Gość: nina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: 81.15.254.* 03.04.05, 17:09 Wtedy, kiedy się skończy żałoba narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:20 Czy to znaczy że do czwartku nic tylko programy religijne w kółko powtarzane? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia-1 Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 17:30 Chyba najwyzszy czas wyemigrowac z tego pieknego kraju. Gość portalu: erni napisał(a): > Czy to znaczy że do czwartku nic tylko programy religijne w kółko powtarzane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: 217.153.156.* 03.04.05, 17:34 faktycznie, to straszne, nie obejrzysz Kola fortuny... program zapewne wroci jutro, mozliwe ze stonowany, nieco inny niz w piatkowej telewizyjnej. czy takim problemem jest zatrzymac sie na chwile i pomyslec o sprawach wazniejszych niz pif-paf, mamy cie, pokoj zwierzen, m jak małość? Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 17:38 ojej, czy wy nie rozumiecie, ze to jest zmuszanie ludzi do ciaglego zamyslenia? Ten kto chce pomyslec troche nad tym co sie stalo, pomyslec troche o tym wielkim czlowieku jakim byl Jan Pawel II i tak i tak to zrobi bez wzgledu na to, czy bedzie leciec M jak milosc, czy nie. Po co wiec powtarzac co godzine ten sam material? Nam tez nalezy sie jakies wytchnienie, nie mozna myslec przez caly czas o tej nieodzalowanej stracie :(( chyba sie znowu rozkleje :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotuA Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.veranet.pl 03.04.05, 19:12 Nikt cię nie zmusza, np. na Rynku w Krakowie dresiarnia chleje piwo jak nigdy nic... Może dołączysz do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 21:53 a to dla Ciebie jest albo czarne albo białe? albo oglądasz od 72 godzin papieża albo chlejesz piwo z dresiarzami? no daruj. ja oglądam papieża od piątku rano i już wymiękam, bo nie mogę się dowiedzieć niczego innego, ale na piwo z dresiarzami nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: 217.153.156.* 03.04.05, 22:10 dla czlowieka, ktory zmienil swiat warto zmienic program telewizyjny - chocby na te 2-3 dni. gdyby nie on, to dzis w tv lecialy by nadal obrady PZPR, relacje z kampanii buraczanych i ruskie filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 17:35 Chcesz wyjechać z Polski, bo z powodu śmierci Papieża zmieniła się telewizyjna ramówka? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia-1 Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 17:41 Nie. Chce wyjechac z polski, bo w polsce nie szanuje sie praw mniejszosci i probuje narzucic wszystkim jedyny sluszny pkt widzenia i przezywania. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 17:48 amelia-1 napisała: > Nie. Chce wyjechac z polski, bo w polsce nie szanuje sie praw mniejszosci i > probuje narzucic wszystkim jedyny sluszny pkt widzenia i przezywania. Po pierwsze: Polska, Polsce Po drugie: obowiązuje żałoba narodowa ogłoszona przez prezydenta. Wobec tego zmienia się także ramówka telewizyjna. Jeżeli wyjedziesz np. do Francji, z powodu śmierci ważnego dla tego kraju polityka także ogłoszą żałobę. I wówczas spotkasz się z podobną sytuacją. To nie duskryminacja, tylko forma uczczenia pamięci po wielkim człowieku. Nie musisz się z tym zgadzać, tak samo jak z tym, że państwo ściąga z Ciebie podatki. Ale tak jest i trzeba się z tym pogodzić zamiast krzyczeć o pogwałconych prawach mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 18:10 o ile pamietam, kiedys kiedy byla zaloba narodowa, to zamiast 'Kilerow 2och' puszczono jakis smetny melodramat, ale nie puszczano wiadomosci co 5 min :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.acn.waw.pl 03.04.05, 19:03 We Francji program jest normalny, wzbogacowny filmami o dokumentalnymi zwiazanymi z Papiezem. Ale gdyby zmarl Francuz tej miary co Jan Pawel II, to Francuzi rozpamietywaliby nie mniej niz Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.04.05, 18:47 Nie masz sie czym zająć ,skoro nie chcesz oglądać programów o Polaku Wszechczasów,brakuje ci Drzyzgi,Idola,itp programów, biedna jesteś straszliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.chello.pl 03.04.05, 22:36 Amelio, raz na 30 lat mniejszości mogą uszanować ból większości. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius papa 04.04.05, 08:11 amelia-1 wybełkotała: > Nie. Chce wyjechac z polski, bo w polsce nie szanuje sie praw mniejszosci i > probuje narzucic wszystkim jedyny sluszny pkt widzenia i przezywania. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 18:16 Masz rację, niech Polska się oczyści z idiotów. Nie zapomnij zabrać jeszcze Giertycha, Leppera, Łyżwińskiej, Beger, Kwaśniewskiego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.05, 00:01 to wyjeżdżaj stary jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 04.04.05, 09:17 - Babciu, pamiętasz Jana Pawła II? - Oczywiście wnusiu. - A co robiłaś kiedy umarł? - Rozpaczałam przez kilka dni . - Z powodu jego śmierci. - Nie. Bo w telewizji nie nadawali moich ulubionych programów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar możesz iść do wypożyczlni video IP: *.skorosze.2a.pl 03.04.05, 17:37 Proponuję Akademię Policyjną, albo coś z Jimem Carreyem. Możesz też wypożyczyć Czterech Pancernych albo coś z radzieckiej klasyki. Może ekranizację Cichego Donu albo Opowieść o prawdziwym człowieku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsza Nie chce programów rozrywkowych ale na każdym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:42 programie tylko powtórki pielgrzymek i zadawanie tego samego pytania setnej osobie w studio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego IP: *.skorosze.2a.pl 03.04.05, 18:12 Czas wolny to nie tylko telewizja. Pomyśl jak bardzo się od TV izależniłaś, skoro denerwuje cię, że od 48 godzin właściwie niewiele jest do oglądania. A tymczasem możesz czytać książki, iść na spacer, zajać się pisaniem pamiętnika, sprzątaniem mieszkania, zabawą z dzieckiem lub z psem, spotkać się ze znajomymi, posasdzić coś na działce, posprżatać w samochodzie, uprasować mężowi koszule, zarobić na to, zeby was było stac na wynajęcie pomocy domowej, która będzie prasować mężowi koszule, ugotować smaczny obiad zamiast zupy z torebki, upiec dobre ciasto, zacząć uczyć się języka obcego, poczytać jakiś poradnik - np. jak się zabrać za postępowanie spadkowe (będzie nawet apropos), wypełnić PIT, zmienić pościel, wypasować podłogi, posegregować stare ubrania w szafie i część wyrzucić, pograć z mężem na 4 ręce na fortepianie.... ale tobie przyszło do głowy tylko jedno: OGLĄDAĆ TV. Czyli ty głupia pinda jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego 03.04.05, 18:22 owszem mozna zrobic to wszystko, i ja robilam to wszystko (jezeli ten tekst byl do mnie- rowniez nazwanie mnie 'glupia pinda') wogole dzisiaj nie ogladalam tv, a w normalnej sytuacji tez ogladam tylko wybrane programy, ale do jasnej ciasnej jak ktos chce ogladac tv to czemu nie? Jezeli ktos chcialby dzisiaj obejrzec 'rodzine zastepcza' chociazby po to, zeby sie troche rozchmurzyc, nie byc w grobowym nastroju przez caly dzien? ehhh...po co ja to pisze, i tak i tak nie dojdziemy do porozumienia, a tylko bedziemy obrzucac sie sympatycznymi epitetami a Jan Paweł II na pewno nie tego zyczlby sobie po smierci, i mysle tez, ze chcialby, zeby ludzie cieszyli sie z tego, ze przestal juz cierpiec i ze odszedl do Boga, aby tam rozpoczac kolejny okres swojego zycia, ale juz pozaziemskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar ja nie jestem JPII i nigdy nie będę IP: *.skorosze.2a.pl 03.04.05, 18:30 więc z pewnością nie wzbniosę się na takie wyżyny wyrozumiałości. Co do głupiej pindy - tak, jeżeli nie umiesz znaleźć sobie innego zajęcia, to jestes głupia pinda. Mnie też denerwuje obecny program na wszystkich kanałach, i też bym pooglądał rodzinę zastęczą. ALbo zobaczył co się stało w Krymialnych, których przerwali, aby nadać wiadomy komunikat. Ale myślę że te 100.000 w Warszaiwe na mszy i parę milionów w innych miastach jednak o czymśc świadczy. Nikt cię nie przykuł do fotela przed TV. Raz nan 1000 lat można przerwać program telewizyjny z takiego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: ja nie jestem JPII i nigdy nie będę 03.04.05, 19:09 zrozum, ze ja mam inne zajecia i dzisiaj wlaczylam telewizor na kilka minut, zeby zobaczyc panorame i to wcale nie jest 'przerwanie' programu! To jest jakies cholerne 'reality show o umieraniu' dla mnie jest to niesmaczne, ale ok...koniec rozmowy i dyskusji, bo jeszcze sie nie wiadomo czego dowiem...uzalezniona od tv, faaajnie mimo wszystko pozdrawiam EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiab11 Re: ja nie jestem JPII i nigdy nie będę IP: *.net / 80.50.167.* 03.04.05, 22:52 nie możesz sobie człowieku obejrzeć czegoś na video czy dvd? to jest żenujące, jesteś swiadkiem historycznego momentu. uszanuj to i przestań marudzić. napradę to idiotyczne. mam nadzieję że jakoś przeżyjesz te pare dni bez seriali i szlak Cię nie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego 03.04.05, 18:30 Może napisz to prościej: Papież na pewno ucieszyłby się z tego, że w dzień po jego śmierci wielbiciele np. "Kryminalnych" mogli w spokoju oglądać kolejny odcinek tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia-1 Re: dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego 03.04.05, 19:33 A > tymczasem możesz czytać książki, iść na spacer, zajać się pisaniem pamiętnika, > sprzątaniem mieszkania, zabawą z dzieckiem lub z psem, spotkać się ze > znajomymi, posasdzić coś na działce, posprżatać w samochodzie, uprasować mężowi > > koszule, zarobić na to, zeby was było stac na wynajęcie pomocy domowej, która > będzie prasować mężowi koszule, ugotować smaczny obiad zamiast zupy z torebki, > upiec dobre ciasto, z z tym obiadem i ciastem to moze byc ciezko, bo sklepy sa pozamykane i nie ma gdzie kupic potrzebnych produktow Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego 03.04.05, 20:08 Amelia, tylko starannie wybierz sobie kraj do którego chcesz wyjechać. Właśnie podano informację, że kilkudniową żałobę ogłosiło też kilkanaście innych krajów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia-1 Re: dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 21:30 Ogloszenie zaloby jest normalnym i calkowicie zrozumialym posunieciem w tej sytuacji i ja tego w zaden sposob nie neguje ani nie krytykuje. Nie rozumiem tylko, czemu w Polsce ta zaloba jest rownoznaczna z tym, ze nie ma nic innego w telewizji. I nie rozumiem, w czym i komu by przeszkadzalo, gdyby jednak jakies normalne (nie mowie ze halasliwe i rozrywkowe) programy byly. I to tyle z mojej strony na ten temat. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
randolph_carter Re: dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego 04.04.05, 10:01 > Czas wolny to nie tylko telewizja. Pomyśl jak bardzo się od TV izależniłaś, > skoro denerwuje cię, że od 48 godzin właściwie niewiele jest do oglądania zadziwiające. wychodzi na to, że ludzie którzy nie protestują przeciw obecnemu programowi w tv... również nie oglądają go :) to ja się pytam, dla kogo właściwie ten cyrk w tvsecie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olavol Re: dajesz dowód swojego ubóstwa intelektualnego 05.04.05, 20:10 Przeczytałem twego meila i ubawiłem się na smutno. Błyskotliwe, celnie i potrzebnie to napisałeś (łaś). I ucieszyłem się, że mie same pindy dookoła. Pozdrawiam i kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: możesz iść do wypożyczlni video IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:28 Gość portalu: Mar napisał(a): > Proponuję Akademię Policyjną, albo coś z Jimem Carreyem. Możesz też wypożyczyć > Czterech Pancernych albo coś z radzieckiej klasyki. Może ekranizację Cichego > Donu albo Opowieść o prawdziwym człowieku.... niestety wypozyczalnie maja rowniez zalobe.... i sa zamkniete.... nie mozna wiec ogladnac ani koziolka matolka ani np pasji... Odpowiedz Link Zgłoś
lear zlikwidować TV i będzie po problemie 03.04.05, 18:14 TV to tylko taka maszyna jest ale ma wpływ ZMUSZA DO TEGO CZY INNEGO pewnie ja chociaz zywy nie musiłbym narzekających do niczego, a TV tak wg mnie to nie jest zdyt dobrze ale to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.vx.pl / *.vx.pl 03.04.05, 18:33 JA TEŻ CHCĘ normalnego programu!!!!! no dobra..moze niewielkie zmiany.. wyeliminowac muzykę i programy rozrywkowe typu Szafa gra, Jaka to melodia, Wjewódzkiego itp... ale co?? nie można puścić seriali?? filmów?? dokumentów??? tylko w kółko to samo?? ps.żałobę nosi się w sercu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryzga Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.icpnet.pl 03.04.05, 18:52 Nie rozumiem - skoro chcesz się rozchmurzyć, oderwać od dołującej żałoby, to dlaczego jest do tego aż tak bardzo konieczny telewizor. Czy tylko program telewizyjny powoduje, że cżłowiek się rozchmurza? P.S. Drodzy Państwo, tak przjęcie śmiercią Papieża - czy obrzucanie kogoś epitetami w stylu "głupia pinda" nawet za to, że jest uzależniony od telewizji, jest na miejscu? Ta osoba nikogo z Was takim epitetem nie obrzuciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w niektorzy mowia ze za miesiac gdy skonczy sie zalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:13 ba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roca Wszystko rozumiem ale na każdym kanale to samo i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:19 TO od wczorajszego dnia te same informacje. Przecież od tamtej pory nic się nie zmieniło.A pokazywanie wszystkich pielgrzymek naraz czemu ma służyć? Poza tym Papież był człowiekiem wspaniałym i do końca swoich dni powtarzał "nie smućcie się". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka.w Re: Wszystko rozumiem ale na każdym kanale to sam IP: *.acn.waw.pl 03.04.05, 20:53 Napisałam to w innym wątku na tym forum... ale myślę ,ze warto powtórzyć Pierwsze wpisy oburzonych na zmiany w TV uznałam za prowokację. Ale teraz jestem nie tyle oburzona ile zdumiona brakiem ludzkich uczuć i zwykłym brakiem wiedzy. Nie trzeba być katolikiem, chrzescijaninem, czy wyznawcą jakiejkolwiek religii by docenić wkład akurat tego papieża w historię, zwłaszcza historię Polski. Ci którym tak przeszkadza rozpamiętywanie jego śmierci w mediach zapewne nie pamiętaja lub nie wiedzą, że swój sprzeciw publicznie, bez obaw tu na forum mogą wyrazić m.in. dzięki NIEMU. Bo to Jan Paweł II był tym, dzięki któremu mamy wolną Polskę. Mam propozycje dla tych, którzy nie rozumieją smutku, poczucia straty po smierci papieża. Wyobraźcie sobie, że od teraz nie ma już waszej TV i NIGDY nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela do gość anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 21:11 Dziewczyno to że czuję smutek po śmierci Papieża nie oznacza że mam przez cały czas siedzieć w zadumie .Czeka mnie ciężki tydzień w pracy i chciałabym zobaczyć jakiś program nawet melodramat których nie znosze ... Odpowiedz Link Zgłoś
maxi3 Re: do gość anka 03.04.05, 21:20 Gość portalu: anka.w napisał(a): > Żal mi ciebie... A mi ciebie bo po co narzucasz ludziom w jaki sposób mają przeżywać śmierć Papieża? Każdy robi to na swój sposób i nie wydaje mi się żeby to było coś strasznego że nina potrzebuje pewnej "odskoczni" od tych smutnych chwil. Ma prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaba Re: do gość anka IP: *.gl.digi.pl 03.04.05, 21:18 dziewczyno, nie masz szans, nie mozesz pisac o wlasnych odczuciach, to sie nazywa polska tolerancja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana.w Re: do gość anka IP: *.acn.waw.pl 03.04.05, 21:28 A ty jak piszesz o własnych odczuciach to jest tolerancja??? Nie pisałam o religii, ale o roli papieża w naszej historii. Nie rozumiem co dla ciebie jest tolerancją? Czy twoja tolerancja wyklucza oddanie hołdu papieżowi? Co dla ciebie jest tolerancją? To co jest zgodne z twoimi poglądami? A co z resztą? Nikt przeciwnikom papieża nie nakazuje jego czci, nie musisz iść do kościoła, nie musisz się modlić. Ale TV kierje się do większości , a ta w Polsce jest albo katolicka, albo pamięta ile Karol Wojtyła zrobił dla naszej wolności. Resztę mozna przemilczeć jak NIE Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaba Re: do gość anka IP: *.gl.digi.pl 03.04.05, 21:39 obecny program telewizyjny wszystkich polskich stacji odbieram jako konkurs- "ktory bardziej pobozny", jestem wierzaca, chyle czola przed papiezem ale ja mam smutek w sercu, Odpowiedz Link Zgłoś
kim_dzonk-ill Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel 03.04.05, 21:17 Niech chociaz dadza cos innego,przerwa te modly.Niech to nie bedzie oczywiscie rozrywka,ale cos innego.I to troche dziwne ze tvn stal sie nagle teraz religijny nawet na tvn turbo nadaja.Niech zrobia tak jak Ale kino!Dadza plansze i napisza ze wylaczone do odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaba Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.gl.digi.pl 03.04.05, 21:20 stacje telewizyjne przescigaja sie w pobożności, za 2 tygodnie zostanie ogloszony ranking, ktora telewizja miala najwieksza ogladalnosc, smutek ma sie w sercu a nie na pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Czy ktoś wie kiedy wróci normalny program tel IP: *.acn.waw.pl 03.04.05, 21:32 Tak mozna pisać jak się ma kilkanaście lat i rodzice nie nauczyli patriotyzmu. Nie trzeba być katolikiem by płakać po papieżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e no tak... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.05, 21:54 wydaje mi sie ,ze dobrze ,ze nakazuje sie refleksję!!!!!skoro jak tu piszą niektórzy niedojrzali ludzie to jak niedojrzalym dzieciom trzeba pokazac jak nalezy sie zachować.... nie wiem..mam wlaczony telewwiozr i choc RAZ,RAZ słucham ,chce wysłuchac tego co mówił Papiez..bo niestety..mysłałam ,ze bedzie zył ciagle i nie zwracałam uwagi na to co mówił..więc jak jest sznasa to chce Go wysłuchac ,to słucham,a poza tym tyle w tym prawdy ,ze to jednak lepsze niz cokolwiek.. z drugiej strony zastanawiam, sie ilu ludzi nie płacze za papiezem.bo nie mam ochoty ogladac niczego innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: no tak... IP: *.acn.waw.pl 03.04.05, 22:01 Wierzaca jestem, naprawde czuje smutek, ale ciesze sie, ze mam kablowe i przyznaje sie bez bicia, ze ogladalam dzis tez Discovery.Z wielka przyjemnoscia. Tudziez Faustyne, bo kocham ten film, a dawno nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
agatak Re: no tak... 03.04.05, 22:07 a ja bym chciala jakos informacje o tym co bedzie w tv np. ze bedzie Faustyna chetnie bym sie dowiedziala skads PRZED filmem. tylko tyle rozumiem i szanuje uczucia innych - sama mam podobne - ale moze warto byloby poinformowac ze COS bedzie o JAKIEJS godzinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: no tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:10 Stacja HBO przerywa program tylko na ten czas,kiedy w programie zaplanowane były komedie.Wtedy pojawia się tylko plansza i napis HBO. NAtomiast pozostałe filmy są emitowane.Np.aktualnie od 21 oglądam bardzo ciekawy premierowy polski film /z 2003 r/"Symetria" o niewinnie skazanym chłopaku za napad-film młodego reżysera Konrada Niewolskiego m.in.z Andrzejem Chyrą w jednej z głównych ról Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: no tak... IP: *.acn.waw.pl 04.04.05, 09:26 Masz internet? Najwyrazniej tak! To otworz strony tvp.pl i po prostu przeczytaj aktualny program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roca do kk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:54 Niestety wczoraj program był nieaktualny . Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Żałosne 04.04.05, 11:36 W wielu dyskusjach pojawiają się pytania, co teraz będzie bez tego wielkiego Człowieka, Przywódcy duchowego. Jak będzie wyglądał świat za kilka tygodni, miesięcy, lat... Nie trzeba jednak czekać tak długo (jak widać na tym forum)Nie minęły jeszcze 2 doby, a zmartwieniami Polaków są : 1. Kiedy wróci program tv... 2. Czy lepszy był Lis, czy Miecugow..., a może Durczok. Po prostu szlag mnie trafia jak czytam takie żałosne bzdury. Wyrazy ubolewania dla osób dotkniętych brakiem tego wyjątkowego, jedynego w swoim rodzaju, wskazującego nam drogę....................programu tv Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: no tak... 05.04.05, 19:03 No wlasnie, tez bylam niezadowolona, bo od dawna pragne nagrac ten film. A tak to rano ogladalam druga polowe, a po poludniu pierwsza :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fio Re: no tak... IP: *.icpnet.pl 03.04.05, 22:09 Przecież zawsze możesz odpalić sobie dowolny film na video albo z płyty, skoro tak ci ciężko przed tygodniem pracy. Co stoi na przeszkodzie? Aaaa, rozumiem, zaraz ktoś wyjedzie z argumentem, że przeciez płaci abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: no tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:38 Gość portalu: e napisał(a): > wydaje mi sie ,ze dobrze ,ze nakazuje sie refleksję!!!!!skoro jak tu piszą > niektórzy niedojrzali ludzie to jak niedojrzalym dzieciom trzeba pokazac jak > nalezy sie zachować.... > nie wiem..mam wlaczony telewwiozr i choc RAZ,RAZ słucham ,chce wysłuchac tego > co mówił Papiez..bo niestety..mysłałam ,ze bedzie zył ciagle i nie zwracałam > uwagi na to co mówił..więc jak jest sznasa to chce Go wysłuchac ,to słucham,a > poza tym tyle w tym prawdy ,ze to jednak lepsze niz cokolwiek.. > z drugiej strony zastanawiam, sie ilu ludzi nie płacze za papiezem.bo nie > mam ochoty ogladac niczego innego.. a do tego wysluchiwania potrzebujesz az 7 programow czy tez moze 1, 2 kanaly by Ci wystarczyly? bo jak na razie dla "zainteresowanych inaczej" nie ma zadnej opcji... a nie wszyscy sa szczesliwymi posiadaczami kablowek z dostepem do discovery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan tja... dla trendy znudzonych powinno się urządzić IP: *.chello.pl 03.04.05, 23:47 konkurs sms'owy "czy chcesz pokazywać zdjecia z pogrzebu JPII. Jeśli "tak" wyslij sma pod nr xxxx jesli "nie" - pod nr xxxx" Skoro ludzie nie wiedzą jak się zachować trzeba ich tego po prostu nauczyć. Żeby nauczyli się istnieje coś takiego jak śmierć, starość, żałoba - ot takie dziś mało trendy zjawiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roca TO niech puszczają na 2 pr. a nie na wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 07:42 I tak wszędzie to samo w dodatku od rana do wieczora spikerzy czytają te same cytaty . To jest żenada ,który kanał powie o słowo więcej ten lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: do corgan 04.04.05, 11:53 Brawa za szybką ripostę. Nie potrzebuje Kościoła, żeby się modlić, oraz telewizora, żeby byc szczęśliwym :-) Aha ! Niestety nie mam balkonu. Wytrzymaj jeszcze trochę bez tv, będę trzymał kciuki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nex Re: do corgan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 12:11 A ja nie potrzebuję tyle godzin informacji puszczanych w kółko i moge śmierć przeżywać na swój sposób nie wykluczając obejrzenia 1 filmu w ciągu wekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
karrrrolina Rozumiem jednych i drugich. 05.04.05, 22:51 Przyznam szczerze ze naparwde bardzo mi smutno po śmierci mojego kochanego imiennika a zarazem mojego najwiekszego autorytetu. Jestem wierzaca osoba, dlatego jego smierc oprocz bolu po stracie wielkiego Polaka czuje smutek zwiazany ze smiercia chrescijanskiego zwierzchnika. Jednak odwaze sie powiedziec ze ja uwaam ze kilka kanalow powinno jednak emitowac normalna ramowke, wl;asnie dla tych ktorzy maja ochote zyc takim samym zyciem jak zyli. Ci ktorzy potrezbuje relacji z Watykanu ogladaja sowje programy, Ci mniej zainteresowani swoje. Wszysyc zadowoleni.Zalona narodowa ma swoje prawa ale rzeczywiscie nie wszyscy sa wierzacy i moga moze odczuc jakas presje. Ja to rozumiem. Co nie zmienia faktu , ze ja obejrzalabym i tak jakas relacje , co dzieje z sie w rzymie, a potem bede robic to co na codzien, wyjde na spacer, po jakies zakupy (wkoncu jesc nadala trezba mimo wzytsko), duzo sie tez ucze. pozdrawiam Was i nie spierajmy sie juz, telewizja i tak raczej nie zmieni ramowki do piatku a Wy ktorzy jestesic etemu przeciwni wytrzymajcie, ale nie warto sie spierac. wlasnie w takis psoopb uszanujmy po NIM. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Rozumiem jednych i drugich. 06.04.05, 13:19 A ja się cieszę, że nie widzę Gaci. Swoją drogą to zaskoczona jestem, myślałam, że zobaczę jak się chwali, że ją np. Ojciec Święty w czółko całuje czy coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś