Dodaj do ulubionych

KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM....

IP: *.*.*.* 26.04.01, 18:27
Nie wiem czego się tak czepiacie tej pięknej, wrażliwej i jakże wspaniałej
kobiety.Gdy na nią patrze to zapiera mi dech w płucach... ech..:) Jest taka
wyrozumiała i ma tyle do powiedzenia, a jak trzeźwo przy tym patrzy na życie.
Wy wszyscy poprostu jej zazdrościcie, że ona może więcej od Was wszystkich
razem do kupy zebranych. To ona jest tam i to ona została wybrana i doceniona
przez sztab psychologów i ludzi z branży i to ona zgarnie ten wór pieniędzy i
to ona będzie miała tytanoego alcatela i to ona będzie ździerać opony w swoim
nowym BMW i to ona pojedzie na Karaiby i to ona zrobi zawrotną kariere w TVN. A
Wam niestety muszę pożyczyć szczęścia i większego współczynnika IQ bo
niedorastacie Karolinie z Olsztyna do kostek... twu pięt. To kobieta 21 wieku
silna i wiedząca co w życiu w dzisiejszych czasach tak naprawde się liczy:
ładna buzia! i rozum. Karolina wygrasz napewno ja to wiem, najdroższa. Trzymam
kciuki, pokaż co potrafisz, niech im wszystkim zbieleje oko.
Obserwuj wątek
    • mic Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... 26.04.01, 19:26
      przeciez to idiotka...:)
      • alexmaku Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... 26.04.01, 20:34
        Idiotka to mało powiedziane przecież z nią o niczym nie można porozmawiać jej
        wywody na różne tematy są po prostu beznadziejne, aż trudno uwierzyć że mówi to
        20-sto letnia kobieta. Powinna poszerzyć trochę swoje słownictwo gdyż często
        brakuje jej słów aby wyrazić swoje myśli, a może tak długo odnajduje w swojej
        głowie myśli.
        • Gość: L@RS Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.04.01, 20:58
          Co wy odemnie przeciez chcecie nie?...
          No bo, no bo, no bo tak, tak, tak jakos yyyy inaczej yyyy mowia (mlask, mlask)
          no bo przciez jestm po prostu, po prostu soba nie?
          no wiecie nie?

Karolinka

• Gość: Xzibit Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 21:49
            a kiedyś na dyskotece to był taki fajny facet i jaki miał tyłeczek, aaa a potem
            (mlask!) to wnie wziął i pojechaliśmy jego samochodem.... bla bla bla
            • Gość: Piotras Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.legnica.dialog.net.pl 27.04.01, 01:17
              Gość portalu: Xzibit napisał(a):

to wnie wziął i pojechaliśmy jego samochodem.... bla bla bla

Takie długie zdanie w wykonaniu Pustaka?
              Nie przesadzaj!

• Gość: guescior Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.csfb.com 27.04.01, 09:27
              wszystko sie zgadza, zwlaszcza 'mlask, mlask...' Nie zapominajmy, aby Karolcię
              wyposażyć w zapas gumy do żucia bo inaczej straci ten swój wyraz krowiej
              pustoty......!!!
          • Gość: odie Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 01:49
            "bo Janusz to,to,to mnie tak naśladował jakbym była jakąś kompletną idiotką !!!"
            (oryginalny cytat). taaaak... trochę to trwało by to do niej yyyy eeee, no jak
            to się mówi, yyy dotarło !
    • Gość: iggy_23 Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.chello.pl 27.04.01, 01:38
      Idol
      musisz miec naprawde plytkie natchnienia
      • Gość: gosc Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: 10.30.161.* 27.04.01, 06:15
        idol to mama karoliny
        • Gość: L@RS Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 07:00
          no bo wiecie, bo milosc nie zan.... yyyyy tego .............no wiecie czego.

Kiedys mialem komputer 386 i byl szybszy od procesow myslowych Karoliny.
          Kazdy uzytkownik zna ten problem jak wywala sie jakis program a skrot na
          pulpicie zostaje. Karolina ma chyba w glowie pierwsza wersje Windowsa95 i
          czesto nie moze znalezc informacji utraconych. Karolinko radze gruntowny
          scandisk ale lepiej od razu format!
      • Gość: Idol Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.*.*.* 29.04.01, 23:58
        Zapewniam Cię,że nie! =)
    • Gość: Mo Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.cezex.pl 27.04.01, 09:21
      A wyobrażacie sobie Pustaczka w programie "Urzekła mnie Twoja historia" - to
      dopiero będzie bal!!!!! Nie mogę się doczekać
      • Gość: harry Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 28.04.01, 02:44
        Chyba urzekła mnie twoja głupota:-)))
        Gość portalu: Mo napisał(a):

> A wyobrażacie sobie Pustaczka w programie "Urzekła mnie Twoja historia" - to
        > dopiero będzie bal!!!!! Nie mogę się doczekać

• Gość: none Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.ffcomp.com.pl 27.04.01, 09:39
      ...chyba natchnieniem powodujacym przyspieszone wymioty :)
      • martat Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... 27.04.01, 12:04
        Zgadzam sie ze wszystkimi wypowiedziami na temat tej biednej dziewczyny,ktora
        niestety zyje w swym urojonym swiecie z tym ze taka jush ze mnie osoba ze nie
        zycze nikomu zle dlatego zastanawiam sie co stanie sie z nia jak wyjdzie z domu
        bb.W najlepszym razie zalamanie psychiczne.Wyobrazcie sobie:ona pyta sie czy
        jush powstaly jej fankluby atu taka blacha.Naprawde jeszcze bedzie
        plaaaaaaaaaaaaakac...........Buuuuuuuuuuuuuuuu...........
    • tanatos Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... 27.04.01, 12:06
      powiedz mi facet gdzie ona jest inteligentna:)))))?/przeciez takiego pustaka to
      ja nigdy nie widzialem....ty chyba nie wiesz dlaczego ona jest w tv??????????
      wez kup sobie cyfre i mozesz ogladac ile wlezie ta inteligentna i piekna
      dziwczyne:)))))))
      • chmurka Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... 27.04.01, 12:28
        Oj, oj Idol.
        Chyba nikt nie zrozumiał Twojego żartu :))
        I na co Ci to było?

Pozdrawiam,
    • Gość: Mr.X Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 27.04.01, 12:30
      Czy ty nie masz oczu ty jebany kastracie pewnie siedzisz przed telewizorem i
      oglądając tę cycatą dziwkę z ryjem jak kangur marszczysz ogura bo nie stać cię
      nawet na jakiś burdel. No ale dzieci z Czarnobyla tak mają!!!
    • Gość: Mr.X Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 27.04.01, 12:31
    • Gość: Mr. X Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.bydgoszcz.leased.ids.pl 27.04.01, 12:34
      • Gość: Idol Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.*.*.* 30.04.01, 00:26
        Ale to miała być tajemnica, przecież inaczej się umawialiśmy...
    • Gość: tejlor Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... kawal o natchniniu IP: 193.91.75.* 27.04.01, 17:45
      Przychodzi Karolina na rozmowe w sprawie pracy... Kadrowy, (wiedzac, ze nie
      moze stawiac za trudnych pytan):

- O, witamy, to pani byla w programie Wielki Brat, no tak, bardzo ciekawe,
      moze nam pani powie jakiego jest pani wzrostu?

Karolina wyciaga miarke i olowek, stawia znaczek na drzwiach, odmierza:
      - Mam 171 centymetrow!

Kadrowy - male zdziwko, ale ok, wazne, ze odpowiedziala. Tym razem jednak,
      postanawia zadac jakies latwiejsze pytanie:

- Moze mi pani powie, ile pani ma lat:

Karolina, wyciaga kalkulator:

- dwa razy dwa czternascie, piec razy piec szesnascie,
      siedem, cztery, dwa bajery. Mam dokladnie dwadziescia lat!

Kadrowy - znow male zdziwko, tym razem postanawia zadac BARDZO latwe pytanie (i
      tak przeciez nie przyjmie Karoliny, ale rozmowe kwalifikacyjna trzeba de facto
      przeprowadzic):

- Prosze mi powiedziec jak pani ma na imie?

Karolina, gleboko sie zamysla, jej mozg zaczyna parowac, miesnie sie zciagaja.
      Na jej twarzy widac podroz w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie kadrowego. W
      koncu Karolina zaczyna cos brzeczec pod nosem - trwa to dobre pare minut, w
      koncu - wielkie odprezenie odmalowuje sie na jej twarzy:

- Na imie mi: Karolina!

Kadrowy na to:

- Moze mi pani powiedziec, czemu to tak dlugo trwalo, odpowiedziec na to
      pytanie???

Karolcia:

- A bo musialam odspiewac te piosenke, co mi w domu Wielkiego Brata raz
      spiewali, wie Pan, te piosenke, co sie zaczyna: "Happy Birthday To You, Happy
      Birthday To You..."
      • Gość: Alicja Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... kawal o natchniniu IP: 195.94.211.* 01.05.01, 14:28
        Tejlor, przegiąłeś pałę. Czy gdyby była aż tak beznadziejnie głupia, jak to
        sugerujesz, to zdałaby amerykańską maturę i dostała się na studia? Coś tam w
        tej głowie musi jednak mieć, mimo że jest trochę dziecinna.
        • Gość: adam_ski RE karolina i amerykańska matura IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 21:39
          No właśnie...amerykańską maturę....Czy ty wiesz, jak
          wygląda amerykańska matura?

Zapewnaim cię, że to nie jest synonim powaznego
          egzaminu...
    • Gość: Idol Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: *.*.*.* 30.04.01, 00:47
      Karolina moja Ty wiosno, która budzi wszystkich do życia... :).Dziś dowiodłaś,
      że nie myliłem się co do Twojej duszy. Wiem,że wygrasz bo jesteś inteligentna i
      masz w sobie to coś co zniewala wszystkich w domu BB. i dlatego Cię jak zwykle
      nie wytypowali i tak będzie do samego końca.To tylko gra, a w grze liczą się
      tylko najlepsi zawodnicy. Mój Ty zachodzie księżyca jesteś taką silną kobietą.
      Wiem,że poradzisz sobie z przeciwnościami losu i uporasz się z chwilowym, moim
      zdaniem nie potrzebnym podknięciem (Grześ), ale ja Cię rozumiem, to Ci doda
      jeszcze więcej siły i wigoru. Bądź sobą, moja letnia poranna roso, wierze w
      Ciebie i podglądam z zaparciem tchu.... ach... :)
    • Gość: TomEk Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: 213.77.206.* 01.05.01, 23:57
      Ludzie, to jest tak samo jak w "Szansie na sukces" jest jedna sierota, która o
      śpiewaniu wie to, że istnieje. Tak było z Pustakiem. Musi być element
      humorystyczny w tym programie. Więc może szkoda, że wyszła????
      Kto teraz będzie tak pięknie kwasił, może Karolcia2, czyli Patrycja????
      • Gość: Lidka Re: KAROLINA, TYŚ MOIM NATCHNIENIEM.... IP: 195.116.71.* 02.05.01, 08:41
        Patrycja jest dla mnie ogromnym rozczarowaniem; na poczatku narzekala na
        Karoline (rozmowa w pokoju zwierzen) a potem zaczela jej wlazic bez mydla,
        chociaz w jej IQ Karolina moglaby sie kilka razy zawinac.
        Po wyjsciu pustaka, Pati dostala histerii a w "rozmowach w cztery oczy"
        niemalze sugerowala o rozpoczeciu budowy pomnika dla Karolinki.
        Wiec albo Patrycja jest tak samo glupia jak Karolcia, albo wyrachowana- to
        drugie wydaje mi sie bardziej prawdopodobne, patrzac jak "podczepia sie" pod
        Gulczasa i Klaudiego; bo dziewczyny raczej nie palaja do niej wielka sympatia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka