Dodaj do ulubionych

Magda Molek w TVP

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 17:59
Co o tym sadzicie? Dobrze to czy zle.
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: Magda Molek w TVP IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 23.08.02, 18:13
      Zle, to juz jej 3 kolejna stacja, w poprzednich sie niezbyt sprawdzala
      • rboy17 Re: Magda Molek w TVP 23.08.02, 18:23
        Gość portalu: ula napisał(a):

> Zle, to juz jej 3 kolejna stacja, w poprzednich sie niezbyt sprawdzala.

5 :-) wczesniej były: RTL7, Canal+, TVN, TV Puls ...
        • Gość: ala Re: Magda Molek w TVP IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 23.08.02, 22:08
          to chyba raczej te stacje sie nie sprawdzaly
          • Gość: mali_bu Re: Magda Molek w TVP IP: 195.114.189.* 23.08.02, 22:36
            w TVN jej nie było

a tak wogóle, ta kobieta, wszelkie swoje niedociągłości potrafi nadrobić urodą
            • rboy17 Re: Magda Molek w TVP 24.08.02, 00:19
              Gość portalu: mali_bu napisał(a):

> w TVN jej nie było
              Mylisz się. Po zakończeniu współpracy z Canal +, ale jeszcze przed powrotem do
              RTL7 prowadziła w TVN program "Idealne wakacje"...
              • Gość: koliber Re: Magda Molek w TVP IP: 149.156.12.* 24.08.02, 11:24
                Dobra była w wydarzeniach Pulsu, przed ich bezsensowną likwidacją.
                Myślę, że to dobrze dla TVP
          • Gość: wrocka Re: Magda Molek w TVP IP: 195.117.149.* 26.08.02, 12:34
            Gość portalu: ala napisał(a):

> to chyba raczej te stacje sie nie sprawdzaly

popieram,ale to nie trzecia a piata stacja wcześniej były 2 lokalne we
            Wrocku,zawsze szybko szła do przodu i sie rozwijała,ja tam trzymam za nią kciuki
    • Gość: Shake Re: Magda Molek w TVP IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 12:34
      Wszyscy pieją, że Magda Mołek to nowa twarz TVP. Nieprawda. Pani Mołek już
      pracowała w tejże firmie a swoją karierę rozpoczynała w Telewizji Polskiej,
      oddział Wrocław. Prowadziła o ile sobie dobrze przypominam "Fakty" Telewizji
      Wrocław (wtedy jeszcze "Piątka"). Pozdrawiam.
      • rboy17 Re: Magda Molek w TVP 24.08.02, 12:49
        Gość portalu: Shake napisał(a):

> Wszyscy pieją, że Magda Mołek to nowa twarz TVP. Nieprawda. Pani Mołek już
        > pracowała w tejże firmie a swoją karierę rozpoczynała w Telewizji Polskiej,
        > oddział Wrocław. Prowadziła o ile sobie dobrze przypominam "Fakty" Telewizji
        > Wrocław (wtedy jeszcze "Piątka"). Pozdrawiam.

To fakt. Prowadziła "Fakty" w czasie słynnej powodzi, a później - "Krzyżówkę
        szczęścia" w TV Polonia. Nie zapominajmy jednak, że praca w ośrodku regionalnym
        różni się znacząco od pracy w ogólnopolskiej, dla wielu upolitycznionej
        antenie. Dla mnie intrygujące jest fakt, że Magda z jednej zideologizowanej
        telewizji przeniosi się do drugiej również zideologizowanej stacji. Tylko, że
        to są dwie zupełnie inne ideologie. Przez długi okres czasu Magda pracowała z
        takimi ludźmi jak Pawlicki, Reszczyński, Łukasiak, a teraz będzie w jednej
        firmie z Kwiatkowskim, Zielińskim czy Kassą! I to jest w tym wszystkim
        najdziwniejsze...
        • Gość: Kosa Re: Magda Molek w TVP??? IP: *.acn.waw.pl 24.08.02, 20:22
          rboy17 napisał:

> Gość portalu: Shake napisał(a):
          >
          > > Wszyscy pieją, że Magda Mołek to nowa twarz TVP. Nieprawda. Pani Mołek już
          >
          > > pracowała w tejże firmie a swoją karierę rozpoczynała w Telewizji Polskiej
          > ,
          > > oddział Wrocław. Prowadziła o ile sobie dobrze przypominam "Fakty" Telewiz
          > ji
          > > Wrocław (wtedy jeszcze "Piątka"). Pozdrawiam.
          >
          > To fakt. Prowadziła "Fakty" w czasie słynnej powodzi, a później - "Krzyżówkę
          > szczęścia" w TV Polonia. Nie zapominajmy jednak, że praca w ośrodku
          regionalnym
          >
          > różni się znacząco od pracy w ogólnopolskiej, dla wielu upolitycznionej
          > antenie. Dla mnie intrygujące jest fakt, że Magda z jednej zideologizowanej
          > telewizji przeniosi się do drugiej również zideologizowanej stacji. Tylko, że
          > to są dwie zupełnie inne ideologie. Przez długi okres czasu Magda pracowała z
          > takimi ludźmi jak Pawlicki, Reszczyński, Łukasiak, a teraz będzie w jednej
          > firmie z Kwiatkowskim, Zielińskim czy Kassą! I to jest w tym wszystkim
          > najdziwniejsze...

Czyli co, można robić G... byle w dobrym towarzystwie. A przy okazji, Pawlicki
          Reszczyński to dla Ciebie nazwiska? Chyba ,że w kategorii największy cwaniak,
          2 i 3 miejsce, za Waldemarem oczywiście, Dąbrowskim.
          Pozdrawiam.
          • rboy17 Re: Magda Molek w TVP??? 25.08.02, 01:29
            Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Czyli co, można robić G... byle w dobrym towarzystwie.
            Nie, nie wiem skąd wyciągasz takie wnioski. Z moich słów to na pewno nie
            wynika. W swojej poprzedniej wypowiedzi wyraziłem jedynie moje zaintrygowanie
            tym, że Magda przechodzi z jednej zideologizowanej stacji do drugiej
            zideologizowanej telewizji. Moje zaintrygowanie jest większe tym bardziej, ze
            są to dwie rózniące się ideologie. I w tym kontekście, moim zdaniem przejście
            Magdy do TVP jest conajmniej niefortunne. Swoją postawą Magda na pewno
            zaskoczyła dotychczasowych sympatyków o znanych przecież skądinąd poglądach. I
            było to zapewne zaskoczenie niemiłe... A czy to co robi Magda można
            nazwać "G..."? hmm, ocena nalezy do widzów. Ja ani Pulsu, ani Jedynki
            miłośnikiem nie jestem...

> A przy okazji, Pawlicki, Reszczyński to dla Ciebie nazwiska? Chyba ,że w
            kategorii największy cwaniak, 2 i 3 miejsce, za Waldemarem oczywiście,
            Dąbrowskim.
            Nie jestem sympatykiem ani Pawlickiego z Reszczyńskim, ani Kwiatkowskiego z
            Zielińskim. Mam całkiem inne poglądy polityczne...
            Ale swoją droga: każdy człowiek ma prawo do własnego zdania, racja? Nie
            denerwuj się więc tak, gdy ktoś pochwali jedną albo drugą osobę. Ma do tego
            prawo...

> Pozdrawiam.
            Również pozdrawiam

rboy17
    • Gość: B2B_Intelligence Re: Magda Molek w TVP IP: 217.153.68.* 28.08.02, 16:34
      Oczywisce ze dobrze. Magda ma wielki talent. I niebagatelna urode. Niczego nie
      musi nadrabiac niczym. Ani urody inteligencja, ani odwrotnie. Posiada poprostu
      te dwie. Poprzednie stacje okazaly sie niewypalem-jezeli sledzicie rynek
      medialny znacie kulisy spraw Canal +, RTL7 i ostatniej TV Puls. Ona ma talent
      ktory trzeba wykorzystac. I jest jedna z nielicznych prezenterek ktora rozumie
      to co czyta. I to nie jest mechaniczne czytanie. Ludziom trzeba dawac szase-
      ktora ona dostala, i jak wierze, wykorzysta. Nam jest latwo komentowac, ale
      niewiele tak naprawde jest osob po drugiej stronie ekranu merytorycznie od niej
      lepszych. Pozatym nie jest to latwy kawalek chleba. Ja tam zycze jej wielu
      sukcesow...
      • Gość: Stary znajomy Re: Magda Molek w TVP IP: *.waw.cdp.pl 30.08.02, 12:59
        Magda jest wyrachowaną konformistką, która zgodzi się na każde k... jeśli tylko
        zobaczy w tym swój interes. Poza tym ma potworne braki edukacyjne, które
        skrzętnie ukrywa. Jej chłodne, materialistyczne podejście do życia jest często
        błędnie rozumiane jako zawodowa merytoryczność. Tak naprawdę jest tumanem!!!
        Ale stołek za biurkiem przed kamerą to dobre dla niej miejsce ... Gdybyście
        tylko mogli zobaczyć jej krzywe i grube nogi!!! Jest obrzydliwą karierowiczką!!!
    • Gość: ARt Re: Magda Molek w TVP IP: *.artinfo.com.pl / *.artinfo.com.pl 14.09.02, 12:21
      Wreszcie pojawiła się ciekawa pastać w TVP1. Na tle bezbarwnych postaci, ona
      niebawem może stać się wielką gwiazdą telewizyjną. Wróżę jej karierę na miarę
      Torbickiej czy Schymalli. Dla mnie są to najbardziej przygotowane do
      wykonywania zawodu prezenterskiego osoby z TVP.
      • Gość: Kosa Re: Magda Molek w TVP IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 13:46
        Wszystkie "latawce" ściągają do TVP, wcale mnie to nie cieszy. Myślałem zawsze
        naiwnie, że praca w publicznej to nobilitacja, ale to zawsze polityka, jeszcze
        mam w uszach ,soczystą krytykę, wygłaszaną przez Mołek na antenie TV Puls,
        chyba możnym się podobało??! Porąbany kraj.
        Pozdrawiam.
      • Gość: FFX Re: Magda Molek w TVP IP: *.pl 14.09.02, 22:58
        Gość portalu: ARt napisał(a):

> Wreszcie pojawiła się ciekawa pastać w TVP1. Na tle bezbarwnych postaci, ona
        > niebawem może stać się wielką gwiazdą telewizyjną. Wróżę jej karierę na miarę
        > Torbickiej czy Schymalli. Dla mnie są to najbardziej przygotowane do
        > wykonywania zawodu prezenterskiego osoby z TVP.

Człowieku, gdzie ty masz oczy, o mózgu nie wspominając?! Ja wiem, że na tle
        potworów w rodzaju przechodzonej blaci Młynarskiej, czy równie fatalnej Rudej,
        młoda Pani Molek wygląda względnie, ale przyjrzyj ty się jej nieco dokładniej!!
        Jest malutka, drobniutka i bez makijażu na ulicy nigdy byś na nią nie spojrzał.
        Co do osobowości, to można stwierdzić jedynie jej trwały brak. Jeden prawdziwy
        casting (nieustawiony!) przyniósłby dziesiątki prawdziwych gwiazd przy których
        Molek mogłaby się zająć co najwyżej sprzątaniem studia ze ścierką w łapie!
        • Gość: 240 Wow!!! Ty to musisz być gość!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 12:50
          O kurczę!
          Ależ ty masz wyrobione zdanie. To doprawdy imponuje! I jaka argumentacja ważka -
          przekonałeś mnie od razu.
          A mamusia w którym psychiatryku cię rodziła?
          A propos: forum dla inteligentnych inaczej jest na www.zgorzkniałe_świry.pl
          pozdr.
          • Gość: FFX Re: Wow!!! Ty to musisz być gość!!! IP: *.pl 15.09.02, 16:30
            Gość portalu: 240 napisał(a):

/ciach bzdety 240/

Niech ktoś uratuje honor Bydgoszczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka