Dodaj do ulubionych

Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!!

IP: *.gorlice.top.pl 10.09.01, 19:50
no i wojtek za to ze wali porsto z mostu (sam lub przez eustachego) co myśłi o
tym programie został solidarnie noiminowany, a przez realizatorów programu, a
także martynę, andzreja i tego rysownika od siedmiu boleści delikatnie
zasugerowany widzom jako osoba na odstrzał "bo nie nadaje sie do tego programu"
rzeczywiści w BB najważniejsze jest żeby być przeciętnym i się nie wychylać ( w
końcu piierwszą edycję wygrał mistrz przeciętności - janusz d.) a wojtek jest
niestety inteligentny, doskonale zrozumiał zasady programu o czym świadczą jego
nominacje- nominował jurka i kubę, którzy jjak pewnie słusznie przewiduje mają
największe szanse na finał. nie nominował zarozumiałej karolci, basi,
bezbarwnego dawidka, głupiutkiej agnieszki, czy podstarzałego lovelasa bono -
bo wie, ze oni w niczym mu nie zagrażają. w pokoju zwiezreń n ie lizał dupy
telewidzom mówiąc jakie to trudne nominować dwie osoby, tylko walił prosto z
mostu- kuba i jurek to moi rywale, więc ich nominuje! i tak to powinno wyglądać!
a dzisiejszy (poniedziałek) tok-szoł. wszyscy na niego naskoczyli jaki to on
jest nieprzystosowany, prym w tytm wiedli jureczek i ania, a on spokojnie im
powiedział, że nie będzie sprzedawał swojej duszy i integrował sie z kimś, kto
go nie akceptuje.
wojtek jest jedyną osobą która ma coś ciekawego pdo powiedzenia i potrafi to
zrobić w sposób inteligentny tak, ze wszyscy wiedzą o co chodzi!
trzymaj sie wojtek, mam nadzieję, że telewidzowie nie dadzą sie zmanipulować i
zatrzymają cię w programie!
Obserwuj wątek
    • Gość: Padre Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 172.24.100.* / 192.168.14.* / *.121.135.227.host.de.colt.net 10.09.01, 19:59
      > trzymaj sie wojtek, mam nadzieję, że telewidzowie nie dadzą sie zmanipulować i
      > zatrzymają cię w programie!

A wierzysz że ktoś rzeczywiście liczy te smsy? I że Świeta Alicja rzeczywiście
      wyeliminowała Gulczasa i Klaudiusza? Bo ja myślę że TVN sam sobie decyduje kto
      odpada. I że już zdecydował....
      Taki ch*jowy świat...
      • Gość: mifc Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 156.17.187.* 12.09.01, 16:22
        A wiesz ze ja to samo sobie pomyslalam.oni tam na 100% manipuluja!Takze Wojtek
        odpadnie, a szkoda!
      • Gość: Gulczas Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 212.106.172.* 13.09.01, 09:33
        Trzymam za ciebie kciuki!!!. Mam nadzieję że zostaniesz.A ta zarozumiała
        smarkula i tak ma przej..........................
        Słyszeliście co ona wczoraj pier..............
        Kawał suki i nic więcej.Temy jej gumbasowi też by się przydało michę sklepać
        hehe
      • Gość: mar Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.internowa.h.pl 13.09.01, 12:12
    • Gość: krakus Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.gorlice.top.pl 10.09.01, 20:01
      racja , ale moim zdaniem winna całego zamieszania z wojtkiem jest anka. to ona
      pierwsza naskoczyła na niego o te prezerwatywy, a i dzisiaj próbowała
      go "nawracać" pieprzac jakieś bzdury o dostosowaniu i tego typu dyrdymały!
      sama nie dopusczcała go do głosu, akiedy on jej przerywał, pytała isę czy moze
      skończyć to suka gorsza od "dziewczyny koksiarza"! a tvn robi z niej wielką
      pokrzywdzoną przez los, liczac pewnie na to, ze widzowie zbiorą si.ę na litość.
      jestem zkrakowa i jest mi wstyd, ze ona też. aniu, złotko - jako twój krajan,
      oraz absolwent uczelni, na której studiujesz europeistykę proszę cię nie
      przynoś nam wstydu i się nie odzywaj ze swoimi pseudomądrościami!
      wojtek i eustachy górą!!!!
      • Gość: theran Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.09.01, 11:42
        WOJTEK JESTES THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!
        TA PIER.... ANKA CHCE WYGRAC BB SEOJA CHOROBA, JURECZEK TYM ZE UMIE PIERWSZA POMOC
        LOVELAS LIZE KAZDEMU DUPE, A TA KAROLINKA NIECH SPIER... DO SWOJEGO STERYDZIARZA
        SZKODA ZE TO WSZYSTKO JEST JEDNA WIELKA MANIPULACJA
        WOJTEK-EUSTACHY-IREK JESTESCIE NAJLEPSI!!!!!!!!!!!

• Gość: dziobak Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.09.01, 21:07
      Problem Wojtka jest taki, ze nie jarzy formuly BB. Myslal chyba, ze trafi do
      otwartego i szczerego towarzystwa. A tu zasadzka :) Szkoda to dobry i
      nadwrazliwy chlop. Niestety "Dobrzy faceci koncza ostatni" a w BB pierwsi. A
      najzabawniejsze jest to, ze to miniatura rzeczywistosci. Pisze najzabawniejsze
      bo juz mnie to nie wkurza. Zamienilem sie w nosorozca z golebim sercem i dobrze
      mi z tym. Chyba gdzies w glebi wciaz siedzi we mnie maly Wojtus.

pozdrawiam wszystkich!
      • Gość: Anka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:23
        Glanc jest rzeczywiście rewelacyjny , oby wszyscy mieli tak rozwinięty umysł i
        wyobraźnię... Że przeciętniactwo wygrywa i w tej nieszczęsnej wersji
        BB ,przestało mnie dziwić , wszak tak bezpieczniej i nikt w łeb nie da. Smutne
        to, że Wojtek pewnie odejdzie. Aż miło posłuchać jak się wysławia , jasno ,
        klarownie , no i jaki talent aktorski. Znowu prostaczki będą licytować
        prymitywne Karolinki etc. Swoja drogą jak Wojtuś ładnie ją określił , krótko i
        treściwie " na Boga , przecież ona nic a nic nie kuma" . Wszystko na ten temat>
        Glanc jest rulez , ale niestety,nikogo to nie obchodzi.
        • Gość: olo Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 21:50
          mnie obchodzi i od poczatku bylem za nim
          przecietniacy tacy jak strazak anka baska - NIC NIE WARCI
        • Gość: aidka Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!!/szkoda, ze ludzie wolą przecietniaków/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 11:48
          Zgadzam się - Wojtek jest oryginalny, nieszablonowy, odważny, wrażliwy i
          utalentowany.
          Do wczoraj był, IMO, ewidentnie gnojony także przez TVN.
          Ale wczoraj pokazano dokładnie jak zachowywał sie on, a jak Karolina, gdy byli
          związani.
          Wojtek pokazał klasę, ona udowodniła, ze jest malą, głupią histeryczką
          niezdolną do żadnych kompromisów.
          pozdrawiam
          aidka
    • Gość: John Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.09.01, 21:23
      Masz zupelna racje rafi. Pozdrawiam
    • Gość: Jacek Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:35
      Wojtek Glanc to pierwszy mieszkaniec, który powiedział tzw. Wilekemu Bratu,
      co o nim myśli. Podczas gdy inni włażą W.B. w dupę, jak tylko mogą, on mówi,
      co sądzi o jego pomysłach.
      Szkoda, że nominowano go z Irkiem. Irek to wprawdzie niezły czub, ale w
      porównaniu z pozostałymi kolesiami, którzy jak na razie prezentują się
      mdło i bezbarwnie, wypada całkiem nieźle: przynajmniej coś się dzieje.
      Ale oczywiście lepiej byłoby, gdyby został Wojtek, bo chyba ma on większe
      szanse, żeby zamieszać w tym towarzystwie.
      • Gość: VHS Re: Nic dodać nic ująć IP: *.unregistered.formus.pl 10.09.01, 21:47
        zgadzam się z Wami...
    • Gość: olo Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 21:48
      zgadzam sie temat anki iz to ona zaczela nagonke na wojtka poruszylem na tym
      foru zaraz po jej wyskoku ( wlsnie odswiezylem na forum i dodalem dzisiejszy
      komentarz )
      • Gość: mala Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:50
        Powiedzcie, prosze, jak to sie zaczelo? Konkretnie chodzi mi o watek z Anka
        ktora zaczela najazd na Wojtka.
        • Gość: matejko Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.mapster-net.com.pl 10.09.01, 21:52
          cała Polska kocha
          Glanca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i Rolnika ;-p też !
          • murphy Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! 10.09.01, 21:56
            Wojtek to naprwdę inteligentny chłopak. Współuczułam mu tych więzów z Karoliną,
            bo kompletnie nie miał o czym z taką pustaczką pogadać.
    • Gość: Paulo WSZYSCY MACIE RACJĘ -WOJTEK TRZYMAJ SIĘ JESTEŚMY Z TOBĄ IP: *.telkab.pl 10.09.01, 21:55
      • degenerat Wojtek Tak Trzymaj!!! 11.09.01, 11:48
        Ten facet jest naprawdę inteligentny! Szkoda tylko, że ludzka zawiść i brak choćby minimalnej dozy
        zachowania się większości pozostałych uczetników doprowadza go do dołów. We mnie ma już
        przyjaciela bo jest inny i nie boi się być inny. Byle tylko po programie nie zniechęcił sie do
        brzuchomóstwa! RAFAŁ
    • Gość: la unica Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 21:56
      Dołączam się do apelu. Wojtek, trzymaj się, nie daj się przeciętniactwu,
      hipokryzji i płyciźnie umysłowej, zostań sobą, oryginalnym i bezkompromisowym
      indywidualistą - bez takich jak Ty świat jest nudny i nie idzie naprzód. Mam
      nadzieję, że kiedyś przeczytasz ten wątek.
      • Gość: Dziobak Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.09.01, 22:00
        Wojtek nie daj sie zdusic ciemnej bezksztaltnej masie gowna i plastiku. Mam
        nadzieje, ze jesli Cie wypieprza to przeczytasz to forum i zrozumiesz, ze nie
        jestes sam :) Powodzenia!
        • Gość: euzebio Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 09:21
          to adresy stron wojtka - piszcvie listy poparcia

www.dobryhumor.pl/wojtek Oficjalna strona
          www2.trojmiasto.pl/brzuchomowca/ Strona domowa

pozdrawiam

• Gość: euzebio Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 09:24

pozdrawiam

• Gość: euzebio Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 09:28

pozdrawiam

• Gość: mala Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 22:01
        Szkoda tylko, ze biedny Wojtek nas nie czyta. To by mu bardzo pomoglo. Wsrod
        grupy tamtych przecietniakow mozna sie czuc podle, szczegolnie, gdy Ci
        przecietniacy dochodza do glosu. Uwazam, ze facet jest OK, a Karolinie jeszcze
        sie od widzow dostanie. Nie rozumiem tylko, dlaczego w rankingu Wojtek jest
        bardziej popularny od Irka, natomiast w glosowaniu pt. "Kto powinien odejsc" -
        znow Glanc prowadzi.
        • Gość: hmhm Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.gazeta.pl 10.09.01, 23:01
          Gość portalu: mala napisał(a):

> Szkoda tylko, ze biedny Wojtek nas nie czyta. To by mu bardzo pomoglo. Wsrod
          > grupy tamtych przecietniakow mozna sie czuc podle, szczegolnie, gdy Ci
          > przecietniacy dochodza do glosu. Uwazam, ze facet jest OK, a Karolinie jeszcze
          > sie od widzow dostanie. Nie rozumiem tylko, dlaczego w rankingu Wojtek jest
          > bardziej popularny od Irka, natomiast w glosowaniu pt. "Kto powinien odejsc" -
          > znow Glanc prowadzi.

Może ludzie nie czytają pytania na www.gazeta.pl/bb tylko głosują w ciemno? :)
    • Gość: EDA Re: Wojtek, WojtEK PUŚCI SIĘ... IP: 156.17.61.* 10.09.01, 23:46
      ODKRYŁ SWÓJ SŁABY PUNKT ,NADWRAŻLIWY NIE UMIE SIĘ POGODZIĆ Z PORAZKA ,
      CHCE BYĆ INDYWIDUALISTĄ A OCZEKUJE AKCEPTACJI ZE STRONY GRUPY-WODA I
      OGIEŃ ,NIE DO POGODZENIA .
    • Gość: martin Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 213.134.152.* 11.09.01, 08:11
      zgadzam sie calkowicie, po raz kolejny okazalo sie, ze do BB rekrutowano samych
      przecietniakow, wzieto tylko dwoch wyrazistych gosci (wojtek g. i irek), ktorzy
      juz przy pierwszej nominacji dostali od plytkiej reszty po dupie; chyba
      najbardziej denerwuje mnie anka, jej misjonarskie texty wychodza mi bokiem, a
      jej relacja o chorobie (poniekad smutna) zapewnila jej nietykalnosc przy
      nominacjach przynajmniej przez jakis czas; zabawny byl takze chlopczyk
      karolinki ze swoim tekstem "zaloba", zaprosili go chyba zeby sie posmiac,
      ogolnie przecietne towarzystwo wywala dwie indywidualnosci - szkoda, bez irka i
      wojtka program bedzie nudny WOJTEK 3MAJ SIE - BEDZIE LEPIEJ
    • Gość: Asia Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 09:01
      Cieszę się, że więcej osób podziela moje zdanie na temat Wojtka. Ciekawy
      człowiek, nietuzinkowa osobowośc znalazł się posród bandy przeciętniaków. Nikt
      nawet nie próbuje zadać sobie trudu, żeby go zrozumieć i zaakceptować takiego
      jakim jest. Wolą prymitywnego buraka niż wrażliwego człowieka. Albo pyskatą i
      arogancką gówniarę, której wydaje się, że ładna buzia i facet cyborg załatwią
      jej wszystko. Strasznie to smutne. Pozdrawiam wszystkich, którzy lubią Wojtka.
      • Gość: Majka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 10:00
        Najsmutniejsz jest to, że niestety na Wojtka już "wydano wyrok".
        Zaszufladkowano go, jako niezrównoważonego nadwrażliwca, achłopak poprostu
        przejął się brakiem akceptacji całej grupy. Zgadzam się że jako jedyny wykazał
        się odwagą i inteligencją próbując wyelminować, bez owijania w bawełnę
        przeciwników. Co jasno i precyzyjnie wyraził.
        Niestety, dał się zupełnie niepotrzebnie spowokować przez tą wypindrzoną
        kretynkę Karolinę. Bardzo mi się spodobało jego określenie - że jej
        inteligencja jest odwrotnie proporcjonalna do długości jej nóg. Trafił w
        dziesiątkę.
        Szkoda tylko że twórcy wykreowali na takiego mazgaja, którym raczej nie jest.
        Jest mi go bardzo żal.
      • Gość: anna Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.hestia.pl 11.09.01, 12:42
        Ludzie!!!
        Nie rozumię dlaczego tak trzymacie stronę Wojtka. Ja też nie lubię Karoliny i
        jeszcze kilku osób z całej tej grupy ludzi ale Wojtek niestety też nie jest
        ideałem. Poza tym jeżeli jest tak inteligentny to czemu zdenerwował się tak
        bardzo jak został nominowany i kopał w szafę. Dla mnie był to prymitywny obraz.
        Nie jest on wcale wrażliwym i tolerancyjnym człowiekiem. Wszystko musi kręcić
        się wokół jego osoby i być tak jak on chce??? Każdy ma prawo do wyrażenia
        swojego zdania i nie jest ważne czy drugiemu człowiekowi te poglądy
        odpowiadają. Dlaczego wszyscy mają się dostosować do Wojtka a może tak on
        dostosowałby się trochę do innych. Niech on lepiej stamtąd wyjdzie, będzie
        zdrowsza atmosfera.
    • Gość: Mańka Pyskata Karolinka IP: *.gw.ip.pl 11.09.01, 09:09
      Precz z pyskatą małolatą Karolinką (już wolałam poprzednią Karolinę)-wyobraża
      sobie że jest nie wiadomo kim.W ogóle za bardzo się cackają z tą cała
      zgrają.Tamci od razu mieli porządne zadania-a ci się tylko stroją , malują i
      czeszą-Dom Lalek a nie Dom Wielkiego Brata.
    • Gość: Jarecki Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.fpm.com.pl 11.09.01, 09:38
      Ludzie dlaczego nie zauważacie że wszystkie osóbki najbardziej najeżdżające na
      Wojtka to gówniary 20, 21, 22 lata. Oprócz Ani i tej pojebanej gnojówy Karoliny
      jest jeszcze jedna, która to udaje że z nim rozmawia i jest wyrozumiała i
      tolerancyjna ale najzwyczajniej na świecie najeżdża na niego - Agnieszka. Poza
      tym obydwie to "przecudowne modelki ", bez żadnego wykształecenia ( skończyły
      albo i nie LO tylko ) potrafiące jedynie zarabiać dupą
      Żal mi ludzi którzy takie pipy popierają. Niestety dużo jest takich którzy
      zamaist mózgu i rozumu mają mięśnie !!!
    • Gość: Asik Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 172.25.0.* / 194.181.34.* 11.09.01, 09:55
      Nie znoszę takiego języka!!! Ale niestety muszę się zgodzić z przedmówcą.
      Większość komentarzy Wojtka G. ma sens. Trochę się dał podpuścić Karolinie i
      może trochę za wcześnie pokazał jaki jest i co potrafi, zamiast sprytnie się
      przyczaić i wtopić w grupę, tak jak bezbarwny Dawid. Wtedy mogłoby być inaczej.
    • Gość: iver Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.bg.us.edu.pl 11.09.01, 10:50
      pieprzyc: karoline, anie i tego pierdolnietego strażaka jurka....o basi z
      sosnowca to sie nawet nie chce gadac (modelka i spiewaczka) :)))) wystarczy ze
      zobaczylem w tv chlopaka od tej karoliny i wszystko wiedzialem....wystarczy ze
      popatrzylem na ta anke i na sposob w jaki wczoraj dopierdalala sie do Wojtka w
      czasie tego show ona potrafi sie zintegrowac z grupa-wlazi wszystkim w dupe
      no i ten strazak...:))) kolejny pieprzony hipokryta...ulozyl sobie w glowie
      sposob na wygranie kasy.....
      zastanawia mnie kuba wczoraj w show sie nie odezwal ani razu...znam gostka z
      widzenia chodzil do liceum w tym czasi co ja i gralem przeciw niemu w kosza
      pozer ale pod kopula ma i chyba go troche zdziwily 4 nominacje mimo ze chcial
      sie integrowac z grupa...a grupa mu odplacila...bo sie go boja....
      Wojtas jako jedyny powiedzial ze go nominuje bo moze byc jego bezposrednim
      rywalem
      Wojtas co Ty tam robisz????? pierdol to....szkoda Twoich nerwow...wracaj tam
      gdzie Cie akceptuja a nie walcz i nie tlumacz kretynom na czym swiat stoi..a
      stoi na indywidualnosciach..szkoda ze w tym kraju tak ich malo
      • Gość: heh Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 11:29
        napisales to co ja mysle :)
        pozdrawiam wszystkich popierajacych Wojtka
      • Gość: Olka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 157.25.84.* 11.09.01, 11:56
        No właśnie Wojtek, co Ty tam robisz??? Czy dom Wielkiego Brata to miejsce dla
        tak inteligentnego i wrażliwego faceta jak Ty? Dziwi mnie, że w ogóle
        startowałeś do tego programu, przecież to zbiorowisko bezmózgich hipokrytów
        grających pod publiczkę i myślących, że zrobią wielką karierę w show biznesie,
        albo w jakimkolwiek biznesie. Chłopie szkoda czasu i zdrowia!!!! Chrzań ich
        wszystkich i wychodz jak najprędzedzej, zanim zwariujesz! Jestem z Tobą!!!
    • Gość: Elka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.gw.ip.pl 11.09.01, 11:02
      Ludzie głosujcie na Irka-Wojtek musi zostac!!!Niech wie ze telewidzowie i
      internauci go akceptuja,no i zagrajmy na nosie przemadrzalej gowniarze
      Karolinie.Irek predzej czy pozniej i tak wyleci.Juz widze mine Karoliny gdy sie
      okaze ze Wojtek zostaje.Dla takich chwil warto zyc!!!
      • Gość: Gzik Wojtek musi zostać!!!Głosujmy na Irka!!! IP: *.gw.ip.pl 11.09.01, 11:05
        Nasza akceptacja podniesie go na duchu.Karolinka się wścieknie i pokaże swoje
        prawdziwe oblicze.Narzeczony z arbuzami zamiast rąk już czeka!!!
    • Gość: zazizu Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 11:03
      nic dodac do tego co tu przeczytalem
      pisze aby zwiekszyc efekt poparcia
      trzymaj sie chlopie
      odnosnie karoliny
      - sa dwie rzeczy nieskonczone - wszechswiat i ludzka glupota
      ale przy wszechswiecie nie bede sie upieral.
      (gdzies w telewizorze to ostatnio slyszalem)
      pasuje
      • Gość: Johnson Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 10.40.130.* 11.09.01, 11:12
        Cała ta zgraja to jedno wielkie towarzystwo wzajemnej adoracji pocieszające
        pustą idiotkę z Gdańska!!! Szkoda tylko, że nominowane są dwie największe
        indywidualności tego domu- naprawdę szkoda...
      • Gość: Starek Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.wp-sa.pl 11.09.01, 11:48
        Gość portalu: zazizu napisał(a):

> nic dodac do tego co tu przeczytalem
        > pisze aby zwiekszyc efekt poparcia
        > trzymaj sie chlopie
        > odnosnie karoliny
        > - sa dwie rzeczy nieskonczone - wszechswiat i ludzka glupota
        > ale przy wszechswiecie nie bede sie upieral.
        > (gdzies w telewizorze to ostatnio slyszalem)
        > pasuje

To sa slowa Alberta Einsteina.

p.s.
        Rowniez popieram Wojtka, szkoda tylko ze zostal nominowany razem z Irkiem, bo obu
        bardzo lubie, sa zdecydowanie najbarwniejszymi postaciami w domu bb w tej edycji.
    • Gość: Centyla JESTEM ZA TOBA WOJTKU IP: *.pg.com 11.09.01, 11:16
      podoba mi sie i juz !!!!!!
      • Gość: aragorn Re: JESTEM ZA TOBA WOJTKU IP: *.multicon.pl 11.09.01, 11:32
        ja tylko chciałem powiedziec ze w moim mieście Gdańsku dzeszcz pada nieustannie
        od paru dni . Wygląda to jakby maisto spowiła koszmarna żałoba .
        • Gość: Malgosia Re: JESTEM ZA TOBA WOJTKU IP: *.*.*.* 11.09.01, 11:47
          Jeszcze w niedzielę byłam za tym aby to Wojtek odszedł z domu BB. Wczoraj
          wieczorem, po obejrzeniu programu BB, zmieniłam moje zdanie. Uważam Wojtka za
          bardzo inteligentnego i niesamowicie wrażliwego faceta. Jak mogłam się tak
          pomylić? Wojtku jestem za Tobą!
        • Gość: D. Re: JESTEM ZA TOBA WOJTKU IP: 212.160.117.* 11.09.01, 12:00
          Wojtek, jestes super!!! Popieram wszystkie dotychczas napisane opinie.
          Pozdro ...D.
    • Gość: danka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 11:52
      Ściskam mocno kciuki za Wojtka. Zazdroszczę mu inteligencji oraz odwagi i
      precyzji przy wyrażaniu swego zdania. Ktoś słusznie zauważył, że zbytnio
      rozdmuchano jego konflikt z Karoliną. A swoją drogą, oglądając jej "wyczyny"
      po związaniu ich paskiem szlafroka, pierwszy raz w życiu miałam ochotę
      przełożyć kogoś przez kolano i wsunąć parę siarczystych klapsów, ot tak, dla
      opamiętania.
      Wojtek jest dla wszystkich po prostu zbyt dużą konkurencją - jedyny ma zdrowe i
      niezakłamane podejście do BB. I chwała mu za to.
      • Gość: Elviss Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 11.09.01, 12:04
        Nie rozumiem dlaczego tyle osób chce wywalić Wojtka, w końcu on jeden z
        nielicnzych tam zgromadzonych jest sobą i nie boi się wyrazić swojego zdania!
        Wojtek, trzmaj się!Nawet jak wyjdziesz to i tak wiadomo,że byłeś tam
        najciekawsza postacią.
    • Gość: Eugen Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:10
      Wojtek jest jak J.K.-Mikke, czyli inteligentny i w mig pojmujący wszystkie
      reguły gry. Dlatego też w społeczności przeciętniaków nie zostaną nigdy
      zaakceptowani. Korwin-Mikke w Polsce, Wojtek zaś w Polsce w pigułce, czyli w BB.
      • Gość: Observer Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 13:29
        Gość portalu: Eugen napisał(a):

> Wojtek jest jak J.K.-Mikke, czyli inteligentny i w mig pojmujący wszystkie
        > reguły gry. Dlatego też w społeczności przeciętniaków nie zostaną nigdy
        > zaakceptowani. Korwin-Mikke w Polsce, Wojtek zaś w Polsce w pigułce, czyli w BB

A Kopernik stwierdził, że zły pieniądz wypiera dobry. Głupota i prymitywizm
        ostatnio na świecie święci triumfy. Dlaczego inaczej ma być w BB?
    • Gość: bracisze Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.mpp.com.pl 11.09.01, 12:15
      Wojtek jest ok! Karolina jest tak sztywną bździągwą, jak sztywny jest kark jej
      fagasa - to zadziwiające że oni do BB zawsze muszą wybrać dupę z wybrzeża,
      która prowadza sie z jakims misiem (patrz alicja) - nie zdziwiłbymsię gdyby
      facio karolki pracował u facia alicji
    • Gość: fredka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:21
      O Jezu,a ja oddałam na niego głos w rankingu gazety. Teraz mi strasznie
      przykro. Spróbuję to jeszcze odkręcić!
      • Gość: frytka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.09.01, 12:30
        A najgorsze jest to że wypad na pierwszy ogień mają najlepsi! Ani Irek ani
        Wojtek! Cała reszta do domu i zastąpić ich I edycją!
    • Gość: frytka Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.09.01, 12:22
      Skandaliczne zachowanie wszystkich uczestników! Każdy boi się wychylić aby nie
      podpaść nikomu! O północy są już w łóżeczkach, grzecznie wykonują polecenia
      WIelkiego Brata i ani myślą mu się przeciwstawić! Przecież gdyby to było w I
      edycji Gulczas z kompanami dali by popalić Wielkiemu Bratu! Pewnie, lepiej
      trzymać z głupią siksą, której w ogóle nie wiadomo o co chodzi, niż pójść za
      Wojtkiem, który jest szczery (może a ż do bólu) ale tak jak każdy wie po co tu
      wszedł i na co się zdecydował! Wojtek, nie wychodż!
      • Gość: jack Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 134.65.209.* 11.09.01, 12:30
        zgadzam się z wami wszystkim, a do Karoliny to by się Gulczas przydał,on to by
        ją szybko usadzil, a Wojtek jest wrazliwy i przejmuje sie tą glupią siksą.
        Wojtek trzymaj się!!!!!!
        • Gość: malgos Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 217.98.120.* 11.09.01, 12:48
          wszystkich tutaj "stojacych" w obronie Wojtka popieram, facet jest bardzo
          inteligentny i do tego wrazliwy, i ma jeszcze przecudowny glos, WOJTEK TRZYMAJ
          SIE!
          • Gość: dt Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 213.158.197.* 11.09.01, 14:52
            Niestety, wyrzucą go wyborcy millera i sld.
    • Gość: grass Re: Wojtek, Wojtek trzymaj się!!!! IP: 217.96.95.* 11.09.01, 12:30
      Jestem z Wami i Wojtkiem, chyba dobrze że o odejdzie z tego beznadziejnego
      towarzystwa wzajemnej adoracji i głupoty. Za mało go znam, ale podziwiam za to
      ze jest sobą i mówi prawdę w oczy. Irka również mi żal. Z nimi jeszcze ten
      program ma duszę, jak odejdą pozostanie wszechogarniająca nuuuuuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka