Dodaj do ulubionych

Zabójczy tekst Muchy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:10
Już tu o tym wspomniano - "Nawet sypianie z kim trzeba nie zrobi ze mnie
idola".
Nie dość, że to tłuste i puste, to jeszcze rzuca tak prymitywnym grypsem.
Tak w ogóle to wszystkie te gadki na temat ich związku zaczynają mi działać
na układ nerwowy. Jeśli jest mieszana para, która składa się z 40-letniego
prostaka oraz pseudogwiazdy megalomanki, absolwentki przedszkola, to powinna
raczej dla sprostania wymogom etyki i estetyki unikać rozgłosu, a nie obnosić
się tą patologią na lewo i prawo.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Zabójczy tekst Muchy IP: 217.11.141.* 15.02.05, 09:17
      gdybys tego nie skomentowal ...
      to chociaz dobrze by swiadczylo o tobie ...
      • Gość: Duncan Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 09:47
        Gość portalu: kama napisał(a):

> gdybys tego nie skomentowal ...
        > to chociaz dobrze by swiadczylo o tobie ...

Nie kumam tej aluzji, ale mniejsza o to.
    • lezka_z_posen Re: Zabójczy tekst Muchy 15.02.05, 09:33
      tekst był na poziomie przekupy z bazaru,nijak się nie komponował do konwencji
      programu,jakim jest "szansa".mnie bardziej poraziło jednak aspirowanie Muchy do
      wpisywania w rubryce zawód-"aktorka".no bez przesady.
      acha-i chciałam przy okazji pogratulować fryzjerowi Norbiego,że zuważył nagłe
      zagęszczenie kłarów Kuby.niedawno prześwitywała łysina,a teraz burza włosów.też
      mi sie to rzuciło w oczy:)
      • gianni_vonsacze Re: Zabójczy tekst Muchy 15.02.05, 09:48
        o toto - jak mawiał Damian Das Zen Zegarski swego czasu do Krzysztofa Kusika..
        Tekst z wpisywaniem do CV zawód 'aktorka' był mocny!!! Musza rola w PANNIE NIKT
        była jeszcze jako taka, ale to co później to pozostawiam bez komentarza... W
        sumie to gdyby nie Ilona (która pewnie została zwerbowana do zatrudnienia Owada
        przez Wojewódzkiego, bo nijak inaczej sobie tego wyobrazić nie mogie - no,
        chyba, że na porannym kacu to zrobiła...), to o Muszych talentach jedynie na
        jej www. moglibyśmy czytać...
        a tekst faktycznie - bardziej do redlajta pasował niż do Szansy - tym bardziej,
        że podobno tantiemy na tsunami iść mają (podobnie Sztefcio - z tym czy na Sri
        Lance lubią Niemców ://// )
        • Gość: anka Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:22
          A mnie właśnie Mucha w Pannie Nikt dobijała, taka sztucznośc nie zdarza się
          często.
    • Gość: hihi Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.pl / 213.155.191.* 16.02.05, 16:45
      równie dziwaczny był komentarz Kuby w jednym z jego programów.. Gdy gościł
      Mandarynę i rozmawiał z nią o powiększaniu biustu.. Zapytał czy moze tez bez
      problemu zafundowac takie swojej narzeczonej.. ehh czyżby mu jego Ania nie
      pasowała? ciekawe co Mucha sobie pomyslała..
      ps. Tekst Anki o wpisywaniu sobie: zawód "aktorka"- lepiej dobrze grac bez
      żadnych papierów niz miec wpisane "aktor", "aktorka" i kompletnie nie znać się
      na rzeczy... tak uważam..
      • Gość: e Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 16:57
        mucha źle gra,po prostu
        • Gość: P-77 Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:50
          Nie żebym się czepiał, ale dokłądnie taki sam tekst ( o wpisywaniu
          zawodu "aktor" w CV) miała Anna Przybylska(po cholerę pozbyła się takiej
          pięknej grzywki?) po tym jak nomonowano ją do Telekamer.
          A tak w ogóle to wielki mistrz Adam Hanuszkiewicz też nie skończył studiów
          aktorskich.
          Wiem, że zestawienie "Hanuszkiewicz" i "Mucha" brzmi cokolwiek prowokacyjnie,
          ale są znakomici aktorzy - naturszczycy i kiepscy aktorzy z dyplomami.
          • lezka_z_posen Re: Zabójczy tekst Muchy 16.02.05, 19:26
            gajos dostał się do szkoły aktorskiej za czwartym razem-posiadanie dyplomu nie
            jest gwarancją bycia utalentowanym aktorem.ale mucha to akurat przykład braku
            talentu i braku dyplomu w jednym.
        • Gość: m_jak_maruda Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.05, 22:33
          Że źle gra, to nic. Kto w tych knotach dobrze gra. Ale jej nie da się po prostu
          słuchać. Styropian na szkle już chyba milszy dla ucha. Mój kolega zwykł mówić o
          tego typu tembrze głosu: jak ja bym tak mówił, to bym pisał.
          • xemxija Re: Zabójczy tekst Muchy 17.02.05, 16:48
            Dla mnie Mucha bez dyplomu jest o niebo lepsza niz Koroniewska z.
            • Gość: xxx Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:02
              tu sie zgadzam
              • Gość: Fiona Re: Zabójczy tekst Muchy IP: 217.153.79.* 17.02.05, 17:40
                Zastanawiam się dlaczego Koroniewska(taka myszka) w serialu MjM jest wiecznie
                niezadowolona,powolna, brak jej radości życia, a to przecież młoda osoba. Czy
                taka ma być w tym serialu dalej.Kiedy to się zmieni, niech coś zrobią. Naprawdę
                można lubić czy nie Owada , ale uważam,że lepsza jest jako aktorka od
                Korniewskiej. Więcej w niej życia i lepiej dobiera ubiór. Może się mylę, ale
                słyszałam, że Z.Buczkowski też nie ma szkoły aktorskiej, a jaki z niego dobry
                aktor. Dyplom to nie wszystko trzeba mieć to coś, żeby zaistnioeć na scenie, czy
                ekranie. Pozdrawiam
                • Gość: eja Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:09
                  Buczkowski jest tak samo sztuczny jak Mucha,no i raczej bym nie powiedziała,że
                  dobrze się ubiera Te jej sweterki które podkreślają brak talii.Koroniewska
                  jednak potrafi lepiej się ubrać.
                  • pomme Re: Zabójczy tekst Muchy 18.02.05, 08:01
                    W kwestii ubioru nie bede sie wypowiadać, ale w kwesti preferencji powiem,że
                    Mucha ma w sobie jakąś ikrę i mimo, że jej nie lubię uważam, że może jeszcze
                    coś z niej być natomiast Koroniewska jest maksymalnie bezbarwna i bezpłciowa
                    nie tylko jako postać... nie widze w niej za grosz talentu
                    • deczko Re: Zabójczy tekst Muchy 18.02.05, 12:20
                      pomme napisała:

> W kwestii ubioru nie bede sie wypowiadać, ale w kwesti preferencji powiem,że
                      > Mucha ma w sobie jakąś ikrę i mimo, że jej nie lubię

Dokladnie. Ona swoje braki zakrywa ta ikra, widac jak jej sie chce grac w tym
                      serialu, jak jej zalezy gadac bzdury i wdzieczyc sie do Chochola, ktory do niej
                      w ogole nie pasuje. Ma swoje piec minut, nie ma co...

Koroniewska. Jak na nia patrze to mnie mdli. Niby taka swieta (bo ma taka
                      fizjonomie), a taka puszczalska. Glupia postac!
                      • Gość: xxx Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 16:21
                        dlaczego puszczalska???
                • Gość: nesca Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.block.alestra.net.mx 18.02.05, 02:06
                  buczkowski ma zdaje sie dyplom - zdal egzamin eksternistyczny
                  • Gość: ja Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 12:32
                    he , he , podobnie jak Olbrychski
                    • Gość: Duncan Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:29
                      Lubaszenko też chyba nie ma dyplomu, a Wojtek Pszoniak to podobno nawet matury
                      nie ma.
                      • Gość: kama Re: Zabójczy tekst Muchy IP: 217.11.141.* 18.02.05, 15:36
                        Lubaszenko ma eksternistyczny a zagral przed nim wiecej niz nie jeden dojrzaly
                        aktor
                        oj niby tyle wiesz a tu nic
                        • Gość: Duncan Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:55
                          Chodziło mi o to, że nie skończył Szkoły Aktorskiej w normalnym trybie,
                          omnibusie.
    • bez_mapy Re: Zabójczy tekst Muchy 18.02.05, 20:28
      Wyluzujcie się ludzie i nie bądźcie tacy pruderyjni. Moim zdaniem, żart Muchy
      świadczy o jej dystansie do samej siebie i wcale nie był niesmaczny. Trochę
      humoru, ponuraki, przecież w waszych domach też się na pewno żartuje na tematy
      sexu. :)
      • Gość: P-77 Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:25
        Mam takie wrazenie, że to co robią Wojewódzki i Mucha można by nazwać publiczną
        ochroną własnej prywatności. Wiecie co mam na myśli.
        • Gość: :) Re: Zabójczy tekst Muchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:29
          Ja mam identyczne wrażenie,w dodatku bym się wcale nie zdziwiła gdyby się
          okazało,że Wojewódzki jest homo a ona go kryje - taki układ:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka