Dodaj do ulubionych

Alez ta Ochojska ma mine

IP: *.energis.pl 14.02.05, 20:48
Jakby przed oczami miala bande tumanow.
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: Alez ta Ochojska ma mine 14.02.05, 21:06
      mina jak mina
      ale "strój" ...
      • Gość: bozena Re: Alez ta Ochojska ma mine IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:21
        mina jak mina, ale strój okropny,zero makijażu,ja rozumiem,że niektóre kobiety
        się nie malująale tak sie ubrać do telewizji?
    • Gość: piecyk gazowy Re: Alez ta Ochojska ma mine IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.05, 21:11
      Ma jakąś chorobę (nie wiem jaką, nie będę zgadywał) i stąd taka mina.
      • Gość: deczko Re: Alez ta Ochojska ma mine IP: *.energis.pl 14.02.05, 21:25
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Ma jakąś chorobę (nie wiem jaką, nie będę zgadywał) i stąd taka mina.

Moze, ale widzialam jej bardziej pogodne miny. Zupelnie nie na miejscu, zero
        zainteresowania calym programem. To ja juz wole ksiedza z caritasu
        • lezka_z_posen Re: Alez ta Ochojska ma mine 14.02.05, 21:45
          dokładnie.minę miała bardzo zdegustawaną,jakby za karę musiała słuchac
          tych "popisów".w drugiej części wykonała nawet coś na kształt półusmiechu,ale
          na początku to była obrażona primadonna stworzona do wyższych celów.ma prawo
          tak się czuć,ale wtedy mogłaby sobie darowac występ w progrmaie,z założenia
          jednak rozrywkowym.
    • aankaa zapomnieliście o "przesłaniu" programu 14.02.05, 21:59
      honoraria (Matko Buska s curkom - za TO dawali??) "artyści" przekazali na pomoc
      ofiarom tsunami

już bardziej żal mi było tej przedstawicielki Sri Lanki
      ta dopiero musiała wykazać się "dyplomacją"
      • aankaa zwłaszcza po piosence 14.02.05, 22:01
        Gosi/Stefana, jako dobitka - BB/Owad
        • reniatoja Re: zwłaszcza po piosence 18.02.05, 20:57
          Dzisiaj obejrzalam sobie powtorke tego programu, to juz wiem o czym byly te
          wszystkie watki. Podobalo mi sie jak zaspiewala Kozuchowska z tym swoim
          serialowym partnerem, reszta to sobie bardziej jaja robila niz spiewala, no ale
          niewazne. Ochojska jest ciezko chora na SM i prawdopodobnie ma w zyciu
          powazniejsze sprawy na glowie niz ciuchy i makijaze. Przynajmniej jest soba. A
          w programie moze wziela udzial spodziewajac sie jakiejkolwiek jakosci, a
          tymczasem zastala beznadzieje, megalomanie i proznosc, z teksciorem Muchy na
          czele. Nie bylo sie do czego usmiechac, a poza tym to moze ja cos bolalo, to
          nieuleczalnie chora osoba, ktora jednak nie zamyka sie w domu ze swoim
          cierpieniem i za to nalezy jej sie szacunek, a nie komentowanie jej min. Czy
          FRYZURA, albo figura Manna jest bardziej medialna niz dzinsy Ochojskiej? Z
          pewnoscia nie, ale przynajmniej oni oboje sa soba a nie takimi pustakami jak
          niektorzy, co zaspiewali w tym odcinku Szansy.
          • Gość: Kuba Re: zwłaszcza po piosence IP: *.chello.pl 18.02.05, 21:01
            Reniu-sreniu,nie kazdy musi wiedziec,że Ochojska jest chora.A minę miała
            srającą.A w ogóle to cię nie lubie-jesteś takim rowrzeszczanym i
            zakompleksionym garkotłukiem,kóry jak się oderwie od pieluch,to sie mądrzy.
            • reniatoja Re: zwłaszcza po piosence 18.02.05, 21:06
              ulzylo ci kubus?

to czy mnie lubisz to wylacznie twoja sprawa, mnie nie dotyczy, wiec sobie
              daruj te wyznania.
          • kropkai Re: zwłaszcza po piosence 19.02.05, 11:14
            Choroba p.Ochojskiej to jej dramat skoro o tym publicznie się nie wypowiada. To
            nie znaczy, że może przychodzić do programu jakby wypadła sroce spod ogona.
            Wygląda jakby chciała swoim wyglądem wzbudzić litość. Tak to niestety widać z
            tej strony ekranu. Nie chodzi o to, żeby chodziła jak doda czy frytka ale robi
            z siebie na siłę "cierpiącą za cały świat" - od Czeczenii po tsunami.
            • Gość: maniek Re: zwłaszcza po piosence IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 19.02.05, 13:26
              Nie znacie Ochojskiej. Ona tak ubiera sie od zawsze. Jednoczesnie nie ma takiej
              drugiej, ktora tyle dala z siebie innym za to, ze kiedys inni pomogli jej.
              Nieporozumieniem bylo po prostu zaproszenie jej i ambasadorki do tego programu.
              • Gość: P-77 Re: zwłaszcza po piosence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:15
                Ochojska faktycznie jest chora ale nie na SM tylko na palio - chorobę Heinego -
                Medina na którą zapadł także prezydent USA Roosvelt.
                W czasach PRL szczepionki dostawały najpierw dzieci prominentów - to i nic
                dziwnego że ciężko doświadczona Ochojska poświęciła życie pomocy innym.
                • Gość: Wik Re: zwłaszcza po piosence IP: *.it-net.pl 19.02.05, 16:15
                  chyba polio.
                  Bo palio to taki model fiata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka