Gość: Korniszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 08:37 Właśnie wypatrzyłam, że teraz ona zaczęła się afiszować z plasterkiem anty na odsłoniętych i publicznie udostępnionych częściach ciała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anan Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:02 Podobno Durex rusza z nowa kampania i niedlugo aktorzy postrzegani jako prawdziwi twardziele beda chodzic z lekko rozpietym rozporkiem z ktorego bedzie wystawac to, co Durex robi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:20 rozmawiałem ostatnio ze znajoma endokrynolog która przez parę lat pracowała w Belgii. Prowadziła tam badania nad ubocznymi skutkami stosowania srodków antykoncepcyjnyh przez kobiety. Okazało się że powodem otyłosci nastolatek w Europie jest przede wszystkim używanie środków antykoncepcyjnych. Tworzy się wtedy taki charakterystyczny "galaretowaty" tłuszczyk własciwy starszym paniom oraz piersi zaczynają być "oklapłe". No ja nie bede pisał bo sie na tym nie znam. A moze Mucha ma antynikotynowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zara Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:24 Gooner, musze Cie zmartwic. Moja siostra pracowala nad badaniami klinicznymi przed wprowadzeniem plastrow antykoncepcyjnych na rynek, monitorowala badania i prowadzila baze danych. Ze wszystkich srodkow antykoncepcyjnych ten najmniej wplywa na wahania wagi. A ze idiotyczne jest afiszowanie sie nim, to swoja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 10:01 Ciężką kasę za to dostała, to co jej szkodzi trochę idiotki z siebie zrobić? Ma swoje 5 minut (serial + związek z Wojewódzkim), to się ustawia. A że jakość tych 5 minut niska, to i cóż? Kasa leci. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 10:06 Kubuś się żenić nie chce to co ma się biedula narażać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 10:08 Już widzę, jak Kuba chce się wplątywać w dzieciaka z nią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:30 Owad nosi plaster chyba od niedawna a wyglada jak żelowy misiek któremu klapły dydki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:38 ;-))))))))))))))))))) dobre;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 11:49 wole miec oklaple cycki niz male przedszkole w domu.a swoja droga to pokazywanie plasterkow wszystkim uwazam za dziecinne i glupie,bo wiadomo ze kazdy "to" robi,wiec moje zdanie jest takie ze to jakies zakompleksione dziewczeta pokazuja ze ktos je w koncu chce. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 12:06 Chyba dość łatwo się domyslic, że to kampania reklamowa producenta plastrów, więc nie jest to dziecinne i głupie, tylko zawarte w kontrakcie. Myślę, że ten sposób zarabiania pieniędzy nie jest najgorszym, jakie wymyśliła ludzkość. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:07 No to ja wam opowiem historie której byłem naocznym świadkiem. Byłem na slubie kościelnym na wiosnę,zrobiło się ciepło więc panna młoda zdjęła to co miała na ramionach (nie wiem jak to się nazywała) no i została w samej sukni która kończyła się zaraz za dekoltem, i tych rekawiczkach z firanek (tak to wygląda) do ramion. No i księdzu oraz rodzinie zaprezentowała sie ze ślicznym plasterkiem. Ksiądz jak to zobaczył natychmiast zażyczył sobie powtórnej spowiedzi. Slub się opóźnił o godzinę a rodzina pary młodej najadła sie wstydu. Całe miasteczko huczało od plocinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:39 Ach, ta wiejska mentalność. Jak można uprawiać seks w celach innych niż prokreacja i jeszcze stosować środki antykoncepcyjne! No i jeszcze ksiądz zobaczył i zagrzmiał, jaki wstyd dla rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Mucha z plasterkiem IP: *.net 28.02.05, 13:18 na czole mogła sobie przylepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:21 Wiejską mentalność to masz może Ty? Tak w ogóle mieszkam na wsi w domku i nie wiem w czym lepsi są mieszkańcy śmierdzących odrapanych, bloków żyjący w slumsach i jeszcze się tym chełpiący? A wracając do meritum, czy przyczepiłabyś sobie tampon do sukienki? Albo rolkę papieru toaletowego? Nie widzę w tym jakoś nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 13:49 Fajnie sie dowiedzieć, że miasta to w gruncie rzeczy obdrapadne slumsy :))). O tym, że wiejska społeczność (społeczność, nie jednostki) nie jest tak postępowa i światła jak miejska chyba wszyscy wiedzą. > A wracając do meritum, czy przyczepiłabyś sobie tampon do sukienki? Albo rolkę > papieru toaletowego? Plaster antykoncepcyjny to to samo co tampon czy rolka papieru toaletowego :)? Tylko antykoncepcyjny czy antynikotynowy, na odciski lub taki zwykły, żeby zakleić skaleczenie też się kwalifikują jako obciach i brak dobrego smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Mucha z plasterkiem IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.02.05, 14:51 Plaster antykoncepcyjny można przykleić sobie w wielu miejscach i naprawdę nie musi to być widoczne. To gdzie panna młoda go sobie przykleiła świadczy o głupocie i braku poczucia estetyki tej dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:49 Ale mi naprawdę wisi gdzie ona sobie ten plaster przykleja i chyba każdemu powinno to wisieć. Śmieszy mnie to oburzenie i wstyd, bo ksiądz coś tam powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucho-lep Re: Mucha z plasterkiem IP: *.veranet.pl 28.02.05, 17:57 Skoro laska bierze ślub kościelny, to niech akceptuje reguły gry od początku do końca, a jeśli nie wiesz to cię oświecę, że kościół jest przeciw antykoncepcji, stąd odpowiednia reakcja księdza. Jakby nie było stosując plaster złamała reguły gry, więc co cię tak dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:08 Zakłamanie, dwulicowość i obłuda, ale chyba tylko ja to widzę. Przed księdzem trzeba padać na kolana. Typowo polska, katolicka mentalność. Proponuję, żeby szpiegować osoby, które chcą wziąć ślub, a jeśli stosują antykoncepcję to won. Aha - ja na miejscu tej parki wzięłabym innego księdza, a takiego, który chce dyktować warunki na moim ślubie wywaliłabym na zbity ryj. Ale co ja piszę, ksiądz jest święty a rodzina najadła się wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumio Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:22 A jakiez miasto i spolecznosc tego miasta wydalo tak osobe, jak Ty? Na pewno nie bylo to miasto i spolecznosc oklejona w widocznych (tajnych tez zreszta) miejscach plastrami antykoncepcyjnymi. Ale tez z pewnoscia nie bylo to miasto ani spolecznosc, ktoremu bliska jest estetyka i gust. Oj glupitka jestes jak gaska, ale oczywiscie miejska gaska :> Zebys nie miala watpliwosci jestem z miasta (bardzo duzego) i jestem ateistka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:27 > Oj glupitka jestes jak gaska, ale oczywiscie miejska gaska :> No to zaraz się załamię, ze tak krytycznie oceniłaś mój poziom intelektualny, o wszechwiedząca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:29 > Zakłamanie, dwulicowość i obłuda, ale chyba tylko ja to widzę. Przed księdzem > trzeba padać na kolana. Typowo polska, katolicka mentalność. Proponuję, żeby > szpiegować osoby, które chcą wziąć ślub, a jeśli stosują antykoncepcję to won. > Aha - ja na miejscu tej parki wzięłabym innego księdza, a takiego, który chce > dyktować warunki na moim ślubie wywaliłabym na zbity ryj. Ale co ja piszę, > ksiądz jest święty a rodzina najadła się wstydu... No i weź chłopie wymyśl kobietom głupia historyjkę a te już za kłaki sie biorą. Rewelacja. Tak trzymać dziewczyny. buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 18:53 Gość portalu: gooner napisał(a): > No i weź chłopie wymyśl kobietom głupia historyjkę a te już za kłaki sie biorą. > Rewelacja. Tak trzymać dziewczyny. buhahaha Wiesz co, gooner??!! jestes prowokator i wstręciuch! :-))))) (hi hi hi prawie się popłakałam ze śmiechu!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:12 ale dały Panie ognia. Jak Czujkow pod Stalingradem. Pojawiły sie nawet wątki klasowe - o wyższosci obskurnego miejskiego bloku nad villa rusticana. A tekst o księdzu i małomiasteczkowości to po prostu winien trafić na stronę "Warto poczytać" Zgadzam się natomiast z tym ze jesli te plastry reklamuja osoby niepełnoletnie to jet to już problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:29 Ale ty jesteś sprytny, Gooner na prezedenta! Wymyśl jeszcze coś mądrego. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Mucha z plasterkiem 17.03.05, 12:40 "ja na miejscu tej parki wzięłabym innego księdza, a takiego, który chce > dyktować warunki na moim ślubie wywaliłabym na zbity ryj." ale to nie Ty rządzisz w kosciele a jesli przychodzisz po cos do kosciola to stosuje sie do niego więc nie wywalilbys Ty księdza z kosciola tak samo jak ksiądz nie moze Ciebie wywalic z Twoego domu Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa anka co ty pieprzysz 17.03.05, 15:32 Jak ktos ma w powazaniu katolickie obrzedy i mentalnosc to niech sobie szopke pod tytulem slub w kosciele daruje. I ja uwazam, ze dobrze jej wstydu narobil. Jesli wchodzisz miedzy wrony musisz krakac jak i one Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Mucha z plasterkiem IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.02.05, 14:47 A nie kumasz, że tu chodzi o promocję środka antykoncepcyjnego i dlatego ma być u osób, które go reklamują, widoczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolly Re: Mucha z plasterkiem IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.02.05, 14:45 No to jestem wyjątkiem, bo biorę pigułki od 3 lat i figura jeszcze mi się poprawiła(trochę schudłam). Nie mam co do niej zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:09 Ale zaczelas rozmawiac sama ze soba i masz mnoga osobowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Mucha z plasterkiem IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.02.05, 14:44 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Condomi Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:20 No to czekamy aż Kuba załzy na głowę gumową czapeczkę i będą ładną parką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:03 To jest raczej antynikotynowy. Nie sądze, by Kuba Wojewódzki był w stanie cokolwiek stukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:47 Chciałam załączyć dla Was link z fotką, niestety jest tak rozbudowany, że zanim dobrnęłabym do końca w przepisywaniu, to bankowo bym coś przekręciła. Owa koszmarna fotka znajduje się na stronach SuperExpressu (www.se.com.pl) do notki: "Kuba czas na dzieci!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Mucha z plasterkiem IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 16:41 www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1316 Odpowiedz Link Zgłoś
pnd Re: Mucha z plasterkiem 18.03.05, 01:06 Gość portalu: ktoś napisał(a): > www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1316 Co to jest na milosc boska "Pokolenie Power" i co ma z tym wspólnego Kaja Paschalska? To jakas nowa kampania napojow energetyzujacych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsA Re: Mucha z plasterkiem IP: *.autocom.pl 28.02.05, 16:47 ale macie problem... naprawdę :) Może niektore kobiety/dziewczy przy okazji zastanowią się czy nie skorzystać z tej metody... Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 17:00 kaja paschalska tez ma plasterek :-) to juz nie przelewki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kleoo plaster na MUCHY :P 28.02.05, 17:23 to daje połączenie Muchy i plastra hihihi lepiej niech sobie taki plaster przyklei na ciało i go eksponuje Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 18:03 Luuuuuuudzie! XXI wiek a połowę dyskutantów w wątku szokuje i zniesmacza plaster antykoncepcyjny???????!! Z tego powodu wyzywamy się od wiejskich buraków i miejskich boomów ze slamsów ... fe...! Gdzie my żyjemy? Jeśli chodzi o Owadka to wszyscy wiemy że noszenie przez nią plastra w widocznym miejscu to zwykla kampania reklamowa - to tez Was dziwi??? Anna Mucha bierze za to kasę a przy okazji jest to najlepszy sposób na rozpropagpowanie tego rodzaju antykoncepcji, wszak wszzyscy komentują/my te plastry na Skrzyneckiej, Musze .. itd.. :-)) Natomiast noszenie plastra przez nieletnią Kaję Paschalską .. no to juz jest problem, tym bardziej że plotka głosi że rudowłosa piękność nastoletnia przylepiła go sobie nieproszona przez nikogo, nie biorąc ani złotówki za pokazywanie się z owym plastrem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:09 > Natomiast noszenie plastra przez nieletnią Kaję Paschalską .. no to juz jest > problem, Paschalska chyba ma 19 lat, więc jest pełnoletnia. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Mucha z plasterkiem 28.02.05, 18:18 Gość portalu: anka napisał(a): > > Natomiast noszenie plastra przez nieletnią Kaję Paschalską .. no to juz j > est > > problem, > > Paschalska chyba ma 19 lat, więc jest pełnoletnia. Paschalska nosi plaster od ubiegłego roku a wydaje mi się ze w tym roku skończy 18 lat - moze sie mylę ale w jednym z wywiadow mówiła ze gra w Klanie osobę o rok starszą niż jest w rzeczywistości. Jeśli nawet się mylę co do jej wieku to noszenie przez nastolatkję plastra antykoncepcyjnego w widocznym miejscu, bez powodu zwanego KASĄ ... to tak jak gdyby wołała: "słuchajcie ludziska! ja juuuuuuuż się bzykaaaaaaaaaaam!" hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:11 Kaja Paschalska urodziła się 25 lutego 1986roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:54 czegoś nie rozumiem- od kiedy trzeba byc pelnoletnim, żeby uzywać srodów anty? he? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: kaja 28.02.05, 23:07 Gość portalu: ana napisał(a): > czegoś nie rozumiem- od kiedy trzeba byc pelnoletnim, żeby uzywać srodów anty? > he? Nie trzeba byc pełnoletnią żeby używac środków antykoncepcyjnych ale tez nikt nie pisze sobie np. na czole: 'używam pigułek antykoncepcyjnych' lub: 'stosuję gumki' chyba że bierze udział w kampanii reklamowej i placą mu za przyklejenie plastra antykoncepcyjnego na ramieniu. Żaden z tych warunków nie jest spełniony w przypadku Paschalskiej. To co robi nastoletnia Paschalska jest po szczeniacku - głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korniszon Re: kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 23:12 W takim razie ona to pewnie robi dla szpanu i mody. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: kaja 26.07.05, 23:24 Kaja sczerzy sie w usmiechu na plakacie w poczekalni u ginekologa, z podpisem ze "juz wybrala":Dtuz obok plakatu Muchy:)wiec jest powiazna ta sama umowa co ww.ot co:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: Mucha z plasterkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:43 to nie plasterek !1 to jest lep na MUCHY!! a nie żaden plaster!! to on się przyczepił do niej, ona go sobie nie przyczepiła!! i dajcie spokój muszce!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek1 Re: Mucha z plasterkiem 26.07.05, 15:27 Ostatnio podano kwotę, za którą Mucha obnosi się z plasterkiem. Jest to 400 tys. złotych. Odpowiedz Link Zgłoś