Dodaj do ulubionych

Beata Grabarczyk doczekała się własnego programu

26.08.05, 15:14
Od 1 września w polsacie bedzię prowadzić program przedwyborczy"Polacy
głosują" ma on trwać 45min na żywo i uwaga tu największa niespodzianka
program nie będzie przerywany reklamami
trzymam kciuki za grabarczyk
choć program będzie tymczasowo nadawany bo do wyborów ale wierzę że
Grabarczyk dobrze go poprowadzi i na stałe będzie mieć jakiś program
Czy w POlsacie będzie wieczór wyborczy?
Obserwuj wątek
    • flora1 Re: SUPER! 26.08.05, 18:25
      Bardzo się cieszę że będzie taki program. Karierę B. Grabarczyk śledzę od
      początku jej występów w Wydarzeniach i muszę przyznać że jest naprawdę świetna -
      ostra, dociekliwa, odważna. Zadaje politykom trudne i niewygodne pytania, mam
      nadzieję że sprawdzi się w tym nowym programie :-)

P.s. Zapowiada się ciekawy sezon, w jedynce będzie Skowroński i jego "Salon
      prasowy" - będzie co oglądać ;-)
    • krzys111 raczej nagroda za lojalnosc 27.08.05, 12:53
      Z tego co widze mimo ze dziennikarz z niej sredni (nawet w samym Polscacie jest
      kilku znacznie lepszych np Zientkiewicz) kreowana jest na pierwszego reportera
      politycznego Wydarzen.
      No ale znana jest z niezwyklej lojalnosci wobec szefow - a ci to nagradzaja - i
      tyle.
      • samuel_marrow Re: raczej nagroda za lojalnosc 28.08.05, 22:03
        coz napisac. Krzys111 trafil w samo sedno. Brawo brachu! Kimkolwiek jestes!!!
        • baltazar.pompka Re: raczej nagroda za lojalnosc 29.08.05, 10:38
          serio? Beti taka liojalna jest? A wg mnie sprawiała tylko wrażenie "bardzo
          waznej" osoby, której "najlepszą przyjaciólką" jest Hania bląd piekność.
      • adhd1 Re: raczej nagroda za lojalnosc 29.08.05, 17:06
        Lojalność wobec szefów..., o!! aż trudno uwierzyć, że to cecha dobrego
        dziennikarza. Raczej spolegliwej miernoty bez własnego zdania.W jej przypadku
        widać to wyraźnie na antenie i nie jest to złośliwe, bo to prawda.
    • michal_82 Re: Beata Grabarczyk doczekała się własnego progr 29.08.05, 22:52
      Bardzo się cieszę, że Grabarczyk poprowadzi swój program. Jeszcze nie widziałem
      jej w tej roli i ciekaw jestem jak sobie poradzi.

Coście się tak uczepili z tą lojalnością. Przecież to normalne, że każdy słucha
      się szefów, a gdyby się sprzeciwiała to by wyleciała. Ale akurat poglądy
      polityczne w Polsacie całkowicie mi odpowiadają. A Mikulska-Rembek czy Mosór są
      nielojalne i za karę nie dostały programu? Nee. Po prostu Grabarczyk jest z
      nich najlepsza i dlatego to ona się pojawi na antenie.
      • olany_klient Re: Beata Grabarczyk doczekała się własnego progr 30.08.05, 11:48
        Nie chwalić dnia przed zachodem słońca, to że Grabarczyk świetnie sobie radzi w
        Wydarzeniach, nie znaczy że równie dobrze będzie prowadziła własny program.
      • krzys111 Re: Beata Grabarczyk doczekała się własnego progr 30.08.05, 21:00
        'lojalnosc' to jedna z najgorszych cech dziennikarza, dziennikarz jest od tego
        by miec wlasne zdanie, a jezeli szef nie lubi miec dziennikarzy o wlasnych
        pogladach to tym gorzej dla zespolu. Jak chce sluchac Lisa to sluczam Lisa a
        nie jego 'tuby' p Grabarczyk.
    • kaseta89 Re: Beata Grabarczyk doczekała się własnego progr 30.08.05, 14:51
      Tylko się cieszyć jej programu :-) Szkoda, że sznase na dużą oglądalność ma bardzo niewielkie... Konkurując z "M jak miłość" wielu widzów nie przyciągnie :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka