Gość: Redakcja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 11:16 Redakcja pyta Malline czy wrocila opalona i wypoczeta i gdzie byla ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 07.07.02, 00:08 nie wypoczeta:-(((( troche opalona.. bylam w okolicach Redakcji....Katowice i okolica:-)))))))))))) a Redakcja co porabiala???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 13:48 9 dni na Pojezierzu Drawskim. Milo bylo, tylko powietrze jakies nie te...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 07.07.02, 15:07 wydawalo mi sie ze Redakcja "stracila sie" na nieco dluzej hmm moze zle obliczylam??? to byl wyjazd prywatny czy zawodowy??? pozdrawiam - ciekawska:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 08.07.02, 22:53 Redakcja zauwazyla co to sie porobilo z forum???????????????????? to skandal!!! odnalezc sie jeszcze w tym nie potrafie!! i gdzie Redakcja znow znikla????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 13:29 Redakcja caly czas jest, tylko zajmuje sie roznymi sprawami i jej czujnosc nieco oslabla... Redakcja jest zaskoczona zainteresowaniem ze strony Malliny... bardzo milo :-O Coz to Mallina porabia, bo Redakcja zajmuje sie pierwotniakami (ciekawe zajecie) Czy Mallina zauwazyla, ze jestesmy na forum "Kultura"? Bardzo, bardzo milo :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 09.07.02, 17:38 jak Redakcje zaskakuje zainteresowanie to moge sie przestac interesowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 18:08 Alez skadze znowu!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech sie Mallina nie przestaje interesowac, tylko, ze Mallina wie o Redakcji wiecej niz Redakcja o Mallinie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.02, 18:15 taaaak?? mi sie wydaje ze nic nie wiem o Redakcji..i mam nadzieje ze to nie Redakcja zmienila to forum????:-(((( a co Redakcja chcialaby wiedziec a boi sie zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 21:05 Mallinie nie podoba sie nowe forum? Coz, sa gusta i gusciki:-) Czymze to Mallina sie zajmuje w Dojczlandzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 10.07.02, 23:50 przyznaje ze wyjatkowo mi sie nie podoba nowe forum....i wiem ze nie tylko ja jestem niemile rozczarowana...juz musialam wczesniej przezyc zmiane poczty na gazecie a teraz forum..:-((((( Redakcja jest jednak ciekawa..mieszkam tu sobie juz jakis czas... Redakcja wybaczy ale trudno bym tu wszystko tak otwarcie o sobie mowila..obcy czytaja..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 17:42 No wlasnie, obcy czytaja... Redakcja (z racji swoich zainteresowan) pyta, czy Mallina zwiedzala Nationalpark Niedersächsisches Wattenmeer??? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 11.07.02, 19:17 na wszystko sa sposoby....:-) hmmm zwiedzalam rozne rzeczy..ale niestety nie to o czym Redakcja wspomina....pewnie cos stracilam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.02, 13:21 oj Redakcja jakas bez energii po tym urlopie!!! chyba jakies zazalenie napisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 17:21 Redakcja nie lubi przesiadywac w domu Poza tym Redakcja ma wakacje, a nie urlop (choc musi sie uczyc) Srednia wieku w Redakcji nie jest zbyt wysoka ;-) Czy Redakcja zaskoczyla Malline??? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 12.07.02, 17:28 Redakcja jest studentem a moze i przy okazji nauczycielem....:-)))) malliny niczym nie da sie zaskoczyc...chyba ze pozytywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 12.07.02, 17:31 moment..nie jest zbyt wysoka?????? ciekawe ciekawe..jakies sugestie ze Mallina ma wieksza srednia????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 13.07.02, 07:21 Redakcja taka mloda a dalej sie wyleguje????? pora wstac chyba? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 08:21 Redakcja tak sobie mysli, ze Mallina tez sie wyleguje i to po urlopie! Oczywiscie przed komputerem... Niby cos tam pisze, jakis raporcik, jakies dane, a jak szefunio nie widzi, to zaraz na portal Gazety, forum i wysyla te posty do Redakcji i nie tylko, bo przeciez Redakcja troche czytala te blyskotliwe dialogi z Poyebem:-) Mallina ma wakacje caly czas, a Redakcja 2 (choc powinny byc 3) miesiace...:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 13.07.02, 14:19 Mallina jest przed urlopem...(tak moge to okreslic) Mallina nie ma szefa hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mallina nie musi robic raporcikow i moze korzystac z netu bez ograniczenia i kryc sie z tym nie musi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 22:59 Wiec Mallina jest sama sobie sterem, zeglazem, okretem... Mallina ma sie dobrze :-) Taka niezalezna osoba pewnie nie zechce pracowac dla Redakcji Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 13.07.02, 23:06 niech Redakcja zacheci..a kto wie...nawet spolecznie moglabym... Redakcja sie taka sympatyczna wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
nucleus Re: REDAKCJA DO MALLINY 09.07.02, 13:50 Czy Mallina sobie z Redakcją zbytnio nie pozwala????????????:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 09.07.02, 17:37 hmmmm nucleusie????co masz konkretnie na mysli????????? jestem bardzo zaskoczona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 18:10 Wara od naszego reality-forum, Nucleusie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 14.07.02, 13:01 niedobrze sie tak dlugo wysypiac...nawet w niedziele!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 17:03 Praca dla Redakcji w 90% nie ma nic wspolnego z komputerem, wiec Mallina i tak sie nie skusi :)))))))))) Redakcja szla wczoraj pozno spac i dzis sobie pofolgowala... Redakcja pyta co Mallina jadla na obiad (zeby podtrzymac rozmowe) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 14.07.02, 17:42 no widze ze Redakcja zaluje swojej propozycji w sprawie pracy ktora mi zlozyla..teraz sie wymiguje od zatrudnienia mnie....nieladnie.... Redakcjo..chyba bez wstawek obiadowych rozmowa ma sie tez dobrze??? chyba ze Redakcja jest kobiete(???) i sprawy kulinarne ja tak interesuja... na wszelki wypadek odpowiem bo moze jest w tym pytaniu jakis ukryty podtekst , ktorego ja prosta mallina nie wychwycilam: nie bylo obiadu, przekasialm to co znalazlo sie w lodowce..pada caly dzien i komu chcialoby sie myslec o gotowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 14.07.02, 19:08 zeby jednak Redakcja nie myslala ze gloduje podaje co za salatke jadlam! salata lodowa pomidory czerwone pomidory zolte tunczyk w oliwie jajko na twrado ogorek zielony kukurydza.. wymieszac i zjesc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 17:04 Mniam, mniam... Redakcja nie jest kobieta :) Redakcja zastanawia sie coz takiego Mallina moglaby dla Redakcji robic, więc????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 15.07.02, 19:22 No to dobrze ze Redakcja nie jest kobieta...:-) to slucham jakie oferty ma w zanadrzu Redakcja...jeszcze sama mam sobie robote wymyslac?? hmm jednak Redakcja jest mezczyzna..racja....wszystko sie zgadza... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: REDAKCJA DO MALLINY 15.07.02, 18:45 mallina napisała: > zeby jednak Redakcja nie myslala ze gloduje podaje co za salatke jadlam! > salata lodowa > pomidory czerwone > pomidory zolte > tunczyk w oliwie > jajko na twrado > ogorek zielony > kukurydza.. > wymieszac i zjesc:-) > A wiatry po tym są? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 15.07.02, 19:19 oczywiscie ze nie ma..:-) chyba ze sobie fasolke dosypiesz:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: REDAKCJA DO MALLINY 16.07.02, 05:20 W takim razie sprobuję. Ostatnie lata spędzam za dużo czasu przed komputerem i złapałam o wiele kilo za dużo. Czy może masz więcej recept na takie zdrowe chude jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 18:58 Ha, ha, ha!!!! Rozmowa zeszla na tematy kulinarne i wietrzne...oj Bljadziu, Bljadziu... Mallina jednak nie umie zrozumiec Redakcji :-( Redakcja po prostu pyta, w czym Mallina czuje sie mocna, wiedzac o conieco o pracy Redakcji... Propozycja: chodzenie pol dnia po lesie w celu znalezienia rzadkiego gatunku trawy...no i??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 19:14 Ha, ha, ha!!!! Rozmowa zeszla na tematy kulinarne i wietrzne...oj Bljadziu, Bljadziu... Mallina jednak nie umie zrozumiec Redakcji :-( Redakcja po prostu pyta, w czym Mallina czuje sie mocna, wiedzac o conieco o pracy Redakcji... Propozycja: chodzenie pol dnia po lesie w celu znalezienia rzadkiego gatunku trawy...no i??? Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: REDAKCJA DO MALLINY 17.07.02, 03:33 Gość portalu: Redakcja napisał(a): > > Propozycja: chodzenie pol dnia po lesie w celu > znalezienia rzadkiego gatunku trawy...no i??? No, ale po takiej trawie to już co najmniej wzdęcia można dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 12:49 Bljadziu... Jesli Redakcja ma byc szczera, to woli nie miec z Toba do czynienia :)))))))))))))))) Czy Ty po prostu WSZYSTKO JESZ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bljadzia Re: REDAKCJA DO MALLINY 17.07.02, 13:09 Jaaa? To przecież Wy umieszczacie te gastryczne propozycje. Lucullusami jednak chyba nie jestescie - ryba... trawa... kukurydza... Gość portalu: Redakcja napisał(a): > Bljadziu... > Jesli Redakcja ma byc szczera, to woli > nie miec z Toba do czynienia :)))))))))))))))) Aha, już byłeś w przychodni... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 17.07.02, 22:54 blada jadziu.... ja bardzo przepraszam..ale nie dysponuje jakismis szczegolnymi przepisami..mieszam zazwyczaj to co znajde w lodowce, byle kolory graly:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 17.07.02, 22:51 z Redakcja wszystko...nawet kilkugodzinne szukanie bardzo rzadkiego okazu trawy..... :-)))) jak nie rozumiem???????? ja wszystko rozumiem....to Redakcja mnie nie zna i wcale chyba nie zamierza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: REDAKCJA DO MALLINY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 14:23 Redakcja zamierza poznac Malline,] ale Mallina musi sie otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 19.07.02, 18:37 otworzyc??? ok.. przeciez jak Redakcja by chciala to wykorzystalaby pewna hmm furteczke.. nigdy nikt mallinie nie powiedzial ze jest zamknieta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 22.07.02, 16:02 Redakcja znow sie zagubila w tych wysokich trawskach chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: REDAKCJA DO MALLINY 25.07.02, 15:10 mallina napisała: > Redakcja znow sie zagubila w tych wysokich trawskach chyba... Ja bym te trawe wykosił jak by się zanalazła krzynka chłodnego piwa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: REDAKCJA DO MALLINY 29.07.02, 13:30 mallina napisała: > spoko..moga byc nawet dwie:-) czy Mallinna widzi? wszystka trawa wykoszona, cały łyk-end kosiłem, to co zostało na środku to po to aby było gdzie to piwo wypić i nikt nie przeszkadzał, a tak na marginesie: nic w tej trawie nie było :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: REDAKCJA DO MALLINY 23.07.02, 18:27 a Redakcje to co tak trzeba szukac na innych forach...Redakcja sie ukrywa???? Odpowiedz Link Zgłoś