meg233 03.01.10, 11:12 czy jest taka sala zabaw dla dzieci w legnicy? a moze podpowiecie, która jest naj naj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakoran Re: mrowisko? 03.01.10, 14:15 Nie słyszałam o takiej sali, ale w Legnicy są 3 sale - 2 większe i 1 mała. Zależy czy masz maleństwo czy starsze. Jak maluch to polecam psikusa na Marsa - widzisz swojego dzieciaczka. A jak większe polecam Kinderplanetę w galerii Ferio - jest duża i dziecko Ci znika z oczu. Tu masz sale zabaw legnickie : www.dzieci.legnica.pl/gdzie-sie-bawic Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: mrowisko? 04.01.10, 17:58 0,5 h kosztuje 5 zł, koszty ustala się wobec czasu jaki spędzi tam nasz maluch. Powierzchnia 360 mkw. , za 2 tygodnie rusza strona internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pelnia1 Re: mrowisko? 04.01.10, 20:05 witam, zgadza sie mrowisko istnieje i miesci sie na Żołnierskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilochy Re: mrowisko? 05.01.10, 10:49 widziałam reklamę, największa sala zabaw w L-cy Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: mrowisko? 05.01.10, 15:17 jeśli ktos były - bardzo proszę o jakiś opis i opinię Odpowiedz Link Zgłoś
miniunia62 Re: mrowisko? 10.01.10, 11:48 Ja byłam :) i to juz nie raz :) dla Maluchów swietna sprawa :) ma jeden minus - nie mozna z dzieckiem wejsc na pietro konstrukcji ( tak jak to mozna robic w Kinderplanecie); poza tym widze same plusy - mozna się napic kawy jest kącik dla niemobilnych Maluchów z wieloma atrakcyjnymi zabawakami :) Ostatnio zrobiłysmy sobie z koleżankami mały zjazd :) aa w weekendy od 10-12 cena jest 8zł a w ciagu tygodnia dzieci do 12 miesiacia nie płaca :) ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamakoran Re: mrowisko? 06.01.10, 20:51 Rany:) Ale się narobiło tych placów. I bardzo dobrze. Jestem obiema rękami i nogami za takimi przedsięwzięciami jak Place Zabaw i Pozytywki :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikainok Re: byliśmy :) 14.01.10, 09:24 A czy mogłabym prosić o dokładny adres tej krainy zabaw? Nie jestem z Legnicy i nie kojarzę w zaden sposób tej nazwy "mrowisko" a byłabym zinteresowana zabraniem tam mojej pociechy, dotychczas chodziłyśmy do "psikusa" i tej krainy w Ferio i w obu miejscach mojej córeczce podobało się tak samo 9 przynajmniej tak powiedziała), sadze , że spodobałby się jej pomysł pój ścia do nowej krainy, tylko nie wiem gdzie ona sie mieści... Pomoze ktoś? Z góry dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: byliśmy :) 14.01.10, 10:35 to jest na ul. żołnierskiej, a żołnierska to boczna chojnowskiej, przed salą jest spora tablica reklamowa Odpowiedz Link Zgłoś
brzaki5 Re: byliśmy :) 18.01.10, 16:54 Byłam tam z całą rodzinką . Mam trzech synów (2,4,6 lat ). Każdy z nich miał co robić! Nie musieliśmy ich kontrolować bo robiły to za nas Panie tam pracujące , za co wielkie DZIĘKI! Obiekt jest przepieknie wymalowany , wyposażony w bezpieczne zabawki . Naprawdę robi OLBRZYMIE wrażenie. GORĄCO POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: byliśmy :) 25.01.10, 17:34 www.pkt.pl/mrowisko_centrum_zabaw_i_rozwoju_610525c9383c24d75768c8295e1b06a2.html Ja jeszcze nie byłam, ale czytając opinie na pewno odwiedzę . Odpowiedz Link Zgłoś
iza_bela29 Re: mrowisko? 27.01.10, 15:25 mrowisko bardzo fajne i ładne, tylko tam troche zimno.. Odpowiedz Link Zgłoś
skuti5 Re: mrowisko? 09.02.10, 19:41 witam wszystkich, ja również byłam tam ze swoimi smykami. sala jest rewelacyjna , obsługa przesympatyczna , za drugie dziecko zapłaciłam mniej , atutem tego placu zabaw jest brak tłoku jaki jest w Ferio , ponadto są organizowane spotkania - zabawy z panią przedszkolanką według grup wiekowych -super frajda dla dzieciaków! mają tam także karaoke dla dzieci...możnaby jeszcze wymienić wiele atutów....najlepiej sprawdzić samemu gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilochy Re: mrowisko? 13.02.10, 07:51 no ja też zmarzłam, chłodno jak się wchodzi i siedzi przy stoliku popijając kawkę Odpowiedz Link Zgłoś
marta805 Re: mrowisko? 15.02.10, 18:37 No nie jest za cieplo, ale pamietajmy, że dzieciaki biegaja i im jest gorąco..a jak się siedzi przy stoliku to inaczej. Duże i wysokie pomieszczenie..to dlatego tak chłodno. Ale mimo wszytko nie ma zaduchu, tłoku i zamieszania jak w Ferio. polecam mamamilochy napisała: > no ja też zmarzłam, chłodno jak się wchodzi i siedzi przy stoliku popijając kaw > kę Odpowiedz Link Zgłoś
marta805 Re: mrowisko? 15.02.10, 18:32 Byłam i bylo super. Duża przestrzeń i przede wszytkim - dużo miejsca dla rodziców. stoliki, sprzedawana kawa , herbata. Rodzice mogą spokojnie zrelaksować przy stoliku a dzieci rozrabiają ;) Gorąco polecam. Ulica żołnierska. dzieci do roku gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
bwomen Re: mrowisko? 16.02.10, 20:01 Drogie mamuśki.Czyż nie przesadzacie z tym zachwalaniem Mrowiska?Byłyśmy z córeczką sprawdzić (skuszone reklamą)i jak dla nas żadna rewelacja.Po pierwsze ciasno, nisko, a że kawę można wypić....., ja tam wolę w domu.To Ferio jest największe, przestrzenne, atrakcje podobne.Do Ferio mamy najbliżej i przy nim zostaniemy.Pozdrawiam, mama. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagatka Re: mrowisko? 23.02.10, 16:09 Nisko? Ciasno? Chyba tylko z zewnątrz sprawdzałyście! Mrowisko jest po prostu śliczne. I nie ma się do czego przyczepić. Przemyślane w każdym centymetrze, bezpieczne,przyjazne dzieciom mniejszym i starszym. I ja mam najbliżej do Ferio, mimo to z synkiem jesteśmy już stałymi bywalcami Mrowiska.Konstrukcja naprawdę ogromna, do tego czyściutko, kolorowo, maluszki bawią się osobno a łazienka dla dzieci to już mistrzostwo świata.Do tego wszystkie panie z obsługi nad wyraz sympatyczne, opiekuńcze. Właścicielkę poznałam osobiście- to bardzo otwarta i przemiła wprost osoba. Widać, że włożyła w Mrowisko całe serce. Synek był gościem na dwóch imprezkach urodzinowych. Robią takie fajne dla małych piratów na przykład. Jedna pani prowadzi całe przyjęcie, opiekuje się dziećmi a rodzice w tym czasie przy kawce, herbatce zajmują się sobą w kawiarence. Dla mnie to miejce idealne- właśnie takiego w Legnicy brakowało. Agata :) Odpowiedz Link Zgłoś
miniunia62 Re: mrowisko? 27.02.10, 12:26 Ja do Mrowiska mam najdalej biorąc pod uwagę sale zabaw ale odkąd poszłam tam pierwszy raz jestem stałą bywalczynią.. Co do temperatury - to nie wiem od czego to zalezy, ale faktycznie raz jest cieplej raz chłodnej; z tym, że dla dzieci akurat to chyba lepiej jak nie jest za ciepło , bo by się przegrzewały.. Łazienki śliczne, wszystko wielkością dostosowane dla najmłodszych - nawet dwulatek bez problemu umyje sobie rączki :) I co równie ważne -kącik dla najmłodszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
pusiaczek2 Re: mrowisko? 01.03.10, 21:39 Ja do Mrowiska dojeżdzam z Chojnowa! Powiem wam szczerze że jestem tak zadowolona z tej sali że pragnę ją wszystkim polecić!Ja jak ja ale moje dzieci odkąd przekroczyły próg Mrowiska po raz pierwszy to nie chcą już słyszeć ani o Ferio ani o innych salach w Legnicy tylko jeździmy tam! Warunki super, obsługa super, co tu dużo mówić polecam każdemu!!!!!!!!!!!!!! Co do temperatury to jest w porzadku przynajmniej dzieci tam warjujące nie wyglądaja jak zmokłe sczurki a maluszki bawiące się w "Kąciku dla Maluszka"maja cieplej - to jest bardzo dobrze pomyślane! a co do rodziców polecam zabrać kapcie i już będzie cieplej a do tego gorącą kawkę z ekspresu i pełen relaksik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
florciano Re: mrowisko? 04.03.10, 10:01 Witam. Byłam ostatnio ze swoim 1,5 rocznym synkiem i niestety troszkę się rozczarowałam. Może i sala dla starszych jest super..widziałam że dzieciaki super się bawią..nawet mój synek wolał tam siedzieć niż w kąciku maluchów. Dlatego ze starszymi dziećmi jak najbardziej można przyjść , ale niestety kącik malucha to jak dla mnie bida. Zabawki połamane, zniszczone, nie działające...rozumiem że dzieciaczki są różne, ale połamane zabawki powinni usuwać. Cieszyłam się na początku że jest ten fajny stolik fisher price ale niestety był bez jednej nogi i nie działał..jedyne co fajne to basen z piłeczkami i zjeżdżalnią oraz domek plastikowy, w którym maluszki się chowają..To jest oczywiście moje zdanie a każdy niech robi jak uważa..pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mili7773 Re: mrowisko? 05.03.10, 21:38 Mrowisko jest zdecydowanie dla starszych dzieci mój synek który ma nie całe 2 latka nie wejdzie tam wszędzie nie da sobie rady gdyż konstrukcje są dla starszych dzieci,fajnie za to pomyślany jest kącik dla małych dzieci wózki,kosiarka,autka i inne pierdółki ogólnie jak dla nas w ty mrowisku jest sztywniacko 100% lepszy kinderland przytulnie panie miłe,2 latek wszedzie wejdzie wyjdzie nie ma problemu dla niego sa tez pistolety dla starszych na kulki,pociag,samochody,trampolina itp polecam ferio kinderland Odpowiedz Link Zgłoś
miniunia62 Re: mrowisko? 06.03.10, 00:25 2latek nie wejdzie?? moja córka w grudniu skonczyła półtora roku i zjeżdza z obu wysokich zjezdzalni.. nie ma problemu z wejsciem ani zejsciem.. i hitem jest dla niej ostatnio dmuchany zamek :) zabawek połamanych nie widziałam a stolik fp raz działa raz nie.. wiec baterie czasem wyczerpują się, ale są wymieniane.. Jedyne czego brakuje ( to zdanie mojej koleżanki której córka nie chodziła jeszcze jak zaczeły uczęszczać do mrowiska) to brak typowego pchacza . Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska8326 Re: mrowisko? 11.03.10, 10:46 witam,2 latek nie wejdzie? Moja córcia jest niewidoma ,ma 2,8 i radzi sobie rewelacyjnie.Więc tym bardziej zdrowe dziecko sobie wyśmienicie poradzi.Mrowisko jest dobre tyle,że nie ma takiego tłoku jak w Ferio. W galerii dzieci przepychają się, nie zwracając uwagi na innych, w mrowisku nie ma takiego czegoś.Panie przesympatyczne, właścicielka również.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska8326 Re: mrowisko? 15.03.10, 10:24 Tak a kto pyta? W tygodniu znów się pojawimy w mrowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska8326 Re: mrowisko? 15.03.10, 10:32 witam,tak córcia to Rozalka.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: mrowisko? 15.03.10, 20:10 podoba mi sie wystrój jest chiba najbardziej kolorowo odjazdowy spośród wsiech placów w Lcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_100 Re: mrowisko? 11.05.16, 22:13 Nie polecam mrowiska, opiekę "sprawują" osoby nie posiadające przygotowania pedagogicznego, zabawki od nowości nie są myte, konstrukcja oklejona i brudna, wszędzie pełno kotów i kurzu. A na urodziny dostaniecie zastawę "jednorazową", która jest od lat myta w zimnej wodzie. ŻENADA!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_100 Re: mrowisko? 11.05.16, 22:13 Nie polecam mrowiska, opiekę "sprawują" osoby nie posiadające przygotowania pedagogicznego, zabawki od nowości nie są myte, konstrukcja oklejona i brudna, wszędzie pełno kotów i kurzu. A na urodziny dostaniecie zastawę "jednorazową", która jest od lat myta w zimnej wodzie. ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś