tiges_wiz 13.07.05, 12:46 Zgubil w pewnym momencie palki czy mi sie wydawalo? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Jaka to melodia - perkusista 14.07.05, 19:13 tiges_wiz napisał: > Zgubil w pewnym momencie palki czy mi sie wydawalo? :D Nie widziałem tego,ale to w tym programie możliwe. Podobnie jak odtwarzanie utworów z playbacku przez zaproszonych tam gości. Za poruszanie ustami w takt muzyki otrzymują oni do tego nagrody... Tak,w tym programie to jest b.prawdopodobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ami.123 Re: Jaka to melodia - perkusista 14.07.05, 19:30 Czy w ogóle można jeszcze katować się w wakacje takim programem? "Jaka to melodia" - moim zdaniem powinna być już przebrzmiała i odłożona na półkę. Tam jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pygmalion Nie przesadzajcie, to dobry program 15.07.05, 09:01 Rozbawił mnie niedawno pianista, który zagrał tylko trzy nutki, bo "tyle tylko zna" *a miał zagrać siedem). Może jest to związane z tym, że TVP organizuje konkurs na nowy zespół towarzyszący. Odpowiedz Link Zgłoś
nutsi Re: Jaka to melodia - perkusista 02.08.05, 18:51 Taak, zgubił. Ale szybko naprawił błąd. ;) Swoją drogą, jak on się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
orald Re: Jaka to melodia - perkusista 03.08.05, 10:20 nutsi napisała: > ... Swoją drogą, jak on się nazywa? Są dwie teorie. Albo to szalony perkusista z Muppet Show, albo Bill Bruford z King Crimson :). Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Jaka to melodia - perkusista 04.08.05, 10:53 ......."Nie widziałem tego,ale to w tym programie możliwe". A co ma do rzeczy program?? Nie widziałaś/łeś nigdy jak perkusista gubi pałki? Co w tym dziwnego? Obejrzyj 'Pompeje' PF- tam Mason gubi przynajmniej 2 razy.. Odpowiedz Link Zgłoś
mickieficz W końcu to nie sztafeta 04.08.05, 11:20 nic się chyba takiego nie dzieje, gdy perkusista gubi pałeczke? Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: W końcu to nie sztafeta 04.08.05, 13:24 Pewnie, że nic sie nie dzieje, tym bardziej jeżeli widzisz, że facet zgubił pałeczke i jej szuka pod perkusją, a słyszysz, że gra dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
mickieficz W którym to roku 04.08.05, 15:50 rzucono na rynek automatycznego perkusistę? Odpowiedz Link Zgłoś