Dodaj do ulubionych

Szansa na sukces

14.02.05, 20:59
Mówcie co chcecie ,ale mnie się podobało! Podobało mi się jak śpiewała Hanka
z Zaczesem, podobała mi się wypowiedź Owada nt. sypiania z kim trzeba a
najbardziej podobał mi się Mann. No jego komentarze są na miarę tego forum.
Zauważyliście, że ogląda serial,czyta forum i ma bardzo celne propozycje.A
może pan Mann jest wśród nas?!!!!
Obserwuj wątek
    • bm_ka Re: Szansa na sukces 14.02.05, 21:34
      Uwielbiam Pana Manna i jego poczucie humoru ale wątpię w to że jest tu z nami.
      Może czasem czyta tę Telewizję .. ;-)

Podobała mi się śpiewająca Kożuchowska z Kuszewskim a najbardziej dialog Owada
      i Wojciecha Manna. Mucha jest szczera i naturalna, niewielu to potrafi.

• pomme Re: Szansa na sukces 15.02.05, 09:30
        No propozycja Manna żeby batmana raz jeszcze ustawić przy oknie była super:-)...
    • Gość: gościówka Re: Szansa na sukces IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:39
      Mnie też się podobało! Kożuchowska pięknie śpiewa, jak śpiewa to nie ma
      miauczącego głosu. Świetnie się zgrali głosowo z Zaczesem! Podobnie jak Gazela
      z Figurską - też ładnie. Luckowie - porażka! Stefan z Magoszą to samo - dno
      totalne. Cichopek - dlaczego ona tak pieje? Kto jej pozwolił śpiewać? Skandal!
      • Gość: fikumiku Re: Szansa na sukces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:42
        Program, owszem, był udany. Zdecydowanie najlepiej zaśpiewali Kacper i Gosia
        Kożuchowska, ale z duuużym naciskiem na Kacpra.
        A tekst Muchy lekko mnie zniesmaczył - sam sens wypowiedzi był ok, ale
        to "sypianie" jakoś głupio zabrzmiało. Nawet Manna zatkało przez chwilę
        • Gość: gościówka Re: Szansa na sukces IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:45
          A tekst Sztefka - "panie Mannie!" Myślałam ,że spadnę z fotela.........
          • Gość: Aga_Ata Re: Szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:35
            ta..."panie Mannie" the best of all :P ale ten pisk Cichopek.aaaaaaa
            • Gość: ;/ Re: Szansa na sukces IP: *.devs.futuro.pl 14.02.05, 22:41
              Marta Walesiak ma fajny głos no i czesze się normalnie. To nie to, co ostatnio
              w serialu.
              • Gość: Miśka Re: Szansa na sukces IP: *.softpro2.pl 15.02.05, 08:36
                dla mnie Zaczes z Hanka byli ok,
                Cichopek i jej glos porazka, kto ja tam wpuscil??, glosu tez zupelnie nie ma
                Myszka, a uwaga Owada na temat sypiania - hmm, nie czas i nie miejsce, troche
                tak wypalila bez sensu, wydaje mi sie, ze zamurowalo wszystkich w studio
                a P.Mann jak zwykle boski :)
    • paool a Marysia Zduńska? 15.02.05, 09:01
      Dlaczego nie zproszono tak wybitnej piosenkarki? BLĄD.
      XCała ta SZnaS to z gatunku żenua! I ta biedna Pani z Ambasady, siedziała i nic
      nie wiedziała i ta Ochojska. Tzn one były po to by zwycięzcy przekazali swoją
      nagrodę dla ofiar Tsunami?( to zresztas temat na inny wątek) OKROPNE, choc
      zdarzały się perełki ( Panie MAnie i sypinie). Wydxwięk taki, że musiałem 2
      razy robic herbatę, bo nie mogłem patrzec na to wszystko.
      • gianni_vonsacze Re: Bombelosowa makabra 15.02.05, 09:11
        Fakt - obecność Ochojskiej i Ms. Sri Lanka jakoś tak nie za bardzo - bardziej
        by tam pasowała Ilona ze swoją świtą :)
        Co do repertuaru i wykonawców - mam ten program uwieczniony na VHS i wczoraj
        sobie po 22 zrobiłem riplej z piosenki duetu Bombelos - Owad. Zdecydowanie był
        to największy hartkor - szczególnie piski Bombelosowej - aż mna rzucało na moim
        nowym fotelu z IKEI ;) Lucek rewela - facet ma poczucie humoru nie tylko w
        serialu! Luckowa a'la Marlena Dietrich też nie była taka zła (zabrakło lufki z
        ćmikiem). Zaczes spox, Hanka nie (nie dzierżę Kożuchowskiej i cokolwiek by
        zrobiła to chyba będę na 'nie'). Gazela i Ewunia tacy se, Oczy jak Cebule z
        Klarą przeciętnie... Największym errorem programu był brak Chochołów - pan Fogg
        pewnie się w grobie przewracał ze złości, że takich dwóch Farinellich nie
        zaproszono do odśpiewania jego songu...
        • Gość: slepyleon Re: Bombelosowa makabra IP: *.aster.pl 15.02.05, 10:14
          Ja też mam nowy fotel z Ikei i też mną rzucało.Pozdrawiam.
      • bm_ka Re: a Marysia Zduńska? 15.02.05, 09:18
        paool napisał:

> Dlaczego nie zproszono tak wybitnej piosenkarki? BLĄD.
        > XCała ta SZnaS to z gatunku żenua! I ta biedna Pani z Ambasady, siedziała i
        nic
        >
        > nie wiedziała i ta Ochojska. Tzn one były po to by zwycięzcy przekazali swoją
        > nagrodę dla ofiar Tsunami?( to zresztas temat na inny wątek) OKROPNE, choc
        > zdarzały się perełki ( Panie MAnie i sypinie). Wydxwięk taki, że musiałem 2
        > razy robic herbatę, bo nie mogłem patrzec na to wszystko.

Marysia Zduńska była na próbie chóru (w duecie z doktorkiem który przynosi
        operowe kawałki do pracy żeby pacjentów odstraszać od przychodni)i nie mogła
        wziąć udziału w Szansie!
        Z dziwolągów warto wymienic niezwykły fotel zaprojektowany przez uznanego
        designera na ktorym nie można było usiąść ale pani Skretkowska "kazała"
        to zrobić zwycięzcom - po prostu bosssssssssssssskie! ;-))))
        • paool Re: a Marysia Zduńska? 15.02.05, 09:32
          scenografia, faktycznie była przypadkowa ni niedopracowana. Najgorzej ( nie
          mówiąc o fotelu wypozyczonym od Skretkowskiej z piwnicy) wyglądał ten rzutnik
          postawiony na środku! błe drażni mnie i szansa i wszystko... ide na kaę
    • Gość: slepyleon Re: Szansa na sukces IP: *.aster.pl 15.02.05, 10:11
      Bardzo dziękuję za uznanie. Wojtek M.
      • mamciama Re: Szansa na sukces 15.02.05, 10:21
        A mnie się program podobał. Oczy jak Cebule i Klara bardzo ladnie sie zgrali,
        Zaczes i Hania także... Gosza i Sztefen tragedia! Big Bombelos tez nie bardzo...
        (ladnie zaspiewala tylko na Benefisie MjakM) ale chyba od tego czasu glos jej
        sie pogorszyl i to bardzo... falsz nad falsze...Owad spoko.Ja ja lubie, chociaz
        fryz powinna zmienic, bo buzka ladna.
    • Gość: slepyleon Re: Szansa na sukces IP: *.aster.pl 15.02.05, 10:16
      Jestem.
      • pomme Re: Szansa na sukces 15.02.05, 10:18
        a ja Gienia Pigwa :-)
    • oregon Re: Szansa na sukces 15.02.05, 14:13
      I co z tego ze ładnie spiewali, ze ładnie opowiadali, że Mann był dowcipny? Nie
      zmienia to faktu że nie było serialu!!! Nie można było tego puścić o innej
      porze? Czy naprawde potrzebne jest wciskanie aktorów serialowych do róznych
      programów? MjM w szansie, wcześniej Na dobre i na zle u Strassburgera...ileż
      można?
      • Gość: slepyleon Re: Szansa na sukces IP: *.aster.pl 15.02.05, 20:47
        Bo oni mają nas w du..e.
      • Gość: matka Re: Szansa na sukces IP: *.aster.pl 15.02.05, 20:50
        A h.. im w d.. wszystkim.
    • Gość: Fiona Re: Szansa na sukces IP: 217.153.79.* 15.02.05, 17:13
      Zgadzam się z opinią. Również według mnie najlepsza była Hanka i Marek. Owad i
      Cichopek beznadzieja! Ochojska wyglądała na znudzoną i ten ubiór...
      Jakby łaskę zrobiła, że przyszła.
    • Gość: P-77 Re: Szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:09
      To może zabawmy się w oceniających jak w "Idolu".
      M. Sabiniewicz i aktorka grająca Klarę (nie pamiętam jak się nazywa) -
      poprawnie ale bez wyrazu.
      J. Koroniewska i S. Moller - kompletny niewypał, każde śpiewało swoje. Tak samo
      niedobrana para jak w serialu
      T. Lipowska i W. Pyrkosz - właściwie solowy występ p. Lipowskiej, Pyrkosz robił
      za jednoosobowy chórek. Ale generalnie przyjemne wykonanie.
      M. Kożuchowska i K. Kuszewski zdecydowanie najlepiej (a czy przypadkiem
      na "Najpiękniejszych nie śpiewali tego samego)
      K. Cichopek i A. Mucha - cytując partnera tej ostatniej obrzygały nas tym
      wykonaniem, chwała Bogu że nie było braci xero.
      D. Figurska i C. Morawski - zaczęli tak sobie (Morawskiego prawie nie było
      słychać) ale potem było już przyjemnie, piosenka bardzo dobrana ("Co nam
      zostało z tych lat miłości pierwszej"), zresztą właściwie wszystkie piosenki
      pasowały do serialowych losów postaci, co prowadzi do wniosku, że całe to
      losowanie to lipa.
    • Gość: anka Re: Szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:17
      Cichopek w porównaniu z Muchą nie spiewała najgorzej.
      • veritas1 Re: Szansa na sukces 15.02.05, 20:25
        Gość portalu: anka napisał(a):

> Cichopek w porównaniu z Muchą nie spiewała najgorzej.

Napisala muzyczna znawczyni, wychylacjac sie do pilota znad paczki czipsow.
        • Gość: anka Re: Szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 20:29
          Zieeew... zmień płytę bo jesteś nudny.
          • Gość: P-77 Re: Szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:03
            Nie zgodzę się z anką.
            Mucha mniej śpiewaa a wiecej melorecytowała - Mucha mówiąca do muzyki brzmi o
            wiele lepiej niż śpiewająca (czy raczej miaucząca) Cichopek.
            A tak przy okazji - wszedłem na witrynę film polski na temat Muchy i tak mi
            wychodzi, że związek ze znanym dziennikarzem raczej ułatwił jej karierę
            aktorską, bo po większej roli w "Chłopaki nie płaczą" (1999) wydawała się
            aktorsko skończona - w 2000 i 2001 roku grała epizody, w 2002 roku nie pojawiła
            sie w obsadzie żadnego filmu a w 2003 roku (kiedy za sprawą Wojewódzkiego
            zrobiło się o niej głośno) dostała (poza castingiem, jak podejrzewam) rolę w
            najpopularniejszym serialu telewizyjnym.
            • Gość: anka Re: Szansa na sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 22:29
              Mi się własnie nie podobała ta melorecytacja Muchy, moim zdaniem ona ma taki
              nieprzyjemny ton głosu, jakby mówiła z przekąsem (ale może mi się wydaje). A
              może to ogólne wrażenie, bo Cichopek wydaje się być ciepła i serdeczna, ciągle
              się uśmiecha, przyjemnie się na nią patrzy i ciężko się do niej przyczepić :).
        • bm_ka Re: Szansa na sukces 15.02.05, 21:12
          veritas1 napisał:

> Napisala muzyczna znawczyni, wychylacjac sie do pilota znad paczki czipsow.

Wiesz veritas, mam wrażenie że jestes tłustym gnojkiem który brudnymi paluchami
          wali w klawiaturę w mędzyczasie pożerając (właśnie) chipsy popijane coca-colą
          z plastikowej butelki. W przerwach zaglądasz do lusterka, przeczesujesz
          tłuste , rzadkie włosięta lepkimi paluchami, myśląc .."może jestem gruby
          i brzydki ale jak im zaraz dopier... to się lepiej poczuję!
          Mam rację veritas, prawda? he he he ..:-)
          • veritas1 [...] 15.02.05, 22:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • veritas1 ciekawe ze moj post usunieto a powyzszego nie 15.02.05, 22:30
          • romana_polka Re: Szansa na sukces 15.02.05, 23:08
            Lubię Cichopek, co nie zmienia faktu,że miałczała okropnie. Już wolę tę melorecytację Muchy. Ale były sympatyczne bo nie udawały,że umieją śpiewac.Moller i Koroniewska wypadliby całkiem nieźle,gdyby Koroniewska śpiewała serio a nie wydurniała się.Najbardziej podobał mi się Kuszewski, a najmniej Morawski i Dominika (jak na aktorów po szkole cieniutko).
            • bm_ka Re: Szansa na sukces 15.02.05, 23:14
              romana_polka napisała:

> Lubię Cichopek, co nie zmienia faktu,że miałczała okropnie. Już wolę tę
              melorec
              > ytację Muchy. Ale były sympatyczne bo nie udawały,że umieją śpiewac.Moller i
              Ko
              > roniewska wypadliby całkiem nieźle,gdyby Koroniewska śpiewała serio a nie
              wydur
              > niała się.Najbardziej podobał mi się Kuszewski, a najmniej Morawski i
              Dominika
              > (jak na aktorów po szkole cieniutko).

Morawski to chyba w ogóle jakiś sztywniak i wydaje mi się ze sami koledzy
              aktorzy za nim nie przepadają jakoś izolując się od- i dystansując do-, niego
              choc przyznam ze jego gra mi się nawet podoba.
              Sztefen chcial pocałować Koroniewską w usta po skończonym nieudanym występie
              ale chyba nią wstrząsnęła owa perspektywa i odsunęła twarz pozwalając mu na
              muśnięcie (jeśli on umie muskać!) policzka!
    • Gość: ? Re: Szansa na sukces IP: *.pl / 213.155.191.* 16.02.05, 16:31
      tak.. Kuszewski i Gosia..bardzo ładnie im to wyszło ;)) moze jakąś płytke
      wydadzą hehe.. o.. albo powinny wykonywac tutułową piosenkę do serialu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka