Gość: Aska IP: 172.25.40.* 20.09.01, 10:25 OSTATNIO ZAUWAZYLAM ZE MA BARDZO LADNY USMIECH I JEST FAJNIE ZBUDOWANY.CO WY NA TO DZIEWCZYNY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dziobak Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: *.acn.waw.pl 20.09.01, 10:44 Nie jestem gejem i nie jestem dziewczyną. Więc może trochę nie na miejscu. Ale ponieważ lubię Irka to się wypowiem. Pewnie, że jest przystojny. Gdyby go zapakować w garnitur i wyrównać marychę na głowie to mógłby mieć rozkładówkę w coś tam coś tam albo Gentelmen'ie czy cos tam. Myślę, że jak wyjdzie z DWB to zajmą się nim wizarzyści i zobaczymy co najmniej kilka wcieleń Irka. Ma proporcjonalne rysy i dobrą sylwetkę. To świetny materiał na transformacje. Mógłby zrobić karierę w TV, gdyby nie jego fatalne nawyki językowe. Chyba za poźno na korekty. Zostają kolorowe magazyny. Irek supermodelem roku! Ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 12:33 Gość portalu: Dziobak napisał(a): > Mógłby zrobić karierę w TV, gdyby nie jego fatalne nawyki językowe. Chyba za > poźno na korekty. Zostają kolorowe magazyny. Irek supermodelem roku! Ha, ha! Zgadzam sie z Tobą.... ale nie do końca. Te Irkowe nawyki językowe nie są znowu takie fatalne. Po co to zmieniać. Nie wyobrażam sobie jak w pomarańczowych ogrodniczkach i w dziwnym nakryciu głowy wygłasza mowy używając "tych wszystkich mądrych wyrazów". Chyba coś byłoby nie tak... Niech on będzie sobą z tym swoim "cośtam, cośtam", nie? Istotne, że ma coś ważnego do przekazania i robi to w sobie tylko właściwy sposób. A w TV często niestety bywa odwrotnie: treść żadna ale słowa jakie mądre... Pięknie opakowane g**** po prostu. Czas, żeby ktoś to zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: 172.25.40.* 20.09.01, 10:47 no wlasnie, z ust mi to wyjales.Jest 100 razy przystojniejszy niz Kuba-narcyz i pozujacy na malolata strazak Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: 172.25.40.* 20.09.01, 13:21 ...i nawet zdrowo się odżywia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 15:08 on ma popropstu męski typ urody w przeciwieńswie do reszty. można o nim powiedzieć facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: *.abo.wanadoo.fr 22.09.01, 00:18 popieram. Ma duzo uroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: 172.25.40.* 24.09.01, 12:34 Coraz bardziej jestem przekonana ze to on powinien wygrac.Naprawde go lubie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bio Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: 156.17.187.* 24.09.01, 13:39 Jest najprzystojniejszym facetem w domu BB. Asko, masz racje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: TEN IREK TO JEST NAWET PRZYSTOJNY IP: *.acn.waw.pl 24.09.01, 13:42 przystojny???... to moze troszke na wyrost powiedziane... ale ciekawy:)... w dobie "slicznych gogusiow" z okladek "czasopism kobiet poszukujacych" jego uroda moze dostarczyc pozytywnych wrazen:) ot FACET... a nie gumowa lala dla pan... pozdrowienia... a propos... pomaranczowe ogrodniczki... jak dla mnie doskonaly "anty- afrodyzjak" ale jest to ocena czysto SUBIEKTYWNA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczka OIO IP: *.pl 25.09.01, 11:34 przystojny??? irek??? no,ale przeciez o gustach sie nie dyskutuje.... Odpowiedz Link Zgłoś