IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 20:58
Piotrek Lato jest OK a wielki brat zachowal sie jak palant, przeciez mogl
podarowac piotrkowi, w koncu do trzech razy sztuka, Wszystko bylo ok, a po
dwoch dniach przypomnialo sie wielkiemu ze piotrek popelnil gafe. Niewiem
ktojest BB ale to skonczony idiota. Takie jest moje zdanie i niezmienie go
Obserwuj wątek
    • Gość: adsf Re: Lato i BB IP: *.legnica.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 21:01
      Masz racje BB to skonczony idiota, ciekawe czemu sie nie ujawnia, boi sie o
      zycie?
      • Gość: hawaj Re: Lato i BB IP: *.sita.int 18.04.01, 21:24
        a no hujowo ze tak go potraktowal ! Lato Rulez !!!
        Pioterk powinien sam odejsc tyle ze duzo wczesniej, teraz przynajmniej ma
        swiety spokuj.
        bb vom
      • Gość: jesper Re: Lato i BB IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 23:03
        Gość portalu: adsf napisał(a):

&#62 Masz racje BB to skonczony idiota, ciekawe czemu sie nie ujawnia, boi sie o
        &#62 zycie?

hehe
        co wy do tego wielkiego brata... przeciez o wszystkim decyduje santorski z banda
        psychologow, a jakis bej co uzycza glosu obwieszcza tylko ich decyzje... facet
        nie jest winny :)
    • Gość: siupa Re: Lato i BB IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 21:45
      BB !

Ale to spaprałeś !!!
      Oglądam ten program tylko czasami ,ale Lato był moim faworytem w tej zabawie.
      Spodobał mi się od pierwszej chwili. Był wporządku co do innych i nigdy nikogo
      nie wkopał.
      To że powiedział jak nominował Sebastianowi powinno się nie liczyć ,gdyż to była
      chwila emocji ,ona o niczym by nie mogła zadecydować ,to było tylko
      przyjacielskie wyznanie sobie ostatniego słowa.
      Ale zrobiłeś blamę buuuuuuu.... :(((((

• Gość: PABLO Re: Lato i BB IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 21:50
        Calkowity bezsens. Bezsens byl juz wtedy gdy kazali
        glosowac na chlopow. Klaudiusz powiedzial dwa razy i
        zostal Malgosia tez mowila i nic. A Piotrek, ktory
        nigdy nie wdawal sie w dyskusje o glosowaniu i
        nominacjach jak chcal byc fair wobez Sebastiana i
        powiedzial ze na niego nie glosowal w takiej sytuacji
        ze to wogole nie mialo znaczenia (jeden z nich i tak
        mial wyjsc wiec co z tego?) odpadl. Nie zdziwie sie
        jesli TVNowi spadnie ogladalnosc!!!
      • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 19.04.01, 11:18
        Siupa, co ty wiesz o zyciu??? Im szybciej sie to skonczy tym lepiej... ;)
        • Gość: siupa Re: Lato i BB IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.01, 22:36
          Re: Blokers

A co tu o zyciu mozesz wiedziec?
          Co ty Mickiewicz czy co?
          • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 19.04.01, 23:14
            Ty mnie Siupa pocaluj w Pupa. Ja swoje wiem... :)) Poza tym mowia na
            mnie "MISIEK" i to chyba wynika z mojego wygladu, a nie od "Mickiewicz"

pozdrawiam
    • hyperek Re: Lato i BB 19.04.01, 11:32
      Ech, Picia byl bardzo fajny, dla widzow oraz w domu BB... Dowodem sa lzy
      WSZYSTKICH domownikow! Na IRC'u przeczytalem kiedys wypowiedz jednego z
      internautow: Wielki Bracie, ssij pale!!!
      • Gość: aga Re: Lato i BB IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.01, 12:23
        Wielki Brat nie ma jaj. Powinien od razu wywalić tych, którzy rozmawiali o
        nominacjach i nie robic cyrków. Goska łaziła po całym domu i ogrodzie i
        spiskowała, a mimo to siedzi dalej w domu BB. Sebastian miotał sie po ogropdzie
        i kalkulował: wyjdzie czy zostanie, wyszedł w świetle jupiterów i jeszcze
        wkopał kumpla.A Picia, który zawsze potrafił zachować się z godnością, wyleciał
        przez bramę w ogrodzie. Gdyby mieszkańcy tego domu byli ze sobą tak zżyci jak
        to deklarują, wszyscy wyszliby wczoraj przez tę bramę.
        • Gość: nula Re: Lato i BB IP: 193.150.166.* 19.04.01, 13:05
          absolutnie zgadzam sie z poprzedniczka. Gdyby byla miedzy nimi prawdziwa wiez powinni
          jednomyslnie wyjsc z domu BB. Ciekawe jak zachowali by sie wielcy wlodarze TVN. Zaloze sie, ze z
          podkulonymi ogonami wspanialomyslnie wybaczyliby Pici, aby nie konczyc emisji programu przed
          czasem.
          • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: 157.158.187.* 19.04.01, 23:36
            Boszzzzzzzzzz... ludzie! Czym wy sie tak podniecacie. To poprostu gra i to
            dosyc glupia, a wy na dyktando telewizji sikacie w majki jak male dzieci.
            Poza tym musza byc przegrani i wygrani i trzeba sie liczyc z konsekwencjami
            tego co sie robi... to nie znaczy, ze ma sie grac tylko fairplay ale jezeli sie
            wpadnie no to trudno - pech. W zasadzie to wlasnie o to chodzi by wyeliminowac
            konkurentow i nie ma tu mowy o zadnej lojalnosci i przyjazni. To konkurencja i
            trzeba tak grac by samemu przezyc, a nie przejmowac sie innymi.
            Poza tym im szybciej wywala ich z domu, tym szybciej skonczy sie szal BB, ktory
            niewiadomo czemu wzbudzil takie starszliwe zainteresowanie. Pomysl jest
            dosyc .. mowic delikatnie - "marny", a ludzie, ktorzy nie potrafia zyc wlasnym
            zyciem tylko obserwuja innych sa naprawde ubodzy i jest mi ich zal. Mozna to
            porownac do wscibskich sasiadek, ktore zamiast martwic sie o siebie wiedza
            zawsze co slychac u panstwa Iksinskich i czy ostatniej nocy panu Y stanal i czy
            czy zona jest w lozku z niego zadowolna. Blagam - wezcie sie do roboty... jest
            tyle ciekawych rzeczy do zrobienia i miejsc do zobaczenia. Albo przynajmniej
            sie przespijcie zamiast sleczec przed telewizorem - wyjdzie wam to przynajmniej
            na zdrowie...

pozdrawiam i zycze powodzenia...
            • tomfisch Re: Lato i BB 20.04.01, 00:02
              "lIFE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS"
              • tomfisch Re: Lato i BB 20.04.01, 00:05
                tomfisch napisał(a):

&#62
            • Gość: aga Re: Lato i BB IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 12:16
              Sądząc z długości listu Blokers sam siedzi przed telewizorem i kto wie czy nie
              robi gorszych rzeczy niż sikanie w majtki, o co tak gładko posądza innych. Poza
              tym cóż to jest za podglądanie???? Przecież oni wiedzą, że tam sa kamery, więc
              ogląda sie BB jak film, a nie jak prawdziwe życie. O gdyby tak zainstalować
              kamerę w domu Blokersa i nic mu o tym nie powidzieć. Wtedy dopiero
              zobaczylibyśmy prawdziwy reality show. A moze nie.
              • Gość: eva Re: Lato i BB IP: *.tcr.stores.easyeverything.com 22.04.01, 18:02
                nie przyjemnie sie robi kiedy ludzie cos wmawiaja innym(Blokers). Sprawa z
                Lato, to jawna manipulacja, na ktorej TVN sie przejechal. To byl manewr, tylko
                nie wiem jakiego rodzaju. Moze ktos mi pomoze?
              • Gość: bjum Re: Lato i BB IP: 10.0.206.* / 213.77.66.* 23.04.01, 12:00
                dobrze aga, tak trzymac
              • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 23.04.01, 15:04
                Aga, przykro mi to stwierdzic ale jestes dziecinna. Przeczytaj moj
                poprzedni list jeszcze raz, a potem ponownie swoja odpowiedz. Nastepnie
                przemysl to co przeczytalas, policz spokojnie do dziesieciu i porozmawiaj skims
                bliskim na ten temat. Przeczytaj listy JESZCZE RAZ i dopiero gdy bedziesz pewna
                swego i sprawdzisz uprzednio w slowniku jezyka polskiego wszystkie obce Ci
                slowka typu "rododendron" lub "encyklopedia" - wypowiedz sie na ten temat. Do
                tego czasu nie mamy chyba za bardzo o czym dyskutowac poniewaz nie bardzo
                rozumiesz tego co czytasz, a Twoj swiat jest przycmiony wydarzeniami domu BB. W
                koncu to takie wazne... nie prawda? Wazne jest czy Jozek dzisiaj po obiedzie
                beknal i czy Frania byla dzisaj zrobic siusiu... cozzzz...

Poza tym, nie wiem w jaki sposob to "wydedukowalas", ale wspolczynnik
                korelacji z wymiarow statystycznych, takich jak czas ogladania telewizji i
                dlugosc pisanych listow jest bliski 0. RPiSM = Rachunek Prawdopodobienstwa i
                Statystyka Matematyczna sie klania...

Hmmm... jeszcze jedna prosba - wytlumacz mi co oznacza "maslo-maslane"
                czyli to Twoje, w znojach zlosliwosci wymyslone, "prawdziwy reality show", bo
                ta dwujezyczna hybryda w "angielskawo"-polskim tlumaczeniu nie ma sensu. ;)

Gratuluje bieglej znajomosci jezkow obcych oraz pozdrawiam Cie, moja droga
                dear!
                • Gość: none Re: Lato i BB IP: 195.205.23.* 23.04.01, 15:14
                  blyskotliwa paplanina.
                  • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 23.04.01, 15:25
                    Pewnie, ze paplanina bo co mozna bylo odpowiedziec na
                    tamten list? Zeby dyskusja mogla miec miejsce, musza
                    znalezc sie argumenty, ktorych w wypowiedzi Agi nie
                    zauwazylem...
            • Gość: zbigisz Re: Lato i BB IP: *.chello.pl 23.04.01, 15:08
              Do blokersa - Ty nie zrozumiałeś tematu!!!! Nie chodzi o Twój pogląd na BB /to
              Twoja prywatna sprawa i wara wszystkim od tego/, lecz o jedynego inteligentnego
              domownika w domu BB jakim był Piotr Lato. Dobrze, że widzowie BB /czy dobrze
              czynią oglądając ten program, Tobie wara od tego/ dostrzegają manipulację TVN
              dla zrobienia większego "szmalu" /patrz...na wprowadzenie 2 osób na miejsce
              Pici....a dla czego nie 4..???? wart był tego, tlko po to by dać "szansę"
              decydowania o tym, kto zostanie nominowany...tylko po 2,40zł za każdy
              głos..dobre co???????!!!!/ i co ważne gro z Nich umie dostrzec to. To że są
              wkurzeni??!!! - ja rozumiem ich. Reasumując, cieszę się, że bronią Picię a nie
              pustą, beznadziejną Karolinę /ciekaw jakie masz zdanie o tym indywidum/. Nim
              zabierzesz głos /to wolno/, pomyśl czy aby tutaj i czy Tobie oceniać
              wszystkich, w czambuł. Pozdrawiam Ciebie.
              • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 23.04.01, 15:20
                Moje zdanie na temat domu BB faktycznie nie ma
                najmniejszego znaczenia i dlatego tez nie komentowalem
                bezposrednio tego co tam sie dzieje bo szczerze mowiac
                w ogole mnie to nie interesuje. Moja reakcja dotyczyla
                tylko i wylacznie smiesznego zachowania ludzi.
                Zaproponowalem im cos konstruktywnego i ciekwaszego
                niz wysiadywanie przed telewizorem. Lepiej pojechac w
                gory, poczytac ksiazke czy napisac list. Tym czasem
                mlodzi ludzie zachowuja sie jak moja babcia, ktora
                swiata nie widzi poza filmami w stylu "moda na
                sukces", czy "zbuntowany aniol". Ona zyje tym co sie
                tam dzieje bo juz zdrowie jej na nic innego specjalnie
                nie pozwala. Ale Wy???

W kazdym razie ZBIGISZ, dziekuje za odpowiedz
                poniewaz byla to pierwsza rozsadna reakcja na moj
                list, a nie bezradne "krzyki" w stylu agi.
                • Gość: zbigisz Re: Lato i BB IP: *.chello.pl 23.04.01, 15:42
                  Do blokersa - zgadzam się z Tobą w wielu kwestiach /w szczególności seriali,
                  sądziłem iż społeczeństwo "wyrosło" z epoki Izaury/, ale zwracam Tobie uwagę,
                  iż ta strona czatu, została stworzona dla NICH. A tutaj rozmawia się o Piotrku
                  Lato a nie o poglądach co lepiej robić z wolnym czasem!!! Jestem przeciwny
                  tworzeniu tego typu "spektakli" lecz nie upoważnia mnie to do oceny wszystkich
                  podglądaczy BB.
                  Mnie ciekawi ich pogląd i dla tego tutaj jestem. Na temat BB wypowiedziałem się
                  na wp. Reakcja Agi była w Twoim przypadku uzasadniona.
              • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 23.04.01, 15:28
                Moje zdanie na temat domu BB faktycznie nie ma
                najmniejszego znaczenia i dlatego tez nie komentowalem
                bezposrednio tego co tam sie dzieje bo szczerze mowiac
                w ogole mnie to nie interesuje. Moja reakcja dotyczyla
                tylko i wylacznie smiesznego zachowania ludzi.
                Zaproponowalem im cos konstruktywnego i ciekwaszego
                niz wysiadywanie przed telewizorem. Lepiej pojechac w
                gory, poczytac ksiazke czy napisac list. Tym czasem
                mlodzi ludzie zachowuja sie jak moja babcia, ktora
                swiata nie widzi poza filmami w stylu "moda na
                sukces", czy "zbuntowany aniol". Ona zyje tym co sie
                tam dzieje bo juz zdrowie jej na nic innego specjalnie
                nie pozwala. Ale Wy???

W kazdym razie ZBIGISZ, dziekuje za odpowiedz
                poniewaz byla to pierwsza rozsadna reakcja na moj
                list, a nie bezradne "krzyki" w stylu agi.
              • Gość: blokers Re: Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 23.04.01, 15:38
                Chcialem jeszcze cos dodac: jezeli uwazacie, ze wszystko to jest manipulacja,
                niesprawiedliwosc i pazernosc (w tym TVN) to proponuje bardzo proste
                rozwiazanie waszych problemow - po prostu nie ogladajcie telewizji, a przede
                wszytskim tego programu. Bedziecie wolni od stresow, wydatkow na glosowanie itp

PS. Dlaczego sa az dwie kopie mojego poprzedniego listu - nie mam pojcia... ;)
                • Gość: zbigisz Re: Re: Lato i BB IP: 62.179.12.* 23.04.01, 15:46
    • Gość: aga Re: Lato i BB IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 16:44
      • Gość: Aga Re: Lato i BB IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 17:09
        Drogi Blokersie!
        Wiele hałasu o nic. To cytat, a skąd, na pewno wiesz, bo dzieła Szekspira
        przeczytałeś pewnie już w przedszkolu i to w górach, bo zdaje się wg Ciebie
        tylko tam mozna czytać. Czepiam się? Pewnie troszkę. Ale do rzeczy. Zawiodłeś
        mnie. Moze i jestem dziecinna, może brak mi erudycji, którą Ty tak chetnie sie
        popisujesz, ale napisałam tylko to, co nasunęło mi się po lekturze Twojej
        wypowiedzi. Napisałam szczerze i otwarcie, bez tego całego
        pseudointelektualnego zadęcia, bo taka jestem - szczera i otwarta. Powiem Ci
        wiec szczerze, że oglądam BB, ale nie zamierzam sie nikomu z tego tłumaczyć. Za
        dużo w Tobie z mentora(Boże! Skąd ja znam takie wyrazy? Czyżby ze słownika??),
        a to niestety zdradza młody wiek. Oceniasz ludzi tylko po tym, że oglądają BB,
        a to jest bardzo dziecinne podejście. Każesz nam jechać w góry(rzeczywiście
        bardzo konstruktywne), czytać książki(może harlequiny?) jakby to było gwarancją
        efektywnego spędzenia czasu.Jako człowiek błyskotliwy powinieneś wiedzieć,
        że"de gustibus...est non disputandum". No i jeszcze jedno. Jakie krzyki? To Ty
        raczej przesadzasz z emocjami. Twoja odpowiedz to przerost formy nad treścią, a
        ta forma ukrywa wszystkie Twoje komleksy i stresy, których to my mamy się
        pozbywać.Bez urazy Blokers. Buziaki i byle do wiosny.
        • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 24.04.01, 02:00
          Kochana Ago!

"Vanitas, vanitatum et omnia vanitas" - to rowniez cytat. Ale skoro maja
          byc konkrety no to ok. Po pierwsze nikt Cie nie zmusza do tlumaczenia sie z
          tego, ze ogladasz BB, ani z tego, ze tak bardzo sie tym podniecasz. To Twoja
          sprawa tyle, ze szkoda mi Ciebie bo przypominasz (jak juz wczesniej
          wspomnialem) moja kochana babcie. Ja przynajmniej usprawiedliwia wiek i brak
          zdrowia, a to jakiej lekturze sie poswiecasz w wolnym to takze Twoj wybor i
          rowniez szkoda, ze akurat taki. Jedno pytanie: czytasz rowniez miesiecznik BB???

Nie oceniam nikogo wg. tego jakie programy oglada. Moja dziewczyna, ktora
          szczerze kocham, rowniez oglada to co chce i kiedy chce - w tym BB. Ale wybacz -
          ogladac, a jak wczesniej wspominalem - "sikac po kolanach z podniecenia" to
          dwie zupelnie odmienne sprawy.

Gory, gory i jeszcze raz gory. Faktycznie je lubie i spedzam tam duzo czasu
          ale niestety musze Cie zmartwic: ksiazki czytuje tylko w domu. Tam natomiast
          wole poznawac nowych ludzi, zwiedzic nowe miejsca, spedzic wieczor przy gitarze
          i napic sie wina. Moze wg. Ciebie to jest faktycznie malo konstruktywne ale to
          tylko dowodzi jak malo wiesz. Poza tym "Harlequinow" w przeciwienstwie do
          Ciebie nie czytuje - w ksiegarniach znajduje sporo ciekawszych pozycji.

Szekspira w przedszkolu nie czytalem. Kolejny raz sie zawiodlas... przykro
          mi. W ogole za duzo nie czytuje, ale mimo wszystko szkoda mi czasu na ogladanie
          programow typu BB, a tym bardziej na fascynacje i zycie "wydarzeniami" w jego
          domu. Zazdroszcze Ci troche, ze masz tyle czasu, ktory tak latwo marnujesz.
          Faktycznie - skoro juz poruszylas ten temat - to pewnie jest moj kompleks.
          Moglbym przeciez przez pol dnia ogladac BB, "Zbuntowanego aniola", "W kamiennym
          kregu" oraz "Mode na sukces", a przez druga polowe rozmawiac przez telefon ze
          znajomymi i sasiadami co sadza o dzisiejszych "wydarzeniach". Niestety nie
          moge... a przeciez bylo by naprawde wspaniale w taki sposob spedzac czas.

Pozdrawiam

PS. Mlody wiek? Hmmm... to rzecz wzgledna.
          • Gość: Piotras Re: Lato i BB IP: *.legnica.dialog.net.pl 24.04.01, 02:36
            Mój drogi!
            Irytuje mnie twoje zadęcie.Wierzę ci, że lepiej iść w góry,czy przeczytać
            dobrą książkę,ale na tym świat się nie kończy.Dlaczego uważasz,że ludzie którzy
            oglądają BB nie dorastają ci do pięt? Lubię BB i lubię Hrabala, czy to się
            wyklucza?Czy mam przez cały dzień myśleć o istocie bytu,analizować Platona i
            chronić pingwiny?Nie przesadzaj!Ludyczne rozrywki są bardzo przyjemne i nie
            widzę powodu, żeby z nich rezygnować.I wcale nie uważam,że jest to zniżanie się
            do poziomu plebsu(bo chyba tak myślisz),ani nie uleganie prostackim instynktom.
            I co jest zdrożnego w tym,że lubię się pogapić na cycki Alicji,na przykład?!
            A poza tym, nie rozumiem co ty robisz na tej liście.Jeżeli uważasz,że BB
            oglądają tylko przygłupy,nie zdradzaj nam prostaczkom, że tak doskonale
            orientujesz się w meandrach tego widowiska!
            Teraz próbuję napisać twoją odpowiedź,ciekawe czy wygram flaszkę!
            • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 24.04.01, 21:07
              Drogi Piotrasie!

Moja propozycja: przeczytaj moj list jeszcze raz (tym razem uwaznie) i
              dopiero wtedy wypowiedz sie na ten temat. Poza tym pytam: dlaczego wy ciagle
              wmawiacie mi, ze was oceniam??? Wlasnie w mojej ostatniej wypowiedzi wyraznie
              zaznaczam, ze tego nie robie. Jezeli zas chodzi o BB to jest rozrywka jak
              tysiace innych i musicie sami przyznac, ze niezbyt wysokich lotow. Spoko,
              spoko, ogladajcie co chcecie. Ja czepiam sie tylko waszej ekscytacji, a nie
              tego czy, np. Ty Piotrasie, lubisz pogapic sie na cycki Alicji. Przyznam, ze je
              widzialem i nawet nie sa calkiem, calkiem - ale nie w tym rzecz. Jak napisalem
              w pierwszym liscie to tylko gra... TYLKO GRA. I dziwie sie, ze liczyliscie na
              jej poczatku na sprawiedliwosc i bezinteresownosc graczy i jej producentow.
              Widaomo, ze wszystkim chodzi o kase... TVN chce zarobic, a kazdy kto jest w
              srodku - wygrac. Czy to takie dziwne?
          • Gość: aga Re: Lato i BB IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 10:35
            Drogi Blokersie!

Jestem Ci wdzięczna za tak miły nagłówek listu, szkoda
            tylko, że dalej nie zachowałeś takiej klasy.
            Rzeczywiście Kohelet miał rację z marnoscią, ale nie
            wypisywał nic o sikaniu. Zupełnie nie wiem, dlaczego z
            takim uporem wmawiasz mi, że mam trudności z
            trzymaniem moczu. No i jeszcze to podniecanie się.
            Chciałabym tak jak Ty trzymac emocje na wodzy, ale
            niestety, temperament mi nie pozwala. No dobrze, a
            teraz do rzeczy. Mimo wszystko tym razem spisałeś się.
            Napisałeś szczerze i zwyczajnie, no może nie tak do
            końca, ale w lepszym stylu. Widzisz, ciągle mnie nie
            rozumiesz. To forum powstało po to, by Ci, którzy z
            różnych względów ogladaja BB, mogli się swobodnie
            wypowiadać na ten temat. Jeśli nie ogladasz tego
            programu, co tu robisz? Pouczasz. Zarzucasz innym
            marnowanie czasu, ograniczenie umysłowe, wścibstwo i
            Bóg wie co jeszcze. Kochasz góry? Świetnie. Skąd
            wiesz, że ja nie. Czytasz książki? Doskonale, ja też
            czytam i wierz mi, nie harlequiny, chociaż nie wiem
            czy po tej wyczerpującej mój i tak znikomy intelekt
            dyskusji nie sięgnę dla odprężenia po jakieś
            romansidło.W Sieci można dyskutować o wielu sprawach,
            więc wierzę, że w końcu znajdziesz odpowiednie dla
            siebie towarzystwo i temat. Może nawet tam się
            spotkamy, bo zycie jest pełne niespodzianek.I błagam,
            daj spokój swojej babci.Ona (tak jak i moja babcia)
            napracowała się już, urodziła dzieci, wychowała je,
            wyniańczyła wnuki i teraz ma prawo obejrzeć sobie w TV
            choćby najgłupszy serial. A Ty swoją drogą jesteś
            nieżle zorientowany w tych tytułach, no, no. Ale
            wierzę, że"ex nuce fit corylus". No, po prostu będa z
            Ciebie ludzie, tylko daj też zyć innym .Pozdrawiam.
            Aga.
            • Gość: mak Re: Lato i BB IP: *.ch.uj.edu.pl 24.04.01, 11:36
              i o co caly ten halas?
            • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 24.04.01, 21:59
              Droga Ago!

Mam wrazenie, ze powoli zblizamy sie do sensownego kompromisu ;). W
              przeciwienstwie do Piotrasa przynajmniej zaczelas czytac moje listy zanim na
              nie odpowiadasz. Jezeli zas chodzi o trzymanie moczu to chyba zdajesz sobie
              sprawe jaki wymiar ma to stwierdzenie.

Wiem, ze na sieci mozna dyskutowac na rozne tematy i chyba to wlasnie
              robimy. Z tego co mi wiadomo - ta lista dyskusyjna dot. BB, tematu "Lato i BB".
              Widze jak ludzie oplakuja niesprawiedliwosc i pazernosc TVN, napastuja
              Sebastiana itp. Zupelna ekscytacja, ktora nawet nie ma poparcia po stronie
              samych zainteresowanych. Z tego co widze to wielbiciele P. Lato najchetniej
              spalili by na stosie Florka i na odrwot. Powtarzam po raz n-ty, ze to tylko gra
              i to nie warta takiego zaagazowania (wyj. nasze babcie, ktore juz faktycznie
              swoje zrobily, a poza tym, jak juz wspomnialem, nie maja zdrowia na nic innego).

Wiec jeszcze raz Ago: 1) Nie mam Ci za zle, ze ogladasz tylko mi troche
              zal, ze az tak to przezywasz. 2) To tylko gra, na ktorej TVN chce zarobic. 3)
              To tylko gra, w ktorej kazdy chce wygac. 4) To co ogladasz nie swiadczy o
              Twojej inteligencji tylko raczej o braku innych zajec. 5) Podniecajac sie BB,
              sami nabijacie portfel swojemu (jak twierdzice) najwiekszemu wrogowi - TVN. 6)
              Ostatnia uwaga: skoro to lista dysk. BB to chyba moge sie tu wypowiedziec co
              sadze na ten temat, a sama nazwa "... dyskusyjna" swiadczy o tym, ze ma to byc
              dyskusja, a nie dywagacja. Wiem, ze tak by wam bylo latwiej ale coz ... zycie
              jest okrotne.

Pozdrawiam i przesylam serdeczne buziaki
              • Gość: aga Re: Lato i BB IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 12:21
                Drogi Blokersie!

Tym razem to Ty przeczytaj uważnie moje listy, zwłaszcza pierwszy, bo jak sadzę
                od niego się zaczęło, a wtedy na pewno wszystko stanie się jasne. Wiem, że BB
                to tylko gra, ale jesli grałes choć raz w jakąś grę( choćby bierki - kto
                jeszcze pamięta bierki??), to chyba wiesz, że kazda dostarcza emocji i każdą
                się na swój sposób przeżywa. Kropka. Rzeczywiscie jest to forum dyskusyjne i z
                tego co ja sie znam na języku polskim, to oboje na nim dyskutowalismy, bo
                dywagacja to mówienie, bądz pisanie nie na temat. Poza tym nie wiem, dlaczego
                zwracasz się do mnie per Wy. To albo naleciałośc francuska,albo pozostałośc po
                PRL-u, ale o to drugie Cię nie posądzam. Temperatura naszych listów stała sie
                juz letnia, więc chyba pora zakończyc tę dyskusję (może rozpoczniemy nową), bo
                doznania letnie mnie w ogóle nie interesują. Pozdrawiam, duża bużka i do
                następnego spotkania. Aga.
                PS.Tak naprawdę to nie mam czasu z Tobą dyskutować, bo musze omówić z sasiadkami
                najnowsze wydarzenia w domu BB! :)))))))))))
                • Gość: blokers Re: Lato i BB IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 25.04.01, 13:38
                  ok ;)
    • Gość: niki Re: Lato i BB IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 02:09
      Obrzydl mi ten caly Big Bajzel.Wywalilem TVN z odbiornika,tylko zasmiecal
      pamiec.
    • www.marek.pl. Re: Lato i BB 24.04.01, 21:51
      MUSIELI POWIADOMIĆ RODZINĘ (POR. BBBBBBBB,BBBBB2,BBBBBB3)

MARUŚ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka