monika9965 16.07.05, 13:05 Ciekawa jestem kiedy będzie druga części, tego cudownego Reality Show. Z zapałem ogladałm kolejne odcinki i uważam, że powinien wygrać Marcin albo Magda z grupy żółtych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pump_it_up Re: Wyprawa Robinson 16.07.05, 14:52 Kasia wygra, ale gdzie tam Robinsonowi do Ryzykantow... Odpowiedz Link Zgłoś
monika9965 Re: Wyprawa Robinson 16.07.05, 16:02 Wiem, że kasia wygra, bo już to ogladałam, teraz ogladam powtóeki.A ryzykanci są tacy sami Jak wyprawa robinson, tylko, że po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Wyprawa Robinson 17.07.05, 17:23 Budżet taki sam, bo wszystkie te programy są realizowane w tym samym miejscu - jedna licencja. Jeśli ktoś uwielbia taką rozrywkę, to świetny jest AXN - tam takich "Robinsonów" jest mnóstwo, w różnych miejscach. Ja obejrzałam pół polskiej "Wyprawy Robinson" (drugie pół ;)) - może być, przynajmniej w porównaniu z "Barem", którego nawet nie jestem w stanie oglądać;). Odpowiedz Link Zgłoś
iskax Re: Wyprawa Robinson 18.07.05, 23:50 TOTALNA ŻENADA ten Robinson, podobnie jak pozostałe chłamy Bar, Idol itp debilizmy. Odpowiedz Link Zgłoś