Gość: DŻEJMS BŁĄD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:40 oj starsznie dzisiaj ponurao..skłania to do reflesji czy to znaczy,że jaka telewizja taka pogoda? w telewizji śnieży... na dworzu śnieży... widzę pewną analogię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DŻEJM BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:39 tak, tak..jak juz nikt o pogodzie gadać nie chce to trzeba się zastrzelić.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzejms_blond Re: FORUM: POGODA :-) 25.02.05, 17:47 oj tak, strasznie ponuro.Szary snieg na ulicach, szaro na forum ... Moze tak po browarku? Sobie zagrzeję z soczkiem a Ty wolisz bez? dżejms_bm_kowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:55 może być ZZZZZZZZZZZ ale nie na gorąco!!! bez gożdziachów.. błe... no ale trzeba sie trzymać tematu , bo nas wyrzycą do działu KULINARIA... oj, okropna pogoda....okropna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:27 Na szczęście Krecik kupił sobie nową kurtke i już nie marznie na balkonie zapowiadając kolejne śnieżyce... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 25.02.05, 19:10 "a... deszcz padallll i padallll..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:35 no ale tutaj jest całkiem przyjemnie, prawda? prawda.. i nikt nie przeszkadza...miło jest znaleźć kogoś na poziomie.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 28.02.05, 10:16 za to dzisiaj niezwykle pięknie za oknem.... jakież to szczęście móc rano wstać... popatrzeć w promyki słoneczne... a nie jakieś tam OSKARY....KACZMARKI... jakie to szczęście że nie było transmisji...znowu wstałby człowiek... niewyspany..a tak...słonko... pogoda... ech ten DWORAK to wspaniały chłopak..tak dba o nas.... DZIĘKUJEMY CI , kuźźźźźźźźźźźźźźwa, DOWRAKU JEDEN!!!!!!! ".........a deszcz padallll i padallll.........." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:48 >>>>>>DZIĘKUJEMY CI , kuźźźźźźźźźźźźźźwa, DOWRAKU JEDEN!!!!!!! > ".........a deszcz padallll i padallll.........."<<<<<<<<<< chyba DWORAKU miało być..GŁĄBIE... ale deszcz rzeczywiście jakby padalll i padalllll........... ...ale nad Ohio się przejaśnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:39 ciekawe czy WANDZIA nas zauważy.... chociaż jak pada, to chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:25 no witam serdecznie... sypie dzisiaj prawda...? no tak, niby marzec a jednak... to dziwne ,że jeszcze nikt nas stąd nie wyrzucił jakiś BLOG się z tego wątku robi... a niech się robi...co mi tam czego jak czego ale o pogodzie to ja gadać nie cierpię..i ludziom się nie dziwię... szkoda tylko starego, dobrego FORUM..oj szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 01.03.05, 10:06 ależ oczywiście,że szkoda.. no cóż WRÓCIŁO NOWE..trzeba się dostosować.. jaki PAN taki KRAM... a na pochyłe drzewo to i Salomon nie naleje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:31 cośmnie łamie w kościach dzisiaj... chyba wojna będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:13 ...albo podniosą abonament.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:41 no witam serdecznie... ale dzisiaj pięknie prawda? słońce i takie tam... a jeszcze wczoraj ponuro było..to chyba przez ten film o Bushu... taaaaaaaaa, to na pewno przez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 02.03.05, 17:15 ...albo przez tą noc z pilotem.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:02 MINUS PIĘTNAŚCIE!!!!!!!!!!!!! O MADER-FADER..... zapowiadają białe święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:03 a dzisiaj moj kochany Dworak straszył... że jak nie będziemy płacić abonamentu , to naśle na nas policję...taką jak "za niemca"... (?) czyli... minus piętnaście i nadal się ochładza....oj nie dobrze panie bobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:02 ODWILŻ...nie będzie podwyżek abonamentu... moge spać spokojnie...jeśli nie podniosą cen biletów pekaesu uda mi się przeżyć do pierwszego.... uffffffffff..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:59 Oj! sypnęło...sypnęło...dobrem kulturalnym w ten łikęd... aż dwa dobre filmy na jedynce..no.. no..? czyżby pan D. chciał udowodnić,ze warto płacić abonament?-zaczynam się łamać... a moze to tylko brak wapnia..? tak, chyba tak... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 08.03.05, 09:57 śnieżyło..och jak śnieżyło....zaśnieżyło stolice naszą kochaną i wioski równie piękne.. śnieżyło tak bardzo,że nie widać było talii Owada Pełen konfuzji poszedłem spać... ...z pilotem Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 09.03.05, 12:34 ..sie ktoś wypowiedział..."na dworze" co?..ale nie ważne... marzec- tak? kocury marcują-tak? ale dlaczego wszystkie..pod moim oknem-tak? wchodzę do domu a tu kocimi sikami jedzie, jak za przeproszeniem, polityką z tiwi... robią mi na drewienka, którymi palę w kominku...tak kocury jak politycy... pełno ich wszędzie i coraz bardziej miałczą...chyba wybory będą w tym roku albo wojna...? jak nic...trzeba zapasy robić... ciekawe czy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 09:27 gdy w latach 70-80tych komuchy kradły na lewo i prawo..ludzie się buntowali i w końcu wyszli na ulice Gdy teraz kradną nie mniej, gdy wybucha afera za aferą...ludzie grzecznie chadzają po supermarketach, jeżdżą w Alpy, jakby nic się nie działo..bo przecież, cyt: "najgorsze som żydy i pedały, prosze pani" gdy sobie to dzisiaj , przy porannej kawie, uświadomiłem to ,aż mnie zmroziło.. (MINUS 18) muszę uważać!!!żeby tylko niczego sobie nie odmrozić... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 11.03.05, 10:13 pochmurno, nijako, buro... stan wyczekiwania.... aż tu niespodzianie... BACH!...takaż oto strona!!!! www.giertych-stop.kom.pl/news.php znak,że wiosna idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 14.03.05, 10:09 łikęd minou chorzo... sie strułem czy jak? to pewnie to przesilenie wiosenno-jesienne..? trzeba będzie mnie przenieść do separatki..bo jak rzygnę............. to po całym forum poleci...bez względu na to czy to forum telewizja czy aktualności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 09:54 Och!pardą..od wczoraj...forum kulturum... trzeba będzie język zmienić na bardziej ludzki...warsiafski... tak więc od dzisiaj bedę "womitował"...a nie jakieś tam "rzygał" czego sobie i państwu życzy... Żan de Mistejk... p.s. wiosna przyszła!!!!!!!!!! wytrzymałem wczoraj AMORES PERROS do drugiej w nocy a mimo to, rano wstałem świeży i wypoczęty... CUDA JAKIEŚ.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 16.03.05, 09:59 ...ale dzisiaj to już gorzej... jeden wielki womit... plucha za oknem ,w pracy mrózzzzzzzzzzzzzzzz a w sercu drzazga siedzi... ale nic to prezydentem ma zostac ROMAN gie..powiedział,że wszystko zmieni... od razu chce się żyć..eeee wyć...nieee... żyć..chyba.. może zrobi porządek z tą pogodą...? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 17.03.05, 09:55 pogoda znacząco obniżyła poziom intelektualny rodaków.. drżę z niepokoju bo oto "forum bez ottka" przeistoczyło się z jeziora marzeń w rozlane szambo... ech...i znów czeka mnie nieznośna s@motność w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:08 a propos szamba... ponoć od wczoraj wiosnę mamy...? rzeka wylała i zalała szambo sąsiadom...szambo dopłynęło wraz z wiosną i rzeką do mojej studni i takto jestem bez wody...choć naokoło WOOOODA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 17:17 to ci historia ... prawie miesiąc a ten głupi wątek jeszcze się trzyma... że też nikt go nie wywalił? OTTEK to jednak dobry chłop jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 25.03.05, 14:31 O! i to by było podsumowanie minionego miesiąca... MIESIĄC..MIESIĄC pisania głupot.... aż strach, co to Internet robi z ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:49 takie słońce, to dziwna sprawa jest...? wystarczy że poświeci wiosennie a od razu dziury w jezdni wyglądają ładniej... ludzie przystojniej..nawet przydrożne śmieci prezentują się efektowniej... może dlatego, gdy w święta zaświeciło ambitniej z ekranu, ukochany-nasz-Dworak wyglądał jakoś....inteligentniej? może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 10:38 ŁOŁ!!! żnowu nasz przenieszli... teraz robimy w "prasie i mediach" bożżżż, czujemy sie zaszczyceni...i bardzo przeniesieni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: FORUM: POGODA :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:27 ostatni dzień marca....o kej przesunięto czas o godzinę do przodu..o kej... tylko niech mi ktoś przesunie zegar wewnętrzny... psia krew..codziennie zasypiam do pracy... (1.04)ciekawe jaki psikus czeka mnie jutro...? autobus nie przyjedzie? czy może w telewizji będzie jakiś dobry film, dla odmiany...? i w połowie wyłączą prunt... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: FORUM: POGODA :-) 01.04.05, 12:26 jakoś nie chce mi się dzisiaj dowcipkowac...chyba nikomu się nie chce... w taki dzień...? (J.P.II) Odpowiedz Link Zgłoś