Dodaj do ulubionych

Nowe ''Mamy Cie''

01.03.05, 20:03
Od dziś nowe odcinki.
Powtórek nie oglądałem,więc może bez znudzenia spojrze na Majewskiego.
Ale powtarzanie całego poprzedniego seoznu w niedzile o 20.00 było wielkim
błędem,który mogł skutecznie zniechecic do dalszego ogladania show majewskiego
Ciekawe czy beda mieli chociaz nowe pomysły.
Zobaczymy.
Dziś wkręcane będa ososby z ''klasą'' więc moze być ciekawie:)
Obserwuj wątek
    • michal_82 Re: Nowe ''Mamy Cie'' 01.03.05, 20:05
      Szapołowska (chyba do policjanta, który kwestionował jej OC):
      "Pan nie zdaje sobie z sprawy z kim rozmmawia?"

Chyba da popis. :D
    • Gość: plejer Re: Nowe ''Mamy Cie'' IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 01.03.05, 22:47
      Hmnnn ogolnie fajnie było...
      Najlepsze wrazenie p Bursztynowicz.
      Naturalnie ,zabawnie bez robienia z siebie gwiazdy:)
      Szapołowska dała popis ,było zabawnie w szegolnie w odniesiueniu do
      majewskiego:))W gagu pokazał niestety swoją teryanie i wypadła bardzo
      niekorzystnie.
      Porazka moim zdaniem był jednak ostatni numer.
      Nie wiem czemu ale nie bawia mnie zarty Pregowskiego.
      Sztucznie i nieciekawie.

• michal_82 Re: Nowe ''Mamy Cie'' 01.03.05, 23:21
        Podobał mi się pierwszy i drugi żarcik. Trzeciego nie obejrzałem, bo nie miałem
        ochoty po wstępnej gadce tego małego głupka.

Szapołowska - każdy by się zdenerwował, rozwalonym nowiutkim samochodem i
        rozumiem jej zachowanie. Jeszcze do tego sprawcy mieszali ze znakami i uciekali
        z miejsca wypadku. Śmieszne były te jej koorwy. :D

Dwie ciekawe rzeczy zwróciły moją uwagę. Zamiast "pijany" cały czas
        mówiła "pjany", "pjani". No i zdziwiło mnie, że nie kapnęła się, że to żart,
        ponieważ jeden z robotników to aktor grający regularnie scenki w 997. Może tego
        nie ogląda :) Jednak w zeszłym roku była taka dosyć długa reklama Neostrady
        gdzie on występował. Puszczano ją bardzo często. Motyw był o wysyłaniu CV i
        znajdywaniu pracy w Internecie. Pamiętacie? "Pyk! I poszło!".
        • Gość: wiejska głupka Re: Nowe ''Mamy Cie'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 11:16
          nie pamietam!
          chyba mam zbyt dużo zajeć i nie moge tak dokładnie oglądnąć tv...
          przykro...
    • Gość: Monika Re: Nowe ''Mamy Cie'' IP: *.scene.pl 01.03.05, 23:16
      plejerr napisał:
      > Dziś wkręcane będa ososby z ''klasą'' więc moze być ciekawie:)

Klasę ma tylko p. Bursztynowicz. Jest ciepła, sympatyczna i kulturalna.
      Szapołowska - strrrrraszna! Dla takich osób jak ona takie programy są
      niebezpieczne, bo odsłaniają prawdę. Jest manieryczna, arogancka i wulgarna.

• lunatica kiedy powtórka? nt. 01.03.05, 23:34

• Gość: :/ Re: kiedy powtórka? nt. IP: *.devs.futuro.pl 02.03.05, 03:41
        Barbara Bursztynowicz wypadła moim zdaniem najlepiej. W ogole wygląda na bardzo
        ciepłą i raczej pogodną osobe, a nie to, co jej bohaterka w "Klanie" - wiecznie
        nieszczęśliwa. Rozbawiło mnie to, że pani Basia nie ma orientacji w terenie i
        nie wie gdzie się teraz znajduje. :):):)

Szapołowska = żenada. Nieźle tam raz pojechała z wulgaryzmami, a na córkę darła
        się jak na małe dziecko.
        • Gość: mm Re: kiedy powtórka? nt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 08:58
          A mnie ten gag przestał bawić, jak zobaczyłam, ze ona ma łzy w oczach. Takich
          żartów nie lubię.
    • agata_to_ja Re: Nowe ''Mamy Cie'' 02.03.05, 09:57
      Świetna Bursztynowicz, Szapołowska - nawet mnie nie raziło jej zachowanie,
      jedynie zaskoczyło - oficjalnie taka babka z klasą, subtelna, eteryczna, a tu
      wyszła zwykła baba, jak każda. Owszem, było parę zgrzytów, już tu wspomnianych -
      "pjani", zarówno brzmienie tego słowa, jak i powtarzanie go z uporem maniaka i
      oskarżanie wszystkich dokoła o nadużywanie, "Pan chyba nie wie, z kim pan ma do
      czynienia". Ale już k... j.... mnie rozśmieszyła. "Zapnij się" do córki też
      było dobre :)
      Natomiast żenujący ostatni numer - Pręgowski nie do przyjęcia, a Kot zaskoczył
      mnie swoim sztywniactwem. I to przede wszystkim w studiu. Właściwie nie wybąkał
      ani słowa. Fakt, że Pręgowski mu nie dał możliwości.
      W Camera Cafe lubię Kota bardzo i w Na dobre i na złe i w ogóle wróżę mu sporą
      karierę. Nie mogę się doczekać jego roli w filmie o Riedlu. Tym bardziej mnie
      rozczarował swoim zachowaniem w studiu.
      • Gość: nesta_fan Re: Nowe ''Mamy Cie'' IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.05, 10:48
        Faktycznie, ja też spodziewałam się innego Kota . Ale zauważmy ,że właściwie on
        pokazał się prywatnie pierwszy raz i taki po prostu jest ( on w Camera Cafe
        grał luzaka ).Myślę jednak ,że Kot raczej jest aktorem który woli grać
        wartościowe role ( chociaż nie zawsze można tak przebierać ) niż 'bywać' na
        różnych imprezach.Wydaje mi się, że ten program go trochę nudził i męczył.
        Może się mylę , czas pokaże.
        • agata_to_ja Re: Nowe ''Mamy Cie'' 02.03.05, 10:51
          Wiesz co, przemyslałam sprawę i może to akurat dobrze o nim świadczy. W końcu
          nikt go nie pytał, czy chce być wkręcany, prawda?
          • Gość: nesta_fan Re: Nowe ''Mamy Cie'' IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.05, 11:30
            Prawda. Zobaczysz -> jeszcze będą z niego ludzie ( ale muszę Ci powiedzieć ,że
            jestem znana z tego ,że nie jestem dobrym psychologiem ).
    • narysuj.mi.baranka Re: Nowe ''Mamy Cie'' 02.03.05, 11:28
      A ja mam nadzieje, ze jeszcze raz powtorza poprzedni sezon, bo wciaz nie
      widzalam wszystkich odcinkow.
    • piekielny.twist Re: Nowe ''Mamy Cie'' 02.03.05, 13:24
      Widziałam tylko Szapałowską i uważam, że nie wypadła źle. Ciekawe jak Ci wszyscy
      którzy ją krytykują zachowaliby się w podobnej sytuacji? Gdyby nieubezpieczone
      auto doszczętnie wam rozwalono pewnie przyjęlibyście to bez nerwów i z humorem,
      co? ;)
      Moim zdaniem p. Szapałowska i tak długo była spokojna :)

ps. Nie jestem fanką tej aktorki (wręcz przeciwnie - nie mogę jej darować popisu
      przed J. Ironsem :/ )
      • Gość: ... powtorka IP: *.aster.pl 02.03.05, 13:33
        Powtorka jest w sobote o 15.25
      • Gość: e Re: Nowe ''Mamy Cie'' IP: 212.87.3.* 02.03.05, 14:54
        inna rzecz ze oszczedna ta p Szapolowskiej jest okropnie, na nowy samochod i
        futro wydala chyba duzo pieniedzy a na ubezpieceniu to przyoszczedzila!
    • Gość: anro Re: Nowe ''Mamy Cie'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.05, 14:56
      Gag z Szapołowską dość fajny, wypadła nienajgorzej, ale jej zachowanie w
      studiu, w stosunku do Majewskiego żenujące. Ale Majewski nie powinien jej w
      żaden sposób prowokować, te podskoki, i miny no i nie powinien jej na to
      pozwolić.
      • michal_82 Re: Nowe ''Mamy Cie'' 02.03.05, 23:13
        > Gag z Szapołowską dość fajny, wypadła nienajgorzej, ale jej zachowanie w
        > studiu, w stosunku do Majewskiego żenujące. Ale Majewski nie powinien jej w
        > żaden sposób prowokować, te podskoki, i miny no i nie powinien jej na to
        > pozwolić.

Hmmm... Szapołowska to dziwna kobieta. Mówiła początkowo do Majewskiego jakby
        na ty, może przez pomyłkę lub z przyzwyczajenia - w końcu jest od niej sporo
        młodszy, ale Majewski w żadnym wypadku nie powinien jej pierwszy proponować
        przejścia na ty. Nie dość, że starsza to jeszcze kobieta. Nie dziwię się, że
        najpierw kiwała głową, że się na to nie zgadza (dla kobiet w jej wieku to
        normalne, przejaw szacunku), ale z drugiej strony po co gadała do niego ciągle
        w stylu "posłuchaj", "wiesz" itp.
    • Gość: wrak Program żywcem zerżnięty z MTV wypad z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:43
      • agata_to_ja Re: Program żywcem zerżnięty z MTV wypad z nim 03.03.05, 20:12
        słyszałeś kiedyś o formacie?
        • Gość: ks Re: a co z Kayah? IP: 157.25.31.* 04.03.05, 13:57
          W I serii w ramówce jest Kayah, ale nie było gagu z nią...Czy to znaczy, że nie
          pozwoliła na emisję?
          • michal_82 Re: a co z Kayah? 04.03.05, 14:00
            > W I serii w ramówce jest Kayah, ale nie było gagu z nią...Czy to znaczy, że
            nie
            > pozwoliła na emisję?

Początkowo się nie zgodziła, ale ostatecznie dała się przekonać. Gag został
            puszczony pod koniec 2. serii (to ten sam gag co z Młynarską i Kurowską).
          • Gość: . Re: a co z Kayah? IP: *.devs.futuro.pl 04.03.05, 14:04
            Był gag z Kayah w tej 2 edycji która sie skonczyła w grudniu. Było to samo co
            miała Młynarska z Kurowską. Jechały i czerwone swiatło zastały w lesie,
            przejchały, a potem chciano je ukarac.
            • kamuii2 Re: a co z Kayah? 04.03.05, 18:30
              szapołowska and coorka jak zwykle żałosne... już po "Moja krew" było to wiadome
              ale tutaj przeszły już same siebie...;/
              Nie mówię tu o przeklinaniu i zdenerwowaniu bo prawie każdy by tak zareagował
              tylko o ich typowo debilnie pustych zagrywkach... widać że nie mają zadnych
              zainetersowań i obie sa potwornie puste a Majewski bardzo dobrze to wyśmiał
              • Gość: LL Gag z Szapołowską IP: *.aster.pl 05.03.05, 16:09
                Oglądam właśnie Mamy Cię - gag z Szapołowską.
                Wiecie co? Wcale mi się nie podoba. Nie jest wcale zabawny. Zniszczono komuś
                mienie dużej wartości. Każdy ma prawo być zdenerwowany, rzucać k.wami, drzeć
                twarz "bez klasy". Te wrzaski - głównie ekipy - non stop powodowały, że cały
                czas czułam się zażenowana. Dziwię się, i chyba nawet podziwiam trochę aktorkę,
                że w studio nie op... ekipy. Zachowanie Szymona w studio bez sensu.
                • lilith76 Re: Gag z Szapołowską 07.03.05, 09:53
                  a mnie to trochę przypominało filmy Barei - to ustawianie i zabieranie znaków...
                  • Gość: żaba Re: Gag z Szapołowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:52
                    Szapołowska - beznadziejna. Dama nie używa takiego słownictwa. Zauważyliście,
                    jak tym nieszczęsnym statystom - "robotnikom" paszcze opadły z wrażenia?
                    Majewski świetnie się z nia rozprawił.
                    • Gość: j.lo Re: Gag z Szapołowską IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.05, 15:19
                      a mnie zbulwersowało to, że majewskiego zbulwersowało, że szapołowska do niego
                      na TY. On taki strasznie niby żartem obrazony, ze co, ze niby on taka gwiazda???
                      w koncu szapołowska ma juz swoje lata, sporo osiagneła w swoim zawodzie, a kim
                      jest Majewski??? jakis głupkowaty prezenterczyk z kiepskiego radia, który
                      mysli, ze jest wielka szołmenem. :P
                      • michal_82 Re: Gag z Szapołowską 07.03.05, 15:24
                        Majewski nie był zbulwersowany, tylko on do Szapołowskiej mówił na Pani, a
                        Szapołowska do niego raz na Pan, raz na ty. W końcu on - młodszy i nie
                        dorastający jej do pięt - zaproponował, że może będą po imieniu. Ona zaczęła
                        się wtedy głupio zgrywać, że się nie zgadza, ale nadal mu waliła na ty.
                        Majewski też się speszył po tej gafie, ale jakoś oboje z tego wybrnęli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka