Gość: kij IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 24.02.05, 22:19 Nigdy nie zapomne jego genialnej roli Duńczyka w filmie Vabank. A wy drodzy forumowicze jakie lubie filmy z udziałem tego świetnego aktora filmowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Witold Pyrkosz jest wspanialy 24.02.05, 22:21 ah ah jaki szczwany lis sie znalazl :P najpierw kozuchowska, teraz pyrkosz hehe to ja teraz napisze, ze uwielbiam jego role w serialu M jak milosc w ogole kocham ten serial i uwaznie sledze wszystkie odcinki - i nowe i powtarzane oczywiscie glownie ze wzgledu na pana Pyrkosza zycze sobie wiecej takich seriali i takich dyskusji na forum seriale :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Witold Pyrkosz jest wspanialy IP: *.crowley.pl 24.02.05, 22:23 No i jeszcze "Czterej pancerni" czyli: - pyrkosz pyrkosz i nie jedziesz - bo mi pieczka nawaliła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walosz Re: Witold Pyrkosz jest wspanialy IP: 81.210.22.* 24.02.05, 22:33 Balcerek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagna Re: Witold Pyrkosz jest wspanialy IP: *.net.pl / 80.48.185.* 24.02.05, 22:39 no to teraz wątek już musi być wywalony do Seriali: 1 film kontra 3 seriale, nie ma bata ;D Odpowiedz Link Zgłoś