jagna999 12.06.05, 12:08 Czy ktoś wie jak się nazywa miejscowość, w której był film kręcony i gdzie dokładnie leży? Będę wdzięczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_verger Re: Karate po polsku 12.06.05, 13:25 A właśnie miałem założyć wątek o tym filmie. Niestety odp. na pytanie nie znam. Na Mazurach :) Tak w ogóle to fajny film a największą ciekawostką było to że Żentara grający tu karatekę w ogóle nie miał pojęcia o sportach walki. Jakiś czas temu czytałem wywiad z reżyserem na ten temat, chyba nawet w Telewizyjnej. Wszystko wyszło wiarygodnie bo specjalnie sceny "walk" montowali a także mieli jakiegoś specjalistę na planie który uczył Żentarę jak się ustawiać itp. Jak pierwszy raz oglądałem ten film to zwróciłem uwagę że Żentara strasznie "oszczędny w ruchach" i myślałem że tak trzeba :) No i Dorota Kamińska świetnie wyglądała... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Karate po polsku 12.06.05, 20:11 www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/opisfilmu?baza=1&nrf=284&start=1 Odpowiedz Link Zgłoś