się mój men zdziwi!!!
                                    - a gdyby dziś puścili MjM a nie mecz (na ktorym siedzi z zadowoleniem) to
                                    dalej miałby mnie w kusej koszlce po wygaszeniu komputera i telewizorni! ;-)
                                    • Gość: gocha Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:37
                                      Niepokoi mnie nieobecność Niomy z nieodłącznym Poniedziałkiem.
                                      • Gość: Epiphany Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: 212.244.180.* 11.02.05, 14:00
                                        Nie ma Niomy, więc ja przyznam się do Poniedziałka - widziałam go w metrze (nie
                                        dodam, ze w warszawskim ;D). Ledwo go poznałam: bo oto wsiada do wagonu jakiś
                                        szpakowaty, przygarbiony chłopina w granatowym ortalionie... Ot, taki
                                        niepozorny starszy pan. Coś mnie jednak tknęło (babska intuicja niechybnie)i
                                        zaczęłam zerkać z ukradka znad książki - i rzeczywiście Poniedziałek :) Jak juz
                                        się tak przyjrzałam, to zaczął robić lepsze wrażenie, ma bardzo fajne
                                        spojrzenie. Jakbym jechała dłuzej niż dwie stacje, to moze doszłabym do
                                        wniosku, że jest calkiem przystojny ;)Tylko jakiś taki nie za duży :(
                                        • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 11.02.05, 18:16
                                          niepozorny starszy pan ???
                                          Boze, ile Ty masz lat ?
                                          Przeciez to raczej mlody facet.
                  • Gość: Basketcase Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.icpnet.pl 09.02.05, 21:37
                    Moja lista jest dość spora, bo w moim dawnym liceum był zwyczaj zapraszania co
                    miesiąc innej gwiazdy na spotkania z uczniami. Z tych co pamietam:
                    Dorota Stalinska
                    Jerzy Kamas
                    Jan Wieczorkowski
                    Joanna Trzepiecinska
                    Barbara Bursztynowicz
                    Cezary Zak
                    Cezary Pazura
                    Jerzy Stuhr
                    Magdalena Zawadzka
                    Emilian Kaminski

Poza szkoła spotkałem min Grazyne Kulczyk (w starym browarze a jakze),
                    Wojciecha Młynarskiego (na Krakowskim przedmiesiu z dwoma gorylami), Aldone
                    Kamele Sowinska - jechała ze mna w jednym przedziale IC do Wa-wy lol oraz kilka
                    osob z Idola1.
                    • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:41
                      e,to się chyba nie liczy.w teatrze czy na zorganizowanym spotkaniu,to żadna
                      rewelacja.cała frajda namierzyć na ulicy,w sklepie,zajrzeć do koszyka,jakie
                      jogurty sa w środku itp.;))
                      a Grażę Kulczyk to najłatwiej,prócz browaru, w poznańskiej operze namierzyć.
                      • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:48
                        No wlasnie ja mojego Idola ;) spotkalam w sklepiku Zara w centrum ... niestety
                        razem z narzeczona (bo to bylo przed ich slubem), ciuszki ogladali a Gonera
                        metr stał ode mnie.
                        Tyle ze ja niesmiala z gruntu jestem, wiec nie gapilam sie bardzo na niego (a o
                        rzuceniu sie na szyje mowy byc nie moglo ;)
                        Co do niej, to nie zebym zazdrosna byla ;) ale taka sobie...
                        • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:52
                          Gośka, a narzeczona czy żona to jaka ? Bo na zdjeciach to masakra , jakiś łysy
                          mongoł.
                          Ja to widziałam z jego ex, też nie lepsza.

gosia_chello napisała:

> No wlasnie ja mojego Idola ;) spotkalam w sklepiku Zara w centrum ...
                          niestety
                          > razem z narzeczona (bo to bylo przed ich slubem), ciuszki ogladali a Gonera
                          > metr stał ode mnie.
                          > Tyle ze ja niesmiala z gruntu jestem, wiec nie gapilam sie bardzo na niego (a
                          o
                          >
                          > rzuceniu sie na szyje mowy byc nie moglo ;)
                          > Co do niej, to nie zebym zazdrosna byla ;) ale taka sobie...
                          • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:56
                            Jego eks to przeciez Fraszynska. A jeszcze jakas inna byla w miedzyczasie ?
                            No przeciez pisalam ze ta jego obecna zona (to z nia go widzialam), taka sobie.
                            Jej sie nie przygladalam, szkoda bylo cennego czasu marnowac ;) ale nie bardzo
                            mi sie podobala. No ale de gustibus... (jak to juz ktos tu powiedzial ;)
                            Moze jemu sie podoba, niestety... Albo ma dobry charakter ...;)
                            • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:07
                              Nie to ja poznałam tę co była w międzyczasie, niejaka Edytka, mieszkali razem
                              na osiedlu Służew nad Dolinką w Warszawie. Ona normalnie makabra, na słoniowych
                              nogach i z trądzikiem.
                              • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:11
                                No patrzcie Panstwo, nie wiedzialam.
                                Ale jak widze malo stracilam...
                                Gust ma specyficzny.

Nie wiem jak wy ale ja uwazam ze na slubie (byly zdjecia w necie) jego wyglad
                                byl masakryczny ! Ten melonik czy cylinderek byl nie tenteges.
                                • Gość: taka jedna Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: 213.238.78.* 16.02.05, 19:59
                                  Na moim osiedlu mieszka A.Czekańska,a widziałam:Haisera(czy jak się to
                                  pisze),Rynkowskiego,mateusza damięckiego(widziałam go jak nagrywali sceny do
                                  tego nowego"egzamin z życia"),urbańskiego,najsztuba,Olgę borys,mariolkę z
                                  NDiNZ,Kurowską,Kwaśniewskiego oczywiście,no wkażdym razie dużo,bardzo dużo osób
                                  ale nie pamiętam!!!
                          • pompompom Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 22.08.05, 20:36
                            Ostatnio panią Joannę Chmielewska. Wygląda super. Zszokowało mnie, że jest taka
                            wysoka. Zawsze wyobrażałam ją sobie jako osobę raczej niskiego wzrostu. A tu
                            postawna, wysoka i przystojna kobieta. Miłe wrażenie.
                            Monika Richardson - wyglądała jak nastolatka. Tu z kolei odwrotnie co do
                            wzrostu. Myślałam, że jest wyższa.
                            Wojciech Jagielski. Też wyobrażenie z TV inne. Tam wydaje się być wysoki (tak z
                            1,80) a na żywo raczej niski.
                            Widziałam też: Reni Jusis, Majkę Jeżowską (no nogi to ona ma super), Huberta
                            Urbańskiego (wysoki), Krzysztofa Szewczyka (też wysoki), Katarzynę Skrzynecką z
                            mężem, Claudię Carlos (piękna kobieta), Kamila Durczoka, Witolda Orłowskiego
                            (doradca ekonomiczny prezydenta, tylko nie wiem czy imienia nie pomyliłam),
                            Andrzeja Suprona (no tego znam osobiście :)), Krzysztofa Rutkowskiego
                            (jechaliśmy kiedyś w jednym przedziale, miło się gadało), Zbigniewa
                            Siemiątkowskiego, Grzegorza Kołodkę, Sebastiana Kolasińskiego, Beatę Kozidrak,
                            Monikę Sewioło, Jerzego Połomskiego. I więcej nie pamiętam. A przypmniało mi
                            się Krzysztofa Ibisza też widziałam. I tego Hiszpana z Europa da się lubić.
                            Miałam mieć okazję zobaczyć Waldemara Goszcza przy pracy (kręcenie klipu),
                            niestety coś tam nie wyszło, odwołali. Niedługo potem Goszcz zginął w wypadku
                            samochodowym.
                            Dodam jeszcze Annę Seniuk, Maję Komorowską, Dariusza Dziekanowskiego i Jarka
                            Jakimowicza. Sporo tego.
                            Ogólnie wyglądają jak normalni ludzie, to TV daje złudzenie. Pozdrawiam
                            wszystkich serdecznie.
                        • kret07 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 22.04.05, 12:38
                          Zyta Gilowska, Marek Borowski,Peja, Pidżama Porno - cały zespół, Kevin Aiston,
                          Maciek Sztur, G. Markowski, G. Turnau, Habakuk - cały zespół, Krzysztof
                          Penderecki - muzyk,kompozytor, Andrzej Piasecki, Natalia i Paulina Przybysz,
                          Kabaret ani mru mru ... tp chyba tyle ;)
    • Gość: pereszczako Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:42
      W moim przypadku trochę się uzbierało tych fascynujących doświadczeń z
      gwiazdami naszego szoł-biznesu:
      - na 1 listopada bywam na Powazkach, gdzie mozna wowczas spotkac wielu znaych
      ludzi - w tym roku spotkalem ciocie Stasie z Klanu, Tereskę z MJM, Marię
      Pakulnis, w poprzednich latach Władzia z Klanu, Aline Janowską, Dowborową
      (piegowata strasznie).
      - minionego lata spotkalem Monike Richardson w autobusie - byla wtedy w ciąży
      - Szapolowską spotkalem w szpitalu (pisalem juz o tym w innym wątku)
      - Kondrata w supermarkecie Geant
      - babcię Zduńską (MJM) w sklepie z roslinami ogrodowymi
      - doktora Mejera (NDINZ) na Puławskiej (kolo placu Unii) - Cezary Kosinski on
      sie nazywa
      - Wawrzeckiego widuje jak wyjezdza swoim mercedesem z rana do pracy (na plan
      Zlotopolskich jak mniemam)

Nie wspomne wizyt w teatrze, gdzie na ogół widuje się aktorów :)
      • Gość: pereszczako Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:44
        Aaa, no i Kotulankę, bo chodzilem z jej synem do podstawowki - kiedys nawet
        przyszla do nas zeby go odebrac do domu - WOW!!!
        • romana_polka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:47
          no tego to już chyba nikt nie przebije...
          • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:49
            No narazie tylko on/ona widział/a Grzesia !!!
            • balbina24 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 02.05.05, 12:57
              jeżeli czegos nie pomyliłam, to Grzesio z NW jest z Wałbrzycha, a moja ciocia
              uczyła go w SP nr 20, jak chcecie, to mog e się czegoś więcej dowiedzieć....
          • Gość: pereszczako Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:50
            To bylo jeszcze przed Klanem, jak o Krystynie Lubicz nikt nigdy nie slyszal...
          • Gość: Dill Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 22:32
            ...kolezanka siedzi w domu a tu dzwonek...otwiera a tam Tadek Drozda...zeszyt
            od biologii przywiozl...z cora sie znaly z klasy
        • lezka_z_posen Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 21:48
          Gość portalu: pereszczako napisał(a):

> Aaa, no i Kotulankę, bo chodzilem z jej synem do podstawowki - kiedys nawet
          > przyszla do nas zeby go odebrac do domu - WOW!!!

a Kotulanka ma całkiem w porzo nogi.w "Komedii" w jakims przedstawieniu Ją
          widziałam i o wiele lepiej niz w TV się prezentowała.
          • Gość: mulkern Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: 82.140.66.* 10.02.05, 13:08
            giani - twoj post rozwalil mnie maksymalnie, naprawde niezly.
            Coz, ja kiedys bylem na otwarciu centrum Wola Park, a ze juz wczesniej jak to
            sie mowi "przyperfumowalem sie" wiec zapragnalem porozmawiac z zaproszona
            gwiazda M.Milowiczem. Chcialem jemu troche przycukrowac jaki jest dobry i w
            jakich super filmach gral itp, ale gdy zaczalem z nim rozmawiac tak mnie
            rozlozyl swoja bufonada, ze mowiac krotko niezbyt pochlebnie wyrazilem sie o
            jego rolach. Obrazil sie jak maly dzieciak, nawet nie probowal cokolwiek
            powiedziec, przestalem dla niego istniec. Ogolnie to pajac.
            Ostatnio w Krakowie widzialem P.Delaga jak dumnie paradowal po Rynku z jakims
            starszym panem, patrzac na nich mialem takie wrazenie ze cos ich laczy (nie mam
            na mysli wiezow ojcowskich) ale moge sie mylic.
          • moniq_c Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 16.02.05, 16:07
            ja tez ja widzialam kiedys w "Łóżku pełnym cudzoziemców" czy jakoś tak
            Łezka może nawet blisko siedzialyśmy???obok mnie jakaś pani się chichrała
            okrutnie cienkim sopranikiem nawet jak na scenie nic się nie działo - z
            przejęcia chyba że w teatrze jest :)
            aha - ja widziałam Saszę Czarne Oczy :)
            • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 17.02.05, 15:37
              moniq_c napisała:
              > aha - ja widziałam Saszę Czarne Oczy :)

Moniq - pozamiatalas teraz na wątku:)
      • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:46
        Richardson w ciązy w busie? Ło matko !
    • Gość: ja więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:47
      bajor - przyjemny, bardzo miły facet (aż się zdziwiłam)

skrzynecka k. - malutka, drobniutka, spalona niestety na solarze ale równiez
      bardzo sympatyczna

kozidrak b. - bardzo szczuplutka i bardzo niska (cm dodaje sobie wysokachnymi
      butami), ona sympatyczna, jej mąż już nie :-(. a, w tv niestety wygląda 100%
      lepiej (czyt. młodziej)

niejaka anna z zespołu "łzy" - TRAGEDIA, panna ma przerost formy nad treścią +
      przerośnięte ego

piasek piaseczny - miły "maczo", zdecydowanie bardziej "upasiony" niż w tv

z osobami powyżej powiedzmy, że zamieniłam więcej niż 2 zdania, stąd moje sądy.

ostatnio spotkane na ul wawy:
      - młody policjant z "kryminalnych" (nie pamiętam jak się nazywa), zdziwienie -
      jakiś bardzo malutki jest.
      - grześ z "na wspólnej"
      - ewa k. ze "złotopolskich"

jak coś się przypomni to dpoiszę.
      • wieslawa-siemiankowska Re: więc 09.02.05, 21:51
        Ty, co Ty mówisz ? Skrzynecka drobniutka ? A jej dupsko i nogi widziałes ?
        • Gość: ja widziałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:04
          wg mnie "dupsko" to może mieć baba ważąca 150 kg.
          skrzynecka jest normalna (zdecydowanie nie jest gruba!). niziutka i jakaś
          taka "wysuszona" mi sie wydawała. no ale to było w lecie więc to może prze
          słońce ;)
      • kazzol Re: więc 09.02.05, 21:52
        Niecko uczyła w moim ogólniaku i często gęsto ją spotykałem na korytarzu.Ale
        wtedy jeszcze nie była rozpoznawalna ;) A Wałęsa często u mnie baterie i inne
        tego typu duperele kupuje ;)
        • pablo123 Re: więc 17.02.05, 14:46
          O, Walese mozna czasem na rowerze z obstawa borowikow spotkac na deptaku w
          Sopocie w okolicach Lazienek Poludniowych.
      • Gość: mała Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:04
        > - młody policjant z "kryminalnych" (nie pamiętam jak się nazywa), zdziwienie -
        > jakiś bardzo malutki jest.

Ten polski Brad Pitt czyli Maciej Zakościelny? Wydaję się być dosyć wysoki. No
        i ciacho jest :).

> - grześ z "na wspólnej"

Wow, też ciacho :).
        • Gość: ja Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:10
          zakościelny (dobrze wiedzieć jak się nazywa :) kupował piwko w sklepie na
          puławskiej (przy silver screen). ja do wysokich nie należę a on taki jakiś był
          tylko trochę wyższy ode mnie. na moje oko 180 to dużyyy max.

a grześ zdecydowanie wyższy :)

• lezka_z_posen Re: więc 09.02.05, 22:11
            Gość portalu: ja napisał(a):

> zakościelny (dobrze wiedzieć jak się nazywa :) kupował piwko w sklepie na
            > puławskiej (przy silver screen). ja do wysokich nie należę a on taki jakiś
            był
            > tylko trochę wyższy ode mnie. na moje oko 180 to dużyyy max.
            >
            > a grześ zdecydowanie wyższy :)

Grzechu 190 cm ma minimum:)a jaki browar Zakościelny kupował??bo może mimo tej
            nikczemnej postury,sie do niego przekonam:)
            • Gość: mała Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:14
              Gdzieś nawet czytałam, że Grześ ma równo 1,90 m. A te 1,80 m Maćka "Brada"
              Zakościelnego też ujdzie :).
              • lezka_z_posen Re: więc 09.02.05, 22:15
                Gość portalu: mała napisał(a):

> Gdzieś nawet czytałam, że Grześ ma równo 1,90 m. A te 1,80 m Maćka "Brada"
                > Zakościelnego też ujdzie :).

mało;))ale może ma inne centymetrowe walory:)
                • Gość: YANE Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:18
                  Kiedys widzialam Zakoscielnego i jak na moje oko to mial z 1,85m. Ale przy tym jakos dziwnie sie zachowywal, podskakiwal nerwowo i nucil cos pod nosem :]
                  • Gość: ja Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:19
                    to może dlatego wydawał się wyższy ;)
                    • Gość: YANE Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:22
                      Neee, po prostu przechodzil obok mojego faceta, ktory ma 182 cm i na pewno byl ciut wyzszy, a nie zauwazylam, zeby szedl w szpilkach ;)
                • Gość: mała Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:19
                  lezka_z_posen napisała:
                  > mało;))ale może ma inne centymetrowe walory:)

Hihi... Wiesz, nie można mieć wszystkiego. Wystarczy, że jest się polskim
                  Bradem Pittem :). Ale można mieć jakąś nadzieję :).
            • Gość: ja Re: więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:17
              w puszce :)

ale jakie teraz sobie nie przypomnę za chiny ludowe. zresztą, bardziej byłam
              zainteresowana nim niż piwem co chyba zrozumiałe :)

• pendragon_pl Re: więc 18.04.05, 00:12
        OK to ja też się dołaczę do tego wątku :)

Wspomniano tutaj o Ani Wyszkoni z zespołu "Łzy"
        Cóż , miałem swego czasu okazję grać koncert z "Łzami", zaprosilismy ich do
        knajpy znajomego. Cóż moge powiedzieć, Ania Wyszkoni strasznie zapatrzona w
        siebie, taka gwiazda, niesamowicie zarozumiała. Muszę tutaj stwierdzić, że
        bylismy ze znajomymi zaskoczeni resztą zespołu. Naprawdę fajni goście,
        szczególnie perkusista, jako że mój kolega po fachu mieliśmy wiele wspólnych
        tematów, grałem nawet na jego bębnach bo się przeraził wielkością moich i jako
        że na scenie mieściły się tylko jedne oraz nagłośnić moglismy jeden zestaw to
        graliśmy na jego bębnach :)))

Ok, następnie Paweł Kukiz. Poznał się swego czasu z moim bratem, w bardzo
        niecodzienny sposób, mianowicie brat miał radio internetowe (takie tam radyjko z
        Winampa na Shoutcascie i Paweł zgłosił jako że jest zapalonym internautą się do
        niego na gg jako słuchacz :) Od tamtej pory dość dobrze się przyjaznią, mieliśmy
        okazję zostać zaproszeni przez Pawła wraz z bratem na jeden dzien nagrań do
        studia w chwili gdy nagrywali ostatnią płytę Piersi. Paweł zarąbisty gość ,
        niesamowicie w porządku, gdy weszliśmy z nim do studia przywitał się z
        wszystkimi i przedstawił nas jako swoich przyjaciół :))) Bardzo to było dla nas
        miłe, nie ukrywam :)

Co do innych gwiazd / ludzi znanych.

byłem kiedyś na wycieczce szkolnej w Paryżu i w drodze do Wiezy Eifla wszystkie
        kobiety z naszej grupy zaczeły krzyczeć, piszczeć itp. Gdy wrócilismy kawałeczek
        okazało się że mineliśmy z kumplami facecików z "Take That" :) Nawet się nie
        zorientowaliśmy któz to taki :)

Poza tym.
        Walduś Kiepski - kiedyś chodził z pewną dziewczyną z mojego miasta a dokładnie z
        mojego osiedla.
        Agnieszka Krukówna - była kiedyś u znajomego w knajpie. Przyznam że bym jej nie
        poznał gdyby kumpel barman mi nie powiedział kto to.

I to by było na tyle :)
    • Gość: pereszczako Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:54
      Przypomnialem sobie jeszcze o Cezarym Pazurze (tak to ise pisze?), jak rozdawal
      autografy w Beverly Hills Video na Natolinie (ale tłumy wtedy byly). Sporo
      znanych osob mozna spotkac tez w kosciele srodowisk tworczych na placu
      Teatralnym - chodzi tam Ciepielewska (Janeczka z Klanu), Połomski, Ewa
      Florczak, Jerzy Zelnik, Maja Komorowska... w każdą niedziele o 10:30!
    • Gość: an-a Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:00
      Dopisz koniecznie!!! Polska /i nie tylko/ na to czeka, szczególnie ta jej
      mądrzejsza część.
    • Gość: YANE Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:14
      Watek powinnien byc podzielony na dwa podwatki, bo jak wiadomo ci z Warszawy moga mnozyc w nieskonczonosc jakie to "gwiazdy" widzieli. Ja np. z racji okolicy w jakiej mieszkam non-stop widze roznych mniej lub bardziej znanych. A juz ich masowy wysyp nastepuje w Mini-Europie na Bonifraterskiej, szczegolnie w weekendy ale i w dni powszednie. By sie pochwalic powiem, ze mieszkam na jednej ulicy z p. Izabella Cywinska i p. Januszem Michalowskim, a gdzies nieopodal ze swym yorkiem mieszka Zapasiewicz :]
      • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:15
        To Ty mieszkasz na Piwnej ?
        • Gość: YANE Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:16
          No tak mi jakos niechcacy wyszlo :>
          • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:28
            Na Starówce też Kownacka mieszka i chyba Brodzik.
            • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:33
              ludzie a co sie dzieje na lotach krajowych-tłumy tej chołoty-Marylka policjantka
              wymachuje pazurami z plastiku, a Skrzynecka vel polski murzyn komorki nie
              wylaczy, az jej nie wyrwie stewardesa-pełen szoł
              • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:34
                Koleżanka leciała samolotem z Kasią Figurą, podobno na żywo wygląda bardzo ok.
              • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:34
                kiedys w Wawie na ulicy-ale nie wiem na jakiej-Sojka rwał mnie na kawe, ale nie
                chcialam-nie musze tlumaczyc chyba dlaczego:)
                • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:35
                  No przeciez ladnie spiewa ;)
                  • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:37
                    a mieszkam z Alicze z BB na jednym osiedlu-jaka glupia taka ladna
                    • Gość: YANE Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:38
                      Heh kiedys widzialam ja w silver screenie, jak dla mnie wygladala na jakies 45 lat.
                      • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:40
                        bo ona ma prawie 40
                        • Gość: YANE Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:43
                          No ma prawie 40 (choc ja nie wiem ile dokladnie), ale wyglada jakby miala dobrze ponad ;)

Tak mi sie przypomnialo, ze jak jeszcze bywalam w owczesnym Hicie a dzis Tesco na Kabatach to zdarzylo mi sie widziec Skretkowska i nie to bylo ciekawe tylko zawartosc jej wozka. Byly w nim same grejfruty, w ilosciach niemal hurtowych :)))
                          • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:44
                            ale ma ladna figure-a zmarchy-jakby sie tyle wlokla po wloskich spelunach w nocy
                            tez bys sie zmarszczyla-wiem cos o tym-mialam wtyki w BB:)
                        • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:43
                          Invicta to Ty jesteś z Gdańska ? Piękne miasto.
                          • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:45
                            no:)
                            • Gość: Olucha Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:36
                              To my chyba na tym samym osiedlu mieszkamy.. albo Alicja była "przejazdem" na
                              zakupach w moim zaprzyjaźnionym warzywniaku:)). Faktycznie starawa..
                              Inne gwiazdy: Pazura rozdający autografy w Beverly Hills Video - byłam całkiem
                              blisko, bo tam pracowałam; Mirosław Baka w Alfa Centrum w Gdańsku; jechałam
                              windą z Wodeckim (co on do diabła robił na wielkim sopockim blokowisku?); aha,
                              byłam też w kinie z Zapasiewiczem:)))O i jeszcze jedno - widziałam nawaloną
                              Figurę na Monciaku.
                              Pozdrawiam,
            • Gość: Marcin Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:38
              Ja widziałem tylko Krzysztofa Kiersznowskiego w Emipku na Nowym Świecie. Stał
              sobie na dole i jakieś czasopismo przeglądał. Jakoś nie wiedziałem jak zagadać
              żeby na debila nie wyjść... Ale był identyczny jak w TV.
              • Gość: Motyl Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:33
                Ja widziałem tylko Krzysztofa Kiersznowskiego w Emipku na Nowym Świecie. Stał
                > sobie na dole i jakieś czasopismo przeglądał. Jakoś nie wiedziałem jak
                zagadać
                > żeby na debila nie wyjść
                No normalnie ...BUŁŁŁAAAA AAAA KOMORNIK!!!!!!!Kiłka piłka mogiłka....Wóda
                butelki,buteleczki....Nuta (spec od podsłuchowywania).
    • Gość: mała Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:33
      Przypomniało mi się - widziałam aktorkę z Klanu, nie wiem jak się nazywa -
      pracuje z Krysią Lubicz, siedzą razem w pokoju. Widziałam ją w mazurskiej
      miejscowości, gdzie spędzała wakacje.
      • modotv NAJŚWIETSZA PANIENKO Z GWADELUPY.... 09.02.05, 22:34
        CO SIĘ TU DO CHOLERY DZIEJE????????? TAKA DYSKUSJA MNIE OMINEŁA????????????????????
        • wieslawa-siemiankowska Re: NAJŚWIETSZA PANIENKO Z GWADELUPY.... 09.02.05, 22:35
          No widzisz Modo, gdzie się podziewałes ?
          • gosia_chello Re: NAJŚWIETSZA PANIENKO Z GWADELUPY.... 09.02.05, 22:36
            My tu gadu gadu a tu druga strona naszej dyskusji juz kwitnie.
          • modotv Re: NAJŚWIETSZA PANIENKO Z GWADELUPY.... 09.02.05, 22:37
            NO JAK TO GDZIE???? BYŁEM U STYLSTY, SZYKUJE SIĘ NA SOBOTE NA ŚLUB!!!!!!! SIE
            ZASIEDZIALEM U NIEGO.... NIC, WIESIA, W CZYM RZECZ?? SZYBKO NADROBIAM ZALEGŁOSCI
            • wieslawa-siemiankowska Re: NAJŚWIETSZA PANIENKO Z GWADELUPY.... 09.02.05, 22:45
              Michos, ale byłes u Zienia mam nadzieję ? Jeszcze musisz do Jagi pognać, coby
              Ci fryzurkę pierdyknęła cool.
        • invicta1 MODOTV! 09.02.05, 22:35
          na hugona polazles sie kapac-bylo gadac
          • modotv Re: MODOTV! 09.02.05, 22:38
            WYSZEDŁEM ZAPALIĆ NA BALKON I DUCH MNIE WZIĄŁ W SWOJE OBJĘCIA!!!
            • invicta1 Re: MODOTV! 09.02.05, 22:39
              hu! hu! bu!-tak saapal do ucha-jak u pani Gieni:)
              • modotv MODO W OBJĘCIACH DEMONA... 09.02.05, 22:41
                NO JA CHYBA DO EWUNI MUSZE ZADZWONIĆ I OPOWIEDZIEC JEJ. MAM DO NIEJ NUMER NA
                KOMA, MOZE SKOŃCZYŁA JUŻ DZIECKO USYPIAĆ TO OPOWIEM CO SIĘ STAŁO. PRÓBOWAŁ MNIE
                WZIĄŚĆ GWAŁTEM- NAJGORSZE, ZE TO BYL MĘSKI DUCH... CHYBA SIĘ ODCHYLIŁEM...
                • invicta1 Re: MODO W OBJĘCIACH DEMONA... 09.02.05, 22:43
                  wyłącz capsa plisssssss
                  chroń dupsko-moze sie jeszcze wywiniesz
                  • modotv Re: MODO W OBJĘCIACH DEMONA... 09.02.05, 22:44
                    No widzisz, nawet capss się włącza sam. On tu dalej jest!!! Dyszy, sapie i
                    dobiera sie... I z nikąd pomocy!
    • paskudne_babsko Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:34
      Alicja B.C. - najbardziej zapadła mi w pamięć. w tv w oczy rzuca sie głównie
      jej wysunieta żuchwa (okropny przodozgryz), ale na żywo wcale tego nie widać.
      Nzprawde niezła z niej laska, tylko jak na mój gust to też ma za duże duspko.
      • michos-fan-anitki Re: Ja widziałem Anitkę z TVN 24 09.02.05, 22:41
        Ludzie o czym wy piszecie !!! Ja dziś widziałem Anitkę !!! Cały dzień stałem
        pod TVN na Augustówce i zobaczyłem mojom boginie. Jest piekna. Miała na sobie
        czerwone kozaczki opasujące jej zgrabne nózki, futro z norek, czerwonom torebke
        i czerwony kapelusz !!! Wsiadła do czerwonej alfy romeo !!! Wyglondała
        pienknie, jak prawdziwa dama !! Teraz wróciłem i nie mogie ochłonąć po takim
        widoku !! chyba se ronczkom ulrzę !!!
        • modotv Michos-konfabuluje!!! 09.02.05, 22:43
          Michos-konfabulant. Przecież pisałem już po ostatnim incydencie jak to
          wskoczyłeś na maskę jej Alfy i krzyczałeś, żeś jej Romeo odstawiają ją do
          apartamentu w Wilanowie helikopterem. Idż Michosie ulżyj sobie i do lulania.
    • ligia76 Re: Joannę Brodzik - u dentysty :-) 09.02.05, 22:42
      Malutka, drobniutka i uśmiechnięta :-)

Pozdrowienia
      Ligia
    • Gość: sikorka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:51
      Ja raz miałam okazję Krysie Jandową zobaczyć jak zjeba.. kelnera, że w czasie
      kiedy ona ma ochotę na lunch jakaś wycieczka debili skonśtam obiad żarła!Z
      dziesięć minut chłopaczysko nie mogło paszczy domnknąć.
      • lisa_simpson Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 22:55
        Boshe...Za tym wątkiem nie można nadąrzyć ;)

Czuję się pokrzywdzona...Mieszkam na Śląsku a tu jest trudno upolować sławny
        kąsek ;)
        • modotv Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:00
          Lisa, nie jesteś sama. Ja widuje co najwyżej Andrzeja Schimscheinera i Dariusza
          Gnatowskiego:D To się nazywa ku..kie miasto!
          • lisa_simpson Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:13
            To skąd klikasz? Jak to piszą małolaty na czatach? ;)
            • modotv Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:18
              heheh, nie wiem jak piszą, nie siedze:/ Z k*u*r*e*w*s*k*i*e*g*o miasta co kiedyś
              stolicą Polszczy się nazywało:D
              • lisa_simpson Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:21
                No to nadal mam dwie opcje ;) Co do czatów, to pozostałość po pierwszych
                szaleństwach z netem :p
              • wieslawa-siemiankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:37
                Modo to Ty Krakus jesteś ??
                • modotv Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:41
                  No chyba napisałem: k*u*r*e*w*s*k*i*e miasto, które byłoby stolicą do dziś,
                  gdyby król III z kolei Waza nie zatęsknij za wiejskim powietrzem i nie przeniósł
                  się do Warszawy :):)
                  • lisa_simpson Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:43
                    Ty się od Wazów odwal...Bardzo porządna rodzina ;)
        • Gość: pompon Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 23:07
          Krystynę J. z mężem operatorem Edwardem światłotwórcą na kupowaniu kubków do
          napojów - oj, lecą lata...
          Irenę Santor na Powązkach - przemiła osoba
          Prezentera Jeneralskiego (ubyło go ostatnio jakoś chyba z TV?) - wzrost
          siedzącego psa raczej,
          Fraszyńską Jolantę - kobieta kieszonkowa
          Zbynio Hołdys - no ten to ma wzrost o obwód pasa niewąski...
        • paskudne_babsko Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:17
          nie jest tak źle
          "wielcy" tez nas czasami odwiedzają, wielu ma tu rodziny (spotkałam kiedyś
          Janusza Gajosa). A swoich miejscowych tez mamy. nie uwierzę ze nie natknęłaś
          się nigdy na któregoś z chłopaków z Myslowitz, albo na Irka Dudka, albo na
          któregoś z Riedlów.
    • habudzik Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 09.02.05, 23:25
      Ja widziałem juz chyba wszystkich. Żana Miszela Żara , Anastazje , Żana Kloda
      Wan Dama (ale mały 160cm) , Dżona Malkowicza ,Stinaga ...............i paru
      innych
      • Gość: magda Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:01
        Ja widziałam Małgosię Kożuchowską, to znaczy byłam na takim spotkaniu
        zorganziozowanym gdzie ona też była. Naprawdęprzemiłam kobieta.

Widziałam kiesyśsie z Krzysztofem Cugowskim z Budki Suflera, mam aytograf i
        zdjęcie. Widziałam jeszcze piosenkarza Andrzeja Rosiewicza.

A poza tym widziałam tą paniąco prowadziła kiedyśprogram "Pieprz i wanilia",
        Ryszarda Kalisza, tą dziennikarkęco porowadzi wiadomościMagdalene Michalak,
        Agate Buzek, i Tomka Bieszczada, który kiedyśrazem z Zygmuntem Chajznerem
        prowadził "Idź na całość".
      • habudzik Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 00:32
        Aaaa! No i Wiesławe Siemiankowska
    • tiaa1 czuję 10.02.05, 00:04
      że ten wątek będzie dłuugi :)

nie można nadąrzyć ;)

skrzynecka
      jopek
      zakościelny
      grześ z na wspólnej
      figura
      dowbor
      norbi
      stużyńska
      ...
      i jeszcze trochę
      • kamuii2 Re: czuję 10.02.05, 00:39
        kolesi z kabaretu otto
        Piaska
        Marylę Rodowicz
        Kubę Tolaka (Daniel z Klanu) byłam z nim na obozie straszny pustak i pozer
        poobwieszany sygnetami...
        Ewelinę Flintę
        Laski z Sistars
        Wojtka z Baru w Ikei w Posen
        • modotv Re: czuję 10.02.05, 00:41
          A Danka:> Noo, i Anita gdzie sie podziały???
          • Gość: magi Re: czuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:29
            się wyspałam to mi się przypomniało że przecież jeszcze Trojanowską widziałam
            jak w ogródku piwnym z jakimś panem kiełbasą z grilla się raczyli :P
            • invicta1 Re: czuję 10.02.05, 08:59
              u mojej Mamy Linda kupował salceson ozorkowy i kaszankę, do tych plackow
              ziemniaczanych, co w TV opowiada, ze sa z kawiorem-i autograf tez Jej dał, a to
              było jeszcze za czasów "Psów" to bylo cos!
    • Gość: jacuś Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: 212.160.172.* 10.02.05, 09:05
      a ja klepnąłem w dupcie Dode w knajpie w Toruniu. Ona tylko powiedziała: ty ty,
      niegrzeczniuszku, a potem... echh fajnie było
      • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:22
        No widzisz Invicta, na poczatku ironią plułaś, a teraz i ty się w temacik
        wdrożyłaś...
        • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 09:27
          no widzisz Magi, jakbys znala kilka starych polskich filmow, to bys wiedziala o
          co chodzi
          • Gość: redcherry Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:32
            Widziałam Dodę-Elektrodę i Ewunie z MjM (mieszkam we wrocku, one często tam są-
            ewwunia to chyba mieszka). A pewnego pięknego dna idę sobie przez ryneczek, a
            tu kamery jacys ochroniarze, wiec patrzę, co się dzieje... ŚLUB w barze i
            dorożkoką jedzie sobie Grzesiui wymachuje marynką - pożal się Boże, król
            rock&rolla :)). Akiedy autobus 128 a tu sobie wsiada prof. Miodek, często
            jeżdzi tym autobusem...
            • pendragon_pl Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 18.04.05, 00:25
              prof. Miodek jest tarnogórzaninem (dla niewiedzących: z Tarnowskich Gór pochodzi)
              Często już od lat widuję go 1 Listopada na cmentarzu.
              Przemiły i bardzo kulturalny człowiek.
          • christel Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 09:35
            Tak z rok temu na Centralnym (W-wa Centralna) widziałam Żmijewskiego - tez
            czekał na pociąg do Krakowa, zdziwiło mnie że jest dosyć niski - max 170 cm.
            Taką panienkę z "kawalera do wzięcia" i Baru - chyba Maja - leciałam z nią
            jednym samolotem a zwróciłam na nią uwagę tylko dlatego, że jeszcze dobrze nie
            usiadła a już opieprzała faceta z którym była, nie wiem co dalej bo na szczęcie
            siedziałam daleko od niej.
            Stalińską i Jandę, ale o to łatwo bo mieszkają w moim pięknym mieście, zresztą
            tak jak Zaorski, Szaranowicz, Bralczyk i podobno Górniak.
            • Gość: Jagna Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.net.pl / 80.48.185.* 10.02.05, 09:56
              Komorowska - na dworcu w Gdańsku, zagubiona, ktoś miał na nią czekać, a nie
              przyszedł. Bardzo sympatyczna
              Baka - też w Gdańsku, wygląda na fajnego, ale jakąś taką miał minę zaciętą
              dziewczyny z Sistars - bardzo malutkie, aż się zdziwiłam
              Dziurman - facet, który grał siostrę Krystyny w Klanie - w Krakowie na
              Szewskiej ma knajpę i często można go tam spotkać
              Rokita - też na Szewskiej, oczywiście w czarnym kapeluszu
              Michnik - na Plantach przy dworcu, żadna rewelacja
              Oleksy - strasznie gruby był
              Halinka Młynkowa;) - miała ładny płaszczyk, sama też jest całkiem ok
              • Gość: Jagna Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.net.pl / 80.48.185.* 10.02.05, 10:09
                oczywiście Dziurman grał brata K, a nie siostrę ;)
          • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:37
            No to zdziwię cię pewnie stwierdzeniem, że wiem kto zacz Mikulski i dobrze go
            kojarze z odpowiednim serialem. Jeszcze starszych filmów to być moze i nie znam
            ale mam do tego pełne prawo- urodziłam sie po 13 wrzesnia (pamietnego roku) :D
            • Gość: redcherry Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:40
              aaa kiedys na wakacjach w Aviniogne, zwiedzamy sobie Odgród 'Anty-Papieża', a
              tu siedzi sobie Machulski senior z jakąś studentką i dyskutują o Andrzeju
              Sewerynie!! Strasznie miły pan ;)
            • invicta1 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 09:55
              ale o tekst chodzi (z pewnego filmu), ze spotkac mozna w Wawie Mikulskiego
              (takie wiesniary sie tym grzaly), a nie o samego Mikulskiego-jestem mlodsza od
              Ciebie
              • rask Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 25.08.05, 14:41
                Pracuję w hotelu i sptykam nieraz ludzi znanych ale najmilsze wrazenie zrobił
                na mnie Rysio Rynkowski. Hotel niewielki ( 100 pokoi ), przyjechał z zespołem
                po koncercie poszli popic do restauracji, na holu siedzieli ochroniarze i
                poprosili Rynkowskiego o autograf, on na to że nie teraz później kogoś przyśle,
                Obśmiałem się z chłopaków, ale po 15 minutach przychodzi gostek, przedstawia
                sie jako menago czy ktoś taki Ryśka i wręcza chłopakom zdjęcia z autografami i
                jeszcze przeprasza, że nie mógł wczesniej bo obowiąki. Zatkało mnie. Naprawdę
                miłe to było, że pamietał.
                Pozdrawiam
    • fawlty Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 09:59
      grazynke z klanu - na gieldzie pod skocznia, z mezem (bardzo brzydki) i
      synkiem; na zywo na szczescie nic nie ma z flakowatej 'grazynki' - elegancka
      babka.
    • deczko Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 10:00
      Ano wlasnie dzis rano zobaczylam Kasie Kowalska, jak wychodzila z prywatnej
      szkoly podstawowej. Pewnie corka tam sie uczy. Rok nauki w taakiej szkole, to
      bez dodatkow 28 tysiecy zlotych.
      Sama Kasia, bardzo drobna, ubrana w pikowany plaszczyk i czarne spodnie.

-
      Deczko o sobie...
      • Gość: Basketcase Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.icpnet.pl 10.02.05, 10:10
        Izabele Trojanowska na Krupowkach 30.12.2004. Swietnie wyglada live. Bardzo
        elegancka kobitka.
        Jakies dwa lata temu na koncercie w klubie Skarpa w Wa-wie spotkałem Jurka
        Engela z zona. Nawet mam z nim zdjecie. :P
        • irenka82 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 11:22
          jana jankowskiego i ta pania co grala klare w "kocham klare".endrju
          leppera(konus).marszalka zycha (co mu nie pierwszy raz staje).wszystkow zielonej
          gorze.
      • Gość: gosc portalu Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 10.02.05, 11:14
        Ale fajowy watek :-)
        Nie mam za bardzo się czym chwalić, bo mieszkam na ostatnim zadupiu, a wcześniej
        w Trójmieście, też niebogatym w celebritisy.

Ale widziałam za to Barbie z Big Brothera I.
        W Międzyzdrojach o mało nie rojechaliśmy z mężem Krystyny Feldman, bo wtargnęła
        na jezdnię. I w ogóle do Miedzyzdrojów w pierwszy weekend lipca mój mąż nie chce
        jeździć na oglądanie starsów, bo mówi, że to obciach tak stać pod hotelem i się
        czaić. phh, nie zna się.

Moja mama pracuje jako telefonistka w RadioTaxi i był czas, że co weekend
        zamawiała u niej taksówkę nawalona jak dzwonek Ania Przybylska. Przedstawiając
        się jako "Marylka ze Złotopolskich" phhhh

I jechałam kiedys pociagiem z Sopotu do Wawy z tą, Kingą z "Samego Życia" nie
        pamiętam nazwiska. Grubcia taka, sympatyczna z wyglądu baaardzo.
        I o Janowskiego się otarłam w Teatrze Muz. w Gdyni, ale to było dawno i był
        wtedy jeszcze młody, można się było ocierać.

więcej grzechów nie pamietam, ale jak sobie przypomnę to napiszę.
        • Gość: magi Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:24
          "... ale to było dawno i był
          wtedy jeszcze młody, można się było ocierać."

DOBRE! A ja to bym sie chetnie otarła o Gonere :P
          • gianni_vonsacze Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 11:31
            Ja tam swego czasu polowałem na autograf bogusia Lindy podczas Festiwalu w
            Łagowie - czasy liceum, wypad z kolesiami na lono natury, konsumpcja
            jaboli 'TUR' i 'ŻUBR', wieczorami seanse w amfiteatrze... Bogusia wyłapaliśmy
            w 'Zamkowej', kiedy to z Łazarkiewiczem łoili gorzałę (Linda palił też czerwne
            Westy) - serducho biło jak jasna cholera, gdy do niego podchodzilismy, ale
            autograf dał. Później nad jeziorem przydybaliśmy Grażę SZA. Bliskość totalna -
            kumplowi pisała autograf na plecach :)) Poza tym to jeszcze sporo innych
            znanych wtedy mozna było na Festiwalu spotkać, ale Linda był w tamtych czasach
            zdecydowanie najabardziej trejdi :)
            ... Otarł bym się o Wagnerową, nie ma to tamto..
            • irenka82 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 11:40
              oj w Lagowie bylo bosko! ale nie pamietam kogo widzialam,chociaz juz widzialam
              podwojnie:)
              • gianni_vonsacze Re: Łagów.. 10.02.05, 12:48
                irenka82 napisała:

> oj w Lagowie bylo bosko! ale nie pamietam kogo widzialam,chociaz juz widzialam
                > podwojnie:)

w Łagowie podczas festiwalu wiekszość ludzi widziała wszystko podwójnie :)
                Pamiętam premierowy pokaz MŁODYCH WILKÓW w amfiteatrze... BTW, po pokazie było
                wręczanie nagród itp wyróżnień za jakiś tam osiągnięcia. Na scenie był m.in.
                trejdi wtedy strasznie bogusław Linda; jeden z kumpli (po TURZE i kilku
                browarkach najpewniej) 'zakradł' się jakby od tyłu sceny i wołał do Lindy
                per: 'Panie Bogumile!! Panie Boguuuumiiiile...' :) Ochroniarze go ściągnęli ;)
                Inny kolega (także klasowy) - mieszkaniec Łagowa - opowiadał jak swego czasu na
                Festiwalu Czaras Pazura wychaczał laski i bzykał je na potęgę (jedną podobno
                gdzieś w krzaczorach przeleciał). Ile w tym prawdy nie wiem, ale... Z kolei
                brat innego kolegi, który jakby 'obsługiwał' (nie chodzi o dawanie dupy, ale o
                sprawy bardziej logistyczne, że się tak wyrażę, heh) gości festiwalu - miał
                przyjemność dokonać penetracji córki Szapołowskiej, która - nawiasem pisząc -
                wtedy prezentowała się naprawdę fajnie (chociaż koeżankę miała jeszcze lepszą)
                w porównaniu np. z ostatnim jej występem w MOJEJ KRWI :)
                Mi nie dane było wtedy przelecieć nikogo... :)
    • lahliq Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 11:57
      W knajpie pomyliłam kiedyś toalety i w drzwiach męskiej weszłam na Waldka
      Złotopolskiego. Przeprosiłam wycofując się, ale zdążył powiedzieć ze śmiechem:
      "Nie krępuj się, jeśli trafisa zdo pisuaru". ;)
      To było w Poznaniu a parę miesięcy wcześniej spotkałam go w windzie w sopockim
      hotelu. był w kowbojskim kapeluszu, wydawało mi się to zabawne o 6ej rano.
      I po raz trzeci Waldek Złotopolski podrywał moją koleżankę w knajpie w Warszawie
      i to dość natrętnie, wysyłając swojego kolegę do jej stolika z prośbą o telefon. :)

A wczoraj widziałam red. Czesława Kaliszana (TVP Poznań) w czerwonym Fordzie
      Cuguarze (czy jakoś tak...). Pasował jak wół do karety.
      • paula245 Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 12:27
        Cugowskiego w knajpie na Kazimierzu,vodke popijał z koleżkami z zespołu-moja
        mama oczywiście natychmiast po autograf poleciała :D Ładnie się
        podpisał,zapytał dla kogo ten autograł i wogóle.Ja natomiast nie wiem dlaczego
        zainteresowałam się jego owłosionymi nogami w krótkich spodenkach i sandałakach
        heh,gość się musiał dziwnie czuć jak się tak na nie gapiłam:D
        Poza tym w podstawówce czatowaliśmy całą zgrają na Jeżowską po
        koncercie,biedaczka chciała przed nami uciec bocznym wyjściem ale się jej nie
        udało he he.Pamiętam jak gadałyśmy z kumpelami że dotknęłyśmy falbanek od jej
        bluzki :D Dymną widziałam na rynku w Krakowie,szła z synem i miała fajny
        plecaczek srebrny.I Tonego Blaira widziałam jak wyjezdzał z Downing street 10
        ale to przecież żaden vip :D
        • to.futerko.jest.lepsze Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 14:07
          To tera ja:
          Widziałam Gajosa w Ikei - b. sympatyczny pan z b. ładną żoną. Niedawno w GH
          Kasię Kowalską - niewielka i ładniutka, AM Jopek - tu sie zdziwiłam. Mikre
          toto, pod pache by mi weszło, a usta od ucha do ucha. Zaskoczyły mnie proporcje
          głowy (duża) i reszty (b. mała). Monika Richardson, bardzo niska i dużo
          brzydsza niż w tiwi, Sandra Walter - paskudna (błeee). Pracowałam z Milowiczem,
          takiego zmanierowanego bufona i głupka w jednym trudno znaleźć..., pracowałam
          też z: Radkiem Pazurą (nijaki), Dorotą Chotecką, o której mogę powiedzieć same
          dobre rzeczy, Monika Kwiatkowską (bardzo miła i naturalna, duże poczucie
          humoru, Kasią Glinką (malutka i ładniutka)
          Znam E. Jungowską (boska, w sam raz do wypitki), Kasię Groniec (przemiła),
          Torbicka na żywo bardzo ładna, tak samo Zień (cudny, ale podobno woli chłopców :
          (, Deląg taki sobie, jak dla mnie przereklamowany. Piotra Skarge widuje często
          na bazarku, gdzie ma sklep. Wyglada sympatycznie, uśmiechniety taki.
          To chyba tyle, więcej grześków nie pamietam!
          futerko
    • wieslawa-siemankowska Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 13:44
      To ja wszystkich przebije! Widziałam przez lunetę papieża w Łomży w czerwcu '92!
      • to.futerko.jest.lepsze Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 14:08
        Aha, a obok mnie papież przejechał kiedyś, dawno temu!
        futerko papieskie
        • seseczka Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 14:59
          w ambasadzie kanadyjskiej zwróciłam uwagę na pewnego pana ponieważ był ubrany
          jakby żywcem wyjety z lat 70 i do tego miał taką siatkę materiałową w kwiatki z
          plastikowymi rączkami (nie ma teraz czegoś takiego - a szkoda) - a to Rosiewicz
          był. Alicja z BB - Viva Sopot - łaziła sama, nikt jej nie rwał, wygląda na
          więcej jak ma. Fibaka z Czerkawskim w Sopocie - Mariuszek ok ale Fibak obleśny
          i normalnie gały mu wychodziły za każdą młodą laską - taki pedofil. fu.
          trochę dziwne, że on wszyscy tacy niscy są jak piszecie bo ja myślłam, że
          Brodzik np. jest wysoka.
        • gosia_chello Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n 10.02.05, 20:05
          Kolo mnie Papa Mobile tez kiedys przejechalo na Wawelskiej w drodze na
          lotnisko. Specjalnie przyjechalam i czekalam ponad pol godziny a wtedy nawet
          padalo.
          I niestety przesuneli trase na prZeciwna jezdnie, bo by bylo calkiem bardo
          blisko.
          Nawet zdjecie zrobilam ale to juz bylo dawno...
      • Gość: boss Łomża Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:43
        Dlaczego akurat w Łomży?
        Czyżbyś miała coś wspólnego z tym miastem Wiesławo?? Papież był w Łomży tylko
        raz, faktycznie w czerwcu ale 1991 :-))
        • Gość: Esss Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.net.pl / *.net.pl 10.02.05, 21:59
          Z racji wykonywanej profesji (realizator teatralny) czasami mam do czynienia z
          osobami popularnymi. Chciałem potwierdzić wcześniejszą opinię o Michale
          Bajorze - naprawdę niezwykle sympatyczny i skromny człowiek (a z wyglądu, to
          jeszcze bardziej "ryszawy" - jak się godo u nas na Śląsku- niż w telewizorze! :)
          Natomiast zupełnym przeciwieństwem (in minus, niestety) swojego telewizyjnego
          wizerunku jest pewien mieszkający onegdaj w Bytomiu muzyk kubańskiego
          pochodzenia.
      • Gość: Ain Re: "Mamo! Widziałam Panią z telewizji" -Sławni n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:48
        Ja sporadycznie widuję p.Feldman. Chodzi pieszo, pali papierosy i ma posturę
        dziewczynki z podstawówki. Widuję tez Górnego Zbigniewa, troche siwy ale
        sympatyczny. Widzialam tez swego czasu A. Przybylską ( ze 4 lata temu) w
        otoczeniu kilku osob. Szła ulicą wrzeszcząc, śmiejąć sie i rozglądając jakie
        robi wrażenie. Nikt się nia nie interesował, nawet wtedy kiedy weszla do
        Empiku, więc natychmiast stamtąd uciekła. Jopkową widziałam po pierwszym synu i
        też się zdziwilam, że taka mała. W Browarze widzialam probę aktorów Buffo.
        Myślałam, że Gąsowski to bufon, a był calkiem normalny i przykladal sie do
        roboty.
        Nikt jednak nie przebije syna Tomaszewskiego. Dwa może 3 lata temu, weszłam do
        empiku i nagle ktoś gwałtownie machnął mi książką przed nosem. Facet był
        strasznie nachalny,wystraszył mnie, już nie pamietam czy to była ksiązka jego
        ojca czy o jego ojcu, ale ja myślalam tylko o tym żeby facet sie odczepił.
        Zwłaszcza, ze powinien co najmniej zażyć jakiegoś menthosa. nie słuchał ze
        sama wybieram ksiązki które czytam, ze nie jestem zainteresowana itd. A tu
        jakis tydzien lub 2 temu wchodzi do domu mój mąż i mowi, jezeli idziesz dzisiaj
        do Empiku to uważaj, bo tam atakuje syn Tomaszewskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka