flojd2 10.09.05, 21:44 Oglądałem w przelocie,kto zabił w dzisiejszym odcinku i jaki miał motyw;/? Apropo producenci coraz nachalniej wciskają do serialu wątki obyczajowe,synpatyczne to, ale niech uważają aby nie zrobić z Kryminalnych soap-opery.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilulka Re: Kryminalni-kto zabił? 10.09.05, 21:47 No chyba Kryszak, a motyw????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: Kryminalni-kto zabił? 10.09.05, 21:55 No własnie motyw..? OK, powiedzmy że zabił Kryszak.. Czyżby chciał sprzątnąc konkurencje i zrzucić winę na małolatów..? Tamten facet też zajmował się kradzieżą aut... Odpowiedz Link Zgłoś
kann2 Re: Kryminalni-kto zabił? 11.09.05, 08:57 Zabił Zawada, a całą mistyfikację z jego pobytem na OIOM-ie odkryje w poniedziałek detektyw Monk! Odpowiedz Link Zgłoś
biegajacy_po_pagorkach Re: Kryminalni-kto zabił? 10.09.05, 21:55 nie jest jasne kto dokladnie zabil moze Kryszak, moze ktos na jego zlecenie, faktem jest, ze Krzyszak chcial wrobic tych dwoch blokersow w morderstwo, a motyw zabojstwa to usuniecie konkurenta z rynku kradzionych samochodow. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia2 Re: Kryminalni-kto zabił? 10.09.05, 22:00 ale czyż nie dobra był reżyseria Partyka Vegi? W jego rękach ten serial nabiera klimatu. Te niedopowiedzenia odnośnie motywu, fragment taśmy wideo z wizji lokalnej, gwałtowny pocałunek marka i basi, który nie wiadomo po co był - żeby ją uspokoić czy jako wyraz uczuć? Absolutnie uwielbiam go jako reżysera filmów kryminalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kaptan Re: Kryminalni-kto zabił? 10.09.05, 22:55 nie znam tego reżysera, możesz podac co takiego nakrecił? hm. rzeczywiscie, ten odcinek podobał mie sie, szczegolnie jedna scena, takie przyspieszenie, gdy p.Kryszak zbilza sie do grupy nastolatków stojacych przy plocie na osiedlu. no i ten pocalunek : az zakrecial mi w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Kryminalni-kto zabił? 11.09.05, 16:40 kiedyś reżyserował taką serię "prawdziwe psy" o policjantach, wyreżyserował też jeden odcinek kryminalnych w poprzedniej serii o tytule miasteczko, który aż wbijał w fotel taki był dobry. I nakrecił jeszcze jakoś film kinowy o policjantach, ale tytułu nie podam bo jeszcze go nie widziałam i teraz nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Kryminalni-kto zabił? 12.09.05, 14:08 Ostatni odcinek "Na śpiocha" oraz w poprzedniej serii "Miasteczko" nakręcił Patryk Vega i obydwa są świetne. Różnica jest ogromna. Rzeczywiście wątek, Kryszaka jest nie nieprzekonujący, ale nic nie szkodzi. Przyjemność sprawiało mi same oglądanie. Naprawdę wysokie uznanie dla reżysera, a to że Basia i Marek mają się ku sobie, to od początku dają nam (reżyserzy) do zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Kryminalni-kto zabił? 12.09.05, 14:52 przez ten pocałunek do tej pory mnie gdzieś w środku kurcze kręci... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Kryszak MORDUJE!! 11.09.05, 16:37 Kryszak mordercą??? AAAAAAA! A udawał satyryka!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
opsops Re: Kryminalni-kto zabił? 11.09.05, 18:37 Odcinek był po prostu świetny! Pocałunek, wizja lokalna, zbliżenie kieszeni kryszaka-super! Oby dalej też było tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś