Gość: kasia IP: *.dipol.tkb.net.pl 19.07.02, 20:47 wizja psa żujacego Orbit i całującego blondynkę - porażająca. gratuluję i pozdrawiam Mego Ulubionego Autora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubu Re: Przeżuta guma IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 13:11 a ja pana JM troszke nie trawie ciesze sie, ze ktos komentuje sprawy wloskie i ichniejsza literature ale rubryka z ocenianiem reklam jest nudna po pierwsze nie wiem dla kogo to jest niby ciekawe po drugie tlumaczac dokladnie o co chodzi w reklamie, zachowuje sie jakby tlumaczyl komus dowcip. co jest rzecza bez sensu, bo albo sie cos rozumie, albo nie. i juz :-) a poza tym bardzo mnie zirytowal komentarzem reklamy CARLSBERGA nie wiem gdzie on tam slyszy sygnal telewizji Szczecin????????? od poczatku do konca jest to ta sama piosenka :-/// pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Przeżuta guma IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 13:17 oczywiscie chodzi mi o piosenke CAN'T TAKE MY EYES OFF YOU :-))) Odpowiedz Link Zgłoś