strawberryfields 25.09.05, 09:11 ...czyli "six feet under". Leci gdzieś? Chyba nie, a szkoda. Ja odkryłam ten cudowny serial dopiero niedawno na DVD. Czy są tu jeszcze oprócz mnie jacyś fani? Może by tak TV sobie również o nim przypomniała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofia Re: Sześć tóp pod ziemią... 25.09.05, 09:20 ja :-) ogladalam ten serial na HBO, niestety tylko 2 serie. fantastyczny serial. Niedawno byl w TVN, ale chyba tez tylko 2 serie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Sześć tóp pod ziemią... 25.09.05, 10:04 Myślę, że trzecia seria będzie w TVN od stycznia, a najpóźniej na wiosnę - bo tak samo było z dwiema poprzednimi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Sześć tóp pod ziemią... 25.09.05, 11:15 na HBO leci piata, ostatnia seria moj kolega sciagal z sieci i ma juz za soba ponoc tworcy znalezli "swietny" sposob na zakonczenie serialu, tak, zeby nikt nie zalowal, ze sie konczy i zobrzydzaja widzom wszystkich bohaterow :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Sześć tóp pod ziemią... 25.09.05, 12:25 Serial rzeczywiście jedne z lepszych w dziejach TV, widziałam tylko 2 serie na TVN, a podobno potem jest tylko lepiej. No, oby do stycznia, a założę się, że TVN znów wyemituje nowe odcinki w tygodniu, w porze dla bezrobotnych, cierpiących na bezsenność :/ Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: Sześć tóp pod ziemią... 25.09.05, 15:37 Coś w tym serialu (ten słodko-gorzki klimat) sprawia, ze kojarzy mi się on z twórczością Johna Irvinga, którego tak uwielbiam... Odpowiedz Link Zgłoś