Dodaj do ulubionych

WOJEWÓDZKI mów za siebie

10.04.05, 22:36
Pisuje w internecie i żaden od chóru mnie nigdynie przytulał. Natomiast jeśli
chodzi o Ciebie to oczywiście masz nieskazitelną opinię i nie skalałeś
swojego wizerunku występami w rezimowych mediach. Oczywiscie to nieprawda i
już zapomniałeś jak Ciebie traktowano w warszawskim Remoncie.
Wojewódzki jak już musisz opowiadać głupoty w Chwili dla Debili to mów za
siebie.
I to by było na tyle jesli chodzi o Twój dzisiejszy wystep.
Obserwuj wątek
    • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie/aneks 10.04.05, 22:46
      a Ściekiem nazywano kawiarnię na tyłach kina Kultura wejście od Placu
      Teatralnego gdzie Ciebie nie wpuszczano tylko dlatego, że Twoj wizerunek był
      nieodpowiedni.....Do Ścieku przychodziło się wtedy gdy inne "spelunki" były
      zamknięte....
      • control Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie/aneks 11.04.05, 14:58
        doradca1 napisał:

> a Ściekiem nazywano kawiarnię na tyłach kina Kultura wejście od Placu
        > Teatralnego gdzie Ciebie nie wpuszczano tylko dlatego, że Twoj wizerunek był
        > nieodpowiedni.....Do Ścieku przychodziło się wtedy gdy inne "spelunki" były
        > zamknięte....

Ty tez tam chyba nie byłeś, jezeli uważasz, ze ściek był kawiarnią na tyłach
        kina kultura. A jeszcze w dodatku Placu teatralny sasiaduje z róznymi tyłami,
        ale tyłów kina kultura tam nie ma. Oj, doradco, ja bym wolał, żebyś mi nie w
        sprawach gastronomicznych i topograficznych nie doradzał
        • doradca1 Niejaki control 11.04.05, 15:20
          Jeżeli popełniłem pomyłkę to z Placem Teatraalnym. Z tego co wiem to Ściek byl
          na tyłach Kina Kulutra, Rejs. Wejście do Ścieku znajdowało się na ulicy
          Trębackiej (ulica łącząca Krakowskie Przedmieście z Placem Pilsudskiego d. Plac
          Zwycięstwa d. Plac Hitlera ) naprzeciwko gdzie dzisiaj na Trębackiej 4 znajduje
          się Krajowa Izba Gospodarcza. Jeśli Ty znasz inny Ściek to gratuluje. Z moich
          porad nie musisz korzystać bo ja nie mam w zwyczaju udzielać ich tym, którzy
          wszystko zawsze wiedzą lepiej.
          Kino Kultura, Rejs znajduje się na Krakowskim Przedmieściu róg ulicy Trębackiej.
          Jeżeli masz inne informacje to sprawdź pod tym adresem
          um.warszawa.pl/mapa/
          Pomimo wszystko pozdrawiam bo Ściek w papierach mial wpisane kawiarnia. Jednak
          Ty wiesz lepiej wiec gratuluje znajomości tematu.
    • kataryna.kataryna Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 10.04.05, 23:11
      Ten żart Wojewódzkiego był wyjątkowo podły, tylko bydlak może sobie tak
      obrzydliwie żartować z ofiar pedofila. Bezmyślny prostak. Dzieci latami
      wychodzą z tego, niektórym nigdy się nie udaje, a on sobie z tego drwi. Z
      pacjentów Samsona też się pośmieje?

• adam81w Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 02:01
        mnie sie ten zart tez wydal niesmaczny . doradca o czym mowisz z tym remontem .
        rozumiem ze kube tam zle przyjeto :) ale co to byla za impreza ?
        • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 06:59
          Nie ukrywam, że nie jestem już pierwszej młodości i pamiętam czasy kiedy w
          warszawskim klubie Remont odbywały się imprezy , niekiedy nazywane dyskotekami
          albo koncertami o jakich obecna młodzież może jedynie zazdrościć.
          Pewnego razu Jakub po wygłoszeniu jakiejś niezrozumiałej tyrady na temat
          dziewcząt z liceum ogolnokształcącego musial salwować się ucieczką w stronę
          dolnego Mokotowa. Kopniaki w tyłek to był najmniejszy wymiar kary.
      • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 06:55
        Od zawsze starałem się traktować go jako nieszkodliwe zjawisko. Niestety po
        wczorajszym pokazie musze przyznać, że kultura osobista tego Pana jest zbliżona
        do żołnierzyka z Panmundżon po północnej stronie.
        Typowe ścierwko, które jako wół zapomniało gdy cielęciem był.
        Oczywiście typowo będzie zachowywał się poprzez jakieś mało znaczące
        przeprosiny, że nikogo nie chciał urazić i zostal źle zrozumiany. Być może go
        źle rozumie bo zjawiska paranormalne zawsze były dla mnie niezrozumiałe.....
        • pyrcia Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 16:29
          ludzie przeciez wojewodzki nas przyzwyczail do tego typu zartow, nie
          powinniscie sie obruszac (choc zart rzeczywiscie nie smaczny) zaloze sie ze tak
          czy tak bedziecie dalej ogladac jego programy i sluchac kolejne 'wykwintne'
          zarty, dla mnie to bylo smieszne, aczkolwiek nie na miejscu, po mnie splywaja
          tego tyu zarty, pozdrawiam:)
          • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 17:57
            Nie wiem jak ludzie ale ja widocznie nie jestem "ludź" bo nie zamierzam tracić
            czasu na głupoty i idiotyzmy w wykonaniu tego pana.
            Jeśli Ty zamierzasz należeć do wielbicieli tego programu to już Twoja sprawa.
            Pozdrawiam i życze powodzenia.
            • pyrcia Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 19:41
              trzymam cie za slowo ze nie bedziesz ogladac tego programu choc watpie, ja moze
              nie jestem wielbicielka ale lubie czasem popatrzec na jego rzemioslo
              dziennikarskiie, ktore wykorzystuje nienagannie;) powodzenia
              • arn_zen Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 20:46
                Smiac to my sie tylko z innych potrafimy a nie z siebie, nieprawdaz rodacy?
                Jak ktoś się tym chórem poczul dotkniety, to chyba faktycznie ma jakieś
                watpliwości co do wartości w pisanych przez siebie postach.
                • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 11.04.05, 20:59
                  Nie bardzo Ciebie rozumiem ale to ja jestem dziwny a nie to zjawisko z Chwili
                  dla debili.
                  • yagres Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 12.04.05, 06:13
                    Zauważ, że jest to znak naszych czasów. Widać to nawet tu na tym forum.
                    Zjawiska chamskie, nienormalne. głupie, bezsensowne, zboczone uważane sa za coś
                    normalnego a ich przeciwników sie krytykuje.
                    Parę dni normalności jakich świadkami byliśmy w zeszłym tygodniu pomału
                    odchodzą w niepamięć, szkoda...

PS. nie przejmuj się , jesteś najzupełniej normalny w przeciwnieństwie do
                    większości
                    • nataga Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 14.04.05, 22:57
                      Mam dziś czas i latam po forum- o co chodzi z tym Wojewódzkim?Zaznaczam,że wiem
                      kto on zacz i kilka razy oglądałam jakiś debilny program.Pzdr.
                      • pressforum Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 15.04.05, 07:59
                        a ja tam lubie wojewodzkiego
                        • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 15.04.05, 08:40
                          To możesz sie z Nim umówić i będzie Wam dobrze.
                          • pressforum Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 15.04.05, 09:02
                            nie zachowuj sie tak jakbys byl wojewodzkim :) nie podrobisz go
                            • dr_lux Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 15.04.05, 22:03
                              pressforum napisał:

> nie zachowuj sie tak jakbys byl wojewodzkim :) nie podrobisz go

Nie da sie.:) Szczegolnie jesli robi sie to strasznie nieudolnie, w stylu "stary
                              tekst z zerowki mam i jestem cham! wiec wam dowalaam!".
                              • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 15.04.05, 22:24
                                Dowalić to on może do pieca jeśli ma o tym pojęcie...
                                • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 18.04.05, 12:46
                                  Całe szczęście, że nie musiałem tego zjawiska oglądać wczoraj. Powtórka też nie
                                  wzbudzi mojego zainteresowania.
                                  • norbert76 Czy Wojewódzki... 18.04.05, 16:33
                                    ... aby nie jest winien jakiejś kaski Doradcy1? Jakaś podejrzana ta zaciekłość
                                    kolegi...
                                    • doradca1 Nic z tych rzeczy 18.04.05, 16:42
                                      Całe szczęscie, ze nie jest mi winien żadnej kwoty pieniędzy. Nie jestem
                                      zaciekły. Po porstu nie lubie chamstwa i prostactwa.
        • chilum Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 21.04.05, 14:50
          Zapytajcie KW o to jak było z magazynem "Brum" i prawami autorskimi do nazwy.
          Albo o puszczanie zespołów w radio za kasę.

Klaat Piotrek wam coś też może o KW powiedzieć.
          • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 22.04.05, 18:43
            Oj tak . ...Oj było....Ciekawe czy wyciągnął z tego nauczkę...
    • doradca1 Czy 10.05.05, 00:33
      Czy Jakubek z okazji przemówienie Putina założył koszulkę z napisem CCCP?
      • doradca1 Wojewódzki w dupe nie będę Ciebie całował 14.05.05, 10:16
        Właśnie przed chwilą włączyłem Tv Polsat. Oświadczam Tobie , że żadnego sms-a
        do programu Idol nie wysłałem. Ponieważ stwierdziłeś, że ten kto nie wysłał sms-
        a może Ciebie pocałować w dupe to informuje Ciebie, że chamskie odzywki możesz
        wygłaszać u siebie za stodołą. I nie zapominaj dupska podetrzeć. I to by było
        na tyle.
    • umfana WOJEWÓDZKI kosmiczny prymityw 14.05.05, 13:55
      Należę do pokolenia Doradcy i mogę potwierdzić to pisze o starym Remoncie...
      Zastanawia mnie fakt, jak media mogą Wojewódzkiego promować ,etc.?
      Przecież to skończony prymityw i bezmózg!
      • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI kosmiczny prymityw 14.05.05, 21:22
        Dzien dobry wieczór. Na Twoje pytanie jak medią mogą to zjawisko promowąć
        spróbuje odpowiedzieć w taki prosty sposób. Dopóki jest kontrowersyjny i
        wzbudza kontrowersje dopóty będzie lansowany. Kiedy tylko okaże się, że wpływy
        ekonomiczne są niższe od kosztów uzyskania tych wpływów natychmiast to zjawisko
        zniknie. Uważam, że tak będzie szybciej niż później.
        • doradca1 WOJEWÓDZKI czy już zapisałeś się do Pedecji??? 19.05.05, 02:36
          Tak sobie za namową kilku osób obejrzałem powtórkę ostatniego programu z
          udziałem Marka Konrada. Wobec ich politycznych wyjaśnień można przejść do
          porządku dziennego gdyby nie pewna sugestia. Czy już chłopaki zapisali się do
          Pedecji czy jeszcze nie???
          A druga kwestia związana z winem chilijskim. Szkoda, ze gość nie wyjaśnił
          dlaczego należy spożywać wino chilijskie. Mam nadzieje, że gość Konrad wie
          dlaczego. I to by było na tyle.
    • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 27.05.05, 13:05
      Gratuluje występu w jednym z programów INTERWENCJA.
    • doradca1 WOJEWÓDZKI i komu Ty grozisz??? 29.05.05, 22:37
      Ty masz dzieciaku pecha do mnie. Właśnie przełączałem kanał telewizyjny
      i .....usłyszałem Twoją wypowiedź, że kto uważa inaczej to w ryj...Czekam kiedy
      od Ciebie dostane w ryj....Najlepiej przyjdź z ojcem to może Tobie rękę
      rozbuja...
      I coś jeszcze. Widze, że jednak zamierzasz zapisać się do Pedecji. Gratuluje
      wyboru gościa. Zapewne pomożesz mu podnieść notowania w sondażach. Ostatnio
      miał jakieś 1 % to zabieraj się do pracy aby towarzyszowi Frasyniukowi było
      lepiej.
      Już nie będę Tobie proponował żadnych następnych gości do Twojego programu.
      Ostatnio jak zaproponowałem żebyś zapisał się do Pedecji to tak wziąłeś sobie
      to do serca, że zaprosiłeś towarzysza Frasyniuka. Całe szczęście, ze nie
      zaprosiłeś Millera. Ten ostatni coś bełkotał o innym z Twoich poprzednich
      gości...Oj masz pecha dzieciaku...
      • deltalima Re: WOJEWÓDZKI i komu Ty grozisz??? 31.05.05, 23:48
        człowieku, ty masz ogromne kompleksy na punkcie tego typa. zaczynam
        podejrzewać, że przeleciał ci żonę.
        • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI i komu Ty grozisz??? 01.06.05, 06:19
          Nie mam żadnych kompleksów. Żony mi Jakub nie przeleciał. Nie obrażaj typów
          porównując ich do tej gwiazdy znad Wisły. Jeżeli masz jeszcze jakieś
          podejrzenia to wspólczuje.
          • deltalima Re: WOJEWÓDZKI i komu Ty grozisz??? 01.06.05, 08:53
            twoje histeryczne podejście do osoby wojewódzkiego jest zastanawiające.
            przeczytaj jeszcze raz swoje posty na jego temat- piszesz o swoim dojrzałym
            wieku, tymczasem twoje zachowanie przypomina raczej niezrównoważoną nastolatkę
            co sugeruje jakiś uraz osobisty. jesteś pewien, że nie przeleciał ci żony?
            współczuć mi nie musisz, raczej twoja osoba jest godna pochylenia się z zadumą
            nad ludzką głupotą i małostkowością. trochę umiaru! też nie przepadam za tym
            typem ale to co ty wyczyniasz jest po prostu żałosne.
            • kozaki_wiesi Re: WOJEWÓDZKI i komu Ty grozisz??? 01.06.05, 10:05
              deltalima napisał:

> twoje histeryczne podejście do osoby wojewódzkiego jest zastanawiające.
              > przeczytaj jeszcze raz swoje posty na jego temat- piszesz o swoim dojrzałym
              > wieku, tymczasem twoje zachowanie przypomina raczej niezrównoważoną
              nastolatkę
              > co sugeruje jakiś uraz osobisty. jesteś pewien, że nie przeleciał ci żony?
              > współczuć mi nie musisz, raczej twoja osoba jest godna pochylenia się z
              zadumą
              > nad ludzką głupotą i małostkowością. trochę umiaru! też nie przepadam za tym
              > typem ale to co ty wyczyniasz jest po prostu żałosne.

Nic dodać, nic ująć. Może to kompleks krótkiego członka?
              • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI i komu Ty grozisz??? 02.06.05, 00:39
                No coż kiedy nauczysz się, że tampony wymienia się a nie wciska jeden za drugim
                to możemy podyskutować. I to by było na tyle specjalisto od pocierania skóry o
                skore w wyniku czego prawdopodobnie dostaniesz zaniku linii papilarnych na
                palcach.
            • doradca1 Re: WOJEWÓDZKI i komu Ty grozisz??? 02.06.05, 00:37
              W przeciwieństwie do Ciebie nie oceniam ludzikow jesli ich nie znam.
              I t by było na tyle...
    • doradca1 WOJEWÓDZKI mów za siebie 07.06.05, 10:29
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2751618.html czyli tajny agent
      Wojewódzki. Szczegolnie polecam ostatni akapit....
      • antibus Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 07.06.05, 14:01
        gościu... jesteś chory...
        uczepiłeś się wojewódzkiego jak rzep psiego ogona
        wyglada na to ze stale śledzisz to co sie z nim dzieje i ciagle go krytukujesz...to nie jest normalne, powinienes wyluzowac...
        • deltalima Re: WOJEWÓDZKI mów za siebie 07.06.05, 15:48
          od jakiegoś czasu mówię mu to samo. wygląda to na prywatne porachunki.
          podejrzewam, że kuba przeleciał mu żonę.
          • doradca1 Palnij się w łeb 23.06.05, 01:53
            Palancie.
          • doradca1 Jordoloniety człowieczku 23.06.05, 01:56
            ilu ludzików w Polsce oszukałeś???
          • doradca1 Palancie 23.06.05, 02:01
            Nie mam żony swojej ani cudzej,a le Ty jesteś tak ograniczony i nieprzytomny,
            że ta informacja do Ciebie nie dociera.
        • doradca1 Człowieczku radziecki 23.06.05, 01:53
          Niestety nieprzytomny człowieku radziecki mam ciekawsze zajęcia niz oglądanie
          tego zjawiska. Czy już wysłałeś sms-sa do programu IDOL? Jeśli nie wysłałeś to
          Wojewódzki jebnie Ciebie w ryj......
          I to by było na tyle...
    • doradca1 Wojewódzki zapytaj sie Nowickiego 23.06.05, 01:55
      kto to jest David Beckham....Albo nie pytaj sie bo capik nie będzie w stanie
      Tobie odpowiedzieć...I to by było na tyle...
      ps. Dotyczy to wypowiedzi satrej mendy ( tak siebie określił) na temat Davida
      Beckhama....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka