zsa-zsa 28.04.05, 15:25 tyle bylo emocji, gdy lecialy odcinki poprzednich serii i nawet jak rozpoczal sie 4. sezon. A teraz nic, nic? czyzbyscie przysypiali na koncowce "czworki" jak ja? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marapi19 Re: Hej fani "24" 28.04.05, 17:54 4 jeszcze nie widzialam. czekam az mąż z morza wroci, to obejrzę. jestem wlasnie po 3 (brutalna dosyc). a 4 naprawde taka nudna? tylko bez spoilerow, plz. Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Hej fani "24" 28.04.05, 19:15 moze nie AZ taka nuda, ale zauwazylam, ze ogladam coraz mniej uwaznie, chyba jestem znudzona pewna rutyna w tym filmie no i mecza mnie nielogicznosci. ale obejrze do konca, mam nadzieje, ze chociaz zakonczenie mnie nie rozczaruje. tak w ogole, to mysle, ze pierwsza seria byla najlepsza - swiezy pomysl, inna formula, swietnie sie ogladalo. pozostale dwie serie podobaly mi sie juz mniej, no i teraz czworka tez. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Hej fani "24" 28.04.05, 18:44 ciągle czaję się na trzecią serię... na razie 24 przegrały z dwiema seriami West Winga, ale i na zakup 24h przyjdzie pora :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Hej fani "24" 28.04.05, 21:40 Oglądam "24" regularnie, ale odkąd w TV (amerykańskiej, oczywiście) pojawił się "LOST", to "24" straciło swoją pozycję lidera. Czwarta seria nie taka zła. Zwłaszcza, że w końcu... (spoiler! po angielsku! czytaj od końca!) kcab si remlap! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zsa-zsa Re: Hej fani "24" 28.04.05, 21:53 widzialam, widzialam. pomysl na powroty tez nie za bardzo mi sie podobal - na poczatku prawie nikogo, na koncu prawie wszyscy (sorry, nie moge ogledniej) mama pewne podejrzenia co do konca czworki, bo czytalam wywiad z k.sutherlandem, ale cicho sza, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: Hej fani "24" 29.04.05, 05:31 czwarta seria - jak dla mnie to absolutna strata czasu. z przykroscia to mowie, bo dwie pierwsze ogladalam z zapartym tchem. zabraklo pomyslow, nudne - te same teksty powtarzane do znudzenia..jack ciagle lata z zadyszka i co drugie slowo to "trust me"... po prostu dziala mi na nerwy - przestalam ogladac..:( Odpowiedz Link Zgłoś